|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
3.10.2008 13:59:35   
mismis
Ura je 14.00, gremo domov. JUPI JUPI JUPI.

Babe moje se vidimo zvečer, tiste ki pa se ne boste mogle udležiti tega veselega dogodka, vam želim prav lep dan in še lepši večer user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 676
3.10.2008 14:00:33   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: Abra
Najhuje je, da se ljudje opredelijo pri problemih, ki se jih ne tičejo, o tem veliko moralizirajo... na drugi strani pa nimajo zadržkov izkoriščat znanosti za tisto, kar se njim zdi "prav". Hitro pozabijo, da jim je tko namenjeno ... sem prepričana, da gre k zdravniku, ko zboli in se zdravi, ne pa čaka, kaj ji je narava namenila ... ljudi je vedno blo in bo vseh vrst, jaz se s takimi ne ukvarjam več, jim niti nočem ničesar dopovedat, dokler me pustijo pri miru.

joj me tako, bi jaz tud kr...user posted image
Zarja - ne tako, so pač ljudje, ki imajo preveč časa se ukvarjati s stvarmi, ki jih ne poznajo ali pa so zares premalo obveščeni o njih in potem moralizirajo široki družbi. Je.bat ga temu se reče svoboda govora in kot je abra rekla, najbolje je take teme kar preskočit, tud komentirat je nepotrebno saj omenjeno osebo, ki sproži tako debato ne premakneš niti za ped.
Živčke zaradi neznanih primitivcev pa je povsem nepotrebno v življenju obremenjevati.

user posted image user posted image user posted image Lahko se jim samo smejemo kako ozko so naravnani.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 677
3.10.2008 14:03:53   
zarja1
Shuki sam bi se pasalo mal na njej strenirat..user posted image  kokoš nešolanauser posted image user posted image user posted image da kaj takega napiše..

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 678
3.10.2008 14:06:16   
obayifo
ne morm še nehat, me je razpištolla...
z dragim sva skup 9 let, otročka 'delava' že 5 let, od mojga 32. leta... prepozno?!?
jah, če bi živela doma pr mamici, pa bi jest lepo na faks hodila, mami bi pa poštimala vse, kar si zdej jaz želim štimat... no ja pol bi mogoče še šlo med 20 in 25...
ampak če se spomnem, s kom sem takrat bla kr nekej let... pa se ni lepo končalo... hvala bogu, da ni nč ratalo.
in zdej sm super srečna s svojim dragim, čeprou nima semenčic, ki bi nardile otročka, ki si ga oba tako želiva... pa a sva midva kriva, če se njemu pač tista celica, ki je bla za to zadolžena v maminem trebuščku, ni hotla prou razvit??
sm jest, da men jajčniki popuščajo pr 37.h? takrat je moja teta šele rodila! dvojčke! naravno!
ej... ma nej si misl svoje... sam jest bi bla na njenem mestu vsaj tiho. in če bi vedla, katera točka njo najbolj boli.....

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 679
3.10.2008 14:08:18   
Shuka

Shuki sam bi se pasalo mal na njej strenirat..user posted image  kokoš nešolanauser posted image user posted image user posted image da kaj takega napiše..
Taki imajo ponavadi eno mazohistično lastnost, provocirat druge ljudi za lastne užitke in kot si dejala, ta kokoš je res nešolana, ampak pol k se na njej mal treniraš ugotoviš, da bi bilo bolje sploh ne začeti kakršnokoli debato s tako osebo, ker je preveč primitivna, da bi dojela mnenje drugega.In čas ti spolzi skozi roke in ugotoviš, da si ga stran vrgla, ker si se ukvarjala z nekom, ki mu ni pomoči.user posted image

Imamo srečo, da smo me zdrave v pameti, vse ostalo bo pa še prišlo. user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 680
3.10.2008 14:09:26   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

ne morm še nehat, me je razpištolla...
z dragim sva skup 9 let, otročka 'delava' že 5 let, od mojga 32. leta... prepozno?!?
jah, če bi živela doma pr mamici, pa bi jest lepo na faks hodila, mami bi pa poštimala vse, kar si zdej jaz želim štimat... no ja pol bi mogoče še šlo med 20 in 25...
ampak če se spomnem, s kom sem takrat bla kr nekej let... pa se ni lepo končalo... hvala bogu, da ni nč ratalo.
in zdej sm super srečna s svojim dragim, čeprou nima semenčic, ki bi nardile otročka, ki si ga oba tako želiva... pa a sva midva kriva, če se njemu pač tista celica, ki je bla za to zadolžena v maminem trebuščku, ni hotla prou razvit??
sm jest, da men jajčniki popuščajo pr 37.h? takrat je moja teta šele rodila! dvojčke! naravno!
ej... ma nej si misl svoje... sam jest bi bla na njenem mestu vsaj tiho. in če bi vedla, katera točka njo najbolj boli.....

Obi - ne splača se user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 681
3.10.2008 14:09:37   
DaisyE
Zaenkrat še vse pod kontrolo, mobija nimam, sem pa sok kupila jabolčni. Vse lepo pozdravljam, še kratek sestančič, potem pa domov. Kajši in mlinka vaju pokličem.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 682
3.10.2008 14:10:24   
pika74
Sm se lepo naspala zdele... pojedla... in skočim na RR in berem to čudo od Katarine.... in posta jeznaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAA

... ma da se ji **** posuši!!!

kje rastejo taki primerki?!?

Grem utrogestan not dat pa mal knjigo brat, bo boljš.

