|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
16.10.2008 15:21:50   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: netka34

LARA naša draga pravi: Vse OK user posted image user posted image

JUPIJEJEJEJEJEJEJE user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Hvala Netka user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
16.10.2008 15:24:27   
sapi
Larči res lepa novička, čestitke user posted image user posted image za user posted image user posted image ... samo, da je vse ok sem res vesela zate ..

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
16.10.2008 15:27:31   
ledenka

jeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  joj, kako suuuuupeeeeer!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
16.10.2008 15:27:35   
gigi1
Oooo kaj sem zamudila

Stijan user posted image  user posted image  user posted image  za user posted image user posted image

Goldy user posted image  user posted image  user posted image  za visok BHCG

Zup2 dobrodošla in tokrat bo drugače user posted image  user posted image  user posted image . Navijamo!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
16.10.2008 15:43:03   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

JUPIJEJEJEJEJEJEJE user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Hvala Netka user posted image

se pridružujemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
16.10.2008 15:48:13   
jazzz27
Bravo Lara za user posted image user posted image !!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
16.10.2008 15:59:34   
zarja1

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
16.10.2008 16:12:12   
gospodarica
punce jaz imam eno vprašanje za vas.
malo prej sem šla na wc lulat in ko sem me obrisala je bila na papirju taka majčeka rjavo rdeča pikica....ampak tako kot ena sluz,ne znam točno opisat

je možno da je prišlo danes (11dni po ET) do vgnezditve ali pa se napoveduje kaj slabegauser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
16.10.2008 16:26:30   
zarja1
Jaz bi na tvojem mestu kr test naredla. 11. dan bi že moralo pokazat. Držim pesti....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
16.10.2008 16:27:59   
reni70
ZARJA1,do sedaj nisem prišla še do nobenega zamrznjenčkauser posted image

MISMIS,jaz se zelo nezdravo prehranjujem,bom pa res probala z montijem,pred novim postopkom,pa še shujšala bom malo.Torej začenm 1.11.tko sm se odločila.

GOSPODARICA,kdaj si pa imela et.kateri dan?Srčno upam,da ne bo nič narobe.user posted image user posted image kar pozitivno naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 3560
16.10.2008 16:28:10   
mlinčka
Daaan!

A se mi sam zdi al ste res spet naklofale celo odisejo user posted image ? Nimam nič cajta brat zdele, tko da samo na hitro dve zadevi:

Poročilo z UZ: Pintarjeva preštela 5 foliklov, največji 13mm, naslednji UZ v nedeljo, 19. 10.

ZDEJ PA POZOR! BERI ZBRANO IN NE PO DIAGONALI!!! user posted image

Pobuda za srečanje: Z miško73 sva za eno srečanje, Pikovitka in Hope sta tudi ZA. Dajem torej na plano poziv, da se pofočkate in izrazite želje glede lokacije in termina. Jutri Pikovit ne more, ker bo polno zaposlena z možičkom user posted image  (obletnica), čeprav se mi zdi zelo prebrisana varjanta. Sobota je pa verjetno bolj neugodna, al kako? Kaj menite, žurerke moje? Z idejami na monitor, prosim!

Šibam!

Čavči!

In vendarle so bile štorklje...

Neposredna povezava do sporočila: 3561
16.10.2008 16:30:50   
mlinček
MISMIS... Vidm, da me nisi pozabila.... Hvala.
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

zup2.držimo pesti da bo  kot za vse ostale ,ki grejejo  ta mesec.

bbpikica ZELO MI JE ŽALuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image DRŽIM PESTI ZA NASLEDNJIČ!!!

PUNCE... Tolk ste mi napisale, da sem komaj sfolgala prebrat. Zdaj, da ne grem poimensko nazaj gledat, ker bom spet porabila kakšno uro, se ISKRENO PRAV VSAKI IZ SRCA ZAHVALJUJEM.
Danes, ko sm vas najbolj potrebovala, nism uspela prej priti do računalnika. Z mojim sva se tko skregala, da sem že mislila, da je vsega konec. Kregala sva se pa zaradi postopkov. On se namreč boji, da če postopki ne bodo uspeli (občutek imam, da se je on prepričal v to, da ne bo uspelo), da ga bom zapustila. Včasih bi ga pa res najrajši na g.... Kak se lahk že kr v naprej sprijazni? Vedno mi govori: "Daj si dopovedat, da imam takšno okvaro, ki se je ne da popravit! "  In jst mu sedaj dam dokaz GOLDY in NJENEGA, KI IMA ENAKO TEŽAVO KOT MOJ - DA JIMA JE USPELO user posted image . In kaj mi reče? "Ona dva nista isti organizem kot midva...!"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa halooooooooooooooooooooooooooooo?!! V teh trenutkuh ko ga najbolj potrebujem, ko potrebujem njegov optimizem in njegovo voljo, mi on tkole. Pa upam, da ne boste narobe razumele. On SI ZELO ŽELI SVOJEGA OTROKA, ampak on je tko prepričan v to svojo okvaro, da dvomi, da bo kdaj imel svoje otroke. Pa halo? Če bi blo tko slabo, iz nobene celice ne bi ratala blastocista. Pa čeprav je v prvem postopku ratala samo ena.

