|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
13.10.2008 13:18:28   
anci banci
ok hvala za nasvet
bo mešala z limonado...mogoče bo boljše
jaz zato ne maram brezalkoholna piva ker so mi presladka

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
13.10.2008 13:18:35   
Hope2
Abrauser posted image user posted image user posted image bravo za cukeruser posted image user posted image user posted image , pritisk pa je nejbrž mal dvignil strah pred cukromuser posted image , tak da bo sigurno vse okuser posted image . Mogoče pa je una naprava mal pokvarjena, ker pri 155 bi ti že srce razneslouser posted image . Pa mal dvomim, da si sploh kaj čutila. Že pri 140 ljudje pravijo, da čutijo pritisk, šumenje....

Goldyuser posted image user posted image user posted image čestitke za vsak KGuser posted image .  Sem malo premišljevala o teh jajcih, ki jih tako hvalite in moram rečt, da se nič ne motiteuser posted image user posted image , imajo veliko proteinov in baje tudi žveplo, ki tudi ugodno vpliva na kavliteto jajčec. Za tole žveplo se spomnim, da mi je en alternativec priporočal naj si v skuto zmešam laneno olje in semena (lanena, sončnična, sezam.,...) in to bi naj naredilo boljša jajčeca. Jaz tega nisme mogla jest, zaradi kravjega mleka, ki so mi ga prepovedali. Sem pa pojedla kak jajček in veliiiiik surovega česna. Torej jajca res morajo rulatiuser posted image user posted image . Za pivo, pa sem še vedno skeptičnauser posted image , če je presnova sladkorja ok, pol ni problem pivo, če pa presnova ni ok, pol pa raje brez piva jajčka papatuser posted image .

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
13.10.2008 13:23:33   
kajsica
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2
Pikovit, dajamaja, daisy, jutri je pa vaš danuser posted image . bom še posebej mislila na vas, da izveste super novičkeuser posted image . Dajamaja te je kaj strah, če bodo 3 srčkiuser posted image

Gigi, ti si me pa res zadnjič presenetila, ko sem iskala kajsicouser posted image . Okupirana s telefonom  roki, se mi približuje neznana ženska, se smeji in me nagovoriuser posted image , se še zavedat nisem uspela kaj, kdo, zakaj jazuser posted image . Še zdaj mi ni jasno, kje si me videla na sliki in prepoznalauser posted image . No saj hvala bogu, da si pristopila, me veseli da sve se spoznaliuser posted image , in hvala bogu, da si porihtala Uz in da te je G pomiriluser posted image . Kako zdaj kaže, je vse v najlepšem redu? Kajsica pa je res tak zažigala v tisti halji, bravo za možeka in njegov izboruser posted image . Glede slabosti, jaz bi raje videla, da bodo te slabosti prešle v nosečniške in da ti sploh ne ponehajouser posted image .

Zvezdica te kar razumem, kako se počutiš. Sem v petek iskala kajsico in sem se med čakajočimi na punkcijo in ET tako grozno počutila. Sem imela občutek, da so me vsi v trebuh gledali, kaj so si mislili ne vem, le upam lahko, da sem komu vlila upanje in ga nisem še bolj razžalostila. Ne glede na to, da smo tudi me dale to skozi, nekak nas ne zapusti občutek, da je čakajočim na user posted image user posted image hudo ob pogledu na user posted image

Nekatere ste spraševale kako sem. Sem ok, čez vikend sta me okupirala nečakauser posted image , žal mi je le, da ju nisem mogla še več vlačit po rokah, saj sem na trenutke že mislila, da me bodo morali odpelat v Puser posted image , zvečer pa sem itak s skalo v trebuhu obležala brez močiuser posted image . Jutri imam kontrolo rasti malčka in upam na dobre novičkeuser posted image .

Ostalim user posted image user posted image ob pripravah, razgovorih, UZ, špikah, punkcijah, ET, čakanjih....

No pod prvo ze za jutri samo podpišem!!!!

Ja halja je pa bolj taka......za deklice.....ampak po srcu smo itak to vedno!!! Ja upam, da bodo te slabosti ostale in se nadaljevale še neki časa. Hvala. Čutim pa da se neki dogaja tam spodaj, ampak kaj hudiča je to???? Res bi bilo najbolje nas uspavat za teh 14 dni in to bi bilo to.

