|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
28.10.2008 17:28:57   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

pr nas je tud takšna žalost od vremena...........user posted image ......................MaruškaŠ, sem pa iz Zagorja...........user posted image

No fajn - jaz sem pa bivša zagorjanka - tam sem preživela svojih prvih 18 let user posted image . No in z malim hodiva tut k pediatrinji v Zagorje.

emi - jaz mam tut sorodnike v Kisovcu (bratranca, pa sestrično)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
28.10.2008 17:38:57   
ključek
. No in z malim hodiva tut k pediatrinji v Zagorje.

h kateri pa??

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
28.10.2008 17:49:47   
ključek
naš otroček pa že od dveh spi..................user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
28.10.2008 17:50:27   
*bubi*
kaj za zavarovanje v firmi potrebujem rojstni list in od otroka davčno al svojo??

Zakaj pa davčno user posted image
Samo rojstni list rabiš.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
28.10.2008 17:50:38   
ključek
kako se vam dopade seznam??

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
28.10.2008 17:53:19   
*bubi*
Bubika danes tudi lepo spančka. Ko je budna, pa je tudi ful pridna, leži na kavču, gleda okoli, se smeji,... user posted image

Pa ponoči.... včeraj je zaspala ob 21-ih in se zbudila okoli dveh, potem pa do jutra. user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
28.10.2008 18:14:17   
maruškaŠ

. No in z malim hodiva tut k pediatrinji v Zagorje.

h kateri pa??

dr. Kerin Grošelj Mara - najboljša zdravnica na svetu - jst sm tut še vedno pri njej, pa starejši sin tut. Pa vidve?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
28.10.2008 18:18:43   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

kaj za zavarovanje v firmi potrebujem rojstni list in od otroka davčno al svojo??

Zakaj pa davčno user posted image
Samo rojstni list rabiš.

ajauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
28.10.2008 18:21:03   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ

dr. Kerin Grošelj Mara - najboljša zdravnica na svetu - jst sm tut še vedno pri njej, pa starejši sin tut. Pa vidve?

kako ti,imaš isto zdravnico kotuser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
28.10.2008 18:23:21   
arabela*
medve pa se greva malo razvit,pa pogovarjat,pa cartkatuser posted image

Tastarejša frklja pa je spet atija prepričala,da jo pelje v lunaparkuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
28.10.2008 18:43:09   
ključek

dr.bec.samo je sedaj ni, ker dela specializacijo, pa še noseča je.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
28.10.2008 18:51:44   
Marsy
Pa je posvetovalnica mimo, je bilo kar zanimivo doživetje. Najbolj pomembno je, da zdravnik ni 'težil', da premalo dobiva na teži. Je na spodnji meji, kar naj bi bilo za izključno dojenega otročka dovolj. Stara je 1 mesec in je v dobrih treh tednih dobila 590g, tako da je danes presegla 4kg. Glede na to, koliko poje, gre res počasi. Sam tud toliko pokaka, da ne bi verjela, če ne bi vidla. Čist vsaka plenica je pokakana - očitno še namesto mene kaka...  Je pa obvezno na 3-4 ure. Največ do zdaj je spala 5 ur in to je bilo danes ponoči. Me je full prijetno presenetila. Izgleda, da je sočutna in je mamico pustila spati, ker ni očija, da bi pomagal.user posted image  Aja, pa polulala me je, tako da sem šla domov z mokro hlačnico...

Še pregled pri G opravim naslednji torek, pol pa greva k očiju v Izolo. Je kar težko, zdej sva 2 dni sami in se full pogrešamo. Mu moram skos slikce pošiljat user posted image . Smo bili 3 tedne skupi, pa smo se imel res lepo.

Aja no, pa zvagala sem se danes, sem bila na obisku pri dediju in babici. Midva nimava vage. In imam mal manj kot pred nosečnostjo.

Kako je pa kaj z vašimi trebušnimi mišicami? Moje so skor neuporabne. Zanč mi je babica celo rekla, da je bil verjetno CR pri meni nujen, ker sem imela premočne trebušne mišice in se ni moglo dovolj vse raztegniti, da bi šla Kaja ven. Je pa res, da je bil moj trebuh tako trd, da so me na koncu na CTG-ju vsakič znova vprašali, če imam skos tako trd trebuh, otrdevanja pa itak nisem niti enkrat čutila, ker je bil res skos trd. In po vrhu vsega menda ni dobro, če je medenično dno preveč ojačano, ker ni prožno in se pri porodu tam ustavi. Le zakaj potem te vaje user posted image
No, verjetno samo s keglovimi vajami res ne narediš 'preveč', jaz sem pa imela na dan po 2 uri pilatesa še v 5. mesecu, ko pa nise mogla več delat vaj na trebuhu, sem pa nehala.
Ma zdej tuki filozofiram user posted image . Mal 'na glas' razmišljam. Sam nekak se mi ne zdi logično, da bi zaradi telesne pripravljenosti težje rodila oz. da zaradi tega ne bi sploh mogla rodit. Kvečjem obratno - jaz sem pričakovala hiter in lahek porod. Pol pa po 14 urah popadkov CR.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
28.10.2008 18:54:31   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ

kako ti,imaš isto zdravnico kotuser posted image user posted image

Jaz sem jo imela že od pamtiveka - še preden je postala pediatrinja - in me k sreči še ni nagnala stran user posted image .

