|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
11.7.2009 8:50:25   
krempelček
mala princeska dober dan, tvoja pupika manca je pa res lepa deklICA, je nina sigurn vesela....jaz se javim samo vsake toliko časa, me zanima kak ve najdete tok časa, da ste gor....lp

Adrijana 30.06.2001
Kristjan Franci 04.09.2003
Timotej Jernej 23.05.2009

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
11.7.2009 10:41:24   
čebelica01
hej dolenjke , dobro jutro, kaki lep sonček mamo viiiiii. gremo pol mal športat z mojimi črički, danes bo dan za športanje naokoli. lepo se mejte .

VALENTINČICA30- kako si ?

JAKNIK- kje si ?

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu krempelček)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
11.7.2009 10:58:25   
Alex01
OJ

Evo mene. Sem bila v porodnišnici na CGT-ju. Vse ok, tko, da sem že doma. V ponedeljek pa k svoji zdravnici, če se naš user posted image ne odloči kaj prej, da bi spoznal svojo družino.
Jaknik sem srečala na oddelku in je super, pa kakor je rekla. da gresta verjetno danes domovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
11.7.2009 11:00:23   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Valentinčica - POČIVAJ in BODI OPTIMIST user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Se pridružujem nasvetu čebelice01

Valentinčica se pridružujem besedam Čebeli in Alex01,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SREČNO!!!

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
11.7.2009 11:03:21   
Mala_princeska

OJ

Evo mene. Sem bila v porodnišnici na CGT-ju. Vse ok, tko, da sem že doma. V ponedeljek pa k svoji zdravnici, če se naš user posted image ne odloči kaj prej, da bi spoznal svojo družino.
Jaknik sem srečala na oddelku in je super, pa kakor je rekla. da gresta verjetno danes domovuser posted image user posted image user posted image

Alex01 saj bo počasi! user posted image user posted image user posted image Danes je šele tvoj dan D. user posted image No, upam da ne bo user posted image predolgo čakal in da se sedaj ko je sonček tudi on odloči pokukati na plan. user posted image Nestrpno v pričakovanju tvojega smsa Mala_princeska&Dolenjke&Company....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
11.7.2009 11:04:23   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: krempelček

mala princeska dober dan, tvoja pupika manca je pa res lepa deklICA, je nina sigurn vesela....jaz se javim samo vsake toliko časa, me zanima kak ve najdete tok časa, da ste gor....lp

Hvala......user posted image user posted image user posted image

Sem pa tja se najde čas, si ga ukradem user posted image user posted image user posted image imam pa tudi dan ko mi ni za računalnik....

Krempeljček ti imaš pa enega ženina za našo tavečjo user posted image user posted image user posted image , letnik 2003, mi je prav hudo ko ne bo več videla svojega Jakoba user posted image , ko je tako zaljubljena v njega - on gre v šolo, naša pa še v vrtcu....user posted image Ne vem kako ji bom dopovedala da ga ne bo več videla tako pogosto user posted image .

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 11.7.2009 11:06:14 >

(odgovor članu krempelček)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
11.7.2009 13:00:26   
čebelica01
jaknik - zdaj bo pa kako jaknikalj- user posted image user posted image user posted image user posted image . čestitke ob vrnitvi domov

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
11.7.2009 16:33:56   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

OJ

Alex01 saj bo počasi! user posted image user posted image user posted image Danes je šele tvoj dan D. user posted image No, upam da ne bo user posted image predolgo čakal in da se sedaj ko je sonček tudi on odloči pokukati na plan. user posted image Nestrpno v pričakovanju tvojega smsa Mala_princeska&Dolenjke&Company....user posted image user posted image user posted image

Sm bila danes že deležna par sms-ov, če sem v porodnišnici al doma?user posted image Imam dve sestri in enega brata, pa so vsi nestrpni. Brat gre jutri na morje, pa pravi , je Renata (sestra) pred štirimi leti rodila, ko smo bili na morju, pa boš zgleda ti tudi. Po moje naš user posted image čaka 14.7., saj ima takrat rojstni dan moj nečak Maks (4 leta) in  od sodelavke hči (2 leti). Oba na 14.7.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3308
11.7.2009 17:14:04   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Sm bila danes že deležna par sms-ov, če sem v porodnišnici al doma?user posted image Imam dve sestri in enega brata, pa so vsi nestrpni. Brat gre jutri na morje, pa pravi , je Renata (sestra) pred štirimi leti rodila, ko smo bili na morju, pa boš zgleda ti tudi. Po moje naš user posted image čaka 14.7., saj ima takrat rojstni dan moj nečak Maks (4 leta) in  od sodelavke hči (2 leti). Oba na 14.7.user posted image

Telefon na offuser posted image user posted image user posted image .

