Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 10:17:34
|
|
|
|
arabela*
|
bubi,hvala za pojasnila glede lupinice. bom dala eno fotko gor,da vsaj približno vidiš,kakšna je. Mala spi noter obvezno na boku,tud glava je obrnjena na stran.malo jo založim z kociko,da se ne obrne.glede kinderpeta pa je tako,da itak tud tam ni na ravnem,če ji full ležišče dvignem.pa tam mi je vedno plesala not.tak da...ne vem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 10:18:44
|
|
|
|
pf
|
Pozdravljene babike. Petra čestitke. Čimprejšnje okrevanje in veliko cartanja. Vidim, da vam gre vsem dobro. Tudi midve sva vredu, vsak dan sva zunaj vsaj tri urce in Lana tako pridno spi in kaka potem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 10:27:58
|
|
|
|
arabela*
|
Naša bo danes 4 ure brez mene,ker grem v šolo.Bom jih kar ven spakirala,pol pa bo ji dal moj za jest.Upam,da nebo panike
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 10:29:11
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya lara,kak misliš,da si tri tedne čist sama al samo cel dan Tri tedne od jutra do večera... kriza.... Če jo vsaj drži, ko kupčka podira, mi pomeni veliko...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 10:29:34
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Pri nas te vetrovne kapljice tut ne preprečijo krčev, ampak jih pa ful omilijo. Prej se je zbujal in ful vpil in jokal - zdej pa samo v spanju mal stoka. Če se pa zbudi, pa hitro kapljico na dudo in je spet boljše. Pa še dudo vzame - seveda samo takrat, ko je na njej kakšna sladka kapljica . Sem ga pa pred nekaj dnevi začela dajat na trebuh za spanje in je veliko boljše - manj bruha in boljše spi. Je pa res, da sem se pred tem prepričala, da se lahko opre na rokice, dvigne in obrne glavo na drugo stran. Ker če bi slučajno bruhal, da ne bi potem obležal v tem bruhanju. Aja telefonska koroških lekarn je na netu - k majo več lekarn. Mojmu je zanč una ženska v lekarni rekla - a za kapljice za krčke kličete? Pa jo moj vpraša kako je vedela - pa je rekla, da kadar kliče kdo ki nima njihovega naglasa - kliče za te kapljice . Mi imamo pa jutri sistematski pregled- pa bom tut prosila zdravnico za D3 kapljice in ne AD3 - ker tiste prve baje ne povzročajo krčev, AD3 pa so kr dost problematične - to je blo že pri taprvem problem - sam ker je bil julijček in dost na soncu mu AD3 sploh nisem dajala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 10:32:00
|
|
|
|
Lara Croft
|
evo tud jaz sem si že kavo privoščla. A ful kave popijete? Jst si kr ne upam..... sem si včeraj naredila eno redko po doooolgem času...... in se mi zdi, da popoldne ni spala tko, kot ponavadi..... Se bojim, da zaradi kofeina....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 10:34:48
|
|
|
|
maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft evo tud jaz sem si že kavo privoščla. A ful kave popijete? Jst si kr ne upam..... sem si včeraj naredila eno redko po doooolgem času...... in se mi zdi, da popoldne ni spala tko, kot ponavadi..... Se bojim, da zaradi kofeina.... Jaz pijem kavo 2x dnevno - pa ni nobenih posledic.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 10:48:30
|
|
|
|
arabela*
|
Aja,sem misla v kosu 3 tedne lara.Meni je to že čist normalno da sem sama,sem tud vsak dan od jutra do večera,ko moj dela.Pa včasih še vikende.ta vikend pa ima dirko v Tolminu dva dni,pa noče it
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 10:50:40
|
|
|
|
arabela*
|
jaz črno bar kafe pijem.ne zdržim brez .nekje dvakrat dnevno. babe,včeraj sem pojedla jabolko,pol pa sem si šla črpat mleko.pa ga je blo full.zdaj pa ne vem,al je jabka bla vzrok,al kaj
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 10:55:37
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Aja,sem misla v kosu 3 tedne lara.Meni je to že čist normalno da sem sama,sem tud vsak dan od jutra do večera,ko moj dela.Pa včasih še vikende.ta vikend pa ima dirko v Tolminu dva dni,pa noče it Uf, dobra si....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 11:05:42
|
|
|
|
arabela*
|
lara,saj gre.Se navadiš,zato pa ,ko je doma,ga tolk bolj izkoristim
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 11:43:59
|
|
|
|
petrax
|
