|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
13.10.2008 10:12:14   
gigi1
Kalina suprefact naj bi to preprečeval. Prosim ne si delat skrbi. Za izcedek je lahko 1000 vzrokov. Probaj bit čim bolj mirna do večera user posted image user posted image user posted image

Šukica moja  user posted image

Mateja.g čimboljši vmesni rezulat ti želim.

Jazzy kot vem Reš ne daje nič proti bolečinam. Zato le vzemi kakšen nalgesin ali dva, ali pa ketonal. Jaz sem kar dobro. Izcedki so se nehali, krči tudi. Okoli levega jajčnika me kar močno špika...pa itak, da sem preveč pozorna na vse, kot pravi dr.V. user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
13.10.2008 10:14:37   
jazzz27
user posted image user posted image user posted image ja itak vse živo čutimo in smo kar mal preveč not, ampak jaz ne morem s svoje kože!!user posted image user posted image user posted image  Kdaj greš na UZ?
a ti si že bila enkrat pri Rešu na postopku?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
13.10.2008 10:14:40   
Kalina
Danes zvecer mam stopko. Nimam superfacta, ampak diferelin. upam, da je ok. In da sm sam za brezveze panicna. 

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
13.10.2008 10:14:42   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

user posted image user posted image  to mi je nekako logičnouser posted image user posted image . hvala za odgovor. Koliko časa je trajala punkcija pri tebi? A punktirajo iz obeh jajčnikov?
Odvisno od količine jajčk, ki jih imaš in ker to poteka po UZ, pregleda seveda obe strani. Če je malo jajčk potem je hitro konec 5-10 minut, priprava in čiščenje je dlje kot punkcija, če pa je jajčk več pač malo dlje ni pa to npr.1h, kje pa, vse odvisno koliko jajčk imaš. Midva sva vsakič bila fertik prej kot v pol urah z vsem, pripravo, punkcijo, čiščenjem, pogovorom.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
13.10.2008 10:15:53   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Kalina

Joj punce, mene je pa tko strah, da so mi foliklcki pocli, mam ful veliko nekega belega izcedka.user posted image Me bo pobral do zvecer..user posted image
Kalina - ne misli toliko na to, zaposli se s čim, ti bo čah hitreje minil in še živčna ne boš toliko.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
13.10.2008 10:18:00   
Shuka

Danes zvecer mam stopko. Nimam superfacta, ampak diferelin. upam, da je ok. In da sm sam za brezveze panicna. 
No Diphereline je drugi Suprefact, tko da se ne obremenjuj, če bi dr. mislil, da ti bo prej folikel počil bi ti prej predpisal stopko.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
13.10.2008 10:18:48   
jazzz27
Kalina..po mojem mišljenju se tudi nimaš ničesar bat!! Saj ti zdravila preprečujejo, da bi folikli počli, al ne? Držim pesti, da bo vse ok....sicer pa zvečer stopka pade in si iz tahudega ven..no ja...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
13.10.2008 10:21:44   
Shuka

Kalina..po mojem mišljenju se tudi nimaš ničesar bat!! Saj ti zdravila preprečujejo, da bi folikli počli, al ne? Držim pesti, da bo vse ok....sicer pa zvečer stopka pade in si iz tahudega ven..no ja...user posted image user posted image user posted image
Hudo šele prideuser posted image user posted image

Punce, če mislite, da so špike in punkcija boleče, se motite, čakanje na test je psihično bolj obremenjujoče, pa pol če je user posted image je spet psiha na udaru za nadaljnih 14 dni do prvega UZ, pa pol če ne pokaže vsega ker je prezgodaj še nadaljnjih 14 dni spet psiha trpi ker ne veš kako bo, in bolečine so v primerjavi s psihično bolečino mačji kašelj. Tko da pogumno v postopku in vse bo OK.user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
13.10.2008 10:22:34   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

user posted image user posted image  to mi je nekako logičnouser posted image user posted image . hvala za odgovor. Koliko časa je trajala punkcija pri tebi? A punktirajo iz obeh jajčnikov?
Odvisno od količine jajčk, ki jih imaš in ker to poteka po UZ, pregleda seveda obe strani. Če je malo jajčk potem je hitro konec 5-10 minut, priprava in čiščenje je dlje kot punkcija, če pa je jajčk več pač malo dlje ni pa to npr.1h, kje pa, vse odvisno koliko jajčk imaš. Midva sva vsakič bila fertik prej kot v pol urah z vsem, pripravo, punkcijo, čiščenjem, pogovorom.

no saj to je pa res hitro....saj nekako sem se psihično že pripravila...fizično pa sledi zvečer....brijanje i šišanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz imam v levem jajčniku...no vsaj tam jih je štel osem (foliklov)...tak da ne vem kako naprej...bo že!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
13.10.2008 10:23:32   
ledenka
jutrčka, punce user posted image  

navijam za današnji akterki

Mateja.Goljev - UZ
Kalina - stopka

user posted image user posted image user posted image

sicer pa sem bolje, malo še smrkam, ampak grlo je definitivno bolje.