Ja od mojega user posted image brat&family so šli 24.6. na morje, jaz pa rodit. user posted image user posted image user posted image

Alex01 zgleda da res ti user posted image hočjo na iste datume praznovat. user posted image user posted image user posted image

Čestitke Maksu že vnaprej. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
11.7.2009 17:53:06   
Alex01
PRINCESI - v Maksovem imenu se ti zahvaljujem za voščilo.

Neposredna povezava do sporočila: 3310
11.7.2009 19:53:49   
valentinčica30
Dolenjke, vidim, da ve vse lepo crtate svoje user posted image  v buških, ko se jim nič ven ne mudi. Sama trenutno počivam oz. umiram na kavču, sicer je lepo ko ti vsi strežeo, sam pri tako lepem dnevu je to velika škoda.
No Alex01 sedaj navijam zateuser posted image user posted image user posted image , pazi da te kaka ne prehitiuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
11.7.2009 21:03:38   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Dolenjke, vidim, da ve vse lepo crtate svoje user posted image  v buških, ko se jim nič ven ne mudi. Sama trenutno počivam oz. umiram na kavču, sicer je lepo ko ti vsi strežeo, sam pri tako lepem dnevu je to velika škoda.
No Alex01 sedaj navijam zateuser posted image user posted image user posted image , pazi da te kaka ne prehitiuser posted image user posted image user posted image .

Se jaz tut tega bojim user posted image user posted image user posted image (da me res ktera ne prehiti)

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
12.7.2009 12:55:20   
Alex01
Dan

Kako? Uživate v lepem vremenu user posted image user posted image

Pri nas nič ne "dogaja" še user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
12.7.2009 16:00:01   
čebelica01
uživamo uživamo ja , jaz pospravljamuser posted image . moj in moje dva črička pa so se šli potepat , mala na rojstni dan , mali na sladoled . jaz pa doma

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
12.7.2009 18:46:27   
cukr07
Evo mene nazaj z morja. Smo bili en teden na Krku in se imeli super. Vreme je bilo krasno, voda ravno prav topla, družba je bila odlična, samo prehitro je minilo. Sem vas sedajle na hitro preletela in prebrala kaj ste debatirale v tem tednu, ko me ni bilo, tako da vsaj malo že vem kaj se je dogajalo tukaj gor.

Jaknik01 čestitke za Aljaža! user posted image

Infinity1 tvoj Lovro ma pa tako ˝čupco˝, kot jo je imel nečak od mojga user posted image . Je bil vedno v središču pozornosti zaradi svoje frizurce. Smo ga nekaj časa ljubkovalno kr trolček klicali. user posted image

No sedaj, ko sem prišla z dopusta moram pa res v akcijo in pripravit vse za prihod našega user posted image . Ta teden greva po previjalno mizo k mizarju, ker sva jo dala delat po meri, pa voziček morava it naročit. Dobila sem tudi že kar nekaj cunjic za user posted image , ki jih moram oprat in posortirat, potem pa po potrebi še kaj dokupit. Pa po posteljico morva k moževemu bratu. Skratka, dela bom imela dosti, ker sem si zadala, da naj bi imela en mesec pred rokom vse poštimano, da me kaj ne preseneti.

< Sporočilo je popravil cukr07 -- 12.7.2009 18:47:09 >

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 3315
12.7.2009 22:58:21   
Alex01
Cukr07- lepo, da ste uživali na morju user posted image user posted image

Jaz pa počasi spat user posted image , jutri zjutraj pa proti ZD na CTGuser posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
13.7.2009 8:49:19   
_melody_
Alex01 držim pestke, da se boste kmalu cartali! Sem cel vikend mislila na tebe čeprav je bil delaven vikend, sva z možem celo rušado v stanovanju nrdila in nama je sedaj tako fajn kot da bi se na friško vselilauser posted image .

Cukr07 me sva pa malo tu malo med septembrkamiuser posted image . Še čist malo je do takratuser posted image ...

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
13.7.2009 8:53:40   
lizika2
Živjo,

me lahko usmerite, kako je s temi vlogami za porodniški dopust.
- Obrazec Vloga matere za uveljavitev pravic ob rojstvu otroka verjetno izpolnim sama in gre le za paket, če sem prav obveščena.
- Obrazec Podatki o zaposlitvi in o plači ... to sem dobila dva izvoda, pa ne vem zakaj. A je morda eden izvod za očetovski dopust?
- Imam dva potrdila o predvidenem datumu poroda. Original dobi center za socialno delo, kaj pa kopijo?

