|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
16.10.2008 10:29:05   
gigi1
Daaan user posted image

Evo sem končno prilezla do računalnika user posted image

Stanje danes desno 6 mm, levo 10, 10, 10. Ponovno srečanje z najljubšo kamero v nedeljo user posted image . Pirček nč kej dost ne pomaga. Bom mogla več jajčk pojest user posted image

Mlinčka ima frnikolce tam okoli 12 in se vidiva spet v nedeljo.

Miška mora jutri še enkrat pridet. Bo pa jutri zih stopka padla user posted image

To je današnje poročilo iz GK.
Žal sem bla tolk pozna, da sem padla v gužvo in zamudila kofe z Mlinčko in Miško.
Miška lepo te je bilo spoznati, Mlinčka tebe pa videti. Hvala za knjigco. Bova pa v nedeljo tist kofe spile. Miška mi se pa verjetno vidimo, ko boš imela punkcijo ali ET. Jaz bom od nedelje naprej itak kuhana in pečena na GK user posted image  user posted image  user posted image

Sorry deklice nimam časa brat. Upam, da ste vse dobro. Navijam za ostale akterke.
Ancibanci dobro opravi (verjetno si že)user posted image

Lara lep pogled na srčka.
Dakec dobro opravite danes in pozdravi pikico v našem imenu.

Lep dan

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
16.10.2008 10:32:39   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica
Men se zdi ko sem nal za včeraj brala, da je imel ata Reš včeraj ful en pozitiven dan ko je bil do vseh tako prijazen, al je pa mogoče kaj slišaluser posted image user posted image user posted image  da ga mal opravljamouser posted image user posted image user posted image

mogoče pa je prijavljen in klepeta z nami pod kakim babjim nickom....user posted image user posted image user posted image

kaj pa če je krucifiks ata Reš, pa nas samo mal preizkuša?user posted image

Sicer si pa ne predstavljam kako bi on vse to speljal v taki gužvi, kot jo ima!user posted image

joj, mene je pa včerej ena na MONu prestrašla, je rekla, da je Reš nekej jezn, k je dubu na glavo zzzs in minnistrstvo zarad tega k je en par dal vlogo za povračilo stroškov iz tujine. midva je sicer nisva nikol dala, sva jo pa počas (zdej ka sva dobila odobreno od komisije) misla dat.. k cvenka pa spet ni tolk... zdej pa ne vem, al nej se sploh ukvarjam s tem al ne. ne bi mu rada še jest kake štale delalal, k se mi zdi, da je že tko na ibr faca, k pr njemu loh vse poštimaš (UZ, špike...) pol na IUI greva pa ven... res da je pr ns fuuuul za čakat, pa vseen.. ne vem, al nej sestro mal potipam al nej njega vprašam...  huh

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
16.10.2008 10:40:19   
Nikita***
A nej gre v r....user posted image , sem jezna kot user posted image . Napišem pol strani, pa potrdim in mi javi neko kuser posted image  napako...
Uf, da zadiham. Skratka -
Shuka, šoping je res tolažilno vplival nameuser posted image .
Sem metala v vrečke še tisto, česar ne rabimuser posted image . Moj se je samo križal, ko me je videl otovorjeno. Ponavadi me kje počaka, ker on pa RES ne mara hodit po trgovinah. Seveda sem si privoščila med drugim spet eno novo user posted image . Namreč to je en moj strašen fetiš, kljub temu, da jih imam doma krepko čez 100. Vsak dan se razvajam z drugouser posted image , pa je skoraj pol leta okoli, haha. Danes sem že mnogo bolje kot včeraj. Čeprav nekako lahko pričakuješ, da ne bo uspelo, skoz upaš, dokler ne pride user posted image . Tako pa se mi je packalo dva dni in sem upala, da to ne pomeni konca. Ko sem bila noseča z Nikito, sem rahlo krvavela od 8 dne po ET pa vse do konca 8 tedna nosečnosti... tako da sem vedela, da lahko ta izcedek pomeni oboje. Ampak kot sem že rekla, danes sem veliko bolje, razmišljam o novih izzivih v januarju ali februarju...
Zarja, Kajsica in Gospodarica, navijam za vas in držim pesti!
Goldy, user posted image  za visok BHcg!
Mismis, hvala za popravek na seznamu, itak gremo januarja ali februarja v nove boje...
Reni70, ful mi je žal zate, resuser posted image . Vem, da je težko. Sploh, ko prilezeš do konca mukotrpnega čakanja in upaš, da je to to. Veliko moči in optimizma v prihodnjih dneh ti želim.
Kalina, user posted image  za 11 celic.
WP, danes je nov dan, sonček je zunajuser posted image . Sicer so ti punce napisale že precej nasvetov, ti pa izlušči tisto najboljše. Bodita optimističnauser posted image . Vem pa, da vsako (ali vsakega) izmed nas lahko doleti kriza, ko se zdi vse črno in nemogoče... Pomaga pogovor in neskončna želja, ki nam daje moč do pozitivnega rezultata. Zato - držita se oba!
In nenazadnje moja Sabi, sotrpinka pri punkciji in ET, držim pesti in mislim nate. Ko bi ti vsaj uspelo, res.
Hvala še enkrat vsem za včerajšnje user posted image  in tople besede... res ste zlate, vse!
Sedaj pa grem skuhat še eno kavico, da uživam v novi user posted image . Sem res taka kofetarca, da ne vem, če se lahko katera kosa z mano user posted image .
Bajdvej, če mi spet vrže ven, stolčem comp, resno user posted image