žiži, na bolniško zaenkrat ne grem, se pa ne mislim naprezat - če se mi bo zdelo, da bi bilo treba, bom ostala doma. je pa moj zelo prehlajen user posted image  

sayuri user posted image  lepi ste, vsi trije

larica, kako si ti? naspala sem se... ampak jutri imam pregled že ob 7h user posted image  to bo krizaaaaa user posted image

kalina, ne se sekirat! izcedki med IVF so normalni, tudi taki, ki zgledajo kot ovulacijski!

gretka, lahko noč user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
13.10.2008 10:24:43   
jazzz27

Hudo šele prideuser posted image user posted image

Punce, če mislite, da so špike in punkcija boleče, se motite, čakanje na test je psihično bolj obremenjujoče, pa pol če je user posted image je spet psiha na udaru za nadaljnih 14 dni do prvega UZ, pa pol če ne pokaže vsega ker je prezgodaj še nadaljnjih 14 dni spet psiha trpi ker ne veš kako bo, in bolečine so v primerjavi s psihično bolečino mačji kašelj. Tko da pogumno v postopku in vse bo OK.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image si me dokončalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja itak da se to hitro pozabi...psiha je ku*user posted image user posted image ...sicer pa smo optimistke in borke...a ne?!user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
13.10.2008 10:26:05   
jazzz27
Ajsi!!!! a nimaš ti danes UZ? Zakaj pa nebi mal doma uživala...kak dan frej, na dopustu?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
13.10.2008 10:40:53   
Goldy
sayuri - kolk ste vi fletni, user posted image user posted image , me kar zmrazi, ko vas pogledam in solze mi silijo v oči, taka dva bom jaz tudi imela user posted image

Drugače pa vse, ki ste spraševale, sem dobro, tako da gremo naprej in 15. v LJ!user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
13.10.2008 10:45:31   
zarja1
Dobro jutro pupe...je bla noč bolj tak tak, zato pa jutranji spanec malo podaljšan.....

Shuki moj kako si sonce? Maš čist prav, bolečina je v primerjavi s čakanjem in upanjem mačji kašelj. Sam ko pomislim, kaj vse smo dale skozi se mi to zdaj v tem trenutku ne zdi nič, v primerjavi kaj vse se mi plete po glavi in kako me je strah. Strah, ki ga sploh ne znam definirat....ma pa velike oči..user posted image

Larči kako ste vesela trojica?

Arnejči naša, a ti zdaj res samo user posted image , mene je tud po Klomifenu tolk metalo, je dragi skor omagal..user posted image

Gigi a ti maš tak filing zame. Joj draga, da bi se uresničil.user posted image  Te zdravila še zdelujejo? Si ne bi ti vzela kak dan dopusta, pa malo počivala....

Ajsi virozice so res na pohodu, raje ostani doma in s pikico uživajta v zadnjem jesenskem toplem sončku.

Kje hodi naša Mismis?

O Pikovitek in Lučka sta nazaj, pa Želvica tudi...Ste uživale maksimalno?

Grethy jaz se ti bom čez kak mesec javla za maco, ker vem da ena kolegica nuca, ne vem pa kolk še ma na zalogi. Saj boš še šla kaj iskat, ne? Lepo nočkno!!!!

Kajsica darling kako si? Boljš?

Baci a delaš kaj na prehrani in vitaminčkih?

Kje pa je naš Obi? Pa Oktavija? Pa Blanči...že en lep čas se niso javle.....halo babuške....

BBpikica sem tolk vesela zate in itak stiskam pesti kot nora. Tud za osatle normalno...Goldy, Sabsa, Gospodarica,......

Lep ponedeljek!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 13.10.2008 10:48:48 >

Horny Teddy

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
13.10.2008 10:47:26   
zarja1
Sayuri se spomnim, ko si nam še tvoj trebušček kazala, zdaj pa sta Zara in Lovro že taka korenjaka. Tist tvoj napotek, da se splača vse hudo, ker na koncu čaka tako lepo darilo......TO SI SKOZ PONAVLJAM!!!!!!!
Tolk ste cart!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
13.10.2008 10:55:26   
zarja1

Joj punce, mene je pa tko strah, da so mi foliklcki pocli, mam ful veliko nekega belega izcedka.user posted image Me bo pobral do zvecer..user posted image

Joj Kalina jaz sem bila ista, ker sem na zadnjem UZ imela folikle že tud po 26 mm, pa je bla stopka zvečer. Nič bat nič ne bo počlo. Tud bel izcedek ni nič. Samo čimbolj sproščeno, brez naporov, kakih težkih del...pa bo. Jaz sem bla kot balon-dobesedno-za 6/7 mesec nosečnosti, pa smo dobili 20 celic.

