|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
3.10.2008 14:31:11   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: lana08

A lahko katera da še enkrat link ali pa pove kaj vas je tako razuser posted image ?
Ti dam en srčen nasvet? Ne želi si prebirati teh misli, ker boš 10 minut stran vrgla, za posledice pa ne odgovarjamo user posted image

jaz bi tudi rada prebralauser posted image kje pa najdem njeno čudovito razmišljanje

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 701
3.10.2008 14:34:47   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

A lahko katera da še enkrat link ali pa pove kaj vas je tako razuser posted image ?
Ti dam en srčen nasvet? Ne želi si prebirati teh misli, ker boš 10 minut stran vrgla, za posledice pa ne odgovarjamo user posted image

jaz bi tudi rada prebralauser posted image kje pa najdem njeno čudovito razmišljanje
vidm, da si tud ti mal mazohistkauser posted image user posted image user posted image
EVO

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 702
3.10.2008 14:35:17   
Abra
ojla pupke, ne se pustit provocirat. Ampak tko, kot pravi Dejzi, me smo najbolj kull user posted image user posted image mogoče bi blo dobro začet s kakšnim Monte Carlom, ziher imajo kako kliniko tut tam user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 703
3.10.2008 14:35:33   
Shuka

OK user posted image  potem pa upam, da ste vso negativno energijo potrošile in jo že vrgle stran ob branju. Pri nas je pa posijalo sonce user posted image user posted image
Jaaaa sonček user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 704
3.10.2008 14:36:34   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

tole sem ravnokar prebrala...

klikneš na besedico tole... če si res želite, sam dejte rajš živčke šparat, mene je 'firbec' premagou, pa sm šla brat (sm pač babnca user posted image ) pa še dobr, da se kr hitr pomirim, k mi je hotlo kar želodec vn vržt :)

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 705
3.10.2008 14:38:12   
netka34
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: netka34
Evo me pupike, ki me pogrešate!!

kak to misliš?!?user posted image  VSE TE POGREŠAMO......moj nasledniški virozekuser posted image

O,Hvala, Zarjica....user posted image Častim piče!!user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 706
3.10.2008 14:38:19   
Abra
Obi, smo res včasih preveč firbčne user posted image bi si lahko marsikaj prišparale user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 707
3.10.2008 14:39:33   
Shuka
Abra - se strinjam s teboj in s progesteronom, marsikateri ginekolog še ne pozna njegove funkcije, meni je samo žal, da sem ga prenehala jemati, ker je tako rekel moj g. Upam, da bo prišel v širšo uporabo in izboljšal možnosti, kakršnekoli.user posted image

Dajamaja - razumem user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 708
3.10.2008 14:40:17   
netka34
Mhm....vse ste modro tiho okol CB-ja......

"ja, draga smotana  Netka  , naret pač po vesti, ane!!"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 709
3.10.2008 14:45:02   
Abra
Šuki, pa si ga zdej spet začela al ne? Imaš sploh kako zdravilo? Moja sestra je krvavela v 17. tednu in so ji takrat predpisali dabroston, pa ga prej ni jemala.

Netka, a nisi že včeri lulala? Kolko zdej zamuja? Za ziher in mirne živčke pa pejt po cb, no user posted image alo, lulat!!!!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 710
3.10.2008 14:47:03   
lana08
si nisem mogla, da ne bi prebrala, ampak po prvem odstavku sem dala v ''šesto'' in samo preletela celoten spis... ok svoboda govora in to že, ampak res ni vredno da bi se sekirale zaradi take ženske grrr

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 711
3.10.2008 14:48:32   
sonček33
ja, netka, le naredi CB....me čakamo

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 712
3.10.2008 14:48:44   
netka34
Oj, Abri...sm lulala, ja, ma na BC. Pa ne vem, kolk je tist ok...nikol mi še ni tolk zamujala...4dni?!? ( razn k sm bla srečka pač, ane!!user posted image )

Ma ja no, neki bom zrihtala, d ne bom tle jamrala...

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 713
3.10.2008 14:48:53   
gigi1
Pupike moje...kako naj povem...pri meni se stanje iz ure v uro slabša. Se bojim, da mi je spet na žrelo usekal.
Žal bom morala preskočit tole srečanje user posted image  user posted image  user posted image . Se bojim, da se katera od mene ne naleze, sploh naše nosečke.

HB sem prebrala samo par stavkov tistega kretenizma in sem nehala... (že tako me glava boli za pop...)

Punčke ne se razburjat pliiiz! Ni vredno naših živčkov.

BBpikica in Obi vajini zgodbi sta me ful pretresli user posted image user posted image . Puppe drage. Važno je, da imata sedaj partnerje, ki vaju cenijo in se imate radi. Otročki bodo pa tudi prišli user posted image user posted image user posted image

Netka naredi še CB test. Ta res pokaže realno. user posted image user posted image user posted image

Dajči hvala user posted image

Virtualne lupčke vsem (te vas ne bodo okužili)

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 714
3.10.2008 14:50:53   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Šuki, pa si ga zdej spet začela al ne? Imaš sploh kako zdravilo? Moja sestra je krvavela v 17. tednu in so ji takrat predpisali dabroston, pa ga prej ni jemala.

