|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
14.7.2009 9:20:07   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1

rdeče pikice po obrazu: preizkušeno, moj mali je imel ful suho kožico in sem ga mazala z hladilno kremico od makra kozmetike in se je suha kožica popravla, je pa dobu tud rdeče pikice, pa bele, pa vse sorte, tako da sem nehala mazat in je kožica 100% bolš. Moj nasvet, samo umij z vodo al pa kamilčkami in pusti pri miru, nič mazat z raznimi žaubami, bo še slabš.

Hvalaaaa user posted image .....umivam samo s toplo tetra krpico in občasno z mandljevim oljčkom malo pomažem.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
14.7.2009 10:51:11   
_melody_
Helo...

Jaknik01ta tvoja porodna izkušnja je bila pa za prebrat superuser posted image ! Si želim, da bi pri meni tudi tako hitro minil..UFuser posted image

Alex01sedaj sem pa že jaz bolj nervozna kot tiuser posted image . Jao kak bo mene metalouser posted image ...

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
14.7.2009 11:42:54   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: _melody_

Helo...

Jaknik01ta tvoja porodna izkušnja je bila pa za prebrat superuser posted image ! Si želim, da bi pri meni tudi tako hitro minil..UFuser posted image

Alex01sedaj sem pa že jaz bolj nervozna kot tiuser posted image . Jao kak bo mene metalouser posted image ...

Jaz pa kar nekaj po hiši brkljam, da se mal zamotimuser posted image , sesam. likam, zlagam, prekladam,... user posted image user posted image . En čas sem bila ful zatečena, roke in noge, zdaj pa že kak teden čist nič. Po moje se je naš user posted image že čisto navadil bit v trebuščku in se mu zato nikamor ne mudi.

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
14.7.2009 14:10:05   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

IZVIRNO SPOROČILO: _melody_

Jaz pa kar nekaj po hiši brkljam, da se mal zamotimuser posted image , sesam. likam, zlagam, prekladam,... user posted image user posted image . En čas sem bila ful zatečena, roke in noge, zdaj pa že kak teden čist nič. Po moje se je naš user posted image že čisto navadil bit v trebuščku in se mu zato nikamor ne mudi.

Alex01 te povabim da prideš še k meni brkljat user posted image user posted image user posted image , vem kako je ko čakaaaaašššššššš user posted image , men se je na koncu kar malo trenalo na momente user posted image .
Manca je dopoldne lepo spala, da sem polikala še drugo rundo cunj, po kosilu pa spet "švasa" v vozičku na hodniku. user posted image user posted image user posted image
Bom šla še jaz ležečke malo.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
14.7.2009 17:14:16   
Alex01
Princesi - pridem user posted image user posted image

Ja, zoprno je tole čakanje. Sem prej govorila z Maksom, ima danes rojstni dan 4 leta, pa pravi, ka se je user posted image ze rodil user posted image ?
Pa naš Alex je na počitnicah v Brežicah, pa kar naprej kliče, pa sprašuje, kdaj pride user posted image . Pa reci mu naj že prideuser posted image user posted image .
Ko bi to tako šlo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3355
14.7.2009 21:38:50   
čebelica01
hej hej dolenkice . kaj ste počele danes ? alex 01 - si še z nami mi smo s tabo user posted image user posted image  dihaj dihaj user posted image user posted image . vse ostale pa kje pa ste ????

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
14.7.2009 21:41:40   
Mateja4
hej
me ostale pa lenarmo in preverjamo na forumu kdaj bo kaj novega o aleksuser posted image user posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
14.7.2009 21:43:09   
čebelica01
no sam , da ste še tle user posted image user posted image . ker smo bol malo načvekale

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
14.7.2009 21:50:27   
Mateja4
ja res je... je bol tak len pa vroč dan bil.... sem šla dopoldne še ene papirje zrihtat pa je kar teklo od mene...  zdej pa čakam da dragi iz šihta pride... je kr dolgčas ko si tkole cel popoldne sam...

Neposredna povezava do sporočila: 3359
14.7.2009 21:54:53   
čebelica01
men bi pa kar pasal bit mal sama , kdaj pa kdaj user posted image user posted image . mam kar skos polno hišo  , al otrok al pa tastarihuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil čebelica01 -- 14.7.2009 21:55:19 >

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
14.7.2009 22:01:56   
Mateja4
user posted image ja vrjamem.. sej men se bo tud življenje kmal obrnilo in si bom najbrž še želela da bi bla malo sama :)user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3361
14.7.2009 22:05:51   
čebelica01
sicer pa ni nč hudga . mali je šol danes z očitom ribe lovit je 8 rib ujel . mala je bla z mano pa smo se mal človek ne jezi se igrale pa mal debatirale. pa tko teden mine vikend si pa kar privoščim in grem na kaki koncert al pa gremo babe na pivo . zdej v petek gremo na dan d

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
14.7.2009 22:10:55   
Mateja4
Lepo, sej si je treba mal prvoščt... mi2 greva pa ta vikend če bo vse po sreči malo na morje pogledat... tok da se mal namočmuser posted image user posted image drugače mam pa dost dela z pranjem in pripravljanjem za user posted image tko da mam delo skos, sam vidt ga je treba user posted image user posted image sej bi blo še vse ok sam mi pa zadn tedn tok noge zatekajo da je groza in mi ne preostane drugega ko da počivam.. no ja sej bo boljše.. zlo kmaluuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3363
14.7.2009 22:15:10   
čebelica01
seveda bo bolje user posted image user posted image user posted image  mora bit. mi gremo 15.8 na morje sicer pa gremo lahko vsak vikend pa se nam kar ne da. le pejta se mal v slano vodo potopit