Glede vas nosečk Hope in Zvezdica in vse ostale....bom pa huda na vas user posted image . Saj je po neuspelem poskusu mogoče res malo boleče videti nosečko, samo vas je pa PRELEPO videti, ker nam vlivate upanje in vemo da vam sledimo. Pikola meni ni lepšega kot videti srečno nosečko, ki je res veliko prestala (tako kot me ostale). Zbujate nam UPANJE in ne kaj drugega.

Hope, za jutri.....ti pa pošiljam jaz virtualno 4 peresno deteljico....Vse bo OK boš videla.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
13.10.2008 13:35:13   
Zvezdica
Nikitauser posted image . Spomnim se tvoje zgodbe. Iz srca ti želim + in zdravo štručko.

Hope2, ja vem kako je. Sem zadnjič šla mimo ordinacije od reška, pa sem šla pač nekoga pozdravit, pa sem bila tako žalostna, ker je ena jokala, ker njen sploh ni imel spermijevuser posted image . Pol sem pa še jast tja uletela vsa cvetoča. In pol valjda je bila še bolj user posted image .

Abra, jast bom imela tudi ta test, ker naj bi bil mali pretežek. Mislim, tud za liama so rekli pa je bil čist normalen. Ampak bolje se prepričat, čeprav tista glukoza je user posted image .

Kajsiuser posted image . Ti bom kako svojo fotko nalepla... tako bajsasto, pa boš vidla kolk bo šele pol smehauser posted image

Gigi moja, morgen šele zdajuser posted image . Ne obremenjuj se in na izzy. Zdaj vidiš vsako spremembo, zato se umiri, da bo čimveč jajč in bo na konc plusek. Sej res, ti maš full dolg cikel? Kdaj naj bi bila punkcija predvidoma?

Zarja, kje se najin matt skriva? Jast ga težko zalepim, ker mi mozzila ne dovoli ampak .....sej veš.

Lep dan želim še naprej, vas pridem pol mal čekirat.

i belive i can fly....

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
13.10.2008 13:38:41   
Hope2
Kajsica saj maš prav, ampak... hm, boš kmalu videla ta občutekuser posted image . Če se spodaj neki dogaja, je ravno pravi čas. Namesto uspavanja, pa si vsak dan poglej tisti link, kjer kaže kako tvoji otročki rastejo in se razvijajouser posted image .  Meni je to ful pomagalo, saj sem potem kar verjela, da je res tako in da sem user posted image , če glih še ni bilo dokazovuser posted image .

Pa hvala ti za deteljicouser posted image in hvala tudi tebi goldyuser posted image . Res ste same super punce tu goruser posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
13.10.2008 13:41:30   
Hope2
Zvezdica, tvoj malček pa pol lahk malo mojemu odstopi par Gramčkovuser posted image , mojmu pa primanjkuje nekaj gramov. Vse pa govorijo, da so ti grami in meritve kar nekaj, da nas G samo strašijo in da se na koncu vsi rodijo z normalno težo. Naj bo pri nas tudi takouser posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
13.10.2008 14:01:34   
lara light
Mismis sem pozabila vprašat, kako je pa s tonikom, kaj moraš s tem?user posted image
Abra, me veseli, da je vse okuser posted image ...pritisk pa malo kontroliraj, po mojem ni nič takegauser posted image

Hope, ju3 bo vse ok, nič ne skrbiuser posted image ...še eno pikopoko za ju3user posted image , za vsak slučaj, da lažje dobiš parkirniuser posted image

Zvezdica in tebi podobne, morate tu ostat, konc debate.user posted image

Ledenka, kako si kaj? Si že nabavila kakšno nosečniško majčko?user posted image  Kako tebušček, raste?user posted image

Pozdravček vsemuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
13.10.2008 14:25:13   
Pija76
Abra super da je cuker v redu!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
13.10.2008 14:39:37   
želvica99
Nič novih testkov ni danes, zgleda da vse pridno čakate na določene datumeuser posted image potrpežljive punce ni kaj. Bo pa 15. kar gužva in držim pesti, da bo velikkkooo pluskov.

