|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
3.10.2008 12:17:42   
sapi
Obi tudi jaz sem dala kri za FSH na GK 6 dan, cikluse imam približno na 26 dni ... vprašaj kdaj je glede na dolžino tvojega ciklusa najbolj idealen dan ... držim pesti zate ..

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 626
3.10.2008 12:18:53   
Anonimen
FSH je nek hormon, ki pokaže zalogo jajčec v jajčniku. In če je prvisok, kaže, da se bliža mena. Sicer se s stimulacijo tudi dobi več foliklov pa tudi jajčeca, vendar ali niso kvalitetna ali pa so folikli precej prazni pri punkciji.

Jst sm imela puncijo pred dnevi in sem tudi žalostna, ker je bilo v 14 foliklih le 5 jajčec in bo treba tudi malce preveriti FSH. user posted image  Se močno bojim, da me ne pričaka noben zarodek na ET.

(odgovor članu zarja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 627
3.10.2008 12:24:35   
Abra
Hvala Mišmiš user posted image sej vem, da ful dela in nima časa.

Zarja, ti pa že res kot nosečka ješ user posted image pa metuljče že čutiš user posted image
Moje bolečine s hiperco res niso primerljive, so pa tečne ... je bolje, ko jih ni user posted image sej bo boljš. Nimam najlepše drže, zdaj me pa še trebuh malo skupi vleče, pol pa hrbtne mišice protestirajo.
Gimnastičarki sem že povedala, da jo boš trenirala user posted image madona, še v MB jo bo treba vozit user posted image
Bravo za sodelavko user posted image progesteron na palčki user posted image mi imamo pilule, da nas tam nč ne moti, ker se takoj stopi user posted image palčka je pa najbrž sterilna in če je MV odprt je treba pazit, da ne pride do kake infekcije. Ni dobro s prsti šarit user posted image pa vemo spet neki novega, v MB so se mi zdi kar znani po naprednih tehnikah.

FSH - kopiram iz Žive - Vrednost se določi 3° dan ciklusa, oz med 2°-4° dnem. Rezultat pod 6 je odličen, med 6-9 je še vedno zelo dober. Vrednosti med 10-15 nakazujejo na zmanjšanja jajčne rezerve. Nad 15 govorimo že o začetku prezgodnje menopavze.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 628
3.10.2008 12:36:09   
Abra
Anonimna, glavo pokonci! tko potrebuješ le en lep zarodek. Vse kar je več je luksus, pravimo tuki user posted image Jaz sem zanosila v svojem najslabšem postopku, vsaj kot je po punkciji zgledalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 629
3.10.2008 12:43:15   
nokes
obi, grrrr! pa kaj ga to svira ta tvoja user posted image ? naj pride, če misli, ne da daje neko upanje in potem razočaranje. user posted image user posted image  drži se, pa pogumno v naslednji krog!user posted image

reni, ja super rezultat, bravo, naj si pikici udobno posteljeta pri tebi!user posted image user posted image user posted image

anonimen, upam, da te na dan et-ja pričakajo vsaj trije zarodki, dva za domov, en za frižider, če pa je višek, pa itak super!user posted image

vse pipike, ki vas skrbi moj zob, nič bat, bo že, pa če mati turista in micike škrbasta hodi po svetu!!user posted image user posted image user posted image  mi je ful žal ,da sploh kaj rečem, ve imate resne težave, jaz pa tu nekaj smrk-smrk, me boli. pa kaj! držite se, navijam za vas!user posted image user posted image  

nokes

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 630
3.10.2008 12:43:29   
zarja1
Dekline hvala, no vem še nekaj zraven.
Abra a maš dalč do Mb?
Anonimen, kot ti je napisala Abra; 1 celica je dovolj, da ti spremeni življenje....