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
16.10.2008 10:45:24   
anci banci
jazzz27
menogona si dajem dve dozi (se pravi 2 vodici +2 praška) in je reško rekel da bo verjetno v nedeljo že vse tako kot bi moralo biti in upam da bo ker imam že poln kufer teh inekcij
no moj prvi uz je pokazal(sej sem verjetno že napisala) da je največji izdmed njih 11 mm.. ja ja grem na pivo kr po sluzbi, doma pa za pozno kosilo jajca na 1000 in en način (se kr držim tega nasveta)
trebuh imam pa tolk napihnjen da me v službi že vsi sprašujejo kdaj bomo zibal pa ful me špika
joj drži se na transferu in upam da se prime ... full navijam user posted image user posted image  da boš user posted image

gigi1 
sem že opravila in vse gre po po planu (kar dosti foliklov na obeh jajčnikih) in so kr primerne velikosti
vidim da si tudi ti opravila uz
kje si bila na UZ
meni pa pivo kr pomaga

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
16.10.2008 10:48:12   
Shuka

Shuki moj še spi.......

Net je u penisu zato traja tolk časa, da vse preberemuser posted image

Jutrčka tudi tebi srceuser posted image

Še enkrat greš pančkat pol pa vriskat user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
16.10.2008 10:59:13   
jazzz27

Jazzzz ne vem no. Sem zadnjič v čakalnici malo na uhe vlekla, ko sta se dve pogoarjali, da sestre baje kr spremljajo te forume. Kolk je res...nimam pojma.

Ja nikol se ne ve vse je možnouser posted image
No pa da se mal pohvalimuser posted image  Sem včeraj mojga zeliščarja klicala in mu povedala da ni bilo ničuser posted image , je bil razočaran ampak ko sem pa rekla da gremo januarja spet je bil pa čist navdušen in mi je takoj pripravil terapijo za naprej. Je reku da zdaj mamo pa dost časa da se fajn prpravmo. IN zdaj mi je prinesu kapsule navadne konopljike iz amerike pa ene zeliščne pastile za zdravljenje neplodnosti od kitajcev pa ene tri čajčke pa tabletke pivskega kvasa. Punce jaz mam tak obilen zajtrk in večerjo da je kaj. Čez štirinajst dni mi bo še nekaj prinesel,ker je reku da mora v Ameriko naročit ker se pri nas itak nč kar je naravnega ne dobiuser posted image . Tko da zdaj nas je pa pri nas tolk v akciji za otročka da skor mormo zmagat.