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
28.10.2008 19:17:04   
arabela*
naš otrok pa že eno uro lenari na mojih rokah.user posted image
zdaj pa res greva malo migatuser posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
28.10.2008 19:34:12   
ključek
Kako je pa kaj z vašimi trebušnimi mišicami?

če to misliš bušija.......................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .............sem tak bajsi...........sploh se ga ne morm rešt................kot bi bila še vedno noseča...............bo treba delat trebušnjake 3x na dan...............user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
28.10.2008 19:51:52   
morango
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Bubika danes tudi lepo spančka. Ko je budna, pa je tudi ful pridna, leži na kavču, gleda okoli, se smeji,... user posted image

Pa ponoči.... včeraj je zaspala ob 21-ih in se zbudila okoli dveh, potem pa do jutra. user posted image
Za danes in včeraj ponoči bi lahko za Leno napisala enako. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
28.10.2008 19:52:02   
Lara Croft

Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul lepppppppppppppppppppppppppp!!!! Sem prow ponosna nate.... Bravo, bravo!!user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
28.10.2008 19:55:40   
Lara Croft
Trebušne mišice? Hehehe...... kaj je že to?

Jst bom začela naslednji teden s step aerobiko..... ajuto, pa čist brez kondicije sem..... user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
28.10.2008 19:56:27   
Lara Croft
No, šparovih točk ne rabi nobena, jih grem ponujat na Med Over net.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2019
28.10.2008 20:01:44   
Marsy
Če ne bi ble tko raztresene po celi sloveniji, bi lahko imele skupno poporodno 'rehabilitacijo'. Jaz komi čakam, da spet začnem vodit aerobiko, BodyPump in Pilates. Pa še jedilnike bi nam sestavila, se tud s tem ukvarjam.

Ampak jaz moram še 2 tedna počakat, da začnem resno migat.

Aja, kaj pa dojenje in intenzivna vadba - skakanje po stepu na aerobiki? Zmerna vadba kao ni problem, kaj pa skakanje? Tega se kar ne upam začet delat, da ne bi mala pol shake dobila user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2020
28.10.2008 20:03:49   
morango
ZDRAVOuser posted image

Naš korenjak spi,jaz pa sem si vzela čas za RR.
Mi še vedno široko povijamo pa nam je pediatrinja priporočila še vse do 3. meseca.
ALI VAŠI TUDI NE ZASPIJO BREZ DUDE?  

Lena skoraj zmeraj zaspi brez dude. V bistvu jo ima malo časa po ustih, ponavadi takrat, ko jo kaj v trebuščku stiska in se z njo tolaži.

KATERE PESMICE KAJ POJETE VAŠIM BEBIKAM?

Jaz včasih kar improviziram - recimo gledama plišiko pikapolonico pa je pesem o pikapoki, pa  o mali miški, pa zima zima bela, pa ...., vse kar se pač spomnimuser posted image

Pri nas prav tako. Ji pa pesmice ponavljam, ker ji je to ful všeč - pač nekaj znanega. Ko jo previjava, pa obvezno poslušamo glasbeno lunico in mala kar gruli od veselja. Imamo tak previjalni ritual.

ALI user posted image ŽE DAJATE ČAJ.Midva ga pijema že od 2.tedna pa mislim da nemore bit kaj narobe. 

Moji smo v obdobju hudih krčkov dali 10-20ml zeliščnega čaja s kapljicami. Ga kar rada popije.

ALI STE ŽE RAZMIŠLJALE V NAKUPU IGRALNE BLAZINICE, MENI SE ZDI DA BI BILA TK KR PRAKTIČNA ZADEVA KAJ MISLITE? _

Mi smo eno lušno igralno blazinico dobili za darilo. Danes sem jo dala vanjo, pa je bila takrat preveč zaspana, da bi ji bilo zanimivo. Bo pa vsekakor fajn stvar, da se mala kdaj malo zamoti.

Neposredna povezava do sporočila: 2021
28.10.2008 20:06:05   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul lepppppppppppppppppppppppppp!!!! Sem prow ponosna nate.... Bravo, bravo!!user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2022
28.10.2008 20:07:28   
morango
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy

Če ne bi ble tko raztresene po celi sloveniji, bi lahko imele skupno poporodno 'rehabilitacijo'. Jaz komi čakam, da spet začnem vodit aerobiko, BodyPump in Pilates. Pa še jedilnike bi nam sestavila, se tud s tem ukvarjam.

Marsy - bi se takoj pridružila. Bom pa začela v kratkem hodit na aerobiko, pilatesa tu na žalost ni. Ma, enkrat na teden po moje ne bo škodilo, če mal bolj aktivno pomigam, pa kdaj doma kakšne vaje naredim. Bolj je problem volja, včasih je kar zmanjkauser posted image .

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
28.10.2008 20:09:05   
ključek
Mislite, da naši user posted image  že sanjajo? Gal je prej zaspal in se potem žez 5 minut zbudil z takim jokom, kot da bi mu ne vem kaj delali. Pa še tako žalosten obraz je imel.

sigurno. naša se je ene 3x že tok drla v spanju, da me je skoraj kap, tok sem se ustrašila. božčki, le kaj sanjajo???

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
28.10.2008 20:12:32   
ključek
ALI STE ŽE RAZMIŠLJALE V NAKUPU IGRALNE BLAZINICE, MENI SE ZDI DA BI BILA TK KR PRAKTIČNA ZADEVA KAJ MISLITE?

user posted image

mi imamo tole.............user posted image user posted image

(odgovor članu tinka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?