|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
15.10.2008 11:42:41   
Nikita***
Jej punce, hvala za tolažbouser posted image . Saj ne preostane drugega, kot v nov boj... Do januarja ali februarja se bom pa tudi psihično že "naglihala". Grem popoldan malo v šoping, da odmislim vse skupaj, čeprav nisem tipična ženska nakupovalkauser posted image ...
Reni navijam zate, Bbpikica tebi pa še en ogromen user posted image
Gigi1 hvala za nasvet okrog Zorna, sem se danes po mejlu kar naročila, bom videla, kateri datum mi bodo dali. Če bo res predolgo za čakat, bom šla samoplačniško.

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
15.10.2008 11:44:04   
pika.po
Ojla pupe!

Spet se moram malo pritožit. user posted image  user posted image  user posted image Vas nisem mogla brat od petka in evo novih sto strani. Pa ni šans, da človek to sfolga. user posted image user posted image user posted image

V glavnem čestitke za vse lepe, vzpodbudne in pozitivne reči v tem času. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa ravnokar prebrala za bbpikico in nikito user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punci res mi je žal! user posted image user posted image user posted image   BBpikica user posted image user posted image user posted image za optimizem in nov postopek! Nikita tudi tebi želim, da čimprej štartaš na novo user posted image

No pri meni je v nedeljo padla prva špika. Preživela user posted image Vse za user posted image

Ultrazvok imam 27.10.

Ej punce ve, ki se bolj spoznate na zadeve. Kdaj naj bi bila predvidoma punkcija če sem štartala 12.10.? Bi si rada v službi ene stvari poštimala, da mi ne bo ravno vse na un teden padlo ko bom na bolniški.

A sem jest prav razumela da bolniško dobiš od punkcije do 3. dneva po transferju?

Pa nekje sem zasledila da se kostanja ne sme??? Kdaj in zakaj??? Tist o kalamarih in desnem boku ne bom spraševala user posted image user posted image user posted image , čeprav mi tud ni jasno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
15.10.2008 11:53:20   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

No, Zarja, kdaj ti kej lulaš??user posted image

Joj Zarjica tebe čist pozabla user posted image  sorry jaz sem prepričana da si ti med našimi novimi srečkamiuser posted image

bomo vidli....jaz sem čist adijouser posted image . Me tolk prizadenejo take slabe novice kot dans od BBpikice in Nikite, čist vednouser posted image user posted image user posted image .
Lulali user posted image bomo najverjetneje v petek.

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 15.10.2008 11:54:58 >

Horny Teddy

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
15.10.2008 11:54:42   
bbpikica
Pika.po jaz mam ponavad ene 14 ali petnajsti dan ciklusa punkcijo. To je odvisno predvsem od hitrosti rasti foliklov.
Nikita naj te tokratni neuspeh ne omaje ampak naj ti bo vzpodbuda za naslednji bojuser posted image user posted image

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
15.10.2008 11:59:18   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Joj Zarjica tebe čist pozabla user posted image  sorry jaz sem prepričana da si ti med našimi novimi srečkamiuser posted image

bomo vidli....jaz sem čist adijouser posted image . Me tolk prizadenejo take slabe novice kot dans od BBpikice in Nikite, čist vednouser posted image user posted image user posted image .

Nč sekirat zarja ti si ta krog sigurno zmagovalaka user posted image user posted image user posted image , ti sam lulaj tko kot so men rekle test  ne grizeuser posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil bbpikica -- 15.10.2008 12:00:19 >

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
15.10.2008 12:02:02   
zarja1

Nč sekirat zarja ti si ta krok sigurno zmagovalaka user posted image user posted image user posted image , ti sam lulaj tko kot so men rekle test grizeuser posted image user posted image user posted image  

lubicauser posted image ........ko bi še jaz bla lahk tak prepričana vase.....res dans sem tolk živčna....
Mislim ti mene tolažiš. Draga oprosti ne bom več jamrala. Obljubim.

Horny Teddy

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
15.10.2008 12:04:51   
zarja1
Pa kje hodita dans Shuki in Abra, da nas malo k sebi spravita?????

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
15.10.2008 12:07:24   
Shuka

user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
15.10.2008 12:09:18   
bbpikica

Nč sekirat zarja ti si ta krok sigurno zmagovalaka user posted image user posted image user posted image , ti sam lulaj tko kot so men rekle test grizeuser posted image user posted image user posted image  

lubicauser posted image ........ko bi še jaz bla lahk tak prepričana vase.....res dans sem tolk živčna....
Mislim ti mene tolažiš. Draga oprosti ne bom več jamrala. Obljubim.

Zarja ti sam jamraj ker se boljš počutiš če svoje strahove z nekom deliš in če potem vsi vzpodbujajo in podpirajo. Saj vem kako je grozno čakat in upat zato si kar daj duška user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
15.10.2008 12:10:55   
Shuka
bbpikica in nikitauser posted image user posted image žal mi je, da vaju je zopet hudič obiskal, ne razumem zakaj si ne prebere user posted image , tam lepo piše, da jo ne pričakujete še leto in pol, pa mi res ne gre v glavo, kako je lahko tako nesramna.

