|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
3.10.2008 13:13:12   
mismis
Baci, po moje grem tudi jaz konec novembra po otroke. Sicer še nisem klicala sestro Miro, da rezerviram številko, ker grem najprej k teti Pehti po čaje. Pa še kakšnega bioenergetika bi bilo fino obiskati.

Imam že načrt, pa še mojega dr. D-ja, moram iti zagnjaviti za napotico

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 651
3.10.2008 13:15:05   
mismis
Še 45 minut delam, potem pa domov. JUPI komaj čakam user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 652
3.10.2008 13:15:28   
nokes
je.bela ledenka, kak mene take stvari razkurijo, no, fajn, zdaj pa grem s user posted image  na sprehod, in se bom s katarino kregala v glavi. edino, kar mi je dala pamet pri mojih letih je, da naj za božjo voljo ne posredujem, ker ni vredno!!!!! pred leti bi šla v boksarski ring za take! mislim user posted image user posted image user posted image user posted image !!

aja, pa zob me ne boli več! user posted image

zarja, takega štetja se pa tudi jaz poslužujem, ko mi ustreza, seveda user posted image user posted image , sam še 2x spat!

abra, glede jamranja, ko sem bila v postopku, sem si vedno mislila, pa naj mi bo slabo, pa glavoboli, pa ležanje, vse potrpim, sam da se prime, nič se ne bom pritoževala, lepo v kotu bom stokala in trpela user posted image , no zdaj pa joj, pa zob, pa prehlad, pa križ, pa zatekam, pa ležim, pa.... grrr sem en mau razvajenauser posted image , po riti me je treba user posted image user posted image  bom mojmu rekla, ko pride domovuser posted image user posted image

baci, bravo, sam da se počasi umirja!

mišmiš, uau, kaki vejki pesouser posted image , lepotec!

nokes

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 653
3.10.2008 13:15:31   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: baci
po otroke pa grem v novembru
postala mala POZITIVKA,čeprav se še sama vprašam kdaj,kaj je res to?

super za pingvinčke!!!!!!!! Pozitivizem je zdravilo za vse!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 654
3.10.2008 13:18:50   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

kak zaj tak hitro, greš šipe pucat, al peseka frizirat? user posted image user posted image , mškec, pekec, murček, kekec (to je pasje cartanje user posted image , vsi psi to razumejo, preverjeno!)

nokes

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 655
3.10.2008 13:19:04   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Abra
Najhuje je, da se ljudje opredelijo pri problemih, ki se jih ne tičejo, o tem veliko moralizirajo... na drugi strani pa nimajo zadržkov izkoriščat znanosti za tisto, kar se njim zdi "prav". Hitro pozabijo, da jim je tko namenjeno ... sem prepričana, da gre k zdravniku, ko zboli in se zdravi, ne pa čaka, kaj ji je narava namenila ... ljudi je vedno blo in bo vseh vrst, jaz se s takimi ne ukvarjam več, jim niti nočem ničesar dopovedat, dokler me pustijo pri miru.

joj me tako, bi jaz tud kr...user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 656
3.10.2008 13:21:59   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

kak zaj tak hitro, greš šipe pucat, al peseka frizirat? user posted image user posted image , mškec, pekec, murček, kekec (to je pasje cartanje user posted image , vsi psi to razumejo, preverjeno!)

ma kake šipe, kar naj bodo umazane, saj bo zdaj zdaj zima pa sneg, jih bom že naslednjo pomlad spucala. Šibam domov, pa v trenerko in superge, pa greva s kužonom laufat, potem ga je pa treba seveda počesati, da bolep, ko dobimo obiskeuser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 657
3.10.2008 13:23:15   
zarja1
po moje grem tudi jaz konec novembra po otroke.

