mlinček
|
MISMIS... Vidm, da me nisi pozabila.... Hvala. IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice zup2.držimo pesti da bo kot za vse ostale ,ki grejejo ta mesec. bbpikica ZELO MI JE ŽAL DRŽIM PESTI ZA NASLEDNJIČ!!! PUNCE... Tolk ste mi napisale, da sem komaj sfolgala prebrat. Zdaj, da ne grem poimensko nazaj gledat, ker bom spet porabila kakšno uro, se ISKRENO PRAV VSAKI IZ SRCA ZAHVALJUJEM. Danes, ko sm vas najbolj potrebovala, nism uspela prej priti do računalnika. Z mojim sva se tko skregala, da sem že mislila, da je vsega konec. Kregala sva se pa zaradi postopkov. On se namreč boji, da če postopki ne bodo uspeli (občutek imam, da se je on prepričal v to, da ne bo uspelo), da ga bom zapustila. Včasih bi ga pa res najrajši na g.... Kak se lahk že kr v naprej sprijazni? Vedno mi govori: "Daj si dopovedat, da imam takšno okvaro, ki se je ne da popravit! " In jst mu sedaj dam dokaz GOLDY in NJENEGA, KI IMA ENAKO TEŽAVO KOT MOJ - DA JIMA JE USPELO . In kaj mi reče? "Ona dva nista isti organizem kot midva...!" Pa halooooooooooooooooooooooooooooo?!! V teh trenutkuh ko ga najbolj potrebujem, ko potrebujem njegov optimizem in njegovo voljo, mi on tkole. Pa upam, da ne boste narobe razumele. On SI ZELO ŽELI SVOJEGA OTROKA, ampak on je tko prepričan v to svojo okvaro, da dvomi, da bo kdaj imel svoje otroke. Pa halo? Če bi blo tko slabo, iz nobene celice ne bi ratala blastocista. Pa čeprav je v prvem postopku ratala samo ena. In danes sm bla tko na tleh. Še sreča da sm imela notranje delo (pisanje pisnih izdelkov), saj me je totalno spravil v jok. IN potem me je še vso objokano videl šef, njegova tajnica.. in so me tolažili.... Da sm tko jezna! Že cel dan čutim napetost v sebi... pa ravno zdaj me jezi, ko morava biti sproščena in optimistična. Kaj naj nardim? jst ne vem več. MISMIS... Vidm, da me nisi pozabila.... Hvala. wp, če lahko samo neki kot primer, imam sodelavca, ki mi je tudi zelo dober prijatelj in mi je povedal svojo zgodbo. Z ženo sta bila na enakem kot smo vsi mi, samo da on ni imel nobenega migajočega frajerja za ženino celico. In je šel na operacijo (ki traja eno urco cca. in greš še isti dan domov), celice so poiskali pri izvoru in so jih vzeli in zamrznili. Sedaj je ponosni očka dveh lepih punčk in vsak dan hiti iz službe, da preživi čim več časa z njima. NIČ NI BREZUPNO, mislim da se tudi tvoj spopada s to kompletno situacijo in mu ni lahko, ker se boji ponovnega razočaranja. Žal tudi moški to občutimo in smo po eni strani še bolj živčni, tečni in trepetajoči ko so postopki v teku. LP