user posted image user posted image user posted image punce pa ve imate vsaka svojo zeliščarko al zeliščarjauser posted image user posted image . Sicer je bistveno, da pomaga. Bi blo pa že prav, da se premaknemo v kakšen drug del foruma, da nebomo res tule korenine pognale, ane?user posted image user posted image

zarja...mogoče pa jim je to naloga, da mal pospremljajo. user posted image user posted image  Itak pa so povečini samo dobre izkušnje in pozitivna mnenja. Tako da ni panike. Pa še težko bi locirali katera je katera. Kolk jih je pri njem, ki sploh niso na RR.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
16.10.2008 11:00:17   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

Men se zdi ko sem nal za včeraj brala, da je imel ata Reš včeraj ful en pozitiven dan ko je bil do vseh tako prijazen, al je pa mogoče kaj slišaluser posted image user posted image user posted image  da ga mal opravljamouser posted image user posted image user posted image

mogoče pa je prijavljen in klepeta z nami pod kakim babjim nickom....user posted image user posted image user posted image

Sicer si pa ne predstavljam kako bi on vse to speljal v taki gužvi, kot jo ima!user posted image

joj, mene je pa včerej ena na MONu prestrašla, je rekla, da je Reš nekej jezn, k je dubu na glavo zzzs in minnistrstvo zarad tega k je en par dal vlogo za povračilo stroškov iz tujine. midva je sicer nisva nikol dala, sva jo pa počas (zdej ka sva dobila odobreno od komisije) misla dat.. k cvenka pa spet ni tolk... zdej pa ne vem, al nej se sploh ukvarjam s tem al ne. ne bi mu rada še jest kake štale delalal, k se mi zdi, da je že tko na ibr faca, k pr njemu loh vse poštimaš (UZ, špike...) pol na IUI greva pa ven... res da je pr ns fuuuul za čakat, pa vseen.. ne vem, al nej sestro mal potipam al nej njega vprašam...  huh

obayifo men pa ni tole čist jasnouser posted image Zakaj bi se na njega spravl če je dala ena vlogo za povračilo stroškov v tujiniuser posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
16.10.2008 11:01:06   
mojsonček
Drage moje...
Žal so moje novičke vse prej kot lepe... Včeraj sem imela cel dan krče in nekaj se je hotel kazati rjav izcedek... spala nisem nič in se zaradi znerviranosti odpravila direkt v bolnico... Na UZ je vidna obilna krvavitev, kar pomeni, da je en plod ali propadel ali v fazi propadanja, druga pikica ima utrip in se bori v mlaki krvi... Ostane nam tako osovraženo čakanje in upanje, da mati narava ve, kaj dela... Vse tiste, ki veste o čem govorim, ko pišem o THE SECRET... pošljite mi kakšno dobro vibracijo tako kot jo pošiljam jst vsem vam, ki se borite... Ker znate potolažiti, vliti upanja, se veseliti in jokati z nami vsemi, ki vas rabimo... RVM

Še se javim, ker nisem obupala...

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
16.10.2008 11:01:23   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Shuki moj še spi.......

user posted image user posted image user posted image vi imate pa nobel povezavo!! Katero naročniško moraš sklenit, da dobiš net v penisu?user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
16.10.2008 11:03:38   
Shuka
Pikovitek - evo že čaram user posted image , da grejo ciste stran, da boš sveža pred postopkom.

Gigi - vidim foliklčki rastejouser posted image , do nedelje bojo pa že večji, sam veš kak pravjo eno pivičko na dan, še ne zbeza foliklčke na plan, tko da bo potrebno še kakega spit user posted image
mlinčka - super za 12 ko in miska superca zdej si že bližje stopkiuser posted image user posted image user posted image

Obi - če bi ata Reš vedu, da bo mel probleme s tem, ko napiše mnenje za komisijo za povračilo stroškov vedi, da ti ga ne bi napisal, tako, da se kar ne boj oddati, navsezadnje so pa povsod samo ljubosumni nanj ker ima toliko navala in mu zato serjejo. Navsezadnje saj plačujemo zavarovanje, nekaj od tega nam pa lahko povrnejo, kaj praviš.user posted image

arnejči - sem prepričana, da ne boš falila odcepa za k teti Pehtiuser posted image
Lučkica - super, da ste v postopku, sem zjutraj ful mislila nate, zdej vidm pa lepe novičke in da si si že prvo špikico dala user posted image user posted image user posted image