pa super!!!!!!!!!!!user posted image     user posted image     user posted image    

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 658
3.10.2008 13:24:03   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Najhuje je, da se ljudje opredelijo pri problemih, ki se jih ne tičejo, o tem veliko moralizirajo... na drugi strani pa nimajo zadržkov izkoriščat znanosti za tisto, kar se njim zdi "prav". Hitro pozabijo, da jim je tko namenjeno ... sem prepričana, da gre k zdravniku, ko zboli in se zdravi, ne pa čaka, kaj ji je narava namenila ... ljudi je vedno blo in bo vseh vrst, jaz se s takimi ne ukvarjam več, jim niti nočem ničesar dopovedat, dokler me pustijo pri miru.

se pridružujem, matr... mi plafon dvigne.. sploh na takšn dan... če bi bla pred mano...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 659
3.10.2008 13:24:50   
baci

Baci, po moje grem tudi jaz konec novembra po otroke. Sicer še nisem klicala sestro Miro, da rezerviram številko, ker grem najprej k teti Pehti po čaje. Pa še kakšnega bioenergetika bi bilo fino obiskati.

Imam že načrt, pa še mojega dr. D-ja, moram iti zagnjaviti za napotico

pol pa bova skupaj spet grele!
kakšne čaje boš šla k teti pehti iskat?

zakaj pa rabiš napotnico?

jaz sem malo zgubljena,meni je rekla naj samo pokličem ko dobim M,pol pa si bom z lističi merla ovulacijo!
pa me malo skrbi,če bom to prav delala in bom imela glih takrat ovulacijo!
zdaj si bom v drogeriji kupla te lističe,pa bom probala si ta mesec ,sama merit doma!
ima katera kake izkušnje z temi lističi?

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 660
3.10.2008 13:27:39   
zarja1
ja babike lepo se imejte dans.......
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mal ga zaplešiteuser posted image   na dobro muziko...user posted image ...nič preveč ne obrekujte...user posted image

v mejah normaleuser posted image .........da ne bo takih posledicuser posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 661
3.10.2008 13:28:53   
zarja1
zakaj pa rabiš napotnico?

jaz sem malo zgubljena,meni je rekla naj samo pokličem ko dobim M,pol pa si bom z lističi merla ovulacijo!
pa me malo skrbi,če bom to prav delala in bom imela glih takrat ovulacijo!
zdaj si bom v drogeriji kupla te lističe,pa bom probala si ta mesec ,sama merit doma!
ima katera kake izkušnje z temi lističi?

Baci saj te bodo tud na UZ naročli, dobila boš takrat tud napotnico za ET...nč bat, nič ne boš zamudla

Horny Teddy

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 662
3.10.2008 13:29:29   
baci
zarja-kdaj pa bo na našem koncu kakšna čaga???
lahko bi jo naredili

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 663
3.10.2008 13:29:56   
dajamaja
Lubike zlate, še tisto mal kar utegnem gor prilest, mi pa povezava pada. Berem vas tko mal po delih in verjetno nisem niti vsega ujela, nekaj pa sem ....

Hope, me je zaskrbela z lažnimi popadki. Počivaj!!!! Naj še naš nogometaš mal zraste!! user posted image

Reni, bravo!!!

Obi ne obupaj! user posted image

Gigi, jaz sem bila cel teden kilava. Grlo pordelo, kašljala, kihala, driska (ta je bila verjetno po Estrofem veji) .... in je bilo ... in tako še pri tebi, draga moja!!!  user posted image

Shuka... ti pa moraš bit zdrava! To je ukaz!

Mijavček čestitke za nova člana družine!!