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 631
3.10.2008 12:43:44   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Obi user posted image user posted image user posted image žal mi je, da spet ni uspelo. Naslednjič pa res raje z ivf poskusita, je precej več šans. FSH pa danes ni merodajen. Dela se ga 2-4 dan ciklusa. Reš pravi, da je prvi dan takrat, ko je že krvavitev in ne samo izcedek.

ja, razmišljam, da bi šla v ponedeljek še enkrat za fsh
drugače pa - ne moreva na IVF, ker ga z darovanimi celicami v grazu ne delajo, tako da lahko samo čakava, da prideva na vrsto pri nas... ko bo donor... se morava še 'v vrsto vpisat', ker sva ravnokar dobila sklep od komisije

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 632
3.10.2008 12:46:16   
baci
dobro jutro(no vsaj za mene)

kolko napišete,da si moram prav čas vzet in vse prečekirat

mijavček-čestitkeuser posted image user posted image user posted image

reni-user posted image user posted image user posted image  lepo se čuvaj in jih grej teh 14 dni

obi-en veliki user posted image user posted image user posted image

zarja-še tri dni in je tvoj dan user posted image

mismis-sem pogledala v album tega tvojega user posted image ,pravi lepotec! zdaj verjamem da si utrujena ko prideš domov iz šole,moj je pravi palček proti tvojemu,pa me gnal po poligonu,da sem bila adijo!!!

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 633
3.10.2008 12:46:18   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Babe kaj je pravzaprav ta  Day 3 FSH Fertility Testing- Follicle Stimulating Hormone in zakaj je to merodajno pri Obi?

pri meni je merodajno, ker če je povišan, to pomeni, da jajčniki počasi popuščajo, da rezerva kopni in da je kvaliteta celic vedno slabša....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 634
3.10.2008 12:48:04   
zarja1
Nokes namesto virtualnega lekadolčka,,,
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 635
3.10.2008 12:49:41   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

Babe kaj je pravzaprav ta  Day 3 FSH Fertility Testing- Follicle Stimulating Hormone in zakaj je to merodajno pri Obi?

pri meni je merodajno, ker če je povišan, to pomeni, da jajčniki počasi popuščajo, da rezerva kopni in da je kvaliteta celic vedno slabša....

Obi pa to čakata na darovano polno celico ali cel zarodek?

Horny Teddy

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 636
3.10.2008 12:49:59   
ledenka
tole sem ravnokar prebrala... ok, o tej avtorici imam itak svoje mnenje... včasih jo berem zato, ker ima tako izjemno drugačen pogled na svet kot jaz. samo pri tem pa ne vem, a sem neumna jaz al je ona mal...??? user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 637
3.10.2008 12:51:22   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: baci
zarja-še tri dni in je tvoj dan user posted image

jaz sem vas vse tolk zagušla, kr vidim da vse tolk prijazno štejete z mano!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sicer sta še sam dva dni, dans ne štejem je itak že mimo....user posted image

Hvala vsem!!!!! 

Horny Teddy

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 638
3.10.2008 12:51:34   
ledenka
obi, kaj pa, če bi se še testirala na Anti-Müllerjev hormon? tale menda pokaže bolj merodajno stanje kot FSH. malo pogooglaj user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 639
3.10.2008 12:55:04   
Abra
Zarja iz LJ user posted image bo mal huda za treninge user posted image

Obi, tega pa nisem vedla. To pa ni fajn. So pa res čudni ti v Gradcu, zakaj IUI ja in IVF ne?? Če bi se le z Rešem dalo kaj skombinirat ... najbrž gor ni takega laboratorija.
Pol maš pa šele Prago, pri nas se pa najbrž načakaš... oh ja, samo obupat ne, prav?

