|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
1.10.2008 15:42:19   
Shuka
Mijavček - jutri srečno na porodu in veselo cartanje svojih dvojčkov user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 151
1.10.2008 15:43:40   
lučka 25
Da na hitro javim kako je z mano. Danes sem bila pri G, sem k sreči preskočila sprejemnega oz, dežurneg G in mi je uspelo priti k mojemu G. Ko sem mu povedal za neuspešen postopek in krvavitve se je tako zavzel, kot da bi se zgodilo njemu in me tolažil, spodbujal,.. Skratka, dal mi je tablete (kontracepcijske) RIGEVIDON, ki jih moram 10 dni jemati 2x na dan po eno tableto. Potem moram začeti krvaveti in ne več kot 3 dni. Če se sedaj krvavitve in izcedki ne ustavijo, me čaka čiščenje. Držite pesti, da se bo vse uredilo in bo vse spet tako kot je treba. Imam pa 15.10 kontrolo, če je vse v redu,... pa v ponedeljek ga moram poklicati kako se je uredilo s krvavitvami oz. če jih ni, ker bi rad vedel, da je z mano vse v redu.

To je to, zdaj pa šibam nazaj v službo, imamo roditeljskega.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 152
1.10.2008 15:50:59   
sonček85
veliko sreče in da se bo vse uredilo.user posted image user posted image user posted image user posted image
Mijavček:srečno ju3,pa dobrodošli novi člani v vaši družini

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 153
1.10.2008 16:01:54   
miska73
Pika.po jaz sem za vse skupaj porabila 40 min oziroma sem bila tudi ob osmih naročena pri s.Blanki, potem pa še na sIII po injekcije in sem bila nekje ob 8:40 že v avtu.

Pri meni je trajalo vse skupaj dobro uro.

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 154
1.10.2008 16:04:39   
miska73
Sabsa,Pika, čestitke za pridelek.

Mijavček
, vso srečo jutri.

Gospodarica, čim bolj uspešno punkcijo in pridelek ti želim jutri.

Lučka moja, super da si uspela pridet do G in držim pesti, da se ti čimprej uredi stanje.

Lep pozdravček vsem ostalim borkam.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 1.10.2008 16:06:05 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 155
1.10.2008 16:06:26   
gigi1
Kajšica bravo za veliko frnikolc. Upam, da HS tokrat ne bo. Ti kar še naprej veliko tekočine in bodi poztitivna. Tale postopek res obeta user posted image

Sabsa bravo za super pridelek. Kar počivaj.

Pika ja nas je že Pija obvestila user posted image  user posted image  user posted image . Sem kar predvidevala, da si bila včeraj boga. Počivaj draga.

Mijavček mislimo nate in na tvoji pikici jutri. Srečno draga naša user posted image user posted image user posted image

Dajči vidim, da si Dejzikino kreacijo dodala v podpis user posted image  user posted image  user posted image . Probaj ven skočit jutri na krvnega. Mene pa res firbec matra user posted image . In upam, da ti bo zneslo v petek. Jaz bi božala bušija user posted image .
Špikam se pa že sedaj s s-factom. Snifate samo Reševe punce. Nas v GK dajo takoj na iglo user posted image

Lučka pismu, zdaj sem pa kar v skrbeh user posted image . Lepo, da se je tvoj G tako zavzel...samo kar malo me je prestrašil. Zakaj pa govori o čiščenju? A ti je kakšen UZ naredil?

Miška a naše fante pa ne boš dala med navijačice?

Sonček2 a se tvojemu še kar smeji?user posted image

Pika.po jaz sem bila 2 na vrsti, pa je trajalo skor uro in pol, ker so imeli ta dan neki opasni konzilij.

Miška73 a ti prideš na srečanje? Si zadnjič nekaj grozila, da se boš naslednjega udeležila, sedaj pa ne vidim tvoje prijave. Daj pridi no user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 156
1.10.2008 16:08:51   
Ozone
O pupike moje zlate, koliko pozitivne energije je v vas vseh user posted image user posted image user posted image . Hvala za vse objemčke, bo sigurno ta negativna faza hitreje minila.

Me je pikovit ravonokar prepričala, da sem zmanjšala moj konto kar za nekaj denarcev. Naročila sem si cink in cell defense. Pa tisti čaj iz Bosne pijem, pa aloe vero, algeo, B vitamin, limono v vodi na tešče,....no ja, nekaj pa počnem. Jutri pa grem na refleksno (ne na terapevtsko) masažo stopal.