Želvica ... naj bo tokrat želja uresničena!!!!user posted image

Kikaa dober štart!!user posted image

Blanchi ne kadi več!!! user posted image  Pridna punca! Jaz sem se naprej uštulila na GK – sam ti si še dete proti meni. Sem se pa prej naročila na samoplačmiški pregled pri Voglerju in se z njim zmenila, da me bo on porihtal. Pri meni je šlo za odtranitev miomov. Njega so mi priporočali in tudi Rešga je komentiral kot izrednega kirurga, ko sem mu rekla, da grem k njemu. Prvi diagnostični pregled in odtranitev polipa so mi delali v Celju, za miome pa bi morala v Celju na klasično operacijo, na GK so mi pa z histero porihtal (je bila stvar opreme). Upam, da sem ti kaj pomagala! Vse porihtaj!!! user posted image

Jaz sem OK, ampak sem danes šofer sinetu, ki gre na fešto- tko, da se ne bom mogla pridružit zabavi. user posted image  
Berem pa, da bo Zarja zrihtala na našem koncu user posted image . Sej so že zadnjič obljubile, da pridejo, pa sva z Blančko zatajile pri organizaciji. Naša Mišmiš je tko pridna, da se ostale težko kosamo z njo!
Mišmiš a je priden v šoli, al te še kr naprej okol vlač? Našega je v ponedelejk ena jazbečarka mešala (se bo zgleda gonila) ... naš pa kr brez glavo za njo voh, voh ...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 664
3.10.2008 13:30:48   
baci

Baci saj te bodo tud na UZ naročli, dobila boš takrat tud napotnico za ET...nč bat, nič ne boš zamudla

ja,upam da nebom kaj zbrklala

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 665
3.10.2008 13:31:15   
zarja1

zarja-kdaj pa bo na našem koncu kakšna čaga???
lahko bi jo naredili

ja saj že študiram.....se nagibam nekje kraj izbrat, da bi lahk tud Lj-evke prišle, no vse iz tistega konca....
da bi blo res ta pravo RR srečanje..

Horny Teddy

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 666
3.10.2008 13:32:56   
baci
bom ti pomagalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 667
3.10.2008 13:34:49   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

se pridružujem, matr... mi plafon dvigne.. sploh na takšn dan... če bi bla pred mano...

Babuške, kaj ste to brale?
Sem neki zgleda sfalila danes...

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 668
3.10.2008 13:36:47   
zarja1
Zdaj bo itak full akcije, sam tam v začetku decembra user posted image pa bi res lahk kaj padlo....user posted image razen snega...user posted image user posted image user posted image .
To je tak lep cajtuser posted image user posted image , a ne?
Pa za vsako bi darilce user posted image padlo, kak medvedekuser posted image al pa user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 3.10.2008 13:37:23 >

Horny Teddy

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 669
3.10.2008 13:41:53   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

tole sem ravnokar prebrala... ok, o tej avtorici imam itak svoje mnenje... včasih jo berem zato, ker ima tako izjemno drugačen pogled na svet kot jaz. samo pri tem pa ne vem, a sem neumna jaz al je ona mal...??? user posted image

ledenka mislm tale članek je pa čist obup. In nisi ti neuman stoposto. Za primerjavo naj ti povem na kratko svojo svojo zgodbo. Pri 23 letih so mi po več letih zdravljenja in terapij zaradi katastrofalnih težav med menstruacijo po domače povedano odprli trebuh in pogledali kaj ne štima ker niso več vedeli kaj. Ugotovitev je bila, da se je moj levi jajcevod  spremenil v 10x10 cm velik tumor ki je  poškodoval tudi del jajčnika in črevesja. Tumor so odstranili z njim pa tudi jajcevod. Zaradi razlitega slepiča v otroštvu je bil pa drugi jajcevod tudi neuporaben. In tako se je začela moja pot do IVF. Skoraj leto in pol je trajalo, da sem kljub diagnozi opravila še vse ostale preglede, potem pa še skoraj leto da sem prišla na vrsto za prvi postopek. Zaradi hiperstimulacije in nepopolne punkcije sem dober teden po pozitivnem testu dobila maternične krče in vse je splavalo po vodi. user posted image Tudi moj zakon je začel propadati in tako sem prenehala s poskusi. Potem po ločitvi pa ... najprej butast zakon,da se samske ženske ne morejo vključiti v program OBMPuser posted image , oba partnerja ki sem ju po ločitvi imela pa sta ko sem jima povedala da želim otroka in kakšen postopek je potreben zbrisalauser posted image . Sedaj imam končno partnerja ki si želi otroka tako zelo kot jaz ampak sem stara že 41 let. Torej kot je napisala Katarina v tistem nevmesnem članku sem že med 20-25 letom želela otroka pa stvari niso šle tako lepo kot pri njej in zato je lahko hvaležna za to kar ima, ne pa da zavida kolegicam da so pač uživale do35 saj ima vsak za to pravico!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 670
3.10.2008 13:42:14   
Tina1
mismis praviš da je tvojuser posted image star 11,5 mes., pa da te zmatra. Ej, moja me pr 3,5letih zna zgont k user posted image , k feder je, nutrudljiva, igriva za povrh pa še nagajiva.

