|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
13.10.2008 11:45:18   
zarja1
Helov Lana, WP, Tassi, Anci banci...kako ste pupe?

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
13.10.2008 11:49:15   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Kalina..po mojem mišljenju se tudi nimaš ničesar bat!! Saj ti zdravila preprečujejo, da bi folikli počli, al ne? Držim pesti, da bo vse ok....sicer pa zvečer stopka pade in si iz tahudega ven..no ja...user posted image user posted image user posted image
Hudo šele prideuser posted image user posted image

Punce, če mislite, da so špike in punkcija boleče, se motite, čakanje na test je psihično bolj obremenjujoče, pa pol če je user posted image je spet psiha na udaru za nadaljnih 14 dni do prvega UZ, pa pol če ne pokaže vsega ker je prezgodaj še nadaljnjih 14 dni spet psiha trpi ker ne veš kako bo, in bolečine so v primerjavi s psihično bolečino mačji kašelj. Tko da pogumno v postopku in vse bo OK.user posted image

Vse potrdim, jaz tista, ki čaka 14 dni, pa še 14...ni lahko! Glede punkcije, čimmanj pit prej, prazen mehur, dihat globoko za sprostitev in mine tik tak!user posted image

Zarja, Shuki, Gigi, Ledenka, mi ok! Lačni, kar gremo zdej na zgodnje kosilo, bo kar bo!user posted image

Nikita, dobrodošla. Kot pravi Zarja, skupaj smo močnejše...vso srečo za naprej!user posted image user posted image user posted image

Lubčke vsem!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
13.10.2008 11:49:15   
Pija76
GIGI evo me user posted image ! Danes sem vesele sorte  user posted image !

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
13.10.2008 11:49:47   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Abrica kako si? Daj se malo javi, no........nas skrbi zate....
Kako je kaj naša gimnastičarkauser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
13.10.2008 11:50:49   
mismis
ojla

jaz sem danes bolj kot ne zasuta z delom, tako da vas malo po diagonali berem.

Vidim, da Kicsi še ni sporočila rezultatov.

Nikita, dobrodošla med nami. Zelo žalostna zgodba user posted image

Goldy, to je to, a boš kaj prej lulala na palčko

Pikovit, fino da si nazaj

Žižek, vračam ljubčke in objemčke, naš je pa res đekson user posted image

Zarja, tukaj sem, bolj kot ne bizi. A ti delaš, ali uživaš doma

user posted image  delat, se tipkamo kasneje

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
13.10.2008 12:04:06   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

ojla

jaz sem danes bolj kot ne zasuta z delom, tako da vas malo po diagonali berem.

To pa ni prav¨user posted image !

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
13.10.2008 12:09:03   
womanpolice
PIka74   Zelo mi je žal!!!

GIGI1... za ušesa te bom... nč stopala, nč... stegna, stegna... ja, službeni čevlji pa itak, da ne govorimo kakšna kvaliteta. plastik fantastik.... dobro za naše zdravje, ampak samo da je poceni

ZARJA... Dobro jutro. Vstala sem 11.11 tko sm bla adijo od šihtov
Nism se javla po tvojem postu, ker sm brala strani... pridno tipkate..

NIKITA... tud jst nism mogla verjet. res žalostna zgodba. Ampak držim pesti zate, da po takšnem trpljenju končno rata!

GRETHY... Za maco ti še sporočim, da preverim "stanje" (kolk jih še ima)

punce, se kasnej tipkamo, grem injekcije dat in jajca jest...
lp

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
13.10.2008 12:26:13   
T1979
Nikita zelo mi je žal.  user posted image  Sem prebrala tvojo zgodbo. Pri vsej tej tehnologiji, ki jo premoremo danes, so tako malomarni. Resnično ti želim, da ti v tem postopku uspe. user posted image

Dobrodošla med nami.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
13.10.2008 12:28:13   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

punce, se kasnej tipkamo, grem injekcije dat in jajca jest...

in pivo pit, si pozabila!!!!!user posted image user posted image user posted image  Mirno roko!!

Neposredna povezava do sporočila: 2584
13.10.2008 12:28:23   
gigi1
Nikita žal mi je, da si šla skozi vse to user posted image  In seveda si dobrodošla med nami.

Pija in jaz  s tabo user posted image

Miška teb je pa "prepovedano" po diagonali brat user posted image . Si naša zvezda stalnica, ki vse o vseh ve. user posted image

WP vem za stegna. Sem milsila, da v stegnih čutiš pritisk, pa da te morda podplati pečejo. Ni mi jasno zakaj bi te stegna pekla user posted image , zato sem te za podplate spraševala. No, sam da je zdaj bolje.

