Nikita***
|
A nej gre v r.... , sem jezna kot . Napišem pol strani, pa potrdim in mi javi neko k napako... Uf, da zadiham. Skratka - Shuka, šoping je res tolažilno vplival name . Sem metala v vrečke še tisto, česar ne rabim . Moj se je samo križal, ko me je videl otovorjeno. Ponavadi me kje počaka, ker on pa RES ne mara hodit po trgovinah. Seveda sem si privoščila med drugim spet eno novo . Namreč to je en moj strašen fetiš, kljub temu, da jih imam doma krepko čez 100. Vsak dan se razvajam z drugo , pa je skoraj pol leta okoli, haha. Danes sem že mnogo bolje kot včeraj. Čeprav nekako lahko pričakuješ, da ne bo uspelo, skoz upaš, dokler ne pride . Tako pa se mi je packalo dva dni in sem upala, da to ne pomeni konca. Ko sem bila noseča z Nikito, sem rahlo krvavela od 8 dne po ET pa vse do konca 8 tedna nosečnosti... tako da sem vedela, da lahko ta izcedek pomeni oboje. Ampak kot sem že rekla, danes sem veliko bolje, razmišljam o novih izzivih v januarju ali februarju... Zarja, Kajsica in Gospodarica, navijam za vas in držim pesti! Goldy, za visok BHcg! Mismis, hvala za popravek na seznamu, itak gremo januarja ali februarja v nove boje... Reni70, ful mi je žal zate, res . Vem, da je težko. Sploh, ko prilezeš do konca mukotrpnega čakanja in upaš, da je to to. Veliko moči in optimizma v prihodnjih dneh ti želim. Kalina, za 11 celic. WP, danes je nov dan, sonček je zunaj . Sicer so ti punce napisale že precej nasvetov, ti pa izlušči tisto najboljše. Bodita optimistična . Vem pa, da vsako (ali vsakega) izmed nas lahko doleti kriza, ko se zdi vse črno in nemogoče... Pomaga pogovor in neskončna želja, ki nam daje moč do pozitivnega rezultata. Zato - držita se oba! In nenazadnje moja Sabi, sotrpinka pri punkciji in ET, držim pesti in mislim nate. Ko bi ti vsaj uspelo, res. Hvala še enkrat vsem za včerajšnje in tople besede... res ste zlate, vse! Sedaj pa grem skuhat še eno kavico, da uživam v novi . Sem res taka kofetarca, da ne vem, če se lahko katera kosa z mano . Bajdvej, če mi spet vrže ven, stolčem comp, resno