Še to: jz upam,da dons prlezem, se me hoče neki lotevat, ampak bom šla po jobu takoj mal odležt.
Jz bi bla tud rada že frej, pa mi do 16. - 16.30 ni variante.

Vsem ostalim pa

user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 671
3.10.2008 13:44:23   
mismis
Baci, pri nas na GK LJ, potrebuješ za vsak ET napotnico, pri vas v MB je mogoče malo drugače. Za čaje še ne vem, bom videla, kaj mi bo teta Pehta rekla naslednji petek. Sporočim

Dajamaja, naš kužon je že malo bolj priden v šoli, problem pa res nastane, če katera psička preveč diši, mi pa v ta pravih letih, joj to pa je veselica. Drugače za delati je pa full priden, vse narediva, kar nam rečejo, kar je zelo dobro za to pasmo, ki naj ne bi bila vodljiva in učljiva.
Problem z vleko je pa v tem, ko našemu kužonu rata dolgčas, ko mora čakati na razlago, potem bi pa on šel pozdraviti sosednjega psička/pisco. Velikokrat se pa tudi zgodi, da sosed ne obvlada svojega psa, potem pa rine v mojega, naš pa ne bodi len, takoj zagrabi. Se mi pa zdi, da je vsakič bolje, čeprav se itak vsi čudijo, kako ga lahko obvladam, ko pa ima skoraj toliko kg kot jaz.

Tina, poskusi priti, se boš lahko postavila v vrsto za čohanje našega crkljanca

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 672
3.10.2008 13:45:24   
obayifo
bbpikica user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 673
3.10.2008 13:56:26   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

tole sem ravnokar prebrala... ok, o tej avtorici imam itak svoje mnenje... včasih jo berem zato, ker ima tako izjemno drugačen pogled na svet kot jaz. samo pri tem pa ne vem, a sem neumna jaz al je ona mal...??? user posted image

O mi je kar žal da sem šla brat... Ma Abra prav, sploh se ne splača zgubljat živcev.
Pojma nima, ne razume, vse ve in zna najboljše... poznamo take ljudi.
Mene samo zanima-kako da se ji da?? Mislim ukvarjat s problemi, ki se nje v ničemer ne tičejo..
Le čevlje sodi naj kopitar. Amen. Če bi bila do konca žleht, p.izda, bi ji privoščila, da bi pri 20, kot  svetuje,da naj imajo
otroke, njena lastna hči odkrila da ne more imeti otrok.

Obi, oh žal mi je zate!!! No, jaz sem imela FSh skor 13, pa je vseeno ratalo! Sicer z ultra stimulacijo, pa so ble samo 4 celice (foliklov mislim, da ene 8),ampak je vseeno šlo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 674
3.10.2008 13:58:37   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

bbpikica user posted image

obi tudi tebi en velikuser posted image , pa ne se vdat in ne poslušat takihuser posted image kot je katarina saj ne vejo kaj pišejouser posted image user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?