Larica ti kar papaj user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

Neposredna povezava do sporočila: 2585
13.10.2008 12:30:51   
Goldy
pika74 - pa ne noooo,user posted image user posted image user posted image , drži se punca!!!!!

mismis - mogoče bom lulala jutri ali pa v sredo, preden šibamo v Lj, ker ne vem, če si ne bom tam vse nohte pogrizla

Neposredna povezava do sporočila: 2586
13.10.2008 12:47:42   
anci banci
HELOO Zarja 1 in vse ostale

šele sedaj sem prišla čez vse poste k so se nabrali čez vikend
ste pa dejavna v čvekanju dekleta user posted image

jaz se še kar uredu počutim od teh inekcij... mogoče me samo mal srbi in boli ta zadnja:)
drugače pa tko mal čitam tukaj in me zanima kakšna jajca (na oko, trdo kuhana, mehko kuhana...)so dobra za rast foliklov in koliko piva je priporočljivo popit za rast (al mora bit to samo brezalkoholno pivo al je lahko npr laško?)
druga zadeva k me matra je pa ta v četrtek imam ultrazvok da se bo videlo če že kaj cveti na mojih jajčnikih... pa me zanima koliko časa ste se špikale preden so vam dali stopko... zanima me to ker se bojim da mi bo prej zmanjkalo Menogona

mismis daj me prosim na seznam da imam 16.10 UZ

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
13.10.2008 12:47:50   
baci
zarja-jem vitaminčke,samo neke pretirane dijete pa nimam,čeprav bi mogla malo shujšat,bom začela na tem delat!

drugače pa sem kr ok,kaj se zdravja tiče

mismis-napiši mi prosim kam sta šla po te čajeke,ker bi midva z mojim tudi šla,prosim!!

ali pa če katera druga ve,bi prosla!!!

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
13.10.2008 12:54:43   
Goldy
anci banci - jaz sem jedla jajca v vseh oblikah, ki si jih naštela, no trdo kuhana mi ne grejo preveč (tudi drugače ne), pivo pa jaz sem pila večinoma brezalkoholno pa tudi kakšno laško (pol - kakšna lokal patriotka bi pa bila, če ne bi laškega pilauser posted image ), količina tudi 3-4 dcl v zadnjih 6 dneh, ko so mi folikli na začetku bolj počasi rastli.

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
13.10.2008 12:58:57   
mismis
Baci, čajčke dobiš pri ge. Agati Sedej, telefon: 01 755 27 65, njen naslov pa je Drenov grič 72c.

Najprej pokličeš in se naročiš za datum pregleda, na dan pregleda se polulaš (prvi jutranji urin) v stekleno stekleničko in to odneseš tja, potem ti pa ona recitira kaj vidi iz tvojega urina

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
13.10.2008 12:59:32   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

mismis - mogoče bom lulala jutri ali pa v sredo, preden šibamo v Lj, ker ne vem, če si ne bom tam vse nohte pogrizla

ali jutri ali v sredo, mi navijamo da bo plus user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
13.10.2008 13:00:52   
Goldy
Stopko sem dobila po 13 dneh jemanja Menopurja. Ves čas sem pa itak jemala še Suprefact.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
13.10.2008 13:01:31   
anci banci
goldy hvala za odgovor
bom jaz kr laško raje kot pa brezalkoholno ker jaz pa tega ne morem po grlu spravt dol(mi je preveč zanič)
koliko časa si se pa špikala do stopke

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
13.10.2008 13:01:58   
Goldy
Hvala, mismis!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
13.10.2008 13:03:37   
Hope2
Pikauser posted image user posted image user posted image za zjokat po tolikih poskusih. Upam, da te vseeno ne bo tolk prizadelo kot zadnjič in boš še vztrajala.

Pikovit, dajamaja, daisy, jutri je pa vaš danuser posted image . bom še posebej mislila na vas, da izveste super novičkeuser posted image . Dajamaja te je kaj strah, če bodo 3 srčkiuser posted image

Gigi, ti si me pa res zadnjič presenetila, ko sem iskala kajsicouser posted image . Okupirana s telefonom  roki, se mi približuje neznana ženska, se smeji in me nagovoriuser posted image , se še zavedat nisem uspela kaj, kdo, zakaj jazuser posted image . Še zdaj mi ni jasno, kje si me videla na sliki in prepoznalauser posted image . No saj hvala bogu, da si pristopila, me veseli da sve se spoznaliuser posted image , in hvala bogu, da si porihtala Uz in da te je G pomiriluser posted image . Kako zdaj kaže, je vse v najlepšem redu? Kajsica pa je res tak zažigala v tisti halji, bravo za možeka in njegov izboruser posted image . Glede slabosti, jaz bi raje videla, da bodo te slabosti prešle v nosečniške in da ti sploh ne ponehajouser posted image .