Fajn zažurajte dons in lep začetek vikenda vsem skup!

user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 683
3.10.2008 14:10:39   
zarja1
saj vem Shuki.......bog ma pa tud dolgo šibo!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 684
3.10.2008 14:11:14   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

ah, shuki, sej vem... sam dons sm tko... drgač sploh nism niti zamerljiva niti prepirljiva...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 685
3.10.2008 14:11:43   
netka34
oH, Obi...drži se!!user posted image user posted image user posted image

Reni70, upam, in želim ti, da boš šla po Larinih stopinjah!!user posted image user posted image

Evo me pupike, ki me pogrešate!!
Nop, moje user posted image še ni.....a mislite, d se splača nardit cb? Al nej neham kr neki sanjat in čakaaammmmmmm...??!?

Ledenka....svašta! Ta sigurn nima nobeeenga problema!! Nism mogla niti do konca prebrat!

Ne najdem....kdaj bomo zvedli, kolk (3je)user posted image user posted image user posted image srčk utripa pri Dajimaji??

Lep vikend vsem žurerkam želim!!

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 686
3.10.2008 14:11:54   
DaisyE
Aja, tisti članek sem prebrala in bi rekla samo to.

Jaz fullll rada hodm na umetne, ker so tolk fensi in te pol čist drgač vsi gledajo. Razmišljam, da bi probala še tujino, samo ne vem ker center je najbolj monden. Kakšno priporočilo morda. Mislm, fulll smo kullll.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 687
3.10.2008 14:12:03   
pika74

Taki imajo ponavadi eno mazohistično lastnost, provocirat druge ljudi za lastne užitke in kot si dejala, ta kokoš je res nešolana, ampak pol k se na njej mal treniraš ugotoviš, da bi bilo bolje sploh ne začeti kakršnokoli debato s tako osebo, ker je preveč primitivna, da bi dojela mnenje drugega.In čas ti spolzi skozi roke in ugotoviš, da si ga stran vrgla, ker si se ukvarjala z nekom, ki mu ni pomoči.user posted image

Imamo srečo, da smo me zdrave v pameti, vse ostalo bo pa še prišlo. user posted image

user posted image user posted image user posted image  izjava tedna user posted image user posted image user posted image

zdej pa res grem, k sm že 12 min pozna za utrogestan user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 688
3.10.2008 14:13:23   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: netka34
Evo me pupike, ki me pogrešate!!

kak to misliš?!?user posted image  VSE TE POGREŠAMO......moj nasledniški virozekuser posted image

Horny Teddy

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 689
3.10.2008 14:14:08   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Jaz fullll rada hodm na umetne, ker so tolk fensi in te pol čist drgač vsi gledajo. Razmišljam, da bi probala še tujino, samo ne vem ker center je najbolj monden. Kakšno priporočilo morda. Mislm, fulll smo kullll.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj zdaj si me pa do solz nasmejala!!!!!!!!!!!!user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 690
3.10.2008 14:15:33   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

no jaz pa še imam 10 minut fore...user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 691
3.10.2008 14:15:55   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

ah, shuki, sej vem... sam dons sm tko... drgač sploh nism niti zamerljiva niti prepirljiva...

Sej vem OBI, dons je tak žalostni dan, pa še dežuje zunaj, kot bi tudi nebo jokalo in pol še take neumestno nesramne izjave ljudi, ki se jim niti ne sanja kaj je v življenju problem.

Jutri bo bolje in nekega dne bomo me zmagale, take kokoši, bojo pa vedno imele probleme - same s seboj!

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 692
3.10.2008 14:16:54   
Shuka

Sm se lepo naspala zdele... pojedla... in skočim na RR in berem to čudo od Katarine.... in posta jeznaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAA

... ma da se ji **** posuši!!!

kje rastejo taki primerki?!?

Grem utrogestan not dat pa mal knjigo brat, bo boljš.

Fajn zažurajte dons in lep začetek vikenda vsem skup!

user posted image
Na drevesu, pol jih ne dozorijo dobro in jih pol črv napade pa so gnili.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 693
3.10.2008 14:17:43   
obayifo

no jaz pa še imam 10 minut fore...user posted image

pr men bi šou tut ob pol treh not... pa smo zaklučl s to zgodbico...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 694
3.10.2008 14:17:50   
zarja1
jutri bo bolje in nekega dne bomo me zmagale, take kokoši, bojo pa vedno imele probleme - same s seboj!

Shuki moj to si tko lepo napisala. Me smo prave borke.

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 695
3.10.2008 14:17:53   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Tko kot je napisala: to je za  posebne ljudi, ne neke brezvezneže.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 696
3.10.2008 14:19:18   
Shuka

jutri bo bolje in nekega dne bomo me zmagale, take kokoši, bojo pa vedno imele probleme - same s seboj!

Shuki moj to si tko lepo napisala. Me smo prave borke.
10000% user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 697
3.10.2008 14:20:24   
lana08
A lahko katera da še enkrat link ali pa pove kaj vas je tako razuser posted image ?

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 698
3.10.2008 14:22:48   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

A lahko katera da še enkrat link ali pa pove kaj vas je tako razuser posted image ?
Ti dam en srčen nasvet? Ne želi si prebirati teh misli, ker boš 10 minut stran vrgla, za posledice pa ne odgovarjamo user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 699
3.10.2008 14:29:26   
lana08
OK user posted image  potem pa upam, da ste vso negativno energijo potrošile in jo že vrgle stran ob branju. Pri nas je pa posijalo sonce user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?