|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
7.10.2008 22:39:41   
arabela*
ja,zadnjič je sred noči naenkrat tako bruhnila,da sem se kar ustrašla.Še hvalabogu,da sem jo vidlauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 526
7.10.2008 22:40:01   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Ojla babike!

Samo da vam na brzino javim, da smo tudi mi 2.10. dobili svojega sončka Gala. Danes sma prišla iz porodnišnice, je trajalo malo dlje, ker je bil carski rez. Kaj več pa drugič, ko bo čas.

petra-  user posted image user posted image user posted image  čestitke .....

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 527
7.10.2008 22:41:59   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Goldi flaško bi jo rada navadla zato, .....

...to si eni drugi odgovarjala...mislim, da lari croftuser posted image ....  

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 528
7.10.2008 22:48:18   
gold fish
...naš pikec je zaspal, ta mali seveda, veliki že prejuser posted image ...zdaj grem še jaz...ker se bo ta mali zbudil prej kot ponavadi...so ga mučili krči, ni mogel zaspati, pol  je spil malo čajeka in končno zaspal......   Čez kake pol ure, uro bi moral jesti, pa mislim, da bo kar prespal...tam ob kakih 2 bomo pa budni....   No bomo videli....javim jutri....

Nočko...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 529
8.10.2008 3:51:47   
arabela*
mi smo se danes tudi zbudili in že pridno papcamo.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 530
8.10.2008 8:38:38   
gold fish
dobro jutrouser posted image ,

.... zgleda, da jaz ta teden kuham kavo ....user posted image ....evo vam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz jo tudi ravno pijem.

....ma tisto včerajšnjo (no današnjo) uro sem pravilno določila...... - sma jedla okrog 2h .......   

Malo ga že poznam....user posted image .....

Grem zdaj spit kavico z user posted image , pa se kaj javim....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 531
8.10.2008 8:38:49   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

bubi, tok je govora o teh kapljicah proti krčkom................katere predlagaš ti?????

user posted image user posted image user posted image  
Dokazane učinke ima simetikon. Pri bubiju smo uporabljali sab simplex. Zdaj sem si tudi nabavila, ampak zaenkrat ne rabimo user posted image  Tudi naravne zadeve (zeliščne) imajo dokazane učinke.

Samo s krčki je tako - če ima user posted image  tiste prave kolike, jih ne moreš preprečiti user posted image  Lahko jih omiliš. Glej, bubi je pil posebno mleko proti kolikam, dajala sem mu Sab simplex, pa je včasih vseeno bilo kar hudo. Pomaga cartanje, gretje trebušček na trebušček (oz. trebuh user posted image ), veliko živcev in ČAS. To sem že enkrat napisala.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 532
8.10.2008 8:44:07   
Lara Croft
naročilnico mi bo gloria poslala, tko da hvala vseeno...............user posted image

Dobro....user posted image Samo tolk, da vem, da jo lahko spet nekam založim... user posted image user posted image user posted image

dons smo imeli sistematski pregled.........lana neja je velika 55 cm in težka 4.710 g. zrasla je za 1 cm, zredila se je pa 590 g.

A to od porodne teže ali od odpustne? Lara je komaj zdej prišla na porodno....

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 8.10.2008 8:46:15 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 533
8.10.2008 8:45:19   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

babe,mislite da je kaj narobe,če mi mala spi čez noč v lupinici.Pa ni taka kot ostale,je zelo velika,tak da ima fajn prostor notri,pa položna,sploh ni lupinici podobna.user posted image
Ne upam je imet v kinderpetu,ker mi včasih v loku bruhne in me je strah.Tako pa jo imam v moji postli čist pri glaviuser posted image

Saraya, jaz bi bila zelo previdna. Koliko ima dvignjeno glavo in kako ima obrnjeno? Daj kako fotko te lupinice gor.
1x sem ti že napisala eno izkušnjo, pa sem potem zbrisala, da ne bi koga prestrašila. Ko sva bila z bubijem na pediatrični, je prišla ena mamica s 3-tedensko punčko. Imela jo je v lupinici, mala je polila in vdihnila nazaj tisto mleko. Skoraj se ji je zadušila, baje da je bila že čisto modra, ko jo je mama videla.

Jaz otroka ne bi upala pustit v lupinici brez nadzora. Saj ponoči ste skupaj, ampak ko spiš, lahko da tega ne slišiš. Glej, če leži na boku in bruhne v loku, gre vse vstran od nje. Moraš pa res poskrbet, da bo na boku spala.

Verjamem, da je hudo, če tako poliva. Kaj pa pediater pravi na to? Včasih dajejo zdravila ali pa vsaj kake preiskave naredijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 534
8.10.2008 8:47:17   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

pa pri meni namesto imena lahko kar *bubika* napišeš user posted image

Pa tku lepo ime ima tvoja bubika...user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 535
8.10.2008 8:47:17   
*bubi*

aja, kdaj pa dobiš AD3 kapljice?? bi jih mogli danes, na 1. sistematskem???user posted image user posted image user posted image

Ja, mi smo dobili Rp na sistematskem. Sem pa takoj rekla za D3.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 536
8.10.2008 8:47:41   
*bubi*
..... obema ...tako bubiki kot lana neji čestitke ....aja pa seveda mamicama, da jih tako pridno hranita

