|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
16.10.2008 12:54:56   
baci
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Baci - teli socialni zobarji so čist prevelki mazači enim se sploh ne ljubi delati kot bi morali. Žal mi je da si bila ob zob zato, zdej vsaj veš, da k njemu ne greš več nazaj. Naj ti hitro popusti bolečina.user posted image

Kar se pa M tiče so pa res tolk skrivnostna ta pota gospodova, da se mi zdi, da je nikoli zares ne bomo pogruntali do obisti.

Upam, le da te vse te tegobe kar se da hitro zapustijo in da ti bo spet posijal sonček.user posted image

ja on je končal pri meni,najraje pa bi šla do njega in zahtevala da mi povrne stroške ki sem jih imela pri drugem zobarju in pa da mi povrne za novi zob,ker je totalno nesposoben!!!

res nebomo nikoli pogruntali

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
16.10.2008 12:56:17   
Dakec
Oooooo pupike moje hvala za lepe želje in pestke.

Definitivno mamo punčko, zdrava, lepa, živahna, vse ok. Skratka zelo sem vesela, da sem jo končno ponovno videla. user posted image

Punce jst močno navijam za vas, da zagledate plusek, nosečke pa da lepo napredujte.

Mismis, naslednji pregled mam 27.11.

Kis kis.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
16.10.2008 12:56:46   
baci
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Samo na hitro poročam.
Vas nimam zdajle čas brat. Bom nadoknadila popoldan ali zvečer.

Danes je bila v LJ na UZ gužva.
Sem spoznala dve super dekleti - Mlinčko in Žiži.
Če ste vse tko fajne, potem komi čakam, da pade kmalu spet kak žur.

Drgač pa moji folkli bolj počasi rastejo. V zadnji dveh dneh so se povečali samo za 2-3 mm.
Jutri se tako grem spet pokazat na UZ.
Mlinčka pravi, da moram malo več piva spiti. Jo bom ubogala. user posted image

miška-res začni malo bolj pit pivouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
16.10.2008 12:57:24   
zarja1
Dakec...kak lepo. Hura za pupiko!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Dakec)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
16.10.2008 12:57:36   
baci
IZVIRNO SPOROČILO: Dakec

Definitivno mamo punčko, zdrava, lepa, živahna, vse ok. Skratka zelo sem vesela, da sem jo končno ponovno videla. user posted image

Punce jst močno navijam za vas, da zagledate plusek, nosečke pa da lepo napredujte.

Kis kis.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dakec)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
16.10.2008 12:58:04   
Dakec
Zarja, pejt lulat. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
16.10.2008 12:58:41   
zarja1

JUTRI JUTRI......me je STRAH....

Horny Teddy

(odgovor članu Dakec)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
16.10.2008 12:59:55   
Dakec
Nč bat, ziher bo plus.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
16.10.2008 13:00:25   
Dakec
Baci, hvala.

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
16.10.2008 13:00:48   
zarja1

Nč bat, ziher bo plus.

bom raje tiho, kr sem prej morala po nalogi Shuke usta ribat.....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Dakec)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
16.10.2008 13:01:03   
pika.po

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

zdaj mi je pa slabo......user posted image  od tega ribanja......samo res zgaga me daje že nekaj dni od nervoze....

Jest bi rekla od česa drugega....ampak to bomo na glas povedali jutriuser posted image

se podpišem pod tole user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
16.10.2008 13:02:36   
baci

JUTRI JUTRI......me je STRAH....

bo jutri en veliki PLUSEK,pa takoj javi

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
16.10.2008 13:02:38   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po

zdaj mi je pa slabo......user posted image  od tega ribanja......samo res zgaga me daje že nekaj dni od nervoze....

Jest bi rekla od česa drugega....ampak to bomo na glas povedali jutriuser posted image

se podpišem pod tole user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a dans mate pik name........user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
16.10.2008 13:04:14   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po

jaz tudi nestrpno čakam na lepo novičko, tak da....sicer boš pa sama vedela kdaj je pravi čas. Ko bi ti ga vsaj lahko podtaknileuser posted image user posted image

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
16.10.2008 13:05:18   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27
jaz tudi nestrpno čakam na lepo novičko, tak da....sicer boš pa sama vedela kdaj je pravi čas. Ko bi ti ga vsaj lahko podtaknileuser posted image user posted image

to pa si sploh vizualno ne znam predstavljat.......user posted image user posted image user posted image

druga tema; Kaj kuhate??

