Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.10.2008 20:15:00
|
|
|
|
ključek
|
emi - jaz mam tut sorodnike v Kisovcu (bratranca, pa sestrično) jaz imam pa babico tam.................... ..........kako majhen je svet...............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.10.2008 20:30:29
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: lana17 ...povejte mi, kako čistite in kolikokrat noske vašim ... Malo fiziološke not, potem pa z aspiratorjem ven. Obvezno čistimo zjutraj, ker se ji čez noč zabaše. No včasih je treba še ponoči. Ko pa je bila prehlajena, pa smo non stop pucali. Mi imamo ta aspirator: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173486 Se mi je zdel super. Sem pa zdaj kupila tega, da bi ga imela v previjalni torbi in ne bi rabla baterijskega zraven nosit: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176894 Evo, to pa vam lahko res priporočam. Ideja se sicer zdi gnusna , ampak ni panike, da bi se najedla zraven Pri baby vac-u me moti, da bi morala skoz sesalec vklapljat. Recimo sredi noči, ko še bubi zraven spi. Al pa na obisku začnem: imate morda sesalec? ...jaz pa imam ta aspirator na sesalec , pa ga včasih kurblam ponoči...pa sploh nobeden ne sliši ....., pol pa včasih zanalašč malo bolj dolgo pustim sesalec vklopljen
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.10.2008 20:32:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you naša princeska ima pa že skoraj 5.300 g............... ............taprava babnca.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.10.2008 20:33:19
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* to je nosni aspirator, ki se ga priključi na sesalec, da šmrkl ven potegne o moj bog ni tako hudo kot se sliši....... poglej spodnji link.... http://babyvacslovenija.blogspot.com/
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.10.2008 20:33:35
|
|
|
|
ključek
|
ooooooooooo ......................dober večer..............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.10.2008 20:34:22
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pa to se ja dojenček prestraši,al ne? ...naš se ne...., zdaj že ve kaj ga čaka, edino malo bolj že miga z glavo kot na začetku
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.10.2008 20:43:20
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ALI STE ŽE RAZMIŠLJALE V NAKUPU IGRALNE BLAZINICE, MENI SE ZDI DA BI BILA TK KR PRAKTIČNA ZADEVA KAJ MISLITE? mi imamo tole............. mi tud ... Ko je prvič slišal muziko je , zdaj je pa že pogumen...... najbolj fajn mu je tista oranžna šumeča zadevica s pikapoko, ko tolče z nogo po njej in šumi....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.10.2008 20:44:17
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ooooooooooo ......................dober večer.............. pozdravljena , mam kar slabo vest za sms , še nisem uspela .....so pa fajn
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.10.2008 20:47:23
|
|
|
|
gold fish
|
bubi - si že dobila od občine denar jaz še vedno nič, pa sem septembra na začetku vložila.... Odločba je prišla, evrčkov pa še ni . Sem gledala prej sliko bubike kako se igra, pride moj mimo in me vpraša, kje sem to našega pikeca slikala ..... ...... tak da sta si res podobna ta naša ....ne vidim samo jaz podobnosti
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.10.2008 21:07:24
|
|
|
|
*bubi*
|
bubi - si že dobila od občine denar Ja
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.10.2008 21:09:55
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...... tak da sta si res podobna ta naša ....ne vidim samo jaz podobnosti Mogoče pa sta si res, ker sta oba svetlolasa Večina dojenčkov je črnolasih, bubika pa je imela take lepe zlate laske, že skoraj malo rdečkaste Zdaj pa ji že ful novi rastejo, tudi ti bodo svetli
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.10.2008 21:22:50
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...... tak da sta si res podobna ta naša ....ne vidim samo jaz podobnosti Mogoče pa sta si res, ker sta oba svetlolasa Večina dojenčkov je črnolasih, bubika pa je imela take lepe zlate laske, že skoraj malo rdečkaste Zdaj pa ji že ful novi rastejo, tudi ti bodo svetli bom poiskala eno ko naš tud tak leži.....ma samo barva laskov kot praviš...naš ma bolj blond, bubika pa malo bolj rdečkaste.... ma glih no
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.10.2008 21:23:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* bubi - si že dobila od občine denar Ja .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.10.2008 21:37:19
|
|
|
|
arabela*
|
babe,kaj lahko dojim,če sem si danes lase barvala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.10.2008 21:43:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* bubi - si že dobila od občine denar Ja ..... jaz še tud ne .kolk sploh dobimo mi,občina mb
< Sporočilo je popravil Saraya -- 28.10.2008 21:44:19 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.10.2008 21:45:00
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe,kaj lahko dojim,če sem si danes lase barvala In zakaj ne Seveda lahko.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.10.2008 21:45:50
|
|
|
|
*bubi*
|
jaz še tud ne .kolk sploh dobimo mi,občina mb Kaj odločbe tudi še nimaš? Jaz sem najprej odločbo dobila, po kakem tednu pa še nakazilo. 105€
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.10.2008 21:48:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* In zakaj ne Seveda lahko. si ziher to so ja kemikalije
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.10.2008 21:49:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* jaz še tud ne .kolk sploh dobimo mi,občina mb Kaj odločbe tudi še nimaš? Jaz sem najprej odločbo dobila, po kakem tednu pa še nakazilo. 105€ nimam še nič.prejšnji teden sen nesla tja
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.10.2008 21:54:12
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* In zakaj ne Seveda lahko. si ziher to so ja kemikalije saj jih nisi jedla Jaz mislim, da je minimalna absorpcija skozi lasišče. Itak se barva maže predvsem po laseh, pa nek blazno dolg čas tudi ni bila gor. Res se nimaš kaj bat.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.10.2008 21:55:01
|
|
|
|
*bubi*
|
nimam še nič.prejšnji teden sen nesla tja Aja, od poslane vloge do odločbe pa sem jaz tudi kar čakala. Se mi zdi, da kak mesec.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.10.2008 21:56:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jst dobim 400 evrov ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.10.2008 22:08:25
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst dobim 400 evrov ... jaz pa 125€, pa do 4 meseca mi mleko častijo ...tak da pridem tud do/ preko tvoje cifre ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.10.2008 22:12:56
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish jaz pa 125€, pa do 4 meseca mi mleko častijo ...tak da pridem tud do/ preko tvoje cifre .... Super.... verjetno upajo, da bo večina dojila in jim tega stroška ne bo treba....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.10.2008 22:14:29
|
|
|
|
gold fish
|
Aja, bubi..... ti sigurno veš.....kak je to mišljeno da občina plača vsem za AM do dopolnjenega 4 meseca... ..jaz sem do sedaj dobila 2 recepta...., naslednja posvet. je v novembru..takrat bo star 3 mesece -dobima recept, pol je pa posvetovalnica komaj pri 6 mesecih..... A če grem v začetku decembra k pediatru po recept ga bom še dobila in mi bo v lekarni izdala AM - pikec še ne bo imel 4 mesece. Ni mi čisto jasno al se jemlje že novembrski recept kot za četrti mesec al se gleda recimo, da bo 17.12 star 4 mesece in do takrat..... p.s. če katera druga ve..je tud dobrodošlo
< Sporočilo je popravil gold fish -- 28.10.2008 22:16:31 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
luč DA ali NE
пеперутка16
Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?