Larči - kolk je zoprno to čakanje, ko bi bil ta UZ zjutraj kaj, ampak sej še 3 urce pa boš ugledala user posted image

Kajsica - user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
16.10.2008 11:03:48   
jazzz27

IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

obayifo men pa ni tole čist jasnouser posted image Zakaj bi se na njega spravl če je dala ena vlogo za povračilo stroškov v tujiniuser posted image

meni tudi ne...to je sigurno kaka napačna info....saj ZZZS povrne stroške, ne pa Reš. Pa tud na ZZZS daš vlogo, se mi zdi... ne vem. Itak maš plačilni nalog, tako da ne vem kaj bi še iskal pri Rešu. Če pa se gre za kako potrdilo pa se sigurno dobi pri sestri, da ni treba njega zato obremenjevat. Ne vem, nimam izkušenj s tem.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
16.10.2008 11:05:37   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

Drage moje...
Žal so moje novičke vse prej kot lepe... Včeraj sem imela cel dan krče in nekaj se je hotel kazati rjav izcedek... spala nisem nič in se zaradi znerviranosti odpravila direkt v bolnico... Na UZ je vidna obilna krvavitev, kar pomeni, da je en plod ali propadel ali v fazi propadanja, druga pikica ima utrip in se bori v mlaki krvi... Ostane nam tako osovraženo čakanje in upanje, da mati narava ve, kaj dela... Vse tiste, ki veste o čem govorim, ko pišem o THE SECRET... pošljite mi kakšno dobro vibracijo tako kot jo pošiljam jst vsem vam, ki se borite... Ker znate potolažiti, vliti upanja, se veseliti in jokati z nami vsemi, ki vas rabimo... RVM

Še se javim, ker nisem obupala...

Moj sonček pošiljam ti vse svoje pozitivne misli in dobre želje kar jih premorem naj obup in strah premaga sreča in zadovoljstvouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
16.10.2008 11:07:26   
mismis
Mojsonček, joj kako žalostne novičke user posted image . Močno upam, da se vse dobro izteče za preostalega pikeca/pikico.  Držim pesti, da bo ostal borec do konca ter, da ga boš čez 8 mesecev že stiskala v svojem naročju.  Drži se in ostani močna. user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
16.10.2008 11:08:12   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Daaan user posted image

Evo sem končno prilezla do računalnika user posted image

Stanje danes desno 6 mm, levo 10, 10, 10. Ponovno srečanje z najljubšo kamero v nedeljo user posted image user posted image . Pirček nč kej dost ne pomaga. Bom mogla več jajčk pojest user posted image

gigi..to je čist lepo...saj jaz nisem imela nič večjih, celo manjše 9 pa še mal mm, tako da nč bat. Pridno naprej terapijo jajca+pir (kar alko, ne uni)+dobra volja!!! Boš videla, da si boš morala v nedeljo že dat stop inekcijo. Sva se z mojim smejala, ker gor piše "pregnil"user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
16.10.2008 11:09:49   
bbpikica
Obayifo kje na MON si pa to prebralauser posted image Jaz ne najdemuser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
16.10.2008 11:11:01   
sapi
mojsonček saj bo boš videla, tista pikica, ki je ostala je gotovo borka in bo ostala pri tebi .... za srečo pa ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
16.10.2008 11:12:00   
jazzz27
Mojsončekuser posted image user posted image , držim pesti za drugo pikico in upam, da je borka in ostane pri tebi!! Misli pozitivno!!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
16.10.2008 11:14:12   
Shuka

Shuki moj še spi.......