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
15.7.2009 8:17:20   
Mateja4
jutro bejbe!

kako smo kej? jst že na vsezgodej jamram da mi je vročeuser posted image user posted image kaj še bo user posted image zdele grem pa na kavico... se mi lahko katera pridruži?user posted image
Alex a si nam pobegnila?? držim pestiuser posted image

en lep pa ne prevroč dan vam želim

Neposredna povezava do sporočila: 3365
15.7.2009 9:13:27   
Alex01
OJ

Nisem pobegnila. Sem še kar tukaj user posted image
Današnji CTG ok, voda tudi, moja teža je šla malo dol, sem pa dobila napotnico za porodnišnico, tako, da moram jutri kar k njim na kontrolo, glede na to, da pričakujemo "velik plod". Tako, da je rekla, naj grem v petek, da bodo verjetno sprožili, če ne bo nič, potem pa je rekla, da naj grem raje kar jutri. Bliža se čas, ko bom svojega user posted image stisnila k sebi user posted image user posted image user posted image user posted image .

Se še kaj javim.

Lep dan, pa ne izpostavljajte se sončku.

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
15.7.2009 9:44:17   
cukr07
Ojla punce!

Danes je pa res en težak dan. Jst sem se že utrujena zbudila, tako da ne vem kaj še bo. Spala sem pa tut sam par uric, ker je imel user posted image žurko v trebuhu. user posted image
Ja nič, bo treba kr v senci bit, pa lenarit.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
15.7.2009 10:50:36   
Mala_princeska
sem pa dobila napotnico za porodnišnico, tako, da moram jutri kar k njim na kontrolo, glede na to, da pričakujemo "velik plod". Tako, da je rekla, naj grem v petek, da bodo verjetno sprožili, če ne bo nič, potem pa je rekla, da naj grem raje kar jutri. Bliža se čas, ko bom svojega user posted image stisnila k sebi user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jupiiiii.......šeeee malo pa BO user posted image pri tebi v naročju!
Srečnoooo JUTRIIIIIIIi iiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Alex01 - smo v mislih s teboj in user posted image .

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
15.7.2009 10:52:44   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07
Ja nič, bo treba kr v senci bit, pa lenarit.

Cukr07
počivaj, lenari, preberi kakšno dobro knjigo.....revijo...
Jppp sončku se pa ne preveč izpostavljat......

Tudi mi smo v senci....Vozičkat do popoldneva itak ne mormo (prevroče, pa tovornjaki dirkajo mimo user posted image ), pa smo v senčki pred hišo, kozolcem...

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
15.7.2009 10:54:26   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

sicer pa ni nč hudga . mali je šol danes z očitom ribe lovit je 8 rib ujel . mala je bla z mano pa smo se mal človek ne jezi se igrale pa mal debatirale. pa tko teden mine vikend si pa kar privoščim in grem na kaki koncert al pa gremo babe na pivo . zdej v petek gremo na dan d

Kok se ti godi Čebeli user posted image user posted image user posted image , me vzameš v klub prijateljic, jaz bi tud na pir hodila, pa na koncerte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Uživajte....

Neposredna povezava do sporočila: 3370
15.7.2009 11:41:23   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

sem pa dobila napotnico za porodnišnico, tako, da moram jutri kar k njim na kontrolo, glede na to, da pričakujemo "velik plod". Tako, da je rekla, naj grem v petek, da bodo verjetno sprožili, če ne bo nič, potem pa je rekla, da naj grem raje kar jutri. Bliža se čas, ko bom svojega user posted image stisnila k sebi user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jupiiiii.......šeeee malo pa BO user posted image pri tebi v naročju!
Srečnoooo JUTRIIIIIIIi iiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Alex01 - smo v mislih s teboj in user posted image .

HVALA

Neposredna povezava do sporočila: 3371
15.7.2009 12:28:46   
čebelica01
ja seveda , da te . v petek zberemo se pri meni ob 20 in odrinemo peš proti mestu do prve gostilne boter , čajarna vodnjak slon san sebastian user posted image user posted image user posted image . boš zmogla in potem še skakanje petje in že smo sprejete v bend dan d user posted image user posted image user posted image . tokac nas bo pa v rit sunu user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3372
15.7.2009 14:08:35   
Mala_princeska
Čebeli bo pa res pestro - uživaj user posted image .

Pošte za pediatra še nisva dobili? Pa sva klicali takoj, ko sva iz P prišli. No upam da bo do konca tedna prišla, ker je ravno danes stara tri tedne....in na odpustnici iz P piše kontrola pri pediatru čez tri tedne.
A moram še 1 x poklicat? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3373
15.7.2009 14:10:32   
čebelica01
ne ne ne boš dobila , če pa zdaj ta teden ne bo nič pa pokliči

Neposredna povezava do sporočila: 3374
15.7.2009 14:28:31   
_melody_
Dan!

Alex01 srečnouser posted image !

Punce dajte mi povedat kater pralni prašek je najbolši za pranje oblekic štrumfkov?

Meni je tak "čudno", ko druge punce pravijo joj kak dete fejst brca, da jih ponoč tud zbodi itd... mene naša mala brca, samo ne tako da ne bi mogla spat, bolj z nežnega pa sem v 31. tednuuser posted image Kaj paničarimuser posted image

Sara - 28.9.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.