Lara, Shuka sva res kar uživala, mal odklopa od vsega skupaj. Bla sva s prijatelji pri njih, niso iz našega konca, pa sva si mal več časa vzelauser posted image Shuka kar se tiče psihične bolečine, da je ful hujša te pa podprem - tole pikanje se mi sploh ne zdi omembne vredno (če ni stranskih učinkov). Ampa pol 14 dni jao,jaouser posted image  

Lara kako se kaj počutiš, a se trebušček kaj očitno spreminja?

Abra super, da so dobri izvidi. Tale pritisk pa večim naraste, ko sestro zagledajo, tko da pomoje je tud v tem problem.

Nikita, res si prava borka in si veliko prestala. Me smo pa 100% na tvoji strani in te bomo spodbujale kadarkoli boš to rabilauser posted image user posted image  

Gigi, skrklankauser posted image , a ti si se pa včerj pri tvojem cartala. Za šipke sem že višje napisala, gre brez problema - v bistvu kar pozabim, da sem med fiksarkami, to v prvem postopku nikakor nisem. Zdj zaenkrat jemljem bolj tko mimogrede, me bo pa zvilo, ko bom čakalauser posted image . Kako pa kaj ti napreduješ?

Zarja upam, da te znaki ne mučjo preveč in da spet kaj dobrega kuhašuser posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
13.10.2008 14:43:23   
gigi1
Abra super za sladkor user posted image  user posted image  user posted image . Za pritisk pa malo pazi pri prehrani..pa mogoče kakšen čaj od koprive sem pa tja...odvaja vodo.

Zvezdica nimam dolgih ciklov, samo zadnji postopek je bil orto dolg. Zdej kaže, da bom bolj normalno prišla skoz user posted image . Ne vem kdaj bo punkcija. Potihem upam na naslednjo sredo. To bi bilo idealno user posted image . Lahko je pa že to soboto (čeprav malo verjetno user posted image )

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
13.10.2008 14:45:19   
Goldy
womanpolice - nisem mislila, da sploh laškega ne, mislila sem, da ne samo laško oz. alkoholnouser posted image

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
13.10.2008 14:57:16   
gigi1
Želvica mal se moram pa tud jst crkljat user posted image . Me veseli, da ti tako dobro laufa špikanje. Kar tako naprej user posted image  user posted image  user posted image . Jaz sem kar dobro. Bomo videli v četrtek kako laufa. Nič ne upam napovedovat. Želje so pa: naslednja sreda punkcija, ponedeljek 27.10. ET. Želje so glede na to kdo dela..., če bo pa kakšen dan kasnej tud v redu. Na prej pa dvomim glede na mojo polžjo hitrost user posted image

Hope oprosti, če sem te prestrašila user posted image . Sem te vidla, pa sem kar uletela. Držim pesti, da bo jutri na pregledu vse OK. Malo pikapok za srečo in popotnico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
13.10.2008 15:01:11   
Abra
Hope, tisti pritisk prej ziher ni štimal user posted image sem enkrat že imela takega in sem ga zeloo čutila. Januarja, ko smo pri Rešu čekirali, kaj se s pikicami dogaja, mi je nabijalo ... takrat sem prosila, če mi zmerijo in je bil tudi 155, spodnjega pa se ne spomnim.
Ti boš pa jutri vidla spet svojega falota user posted image user posted image ziher je vse ok! Ne more bit bajsi, če je mami suhica. Včasih ti G kar pozabijo na konstitucijo staršev in samo razpredlnice gledajo. user posted image

Kajši, kako počutje? user posted image

Zvezdica, tista glukoza res ni kak užitek, glede na vse, kar smo že dali čez pa mala malca user posted image sem pa jaz danes tkooo žejna, najbrž nisem cel mesec tok cukra dobila user posted image Kaj pa tebi G pravi zaradi kil? Meni je zaradi teh 4 celo paniko zagnala user posted image ti si se že več zredila, kajne?

Želvica, sem že slišala za sindrom belih halj, ja user posted image tečno, ko ne deluje vedno, pol pa panika user posted image
tut unih 14 dni se da preživet user posted image če ne drugače, pa tuki malo več user posted image

Lara, še 3x spat do user posted image user posted image user posted image

Pikovit, dober štart oz. vsaj dober dogovor jutri!

Dajamaja, navijam za srčke!!!! Le koliko jih bo? user posted image

Daisy bosta jutri že štartala?