user posted image user posted image user posted image vi imate pa nobel povezavo!! Katero naročniško moraš sklenit, da dobiš net v penisu?user posted image user posted image
Če bi napisala v ****u bi blo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
16.10.2008 11:23:13   
Abra
Daan!
Z uz ste že vse in lepo napredujete user posted image user posted image
Jaz sem danes tut bolj zaspane sorte, sem spala do 9.h user posted image je bil včeraj naporen dan user posted image
Gospodarica, ne se testa bat. Ko je čas, se je pač treba polulat in če do takrat ni tečke, je verjetnost za plus zeloooo velika. Razen, če si na estrofemu ... ker tečke ziher ni, dokler ga jemlješ. Tak minus sem doživela, sem pa tut plus in na pluske je treba mislit user posted image
Zarja, se vidi, da si začetnica user posted image pri nas imamo že leto prepoved kakršnih koli barvnih ali vzorčastih toaletnih papirjev user posted image samo snežno bel je dovoljen user posted image kako naj drugače ločim izcedke takih in drugačnih barv user posted image
Kajsica, tako počutje je čisto običajno v dnevih pred testom, ne mislit, da nas boš zamorila, ker smo zate tuki!!! Piši, ker ti bo takoj bolje. Nosečnost pa ni enaka drugi. Moja prva je bla bolj polna znakov, kot druga. Zato je ne primerjaj z lansko. Jaz sem v teh dnevih, kot si sedaj ti, bila čist fuč.. izcedki in vsi znaki za tečko, a je bil na koncu debel plus!
Pikovit, imaš pa res sranje s temi cistami. Če mene vprašaš, bi morala bit skoz na tabletkah. Je blo že v postopku pri Rešu tko, kajne? Se spomnim, da ti jo je punktiral. Pa kaj imaš ti pol pco? Hormonske priskave lahko opraviš tudi v adrialabu, najbrž pa tii napotnice lahko napiše tud os. zdravnik, če že G komplicira. Tvoja je itak že proti postopkom, če se kaj spomnim... mogoče je res čas za novo.
Želvica, jaz sem hodila na akupunkturo v zadnjem postopku user posted image
mojsončekuser posted image držim pesti, do bo druga pikica zdržala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Obi, jaz bi Reša poklicala.
Sem malo po diagonali brala, pa ziher kaj spustila ... mislim in navijam za vse!
Lep dan!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
16.10.2008 11:34:57   
bbpikica

Obayifo kje na MON si pa to prebralauser posted image Jaz ne najdemuser posted image

Evo sm najdla in prebrala. Po moje to nima veze s povračili ampak s tem ker zavod itak Rešu skoz nekaj komplicira, ker hočjo čim več pršparat pa take. Pol jih pa jezi, ker vas Reš pošlje tja kjer vam lahko mogoče bolj pomagajo(tujina) kot on namesto da bi rekel tako kot na klinikah nimate možnosti. S tem prazni njihove denarnice(povračilo stroškov) to jih pa boli.  Pol pa skoz nekaj iščejo da bi mu lahko vzel koncesijo.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
16.10.2008 11:37:51   
jazzz27

Shuki moj še spi.......

Če bi napisala v ****u bi blo user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image hvala bogu, da je še katera pri tem naročniku....sem mislila, da že kak nov obstajauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
16.10.2008 11:38:50   
Shuka
Mojsonček - pošiljam ti user posted image user posted image user posted image , da se vsaj druga pikica obdrži, če te že prva zapušča, a kot praviš mati narava bo naredila svoje in tudi jaz upam, da bo borčka pustila pri tebi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
16.10.2008 11:46:49   
jazzz27

Evo sm najdla in prebrala. Po moje to nima veze s povračili ampak s tem ker zavod itak Rešu skoz nekaj komplicira, ker hočjo čim več pršparat pa take. Pol jih pa jezi, ker vas Reš pošlje tja kjer vam lahko mogoče bolj pomagajo(tujina) kot on namesto da bi rekel tako kot na klinikah nimate možnosti. S tem prazni njihove denarnice(povračilo stroškov) to jih pa boli.  Pol pa skoz nekaj iščejo da bi mu lahko vzel koncesijo.

saj ne moreš verjet...kaj vse počnejo!!! Kakšno državo se gremo mi!!!user posted image Potem pa se še kaka zafustrirana uslužbenka najde, ki tega ne odobrava, pa smo v pm! Po drugi stani pa hočejo, da je rodnost večja!user posted image user posted image  ratam čist žalostna, ko kaj takega preberem. Bi šla enmu tud mal krvi spustit.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
16.10.2008 11:56:32   
anci banci
user posted image user posted image user posted image za veliko sreče in navijam za drugo pikico
drži se mojsonček

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
16.10.2008 12:00:09   
zarja1
Mojsonček user posted image , pošilam ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo. Ta pikica je borka.

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?