Glede na to, da porodniški dopust traja 105 dni, potem pa nastopi dopust za nego in varstvo otroka, ali se to ureja ločeno in če ja, kako...

Kaj moram še urediti pred nastopom porodniškega dopusta in kje?

Najlepša hvala že vnaprej.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
13.7.2009 9:17:40   
Alex01
Oj

Evo mene.
Melody in ostale Dolenjske, hvala ker mislite name user posted image

Poročilo današnjega pregleda:
CTG - ok
voda - ok
UZ - ok, user posted image ima 3920g

Če se naš user posted image ne odloči kaj prej priti na svet, potem imam v sredo zjutraj spet CTG.

(odgovor članu lizika2)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
13.7.2009 10:03:38   
_melody_
Alex01 imate pa kar težkega pobekauser posted image , bravo!
Kako se pa ti počutiš? Te že kaj zvija od nervoze? Te je kaj strah?

Imam dva potrdila o predvidenem datumu poroda. Original dobi center za socialno delo, kaj pa kopijo?

Jaz sem pri G dobila 3 izvode. Enega zase, enega za CSD in enega moram odnest osebni zdravnici.

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
13.7.2009 10:06:31   
_melody_
user posted image user posted image Dolenjkeuser posted image user posted image

user posted image IN ŽE STE NA VRSTI JULIJKEuser posted image ....go,go,go.... user posted image user posted image

Ajde dejmo, dejmo.....user posted image user posted image user posted image

********** JULIJ **********

1. alex01-----11.7.----33----Nm----------user posted image

********** AVGUST **********

2. Majca----12.8.-----------Straža--------user posted image

3. Mateja4---15.8.------------Nm---------user posted image P13.07 in 28.7

********** SEPTEMBER **********

4. cukr07-----9.9.-----27----Mokr.-------user posted image P 21.7.

5. _melody_---- 22.9. --- Brežice --user posted image P 4.8.

********** OKTOBER **********

6. *chance*-----24.10.-----23----Nm-------

********** NOVEMBER **********

7. among_the_clouds---15.11.---Nm---user posted image

**********FEBRUAR 2010********

8. valentinčica30 -------10.02--- --- user posted image P 08.07

********** PREGLEDI **********
08.07. Valentinčica30
13.07. Mateja4
21.07. Cukr07
28.07. Mateja4

user posted image user posted image user posted image RODILE user posted image user posted image user posted image

1. RMMAJA*********user posted image user posted image --DANE IN FRAN
2. INFINITY1********user posted image ----LOVRO
3. SANJA23********* user posted image ----TAI
4. ŠKRATKA*********user posted image -----LOVRO
5. CEBEICA MAJA*****user posted image ----MAKS
6. DOLČI************user posted image --- PIA
7. SRCCKA**********user posted image -----MAJ
8.TIA12*************user posted image -----TAJ
9. Rea27*************user posted image -----EVA LANA
10. misk*************user posted image ----VITA
11. matt*************user posted image -------VITA
12. majčica20********user posted image --------KLARA
13. Krempeljček******user posted image -------TIMOTEJ JERNEJ
14. Buterffly*********user posted image -------ŽAN MARCEL
15. Majch*********user posted image *******ŽIVA
16. Fejči*********user posted image ********TIAN
17. Kaminek******user posted image ********PATRICIJA
18. Mala_princeska*******user posted image ******* MANCA
19. Zaspančka**********user posted image ********TJAŠ
20. Nemka *************user posted image *********LINDA NEJA
21. PETRA2008************user posted image **********NINA
22. JAKNIK01*************user posted image *********ALJAZ

13 user posted image : 10 user posted image

Navijačice:
Čebelica01 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
13.7.2009 10:08:47   
_melody_
Ups, hotela sem samo pri sebi dopisat dtaum pregleda pa očitno men to ne greuser posted image user posted image ... Mateja4 kar tebi prepuščamuser posted image .

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
13.7.2009 10:28:34   
Alex01
Melody - po pravici, ja me je kar mal strah, ampak ko se začne ti itaak nič dugega ne preostane, kot da greš user posted image
Ja, zgleda da bo tudi ta  naš user posted image kar velik, Alex je imel ob rojstvu 4520g in 57 cm.

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
13.7.2009 10:40:46   
čebelica01
57 user posted image user posted image user posted image  ja madona kam pa utakne te nogice user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
13.7.2009 10:45:05   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

57 user posted image user posted image user posted image  ja madona kam pa utakne te nogice user posted image user posted image

user posted image user posted image pojma nimam. smo bli vsi presenečeni v porodni, ker ne jaz ne mož nisva XXL izvedbeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.