Ledenka držim pesti, da boš lahko spet pikico gledala user posted image

To sem si zapomnila oz. dojela iz postov user posted image da se jutri dogaja. Čakam, da miš še seznam prilepi, ker pojma nimam, za koga je potrebno jutri še posebej navijat. user posted image

Aja, vam moram povedat, da se jaz tuki prav dobro počutim in vas zaenkrat nimam namena zapuščat user posted image ko sem še bla v postopkih, mi je ful pomenilo, da so se nosečke oglašale, ker sem pol verjela, da rata. Drugače se mi je zdelo, da nobeni ne. Tko, da vam bom tuki še kar težila, pa če me hočte al ne user posted image user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
13.10.2008 15:05:50   
Abra
Gigi, če imaš v čet že uz bo pa punkcija najbrž že prej? Tokrat ti gre hitreje user posted image aja, na GK so mogoče vseeno daljši p., ker se je dolg tudi zares dolg ... Jaz sem imela navadno 11. dan menopurja stopko ... Že kaj špika? user posted image

Aja, prej sem pozabla povedat, da sem že na normalnem pritisku 118/68. Ni kaj, nova igračka pri hiši user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
13.10.2008 15:15:10   
mismis
user posted image        user posted image        user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU   

Ponedeljek, 13.10.
Mateja.Goljev - UZ
Kalina - stopka

Torek, 14.10.
Netka34 - UZ
Lana08- punkcija
Miška73 - UZ
Jazzz27 - punkcija

Sreda, 15.10.
Kalina - punkcija

Četrtek, 16.10.
Gigi1 - UZ
Mlinčka - UZ
Anci Banci - UZ

Petek, 17.10.
womanpolice - UZ

Petek, 24.10.
Tina1 - UZ

user posted image

NAŠE NOSEČKE

Torek, 14.10.
Ledenka - pregled
Stijan - UZ
Dajamaja - UZ
Bozza - UZ

Sreda, 15.10.
Zvezdica - pregled

Četrtek, 16.10.
Dakec - morfologija
LaraLight - UZ

Ponedeljek, 20.10.
mojsonček - UZ

Sreda, 22.10.
Shuka - pregled

Petek, 24.10.
Jadrnica - pregled + morfologija
Mandreja - UZ

Torek, 28.10.
Sonček85 - pregled

Sreda, 05.11.
Ledenka - NS

OBJEMČKOMETER
user posted image        Ozone    user posted image             
user posted image   GITA14     user posted image
user posted image         Obayifo   user posted image
user posted image  PIka74 user posted image

user posted image      user posted image    T R E P E T A L K E    user posted image     user posted image
(beri TESTI)

Kicsi greje            user posted image user posted image     test 11.10.2008 ???
bbpikica greje     user posted image     test 15.10.2008
Goldy greje         user posted image user posted image test 15.10.2008
Reni70 greje        user posted image user posted image test 15.10.2008
Gospodarica greje  user posted image test 19.10.2008
Zarja greje         user posted image user posted image test 20.10.2008
Sabsa greje   user posted image test 21.10.2008
Nikita*** greje  user posted image user posted image test 21.10.2008
Kajsica greje      user posted image user posted image test 27.10.2008
Paddy greje     user posted image   test 27.10.2008

user posted image

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image  

• Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Mikimiška78 (1.IVF, dr. Reš, dipherline in Menopur)
  • Kikaa (3. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Sabsa (GK LJ, 02.09. sestra Blanka)
  • Goldy (3. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, ET 11.10.)
  • DaisyE (dr. Reš, 14.10. pogovor)
  • netka34 (3.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Mateja.goljev (2. IVF/ICSI)
  • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Kicsi (11.09.)
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič)
  • Paddy (2.ICSI, MB, ET 12.10.)
  • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
  • womanpolice (2. ICSI, GK LJ)
  • Jazzz27 (1.IVF, dr. Reš,)
  • Kalina (2. IVF, dr. Merlo)
  • Reni70 (4.ICSI,PO, dr.Reš)
  • Miška73 (1.IVF, GK LJ)
  • anci banci (1.ICSI, dr. Reš)
  • gospodarica (2. IVF, dr. Reš)
  • Serendipity (1.ICSI, MB, dr. Gavrić, 17.11. špikanje)
  • Reby (1.IVF/ICSI, dr. Reš, posvet 16.10.)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • bbpikica (4. IVF, 30.09. punkcija)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič, 15.10. sestra Blanka)
  • anna1 (1. IVF, GK LJ)
  • Jill (1. ICSI, MB)
  • Pikovit (6. IVF, MB)
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB)  