Horny Teddy

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
13.10.2008 11:05:58   
Nikita***
Shuka, test imam 21. 10., če bom seveda prilezla do tjauser posted image . Imela sem 12 celic, vstavili so mi dve kao lepi blastocisti, za zamrznit ni bilo nič. Ampak navijam za ti dve lepiuser posted image .
Pa še na kratko malce moje zgodovine:
- 6 let skakanja od zdravnika do zdravnika (letos junija sem dopolnila 34 let)
- Leta 2004 sem s pomočjo Klomifena v tretjem ciklusu zanosila, vendar je bila izvenmaternična nosečnost in so mi v 8 tednu odstranili desni jajcevod
- Leta 2005 v MB prvi IVF, uspešen, bila sem neskončno srečna, pa se je razpletlo takole (če se kateri da brat)

http://www.ringaraja.net/forum/m_752184/mpage_1/key_jery/tm.htm

Na RR sem kar dosti sodelovala, kasneje sem si nick Jery spremenila v Nikito (ki je bila 7 mesecev v mojem trebuščku)

- Po dveh letih žalovanja sem se nekako spravila skupaj in se junija 2007 odločila za ponovni IVF, tokrat v Ljubljani, saj ni bilo ginekologa v porodnišnici, ki ne bi slišal za moj primer;
- Junij 2007, IVf v Ljubljani, 12 celic, vstavili so mi dve, dve so zamrznili, postopek neuspešen
- Februar 2008, dva zamrznjenčka, eden ni preživel odmrzovanja, vstavili so mi enega, postopek neuspešen
- Oktober 2008, 12 celic, vstavili so mi dve, za kateri trepetam, eskimčkov ni nič
Sedaj sem doma na bolniški, moja ginekologinja me čuva in zavija v vato (kar je po eni strani logično). Dnevi se mi precej vlečejo, sem 7 dan po ET, znakov konkretnih nobenih, razen boleča prsa.

Spremljam vas že kar nekaj časa in držim pesti!!!

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
13.10.2008 11:07:03   
Shuka
Zarja - ti si pa bila superkokoškauser posted image , no in za začetek greješ dva od malega fuzbalskega tima user posted image  

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
13.10.2008 11:08:32   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Kje pa je naš Obi? Pa Oktavija? Pa Blanči...že en lep čas se niso javle.....halo babuške....

v ilegali vas ves čas spremljam, pa kaj, ko pri nas nič novga, čakam na naslednjo user posted image , pridno papcam 'dodatke k prehrani' in upam, da bo tokrat fsh normalen in bomo šli naslednji ciklus spet v akcijo

sm pa z vami žalostna, vesela, kar pride... in vsem želim lep dan in kakšne dobre novičke

zarja mi je pa ful lepo, ko vidim, da se spomniš name user posted image in stiskam pesti in s tabo čakam... drugač pa maco mam tut jaz, dobim jutr 3 škatle, če rabiš.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
13.10.2008 11:17:10   
Shuka
Nikita** - Žal mi je za tvojo tragično izgubo punčke in za malomarnost tistih, ki se oklicujejo za zdravnike in da so te tako zavajali. Cenim tistega zdravnika, ki te pošlje naprej na preiskave, če sam ni prepričan o stanju, ne pa da se obnaša kot bog, ki je vseveden.
Iskreno upam, da vama sedaj uspe, saj si to povsem zaslužita in vztrajajta do konca.user posted image

(odgovor članu Nikita***)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
13.10.2008 11:34:52   
Nikita***
Hvala Shukauser posted image . Če me sprejmete medse, bom ostala tukaj in malce čvekala z vami... Čas se tako vleče in ne gre nikamor, ko čakamo na rezultateuser posted image

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
13.10.2008 11:36:08   
zarja1
Nikita tolk mi je hudo in žal, da se je kaj takega zgodilo. user posted image user posted image user posted image Ne morem verjet.....user posted image user posted image user posted image . Si borka iskreno borka v celotnem pomenu besede.

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
13.10.2008 11:38:52   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Nikita***

Hvala Shukauser posted image . Če me sprejmete medse, bom ostala tukaj in malce čvekala z vami... Čas se tako vleče in ne gre nikamor, ko čakamo na rezultateuser posted image
Vsekakor si dobrodošla, da z nami deliš kot vse tukaj, tako srečne kot tiste manj srečne trenutke, saj nam pogovor lajša bolečine in nas krepi.
user posted image

(odgovor članu Nikita***)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
13.10.2008 11:41:16   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: Nikita***

Vsekakor si dobrodošla, da z nami deliš kot vse tukaj, tako srečne kot tiste manj srečne trenutke, saj nam pogovor lajša bolečine in nas krepi.
user posted image

brez vas, mojih babušk, bi jaz že zdavnaj obupala........vsaka in vsak je dobrodošel. Skupaj smo močnejši!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
13.10.2008 11:43:05   
zarja1
Abrica kako si? Daj se malo javi, no........nas skrbi zate....

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Plenice na dom
nada56

Ce bi imeli možnost dostave plenic na dom, kaj bi pri tem najbolj cenili?

Odlično, ni mi treba v trgovino po velike pakete (47%)

Dostava še isti dan ali po nekaj urah od naročila (15%)

Dostava zgodaj zjutraj (0%)

Dostava zvečer (4%)

Dostava sobota in nedelja (0%)

Dostava predvsem, ko so trgovine zaprte (34%)

Število vseh glasov: 47

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!