In danes sm bla tko na tleh. Še sreča da sm imela notranje delo (pisanje pisnih izdelkov), saj me je totalno spravil v jok. IN potem me je še vso objokano videl šef, njegova tajnica.. in so me tolažili.... Da sm tko jezna! Že cel dan čutim napetost v sebi... pa ravno zdaj me jezi, ko morava biti sproščena in optimistična.

Kaj naj nardim? jst ne vem več.

MISMIS... Vidm, da me nisi pozabila.... Hvala.

wp, če lahko samo neki kot primer,

imam sodelavca, ki mi je tudi zelo dober prijatelj in mi je povedal svojo zgodbo. Z ženo sta bila na enakem kot smo vsi mi, samo da on ni imel nobenega migajočega frajerja za ženino celico. In je šel na operacijo (ki traja eno urco cca. in greš še isti dan domov), celice so poiskali pri izvoru in so jih vzeli in zamrznili. Sedaj je ponosni očka dveh lepih punčk in vsak dan hiti iz službe, da preživi čim več časa z njima.

NIČ NI BREZUPNO, mislim da se tudi tvoj spopada s to kompletno situacijo in mu ni lahko, ker se boji ponovnega razočaranja. Žal tudi moški to občutimo in smo po eni strani še bolj živčni, tečni in trepetajoči ko so postopki v teku.

LP
user posted image

Pupki, pupkici, mali moji,
očka vaju čaka in z mamico
se veselita srečnega dne.
Ta srečni dan prišel je že,
pupike domov odpeljala sva,
presrečna z mamico oba.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
16.10.2008 16:34:13   
jazzz27
Mene pa zanima kje je naša Kalina?

a si prišla k sebi punca?

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
16.10.2008 16:35:12   
gospodarica
IZVIRNO SPOROČILO: reni70

MISMIS,jaz se zelo nezdravo prehranjujem,bom pa res probala z montijem,pred novim postopkom,pa še shujšala bom malo.Torej začenm 1.11.tko sm se odločila.

GOSPODARICA,kdaj si pa imela et.kateri dan?Srčno upam,da ne bo nič narobe.user posted image user posted image kar pozitivno naprej.

reni najprej ti moram povedat da mi je ful žal zate...drugače pa ET sem imela tretji dan..
res ne vem kaj bi lahko tista pikica bila,mogoče se bo pa tudi meni pokazala tista hudičeva M...res ne vem kaj naj pričakujem.zdej sem še v večjem strahu kot pa prej

(odgovor članu reni70)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
16.10.2008 16:39:47   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: gospodarica

reni najprej ti moram povedat da mi je ful žal zate...drugače pa ET sem imela tretji dan..
res ne vem kaj bi lahko tista pikica bila,mogoče se bo pa tudi meni pokazala tista hudičeva M...res ne vem kaj naj pričakujem.zdej sem še v večjem strahu kot pa prej

gospodarica...kaj pa če narediš test? Držim pesti!!! Misli pozitivno...če jutri ne bo nič si po vsej verjetnosti nova bodoča mami!!

Neposredna povezava do sporočila: 3565
16.10.2008 16:57:10   
gigi1
Gospodarica sploh ni rečeno, da je kaj slabega. Poglej pri meni se je isti to pojavilo sredi postopka, 5 dni po M...ko ni nobene variante, da bi krvavela...Pa mi je G rekel, da je lahko malo morje vzrokov za to. Lahko je kakšna kapilarca počila...lahko je še kaj ostalo od punkcije, ET...lahko je 1000 stvari. Zato le pogumno in optimistično naprej. Dokler ni obilne krvavitve oz M ni nič rečeno, pa še takrat..ni nujno.
Za test pa verjetno, da bi že pokazal. Od stopke je minilo že 16 dni tako da ne more biti lažno pozitiven, edino negativen ni nujno, da bi bil realen. Pri nekaterih vseeno mal dlje traja, da se hormon pokaže v urinu. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
16.10.2008 17:06:46   
bambi75
Žiži počas pa ziher pravijo. Ti pa kar pojej kakšno jajčko.Pa tudi kakšno pivičko še spij. V nedeljo bo pa že drugačno stanje. A na Bownovo še kaj hodiš?

