|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
13.10.2008 17:20:33   
lara light
Ajsi, naštimaj dve budilki za ju3...za sigurnouser posted image ! user posted image uživaj v pregledu!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
13.10.2008 17:20:39   
lana08
Sonček33 ti pa res ne rabiš diete, vsaj zaradi kg ne user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
13.10.2008 17:23:03   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Sonček33 ti pa res ne rabiš diete, vsaj zaradi kg ne user posted image

Se strinjam, s tvojim G ni vse v redu...halo?user posted image Odlično težo imaš!user posted image  Le tako naprej!user posted image

Coelho

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
13.10.2008 17:23:08   
Nikita***
Hvala vsem za spodbudne besedeuser posted image . Prejle sem opazila malce izcedka, upam sicer, da bo ostalo le pri izcedku... ampak če bo prišla user posted image , se bo pač treba sprijaznit in v začetku naslednjega leta spet v boj.

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
13.10.2008 17:26:04   
lara light
Nikita, naj izcedek mine...navijam zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu Nikita***)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
13.10.2008 17:34:53   
sonček33
Lana veš, tudi meni se tako zdiuser posted image , žal moja G ni takega mnenja.
Srečno jutri.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
13.10.2008 17:35:37   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Nikita, naj izcedek mine...navijam zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enako jaz user posted image user posted image user posted image user posted image naj bo ta izcedek vgnezditveniuser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
13.10.2008 17:37:00   
sonček33
Miška, Netka in jazzz - vso srečo tudi vam! Držte se punce, to jepot do sreče.

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
13.10.2008 17:37:23   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Lana veš, tudi meni se tako zdiuser posted image , žal moja G ni takega mnenja.
Srečno jutri.

Jaz naslednji teden ne upam it na tehtnico, sem dobila od začetka do sedaj kar 7 kg, pa sem komaj malo čez polovičko, sploh k se mormo tm tehtat z obleko, bo toliko več na tehtnici kazalouser posted image user posted image user posted image
Očitno bom mogla tud jaz na dieto, manj kruha, manj vode, manj vsega več sadja in zelenjave. Od jutri naprej sem na zeljuuser posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
13.10.2008 17:40:11   
sonček33
Shuka - o kje pa. Kamor koli pogledam, povsod piše da je 7 kg čist ok za toliko tednov kot jih imaš za sabo. Je bolj odvisno od G. Moja prijateljica se je v 1. nosečnosti zredila za 30kg, v drugi pa kar za 36 kg pa jih G ni rekla čist nič!!! Drugače pa - zelje je zakon!!!!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
13.10.2008 17:46:27   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Shuka - o kje pa. Kamor koli pogledam, povsod piše da je 7 kg čist ok za toliko tednov kot jih imaš za sabo. Je bolj odvisno od G. Moja prijateljica se je v 1. nosečnosti zredila za 30kg, v drugi pa kar za 36 kg pa jih G ni rekla čist nič!!! Drugače pa - zelje je zakon!!!!
23 teden + 7 kg, da ni veliko? Zaenkrat je detece še malo, pa tud sama nisem šla anoreksična v postopek sem mela kar nekaj zaloge, pa še moj mi vsake toliko reče, da naj malo pazimuser posted image (On pa lih ve kako pa kaj ko je bil že tolikokrat noseč)user posted image user posted image user posted image user posted image , sej ne vem, al preveč pijem al kaj, sam 30kg se mi pa vseeno zdi preveč, ne?
Pri solatah se težko brzdam, da jih ne solim, kar verjetno v 3 trimesečju ne bo lih priporočljivo, ne? Ampak, važno je da dete raste, kile bomo zbijale po porodu, ne?user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
13.10.2008 17:47:29   
Kicsi
Lep pozdrav vsem skupaj.Me ni bilo zdaj dva tedna na forumu,ker sem hotela čim manj razmišljati o vsem skupaj.Skratka,imam veselo novico user posted image .Danes sem bila na kliniki na kontroli beta HCG in pokazal je 5712 user posted image user posted image .Pravi sestra,da sta se po vsej verjetnosti prijela oba.
Punce,zelo sem vam hvaležna za vse stavke,ki jih pišete user posted image ,ker zares pomagajo,da se psihično ne podreš.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
13.10.2008 17:49:23   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

Lep pozdrav vsem skupaj.Me ni bilo zdaj dva tedna na forumu,ker sem hotela čim manj razmišljati o vsem skupaj.Skratka,imam veselo novico user posted image .Danes sem bila na kliniki na kontroli beta HCG in pokazal je 5712 user posted image user posted image .Pravi sestra,da sta se po vsej verjetnosti prijela oba.
Punce,zelo sem vam hvaležna za vse stavke,ki jih pišete user posted image ,ker zares pomagajo,da se psihično ne podreš.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
13.10.2008 17:50:23   
zarja1