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Mijavček - jutri srečno na porodu in veselo cartanje svojih dvojčkov 

pod to pa se podpišem.

lp

Where there is a will, there is a way.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 157
1.10.2008 16:10:30   
pikovit
Lučka no fajn,da si zrihtala tole z G.Dobro opravi na roditeljskem.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 158
1.10.2008 16:12:43   
pikovit
Ozone a greš h Karmen?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 159
1.10.2008 16:14:15   
pikovit
Bemti jaz pa vedno bolj študiram,da bi šla k unmu bioenergetiku,ki je šla Abra.
Abrica a mi poveš,kako sta se kaj vidva menila okol teh stvari.Plizzz

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 160
1.10.2008 16:20:31   
miska73
Miška73 a ti prideš na srečanje? Si zadnjič nekaj grozila, da se boš naslednjega udeležila, sedaj pa ne vidim tvoje prijave. Daj pridi no

Žiži, žal se mi v petek ne izide. Me pa žre, da je žur in da mene ne bo, še veš ne kako...
Po moje v petek zaspat ne bom mogla, ko bom mislila na vas.

Veš kaj... Mišmiš, daj mi pošlji vseeno načrt poti, ako pukim slučajem meni vseeno porata prit v LJ v petek. Ampak ne pa računat name.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 161
1.10.2008 16:55:12   
zarja1
Joj Lučka še dobro, da si šla. Me kr skrbi zate, sploh kako čiščenje je lahk zoprno. Pa upajmo, da ti bodo tabletke vse uredile. Držim pesti...user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 162
1.10.2008 16:56:13   
zarja1
Mijavček - jutri srečno na porodu in veselo cartanje svojih dvojčkov user posted image user posted image user posted image

je moja Shuki tko lepo napisala, da nima kaj dodat.....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 163
1.10.2008 17:09:07   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Ojla, da še tukaj poročam o današnjem posvetu v MB-ju:

Danes sem začela femodenom, potem 12.11 začnem s klomifenom in nato okoli 17.11 z gonalom, vmes so še UZ-ji poseg predviden nekje po 24.11. user posted image user posted image user posted image

full čudna kombinacija klomifen+gonal. Večini so predpisali Dipherelin+Gonal. Pa to maš za postopek IVF/ICSI?

Jaz sem klomifen jemala pri IUI, sem full lepo odreagirala (8 foliklov), sam so bili od moža plavalčki preleni....user posted image

Za ICSI, so od user posted image plavalčki lenuhci user posted image .... Je pa mene tudi presenetilo ...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 164
1.10.2008 17:13:41   
lara light
Lučkauser posted image , bitjece, ma kaj ti to dogaja...upam, da ima tvoj G zdaj vse pod kontrolo in da se čimprej stvari uredijo. Mislim nateuser posted image user posted image

je moja Shuki tko lepo napisala, da nima kaj dodat.....user posted image user posted image user posted image

še jazuser posted image ...user posted image user posted image user posted image

Punce, kakšni občutki morajo spreletavat našo Mijavčico...od ju3 bo dvojna mamica, z dvema otročkoma v naročju...mi gre kar kurja koža...čudovito!!!user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 165
1.10.2008 17:18:45   
pikovit

Se tudi jaz podpišem pod toleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 166
1.10.2008 17:23:31   
bbpikica
Hvala vsem RR za odovor. Sem že mislila da sam jaz do testa bolj počivam in nič ne delamuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 167
1.10.2008 17:27:56   
sapi
pika, sabsa super za celice ... sedaj naj vaju samo še počakajo čim lepše pikice in v čim večjem številu ..

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 168
1.10.2008 17:29:27   
Pija76
Dajamaja kakšna kjud slikca user posted image   user posted image  user posted image ! Vidim da se že prpravljaš user posted image

Pozdravček vsem sem še na šihtu, pa se mi ne ljubi preveč pisati!

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 169
1.10.2008 17:30:23   
GITA14
kajsica, bravo za folikle.

MIJAVČEK, vse dobro jutri. Naj vse teče kot po maslu.

sabsa, bravo za 11 celic.

pika74, bravo za 18 celic. Ti kar počivaj.

se podpišem pod touser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 170
1.10.2008 17:39:00   
netka34
IZVIRNO SPOROČILO: sabsa

Pozdravček!

Ravno sem prišla s punkcije, pridelala 11 celic, sedaj pa grem počivat.

Se še javim.

Uaaau!!super pridelek!!user posted image user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 171
1.10.2008 17:48:48   
netka34
Joooooooj, Mijavček....Kumi čakam...pa vse 4 pesti stiskam!! SREČNO!!

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 172
1.10.2008 17:50:46   
netka34
Pa pika....ti si hiper kura!!user posted image user posted image

Naj so user posted image user posted image user posted image dobro opravile domačo nalogo!!

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 173
1.10.2008 18:51:57   
zarja1
bbpikica - lepa oblekca!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 174
1.10.2008 18:58:37   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Dajamaja,še tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image .

Dajamaja, čestitke še z moje strani user posted image user posted image user posted image     lepo in mirno nosečnost ter zdravega user posted image  ti želim.....user posted image user posted image

pozdrav, user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?