Horny Teddy

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
16.10.2008 13:05:27   
pika.po

Kis kis.

Dakec superca!!!! Je tok fino lepe novičke prebrat!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
16.10.2008 13:07:20   
jazzz27
dakec...super za pupiko...ne predstavljam si še te sreče!!! Kolk daleč ste že?

baci...groza, kaj se ti je naredilo. saj pr*asec sploh nebi priznal, da ti je zdrav zob ven zruval, če bi mu kaj omenila naj ti povrne. Nikar pa it k njemu nov zobek delat. Jaz si ne predstavljam da mi spuli zdrav zob....verjetno bi mu jaz spulila kaj nazaj!! Če je sploh še funkcionalnouser posted image !!! super pa da so bolečine mim. Kako je to heco v našem zdravstvu, ko denar pokažeš, se pa poštima!!user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
16.10.2008 13:08:43   
jazzz27

to pa si sploh vizualno ne znam predstavljat.......user posted image user posted image user posted image

druga tema; Kaj kuhate??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da ne bo rivčekuser posted image user posted image user posted image . Jaz nimam pojma...se še mal šlepam na punkcijouser posted image ....kaj simpl bi blo čist fajn! A ima katera kako zamisel?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
16.10.2008 13:09:43   
zarja1
Upam, da ne bo rivčekuser posted image user posted image user posted image . Jaz nimam pojma...se še mal šlepam na punkcijouser posted image ....kaj simpl bi blo čist fajn! A ima katera kako zamisel?

kaj pa je RIVČEK? Pečem kotlete z jabolki, pa pečen riž z jajčko....

Horny Teddy

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
16.10.2008 13:11:14   
jazzz27

kaj pa je RIVČEK? Pečem kotlete z jabolki, pa pečen riž z jajčko....

user posted image user posted image user posted image nisi imela ti še nikol rivčka?user posted image user posted image user posted image  Dolgi nosek?user posted image user posted image user posted image  Upam, da tu nisi pomislila na kaj drugegauser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
16.10.2008 13:11:55   
baci
jazzz-ja hvala bogu da so mimo bolečine res!!!
vem da nebi priznal da je zdravega ven spipal,ko ga jeb...
denar pa je tako sveta vladar
čeprav meni ne pomeni veliko,vendar enim pa

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
16.10.2008 13:12:09   
Dakec

dakec...super za pupiko...ne predstavljam si še te sreče!!! Kolk daleč ste že?

Sma že v 21. tednu. Res gre hitro boš videla.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
16.10.2008 13:16:09   
Grethy
MOj sonček, tebi en velik topel  user posted image user posted image za malčka, ki ni zdržal napora in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za malega fajterčka ... ta bo zmagal !!!!

Mišmiš, evo zdaj grem spat ... sva z mojim mela takoj zjutraj ko sem pršla s šihte delavno akcijo .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ccccccc paaaackeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image ... sej sem vedla kva bo ... sploh ne to noooooo, sva dvorišče spometla, ker je blo za dve kanti listja ... matr je blo lepo ... govorim v pretekliku, ker ko sva se lotla pucat avte, je začelo pihat ko hudič ... da ne govorim kakšno je spet dvorišče ... bi najraj kr metlo na pol prelomila, pa naj pometajo palčki s takratkim štilom od metle user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... noo, tko da sem zdej že pošteno zmatrana in tako zaspana ko konj ...

Kajsica - MALENKOST

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
16.10.2008 13:16:34   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: baci

jazzz-ja hvala bogu da so mimo bolečine res!!!
vem da nebi priznal da je zdravega ven spipal,ko ga jeb...
denar pa je tako sveta vladar
čeprav meni ne pomeni veliko,vendar enim pa

te čist zastopim, da si besna nanj!! Moti me to, ker so malomarni in se stvari ne posvetijo. sploh ne vem zakaj študirajo in delajo kot zobarji, če svoj poklic ne opravljajo tako kot je treba. Še bolj pa me jezi, ker te noče dat naprej in ne prizna, da on temu ni kos. Kot da si prišla tam ventilirat, no! Je pa pr zobarju tako fajn, ane?user posted image

baci..s ti si trepetalka?

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
16.10.2008 13:16:35   
Shuka

Miška 73 ti bom rekla sam to: HAJNIuser posted image user posted image user posted image
Joj ob tej besedi se vedno spomnim na brata Helene blagne, a ni un Hajniuser posted image user posted image user posted image Men tle na heinikena sploh ne potegneuser posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?