Nič nimam zdej, čisto nič. Tudi, ko sem v 20t zakrvavela mi moj nič ni dal. Sej zato pa pravim, niso vsi ginekologi poučeni o vseh stvareh, eni so bolj, drugi manj,.....

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 715
3.10.2008 14:52:55   
netka34
O ti bogi rozanovoletnibalon!!!user posted image

Kako že pravijo naše strokovnjačke? D otročki majo rajš d se primejo, če maš mal dol imunski sistem...al kako že?

Dej mal čajčkat, al kaj....js takrat najraj eno ledenomrzlo laško usekam!!user posted image user posted image user posted image Pa so hitr vsi bacili zamrznjeni in odstranjeni!!user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 716
3.10.2008 14:53:04   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Pupike moje...kako naj povem...pri meni se stanje iz ure v uro slabša. Se bojim, da mi je spet na žrelo usekal.
Žal bom morala preskočit tole srečanje user posted image  user posted image  user posted image . Se bojim, da se katera od mene ne naleze, sploh naše nosečke.

HB sem prebrala samo par stavkov tistega kretenizma in sem nehala... (že tako me glava boli za pop...)

Punčke ne se razburjat pliiiz! Ni vredno naših živčkov.

Ja žiži moja user posted image , sej za domače arcnije še ni prepozno, al pa pojdi do lekarne po angal pastile, lekadol+C, limonco, pomarančke, čajčke, čez vikend se še lahko pocajtaš. Prosim pazi nase!!!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 717
3.10.2008 14:58:35   
lenna
Sem ravnokra prebrala članek, in bi avtorico kar SKLOFOTALA.

Res je ,da sem jaz šele na začetku prvega postopka, ampak muke ki sem jih preživela v tem času so nepopisne.  Kdor tega ne doživi, ne more drugim solit pameti.

Tako da punce; pogumno naprej

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 718
3.10.2008 14:59:11   
Abra
Netka, pejt lulat, ziher je ziher user posted image po s-faktu pa itak rada zamuja, zato da mal živčke kravžlja. Pol je eno leto ne bo, pa naj ima zdej malo pozornosti user posted image

Gigiuser posted image bogica. Neki mora bit v zraku, da imamo skor vse neke težave. Naj te dragi malo pocarta.

Shuka, kaj pa če vseeno začneš spet s progesteronom? Moja G res zanj zelo navija, zadnjič sem si sfehtala manjšo dozo, bom vidla, kaj bo rekla drug teden, ko imam pregled. Zdaj je mir že 2 meseca.

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 719
3.10.2008 15:00:02   
gigi1
Netka, Šukica hvala za recepte.
Netka tvoj je sploh mamljiv user posted image
Mah se borim že več kot en teden s čajčki in vitaminčki in strepsilsi. Grem spet mal žajbelj grgrat. To mi še najbolj pomaga.

Srečevalke uživajte na srečanju. Grem mal ležkat.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 720
3.10.2008 15:00:37   
blanč
ajoj, kok so ene zagrenjeneuser posted image . Shuki, pa se res ni splačal brat takih bedarij...

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 721
3.10.2008 15:02:09   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Shuka, kaj pa če vseeno začneš spet s progesteronom? Moja G res zanj zelo navija, zadnjič sem si sfehtala manjšo dozo, bom vidla, kaj bo rekla drug teden, ko imam pregled. Zdaj je mir že 2 meseca.
Škodit ne more,ne? Še sreča, ga imam doma še par škatel, k sem si jih pustila za vsak slučaj in res je bilo mesec in pol dobro brez krvavitev pol pa k sem nehala se je po 2 tednih spet pojavila. Zakaj pa ne, da ne bo šel v nič in da bo moja pikica do februarja pri meni, ne? user posted image Kaj misliš, da bo dovolj ena na dan al kar dve?user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 722
3.10.2008 15:02:45   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

ajoj, kok so ene zagrenjeneuser posted image . Shuki, pa se res ni splačal brat takih bedarij...
Firbec babji user posted image user posted image user posted image Ampak sej smo vse na istemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 723
3.10.2008 15:09:15   
Abra
Shuka, ne škodit ne more. Jaz sem danes napolnila 24 tednov, pa še kar jemljem. Mi je napisala tudi v MK. Moraš pa vsaj na 12 ur, lahko bi bla manjša doza npr. 100 namesto 200, je pa potrebno 2x, ker se hormon na 12 ur obnavlja al neki tazga. Zdej sem najbrž kozla ustrelila, enkrat sem o tem brala. Če ga imaš, ga kar ponucaj user posted image pikica bo itak do februarja pri tebi user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 724
3.10.2008 15:12:31   
aqua77
Punce prijatlca je bila na krvnem testu, pa ne ve kaj pomeni rezultat krvnega 9,83! A lahko katera pove????

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?