Hope2
|
Pika za zjokat po tolikih poskusih. Upam, da te vseeno ne bo tolk prizadelo kot zadnjič in boš še vztrajala. Pikovit, dajamaja, daisy, jutri je pa vaš dan . bom še posebej mislila na vas, da izveste super novičke . Dajamaja te je kaj strah, če bodo 3 srčki Gigi, ti si me pa res zadnjič presenetila, ko sem iskala kajsico . Okupirana s telefonom roki, se mi približuje neznana ženska, se smeji in me nagovori , se še zavedat nisem uspela kaj, kdo, zakaj jaz . Še zdaj mi ni jasno, kje si me videla na sliki in prepoznala . No saj hvala bogu, da si pristopila, me veseli da sve se spoznali , in hvala bogu, da si porihtala Uz in da te je G pomiril . Kako zdaj kaže, je vse v najlepšem redu? Kajsica pa je res tak zažigala v tisti halji, bravo za možeka in njegov izbor . Glede slabosti, jaz bi raje videla, da bodo te slabosti prešle v nosečniške in da ti sploh ne ponehajo . Zvezdica te kar razumem, kako se počutiš. Sem v petek iskala kajsico in sem se med čakajočimi na punkcijo in ET tako grozno počutila. Sem imela občutek, da so me vsi v trebuh gledali, kaj so si mislili ne vem, le upam lahko, da sem komu vlila upanje in ga nisem še bolj razžalostila. Ne glede na to, da smo tudi me dale to skozi, nekak nas ne zapusti občutek, da je čakajočim na hudo ob pogledu na . Goldy zate jutri oz v naslednjih dneh . In tudi ostalim, ki čakajo te dni na . Nikita . Naj ti ta postopek prinese zdravo pikico oz zdravega ali celo . Sayuri cukerčki ste . Kako pa se je Filip vživel? Imate pa izbrana imena, ki so tudi pri nas v ožjem izboru Nekatere ste spraševale kako sem. Sem ok, čez vikend sta me okupirala nečaka , žal mi je le, da ju nisem mogla še več vlačit po rokah, saj sem na trenutke že mislila, da me bodo morali odpelat v P , zvečer pa sem itak s skalo v trebuhu obležala brez moči . Jutri imam kontrolo rasti malčka in upam na dobre novičke . Ostalim ob pripravah, razgovorih, UZ, špikah, punkcijah, ET, čakanjih....
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 13.10.2008 13:11:11 >
|