Mojsonček držim pesti za ta drugo pikico, da se bo močno borila in preživela. Žal mi je pa za pikico, ki je propadla.

Lučka user posted image  za nov postopek.

Kajsica ti kar napiši, kar ti leži na duši, boš videla, da ti bo lažje. In ne ne bom te kregala, kako razmišljaš, saj ti svoje telo najbolje poznaš. Res pa je, da nas lahko včasih občutki varajo in tebi tokrat želim prav to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
16.10.2008 17:07:57   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka
Poročilo z UZ: Pintarjeva preštela 5 foliklov, največji 13mm, naslednji UZ v nedeljo, 19. 10.

full lepo....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
16.10.2008 17:10:32   
arneja
Naša Lara bo pa mamica dveh sončkov postala user posted image . Kakšna novička na tak deževen dan. Bravo, Lara in dva srčka user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
16.10.2008 17:10:55   
zarja1

Reni, jaz sem ziher, da če spremeniš način in vrsto hrane bodo ziheruser posted image user posted image + še bratci in sestrce!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu reni70)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
16.10.2008 17:11:23   
zarja1
Arnejči pri vas dežuje?

Horny Teddy

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
16.10.2008 17:19:51   
zarja1
Sabsa kako si mi ti?

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
16.10.2008 17:29:38   
bambi75
Baci tvojga zobarja bi pa kar  user posted image

Miska73 tak kot sem že prej napisala počas pa ziher, bvodo pa zelo enakomerni.
Da se ti pohvalim. Sem dons šitajke jedla.

Dakec user posted image  za zdravo, živahno pupo.

Lara  user posted image  user posted image  za user posted image  user posted image .

Mlinčka tudi tvoji folikelčki so že lepi.
Glede srečanja pa jaz bi vas prav rada spoznala, ampak ste kar daleč. user posted image

Gospodarica držim pesti, da ko se odločiš lulat, da testek pokaže lep plusek.

Arneja a pri vas je pa dežek? Pri nas pa se je komaj sedaj pooblačilo. JAz pa rada ponoči spim, če dežuje ko tako lepo šumi.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
16.10.2008 17:33:00   
mismis
Kako smo pupe moje na ta deževen dan...sicer sedaj res nimam časa, da se sprehodim čez vsako stran posebaj,  ker letim v pasjo šolo. To bo spet  veselica, moker pes, blato, jupi komaj čakam. Da takoj povem seznamček bom osvežila zvečer, ko pridem domov.

Reni70, resnično probaj z napotki, ki jih najdeš na tistem linku. Jaz sem imela v prvem postopku le 4. celice, sicer so se vse oplodile, tako da smo imeli tudi zamrznjenčke, ampak takrat še nisem vedela za RR in te predloge. V drugem postopku sem se držala nekaterih napotkov, sploh tisti mi je všeč, kjer piše da moraš spiti veliko piva user posted image user posted image user posted image , ampak rezultat je bil 8. celic, ki so se tudi vse oplodile, prav tako imamo iz tega postopka še zamrznjenčke. Hočem povedati to, da od teh napotkov izberi tiste, ki ti ustrezajo in se jih drži, saj škoditi tako ne more.

Gospodarica, ta pikica krvi je čisto možno, da nič ne pomeni, dokler ni tečke je še vedno upanje. Tako, da počakaj in upaj na najboljše. Ne bom ti rekla, da delaj test, to se moraš sama odločiti, lahko ga narediš, lahko pa tudi počakaš do nedelje.  Upam pa na najboljše user posted image user posted image user posted image

Mlinčka, jaz sem itak vedno za srečanja, vendar tudi jaz ne morem ta petek, ker se naš vrne s službene poti, pa nekako ne gre, da po enem tednu njegove odsotnosti jaz skliznem na naš meeting. Kar se tiče lokacije, se lahko dobimo v Kongotu, sicer imam jaz še tiste šampanjce, ki jih je Pikovit prinesla na hladnem.

Lara, super da je vse v redu s tvojima pikicama, to je pa res dobra novička user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
16.10.2008 17:39:28   
Abra
Lara user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jupii!! Naj bo vse tko lepo še naprej!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?