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• paki (PO)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • moni29 (MB) 
  • Tjasshyy (LJ?) 
  • mami26 (LJ)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič, novembra zamrznjenčki)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
  • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
  • Anadejka
  • Sarasan (2. IVF)
  • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 12.11. pregled)
  • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn )
  • Lučka25 (1. IVF, dr. Reš, suprefact+menogon)
  • Oktavija (MB, 3. IUI)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • Blanč (4. IVF, dr. Reš, november)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš, Menogon)
  • Kiwi ( 1. IVF, MB)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš) 
  • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič) 
  • Baci (1. IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Sisy (3. IVF, dr. Reš)
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Obayifo (IUI, Graz)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     

Hope2user posted image user posted image   , sayuri user posted image user posted image , pfuser posted image ,  Gloriauser posted image , dakecuser posted image   user posted image    Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Mandarinca, Črni Tulipan, Anime
user posted image user posted image , Mijavček user posted image user posted image , Špelka12 user posted imageKonina user posted image user posted image user posted image , Mavrica72user posted image Zvezdicauser posted image user posted image , Pinki36user posted image , Abra user posted image user posted image   , Sonček33user posted image , Rubin , Julija30 user posted image , Orto2user posted image ,  Hedviga user posted image user posted image user posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image , Grethy user posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image + turistuser posted image , Rožica29user posted image   , Jadrnicauser posted image , Sonček85user posted image ,  Dobrovoljčica user posted image , Ledenkauser posted image , Bozza user posted image , LaraLight user posted image , Mlinček user posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiks user posted image , Stijanuser posted image , Dajamaja user posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE OKTOBER user posted image    

user posted image              mojsonček (PO)

user posted image                martin6 (LJ)  

user posted image             Mandreja (LJ)

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
13.10.2008 15:26:09   
Abra
Mišmiš hvala user posted image sem vedla, da se ful dogaja user posted image

Lana in Jazzz, čimveč lepih jajčk jutri in da punkcije še čutili ne bosta user posted image

Netka, ti pa jutri z novo vrečko menopurja ali česa že?

Miška, ti greš pa frnikole gledat, kajne? naj jih bo čimveč, pa čimbolj podobnih user posted image

Pa Stijan in Bozza gresta tudi user posted image user posted image gledat user posted image user posted image

Trepetalke, bo kak test počasi padel? user posted image

Zdaj pa kuhat. Čau user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
13.10.2008 15:37:11   
miska73
Aja, vam moram povedat, da se jaz tuki prav dobro počutim in vas zaenkrat nimam namena zapuščat ko sem še bla v postopkih, mi je ful pomenilo, da so se nosečke oglašale, ker sem pol verjela, da rata. Drugače se mi je zdelo, da nobeni ne. Tko, da vam bom tuki še kar težila, pa če me hočte al ne

JAAAAAAA, tudi me si ful želimo, da nam tu težiš.
Sem morala tole poudarit, ker si tko lepo napisala.

Miška, ti greš pa frnikole gledat, kajne? naj jih bo čimveč, pa čimbolj podobnih

Jutri se grem spet pokazat in upam, da bo čim lepše za videt na UZ.
Danes zvečer pa pivo in jajčka na uč... uf, ne eno ne drugo mi ne diši...

Drgač sem vas tko na tričetrt prebrala. Bom zvečer še enkrat prečekirala.
Že zdaj pa držim pesti za Lano in Jazzzi, ki gresta jutri na punkcijo.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
13.10.2008 16:02:07   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Abra
Aja, prej sem pozabla povedat, da sem že na normalnem pritisku 118/68. Ni kaj, nova igračka pri hiši user posted image user posted image

super!!!!!!!!!!! To je bil zgleda res sam strah....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
13.10.2008 16:07:23   
gigi1
Abra saj ne vem. Zadnjič sem bila na menopurju 15 ali 16 dni. Vse kar je manj je super user posted image .  Računam na kakšnih 12, 13 dni..pol pa še 2 dni od stopke do punkcije...pa smo tam user posted image .

user posted image  user posted image  user posted image  sam da je pritisk v normali user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
13.10.2008 16:09:05   
zarja1
joj kolk se bo jutri dogajalo.....