Predlagam, da jo do naslednjič naučita brati tudi drobni tist in s pozitivnim pristopom jo boste ugnale. Do takrat pa vama pošiljam user posted image user posted image in veliko optimizma za naprej.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
15.10.2008 12:16:59   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

bbpikica in nikitauser posted image user posted image žal mi je, da vaju je zopet hudič obiskal, ne razumem zakaj si ne prebere user posted image , tam lepo piše, da jo ne pričakujete še leto in pol, pa mi res ne gre v glavo, kako je lahko tako nesramna.

Predlagam, da jo do naslednjič naučita brati tudi drobni tist in s pozitivnim pristopom jo boste ugnale. Do takrat pa vama pošiljam user posted image user posted image in veliko optimizma za naprej.

Ja Shuka jaz se tud to sprašujem. Po moje jo moram nazaj v prvi razred poslatuser posted image user posted image user posted image , moram mismis vprašat če ma kakšne veze da jo po hitrem postopku naučim bratuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
15.10.2008 12:17:58   
zarja1
Zarja ti sam jamraj ker se boljš počutiš če svoje strahove z nekom deliš in če potem vsi vzpodbujajo in podpirajo. Saj vem kako je grozno čakat in upat zato si kar daj duška user posted image user posted image user posted image

user posted image BBpikec......

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 15.10.2008 12:19:30 >

Horny Teddy

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
15.10.2008 12:18:47   
zarja1

user posted image

pa kje hodiš srčece?

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
15.10.2008 12:19:22   
pikovit
bbpikica in Nikita en user posted image

in gremo dalje.Ja Reško zna včasih tudi presnetitiuser posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
15.10.2008 12:29:06   
bbpikica
Punce šibam jaz v službo pa se beremo zvečer. Navijam za veliko lepih novič do takrat.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
15.10.2008 12:33:51   
Pija76
A Zup2 pa nas samo prebira?

Pikovitek hellow, kakšna je bila bera včeraj?

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
15.10.2008 12:48:09   
zup2
Pozdravljene!

Zadnje tedne vas pa res veliko prebiram, ker sem tudi sama med trepetalkami! Nekako nisem vedela ali se naj vam pridružim ali ne, no danes ste me pa zbezale na planouser posted image .
Naj povem,da je to moj 2. ICSI postopek, sem pa pri dr. Rešu. V prvem postopku mi je uspelo zanositi z zamrznjenčkom, vendar se je vse končalo v 9. tednu, ko sem imela 2. UZ in se srčka ni več videlouser posted image .
Sedaj pa grejem user posted image user posted image , zamrznejčkov pa v tem postopku žal nič. Sem rekla dr. Rešu da nič hudega, da imava dva otroka čisto dovolj, pa se je začel smejat, ampak me je potem pohvalil, da je treba pozitivno gledat. Test imam 23.10., vendar mislim, da ne bom zdržala do takrat in ga bom delala že kakšen dan prej.

Uglavnem punce, vso srečo vsem!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
15.10.2008 13:04:20   
Shuka

user posted image

pa kje hodiš srčece?
Dons sem res pozno vstala, zdej mam pa randi z Lučko25 pa se rihtam user posted image

Se javim po zmenku.user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
15.10.2008 13:06:38   
cati
Drage moje borke

Se spomnim da sem bila pol leta nazaj na istem ko ve in trepetala če mogoče sedaj pa le bo in je bilo.
Sem vas sedaj malo brala in podoživljala moje trenutke ko ni uspelo in vedite da mi je hudo za vsako vendar punce glave gor za dežjem je vedno sonce samo mal dalša pot je do njega vendar zato potem toliko močneje in lepše sije.
user posted image

Zarja ti pa ne rabiš bit živčna, sem jaz namesto tebeuser posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
15.10.2008 13:10:46   
sonček85
zup2.držimo pesti da bo user posted image kot za vse ostale ,ki grejejo user posted image ta mesec.Vas je še kar velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
15.10.2008 13:21:54   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: cati
Zarja ti pa ne rabiš bit živčna, sem jaz namesto tebeuser posted image

o Cati.....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
15.10.2008 13:36:43   
stijan
Joj ste veliko napisale v enem tednu ,odkar nam je opovedal računalnik.Čestitke dajamaji ,jaz sem tudi imela včeraj UZ in smo videli user posted image user posted image ,kontrolo imam 22.10 da vidimo če bo vse vredu. Lep dan želim vsem.

(odgovor članu Nikita***)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
15.10.2008 13:39:46   
sonček33
bbpikica - super, da je že plan za naprej. Pa user posted image
stijan - oooouser posted image user posted image pa kontrola že tako kmalu, to je fajn, da ni nepotrebnega živciranja

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu stijan)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
15.10.2008 13:39:48   
Grethy

BBpikica in Nikita full mi je hudo....user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem zarjici  in vaju toplo user posted image user posted image user posted image user posted image objemčkam ... očitno glih ni neka sreda danes user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
15.10.2008 13:48:31   
Goldy
Toliko, da javim beta HCG je 1896 in kot pravijo sestre lahko, da sta dva!!!user posted image user posted image  
Sem v bolniški do prvega obiska svojega ginekologa - a to mislijo mojega v Lj, ali mojega v domačem kraju? Pa Buscopan moram jemat, ali je to še katera naša Ljubljančanka dobila?
Grem si dat Utrogestan in potem preberem več.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?