BRAVO KICSI!!!!!!! ČESTITKE!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
13.10.2008 17:52:28   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

ČESTITKE

jupiiiiii

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
13.10.2008 17:52:54   
zarja1
o Shuki moj...vidim se s kg ukvarjaš......prvič slišim za take drastične ukrepe G. A so zmešani? Naša mami je imela korenine v Italiji, kjer vedno vse kar si poželi-nosečka tudi dobi. Jaz prvič slišim, da se morš nazaj držat. Jaz bom jedla kot nora!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
13.10.2008 17:53:32   
zarja1
Kicsi ti si bla v GK LJ al Mb?

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
13.10.2008 17:54:04   
mismis

user posted image user posted image user posted image user posted image

Super, čestitke. Želim ti lepo in mirno nosečnost brez slabosti

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
13.10.2008 17:54:49   
Kicsi
Rada vas imam user posted image user posted image .Vse trepetalke NE OBUPAT,PA VSTRAJAT DO KONCA.Držim pesti za vse vas in upam,da se boste tudi ve kmalu veselile. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
13.10.2008 17:54:57   
zarja1
bbpikica greje test 15.10.2008
Goldy greje test 15.10.2008
Reni70 greje test 15.10.2008

A bo jutri kak test padel dekline?

Horny Teddy

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
13.10.2008 17:55:07   
womanpolice
Torek, 14.10.
Ledenka - pregled
Stijan - UZ
Dajamaja - UZ
Bozza - UZ

VSO SREČO JUTRI!!! Dolgčas vam ne bo vidm...

ABRA... Full mi je dobr, da ste še vedno z nami, saj se nam tko zdi cilj bližji.

SAYURI... Pozabla povedat, da imaš res lepa sončka!!!

KAJŠICA... Kje si ti danes? Kak si mi? ok? Glej, torek, sreda in četrtek delam zjutraj, v petek ko imam UZ pa sm fraj, tko da se bom v petek oglasila, ko bom šla iz UZ-ja. Bom pa verjetn zgodnja, ker grem vedno na UZ tko, da sm tam nekje 6.45, da sm prva na vrsti. No, edin če se ti ktera ne urine, ko si ti na wc-ju, da sprazneš mehur (beri Tuš) user posted image user posted image user posted image user posted image

MISMIS... A štanga še stoji?

MLINČEK... Kaj zdaj? bo kakšna kavica padla po tvojem pouku?

DAISY... A veš, da vedno ko se spomnim na naš večer in na tvoje vragolije se začnem smejat...

GIGI.... Tebe sm tam full pogrešala (ampak, vem, bila si bolna). Če sm iskrena, sm upala na tvoje nesramno dobre piškotke... Ja, pa če so tk dobri, ne morm pomagat...user posted image user posted image user posted image

PUNCE, se kasnej še kaj tipkamo, grem gledat limonado in zravn pit pivooooooooooooooooo (bljek), ampak upam, da se bodo ta jajca in pivo obrestovala že pri zdajšnjem UZ in da bodo rekli: "Madonca, so pa tko velike celice, da bomo kr stopko dal...." Ja, iz mojih ust v božja ušesa, ane GIGI? Držim pesti zate (UZ) in MLINČEK tud zate, ki sta dan pred menoj.

lp

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
13.10.2008 17:56:03   
Kicsi
Bila sem v LJ na GK.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
13.10.2008 17:56:06   
womanpolice
Kicsi
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

user posted image user posted image user posted image user posted image

Super, čestitke. Želim ti lepo in mirno nosečnost brez slabosti

se podpišem pod tole. ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
13.10.2008 17:56:49   
womanpolice
Kisci.. zdaj pa si mi res dvignila optimizem glede postopka v LJ! Hvala ti!

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
13.10.2008 17:57:06   
sapi
Nikita dobrodošla ... bom močno stiskala pesti, da je vse skupaj samo izcedek in, da tako tudi ostane ...
Kcis super tooooooooo pa je beta user posted image user posted image  .... ja, ja dva bosta user posted image ...

Navijam jutri špikarke:

Netka34, Miška73 - lepe velike foliklčke
Lana08, Jazzz27 - čim manj bolečo in plodno punkcijo

in naše nosečke:

Ledenka - pregled
Stijan, Dajamaja, Bozza - naj vašim pikicam močno bije srček

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

gripa
Lelly28 RR

Ali ste cepljeni proti gripi?

da (7%)

ne (93%)

Število vseh glasov: 27

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!