Netka moj nasledniški lubek in Mišek 73, naj bo UZ čim boljši. Naj bo vse črno in polno foliklov.

Lana in Jazzz27 vama pa želim čimveč polnih celic, ki se naj lepo oplodijo.

in naše nosečke srečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image ....

Ajsi, Dajamaja, Stijan, Bozza pozdravite svoje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
13.10.2008 16:18:49   
Zvezdica
Zvezdica, tista glukoza res ni kak užitek, glede na vse, kar smo že dali čez pa mala malca sem pa jaz danes tkooo žejna, najbrž nisem cel mesec tok cukra dobila Kaj pa tebi G pravi zaradi kil? Meni je zaradi teh 4 celo paniko zagnala ti si se že več zredila, kajne?

Joj abra, če bi se jast 4 kg zredila bi makedonski oro plesala, če bi bilo treba. mah kje.... pa moja sploh neič ne teži. Rojnikov je bila zadnjič nekaj tečna ampak ona ni moja G in jast vem kako name vplivajo hormonske terapije. Sem pridobila 9 kg v postopku user posted image in 9 do sedaj. Sem k kašna italijanska matronauser posted image user posted image user posted image user posted image
pa sej bo šlo vse dol, samo da je mali ok.

i belive i can fly....

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
13.10.2008 16:24:42   
Zvezdica
Hope, nič se ne sekiraj, so me strašili tudi z liamom, pa je bil čist normalen, 3560  in 54 cm dolg. Zdrav lep fantek. Tako, da jast si to razlagam po svoje. Meritve lahko odstopajo tudi do 30%, to je pa na tako majhnih bitjecih lahko veliko v + ali -. Samo brez skrbi in uživaj.

Kako daleč si? 

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
13.10.2008 16:44:38   
lara light
Ju3 se bo pa res dogajalo....uau, koliko akterk za torek 14.!user posted image  Punce prav za vsako posebej navijam!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Abra, super za novo igračko in da tako fajn delauser posted image , sem vesela.user posted image

Pikovit, Dajamaja, Hope, Netka, Gigi, itd sem z vami!user posted image

Netkič, nič se ne javišuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Lara, še 3x spat do user posted image user posted image user posted image

O, Abrica...user posted image user posted image user posted image

Želvica, ja moj trebušček postaja trebuhuser posted image ...vedno sem imela tako ravno ploskev pod sabo, zdaj je pa že konkretna izboklina.user posted image In ker okolica še ne ve za mojo srečo, težko skrivam in iz dneva v dan ne vem kaj oblečt. Komaj čakam, da bom lahko vsem pokazala moje premoženjeuser posted image

Zarji, lubčka f toti Maribor!user posted image

Grem cunje pospravt!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
13.10.2008 16:46:38   
sonček33
Abra a tebi tudi zaradi kil težijo? Madona pa vsi parvijo, da je v nosečnosti treba jest za dva (čeprav to ne drži), amapk, da se moramo pa takole čuvat, tole pa tudi nikamor ne pelje, kajne?
Jaz sem se od začetka pa do 4,5 M zredila 4,5 kg pa mi je zadnjič rekla oziroam napisala v karton z velikim črkami DIETA. Halo, pa jaz sploh ne vem, kaj je to dietauser posted image . Pravi, nič kruha, nič sadnih sokov, malo soli.... Halo. In sem se  ene dva dni čuvala, pol pa si rekla, halo, na pol nosečnosti sem pa mi ja ne bo težila zaradi 5 kg.

Danes sem pa spet šla na pregled, ker me je zdaj tri dni skoz nekaj bolelo in tiščalo in špikalo, pa sem se v zadnji 4 tednih zredila za pol kile!!!! To pa tut ni ok.

Mi ej pa rekla, da ne vidi, da bi bilo kaj narobe, moram pa počivat. Sem rekla, če grem lahko na kak krajši sprehod, pa pravi, da rajši ne. Torej, bom počivala. Za tole moje dete vse. Saj ni več veliko pred nami, še 15 tednov.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
13.10.2008 17:18:06   
lana08
Abra, Miska73, Zarja1, LL in vse ostale ki že danes držite pesti...user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

nelson10

180 (93%)

180 (0%)

180 (0%)

180 (0%)

180 (0%)

180 (7%)

Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!