Ojla punce! No mi smo bli včeri na pregledu, je mali zrastu za 2,5cm in zredu se je za par gramov manj kot eno kilo, tko da je sedaj velik 54,5 cm in težek 4430g. V petek smo ga vagal je mel 4250, zdej pa že tok. Drugač mi je pa rekla da ga lahko zvija tud zarad nerednega hranjenja (beri dobi joško ko hoče ), zato naj ga navajam na 2ure in pol. Tako da smo mel pol učer kr pestro, je bil jok in stok, k ni blo joške. Vmes sem mu pa mal čajčka dala, da sem ga mal potolažla. Pa kopal smo ga včeri zvečer, pa je bil tok zmatran da še vlečt ni mogu pol. Aja pa zdravnica je tok naštevala česa vsega ne smem jest, da bi blo laži če bi naštela tist kar lahko . Pa dobil smo kaplce D3. Joj zadnje cajte mali kr eno rundo ponoč prespi pr men v postli. Pa ne zato k bi to hotla, ampak zaspim. Zmer ga mal po dojenju črvič, zato ga mam mal še v postli, pol pa me zmanjka. In me pol on zbudi, k je spet čas za jest. Ne vem kako naj budna ostanem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 11:45:21
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ..... obema ...tako bubiki kot lana neji čestitke ....aja pa seveda mamicama, da jih tako pridno hranita No, meni ni ravno za čestitat ..tudi hranjenje po flaški zahteva določene napore ...nič se podcenjevat.... Pridne smo.....basta.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 11:46:39
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you aja, kdaj pa dobiš AD3 kapljice?? bi jih mogli danes, na 1. sistematskem??? Ja, mi smo dobili Rp na sistematskem. Sem pa takoj rekla za D3. Bubi - kaka je razlika med AD3 in D3? Ok razumem, da je tam še A vitamin not... samo drugače
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 11:48:06
|
|
|
|
emi*
|
Maščoba tudi škodi?? Včeraj sem jedla pomfri pa pečene klobase,danes pa je spet mozoljava.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 11:52:50
|
|
|
|
petrax
|
Emi baje da se to tvoji hormoni sproščajo al neki tazga, vsaj tko mi je včeri rekla na pregledu.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 11:53:03
|
|
|
|
emi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrax Drugač mi je pa rekla da ga lahko zvija tud zarad nerednega hranjenja (beri dobi joško ko hoče ), zato naj ga navajam na 2ure in pol. Kaj potem nardit,ko se naje pa zaspi in čez pol ure se zbudi pa se začne dret?????????
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 11:54:12
|
|
|
|
emi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrax Emi baje da se to tvoji hormoni sproščajo al neki tazga, vsaj tko mi je včeri rekla na pregledu. Aja pol pa se to dostikrat zgodi pri meni!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 11:56:32
|
|
|
|
petrax
|
Ja mi smo včer mal poslušal tega dretja, pa probam ga naštimat da mal več poje, pa mal sem mu čajčka vmes dala da se je pomiru. Upam pa da se bo kmal navadu. Kaj maš iste probleme Emi?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 12:03:30
|
|
|
|
petrax
|
Joj kaj je blo dons zutri. Je očka preoblaču malega, da bi se mami še mal spočila, pa sta mela cel projekt. Mali je mal rdeč od pleničke, pa ga mal puščava nagca, pa je mali očka 4x polulu, preden ga je sploh obleku. Pa že tko mal dalj traja pr njima da se zrihtata, to je pa še podvojil čas. No ja sej mene je tud včeri in polulu in pokaku, k sem ga mela v naročju, tko da sva se oba dobr nasmejala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 12:16:21
|
|
|
|
emi*
|
Mah saj ni takih problemov,se naje, zaspi,se zbudi pa se začne zvijat pa jokat.Jo primem pa je mir,če sem skozi na istem mestu znori,se moram šetat. se moram pogovarjat z njo pa me še začne oponašat pa se smeje. jo spustim pa spet ista pesem! Včasih jo mam polno glavo,če moram kaj nardit pa mi ne da mira. Mi smo že mimo stalnega spanja,treba se šetat non stop ali pa se ubadat z njo.Evo grem en krog,ji že ne paše več sedet!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 12:17:48
|
|
|
|
emi*
|
Kateri čaj pa ti dajaš petrax??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 12:34:02
|
|
|
|
petrax
|
Emi no pr nas ponoč kr spi, podnev mi pa tud ni težko mal pocrkljat, čeprov ni glih tko k pr teb. Je bolj miren se mi zdi. Kar hoče bit skoz prkloplen na joško pa se mi včasih zdi da me ma bolj za dudo. Drugač smo pa včer v lekarni kupl otroški čaj, tak za precedit, pa not ma sama zelišča: kumina, komarček, meta, kamilce,...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 12:46:24
|
|
|
|
emi*
|
To smo mi danes,da se malo pohvalimo kako se smejemo!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 12:47:36
|
|
|
|
emi*
|
Ojoj nisem vedla,da bo tako veliko.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?