Noki, zakaj pa ne smeš jamrat? Sej to vse počnemo user posted image zobobol zna bit tut huda stvar, zato je nč ne podcenjujemo user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 640
3.10.2008 12:56:36   
baci
no da vam povem,
moje krvavitve so vedno bolj manjše,hvala bogu
zdaj sem pomirjena!!!

zarja- sem zelo vesela,da si tako pozitivna in da komaj čakaš da dobiš svoje pikiceuser posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 641
3.10.2008 13:00:32   
obayifo

Obi pa to čakata na darovano polno celico ali cel zarodek?

zaenkrat čakava na moško celico, če bo šlo pa pri meni še na slabše s tem fshjem, bomo pa morali po cel zarodek (btw, s tem so me odslovili že na GK, ko sem imela fsh med 11 in 13)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 642
3.10.2008 13:00:55   
Goldy
obi - user posted image user posted image
mismis - videla tvojga kužka, prava pasja mrcina, lep ni kaj

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 643
3.10.2008 13:01:22   
mismis
Baci, a potem se vidi v mojem albumu slike?
Mam lepega kužona kajne...

Super, da so se tvoje krvavitve zmanjšale, kdaj toej greš po otroke?

Anonimna, ni za obupati, vsak postopek je drugečen, že samo zaradi tega, ker si ti nanj drugeč pripravljena, s tem mislim fizično in psihično pripravljenost. Drugače pa 5 celic je dovolj, pomembno je da se oplodijo. Poglej našo Larico, 3 celice in je sedaj srečka user posted image  z dvema od teh dveh korenjakov. Hočem povedati, da je vse možno, le verjeti in upati moraš v najboljše. Veliko sreče user posted image

A kdo ve, a je naša Pija potem le odšla na poslovno pot?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 644
3.10.2008 13:03:19   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: baci
moje krvavitve so vedno bolj manjše,hvala bogu

user posted image user posted image user posted image .......tak morš rečt drugič (me je Shuki naučila) šč šč stran nadloga...user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 645
3.10.2008 13:04:15   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

obi - user posted image user posted image
mismis - videla tvojga kužka, prava pasja mrcina, lep ni kaj

ja res je mrcina, je največji v šoli. Hvala za pohvale, zdaj sem pa kar važna user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 646
3.10.2008 13:08:05   
Abra
Ledenka, jaz take kar neham brat. Sem prebrala dva odstavka in sem imela dovolj. Najhuje je, da se ljudje opredelijo pri problemih, ki se jih ne tičejo, o tem veliko moralizirajo... na drugi strani pa nimajo zadržkov izkoriščat znanosti za tisto, kar se njim zdi "prav". Hitro pozabijo, da jim je tko namenjeno ... sem prepričana, da gre k zdravniku, ko zboli in se zdravi, ne pa čaka, kaj ji je narava namenila ... ljudi je vedno blo in bo vseh vrst, jaz se s takimi ne ukvarjam več, jim niti nočem ničesar dopovedat, dokler me pustijo pri miru.

Baci, lepo, da gre na bolje user posted image

Obi, FSH 11 in 13 pa res še ni za odpis. Seveda ni idealen, preslab pa tudi ne.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 647
3.10.2008 13:09:48   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

obi, kaj pa, če bi se še testirala na Anti-Müllerjev hormon? tale menda pokaže bolj merodajno stanje kot FSH. malo pogooglaj user posted image  

smo že testiral, sicer je pri nas malo težje, ker pošiljajo sample v nemčijo, ampak rezultat je bil malo pod 1, kar ni najbolš, od 1 naprej je v redu

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 648
3.10.2008 13:11:22   
baci
mismis-lepo se vidi v albumu

po otroke pa grem v novembru
kdaj pa ti?

zarja-ja vidim da moraš samo pozitivno gledat v svet,ker če ne te še ostali pohodijo,
tako da sem jaz zdaj postala mala POZITIVKA,čeprav se še sama vprašam kdaj,kaj je res to?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 649
3.10.2008 13:11:41   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Obi, FSH 11 in 13 pa res še ni za odpis. Seveda ni idealen, preslab pa tudi ne.

vem, da ni  tako zelo slabo, zato sva se pa spokala z GK in šla k Rešu, ki je reku, pa sej to je še u redu in smo se lotil načrtov za naprej....

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?