Zvezdica te kar razumem, kako se počutiš. Sem v petek iskala kajsico in sem se med čakajočimi na punkcijo in ET tako grozno počutila. Sem imela občutek, da so me vsi v trebuh gledali, kaj so si mislili ne vem, le upam lahko, da sem komu vlila upanje in ga nisem še bolj razžalostila. Ne glede na to, da smo tudi me dale to skozi, nekak nas ne zapusti občutek, da je čakajočim na user posted image user posted image hudo ob pogledu na user posted image .

Goldy zate jutri oz v naslednjih dneh user posted image user posted image .  In tudi ostalim, ki čakajo te dni na user posted image user posted image .

Nikitauser posted image user posted image user posted image user posted image . Naj ti ta postopek prinese zdravo pikico oz zdravega user posted image ali celouser posted image user posted image .

Sayuri cukerčki steuser posted image . Kako pa se je Filip vživel? Imate pa izbrana imena, ki so tudi pri nas v ožjem izboruuser posted image user posted image

Nekatere ste spraševale kako sem. Sem ok, čez vikend sta me okupirala nečakauser posted image , žal mi je le, da ju nisem mogla še več vlačit po rokah, saj sem na trenutke že mislila, da me bodo morali odpelat v Puser posted image , zvečer pa sem itak s skalo v trebuhu obležala brez močiuser posted image . Jutri imam kontrolo rasti malčka in upam na dobre novičkeuser posted image .

Ostalim user posted image user posted image ob pripravah, razgovorih, UZ, špikah, punkcijah, ET, čakanjih....

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 13.10.2008 13:11:11 >

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
13.10.2008 13:04:16   
anci banci
hvala še enkrat za odgovor  goldy

potem moram kupit še en škatlo menogona ker bo premalo

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
13.10.2008 13:05:24   
baci
mismis-hvala lepa,bom jo poklicala in se bova naročla!!! hvalauser posted image user posted image

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
13.10.2008 13:06:45   
Abra
Dan pupke!
Hvala vsem sončkom za še en lep dan user posted image
Jaz sem danes imela test z glukozo in sem zdrava user posted image user posted image ni sledu o kakem nosečniškem diabetesu. Sem na koncu prosila, če mi še pritisk zmerijo in je bil katastrofalen (zgornji 155), pol sem si šla pa takoj napravo kupit, da bom merila doma in je bil že normalen. Mogoče mi ga je pa tam tisti cuker zvišal user posted image zdej sem se odločila, da sol črtam oz vsaj večino, pa bo ziher ok. Pa črno čokolado lahko še vedno jem user posted image

Ste pa spet tolko napisale, da ne vem, če se mi da brat user posted image

Pika, vidim objemčke, ki so tebi namenjeni user posted image upam, da vseeno še ni konec.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
13.10.2008 13:10:11   
Goldy
anci banci - samo laško ne pit (vsaj meni so rekli, da ne), mešaj malo (jaz sem tudi z limonado pila

Hope2 - hvala za vzpodbudo, ti moram povedat, da sem kar precej prehrano na podlagi tvojih priporočil spremenila. Od lani takle čas do sedaj in seveda shujšala tudi za 11 kg. user posted image  Ti pa kar lepo uživaj nosečnost, kolikor ti je je še ostalo!user posted image

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
13.10.2008 13:16:59   
womanpolice
..jazzz27 user posted image SEJ bi ga pila, pa mi je zmanjkalo... moram v trgovino...

Zdajle sm pojedla 3 jajčka na oko pečena... ko bi vedele, kako težko mi gredo po grlu... Kaj pa vem; ko sm bla otrok sm jih rada jedla na sto in en način, danes pa ne. Tud ko so pirhi, pojem mogoče eno ali dve, to pa je vse..

Upam, da bo 17.10. na UZ dobr rezultat, da bi lahko nehala jest ta jajca in piti pivo (ki pa mi tudi ne paše... me grenčica matra po njem)

Nč, grem si laske umiti, potem pa morm v trgovino po PIVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Se kasneje kaj beremo...

GOLDY... Zakaj pa ne Laškega? jst če kterega, potem Laškega

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razvade
uršula83

Ali kadite tudi v nosečnosti?

Da, okoli 1 škatlice (8%)

Da, 10 cigaret (5%)

Da, 5 cigaret (8%)

Da, zelo redko prižgem (5%)

Ne, sem prekinila (22%)

Ne, nisem niti prej (51%)

Število vseh glasov: 183

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!