No, meni ni ravno za čestitat user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 537
8.10.2008 9:03:25   
Lara Croft
Goldi flaško bi jo rada navadla zato, da bo lahko kdaj moj sam z njo in bom lahko šibnila po kakih opravkih, me zdaj že full skrbi kako bom šla na ginekološki pregled če mala žaba ne bo hotla vlečt na flaško k točno vem da ne bom hitro doma, k pr nas kljub temu da se naročiš...čakaš k norc da prideš na vrsto, pol še moram na faks....mislim........pa tud drgače, nebi rada lih z njo zdaj šla v šopping k vsi strašijo z virozami, pa še moj mi ne bi težil za vsako stvar če rabim, tako bi bila lepo oba doma....jaz bi pa imela tisto uro ali dve freeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

Zdej pa razumem.... user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 538
8.10.2008 9:34:14   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Lara ti si včeraj napisala, da ti je patronažna rekla, da daj mali čaj, ne? Jaz sem jo danes klicala, če mu lahko dam kakšen čaj al pa kaj drugega, ker kaka samo enkrat na dan in vidim, da ga matra pa je rekla, da niti pod razno, ker mu bom ves sistem hranjenja podrla, pomagalo pa ne bo ničuser posted image

In kaj nam na koncu preostane? Zdrava kmečka logika in materinski čut, ne?

Točno tko.... po svojem občutku.... kam pa pridemo, če čmo poslušat.... patronažno, mamo, taščo in še moža??? user posted image

Jst ji dam čaj zato, ker se je navadla na preveč dodatka in ji tako zamotim želodček.... nič ji ni podrlo sistema.... pa tudi, če ga je, kaj potem? Čaj proti krčem pa pijem jaz in tako da dobi preko mene..... od tiste dneva, ko sem začela pit, je boljše, glede tega... user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 539
8.10.2008 9:36:38   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Ojla babike!

Samo da vam na brzino javim, da smo tudi mi 2.10. dobili svojega sončka Gala. Danes sma prišla iz porodnišnice, je trajalo malo dlje, ker je bil carski rez. Kaj več pa drugič, ko bo čas.

Čestitke in hitro okrevaj.... user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 540
8.10.2008 9:38:07   
Lara Croft

bubi ....samo našo žabo moram zdaj prepričati da bo povlekla to flašouser posted image user posted image

KAHLO... ma ku bo res lačna in ne bo druge možosti, bo povlekla.... verjemi... user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 541
8.10.2008 9:41:59   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

babe,mislite da je kaj narobe,če mi mala spi čez noč v lupinici.

Saraya.... dolgoročno verjetno,da ni v redu.... otrok more spat na ravnem..... mi smo Lari dvignili vzglavje.... sva ji bukve dala pod noge zibke.... Pa kr na trebuščku spi ponči in podnevi..... ful manj poliva..

Pa to bruhanje tud ni OK.... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 542
8.10.2008 9:44:17   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Goldi flaško bi jo rada navadla zato, .....

...to si eni drugi odgovarjala...mislim, da lari croftuser posted image ....  

Meni ja.... ma nisem se tla zatikat.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 543
8.10.2008 9:55:22   
emi*
Ola!

Evo najedli smo se pa spimo.Jat dajam Sab simplex kapljice samo 4x na dan in to po sedem kapljic,so iz Avstrije in so kao močnejše od slovenskih,pa tudi zdravnica mi je rekla,da je 4x dovolj in da tako piše v navodilih.user posted image

Zdaj sem ji 2x dala čaj Krtek,2 dni zaporedoma in mislim,da se manj napenja pa tudi,ko se mora pokakat kar zleti ven,čeprav je zdaj od čaja bolj tekoče pa je full tega,kot da ne bi šla na wc cel teden.user posted image

Mislite,da lahko kaj škodi ta čaj,dam ji ga samo zvečer in to ga spije 50ml za tem pa jo podojim pa spat pa je mir????!!!!user posted image user posted image

Večinoma spi na trebuhu saj tako najdlje spi pa še jo ne zvija tolko in tudi izprdi se.user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 544
8.10.2008 9:56:46   
emi*
Me to you te kapljice AD3 se dobijo pri prvem pregledu,vsaj smo jih mi dobile takrat.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 545
8.10.2008 10:01:11   
emi*
Opazla pa sem tudi, da bo treba prešaltat na večje plenice od 4-9kg,pri teh že mimo leti.user posted image Že dvakrat je tako kaknila,da je bla cela noga pokakana pa vse skozi.user posted image user posted image user posted image

Nič grem jaz kaj pojest dokler lahko.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 546
8.10.2008 10:04:17   
Lara Croft
Ste babetine moje ful aktivne zvečer... uf, jst pa sem po 18h tkuuuuuu zmatrana, da niti 20 cm ne vidim več pred sabo..... user posted image

Jst sem tle večinoma za vse sama...... user posted image In s ponedeljkom bo moj dragi na tri tedneskem izobraževanju.... heeeeelppppppppppp....no, vsaj zvečer bo doma...

Kdaj se dobimo? user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 547
8.10.2008 10:09:30   
arabela*
jutro babikeuser posted image

evo tud jaz sem si že user posted image privoščla.Smo do pol desetih pančali,čeprav je Mariso ponoči nekaj črvičlo.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 548
8.10.2008 10:12:15   
arabela*
lara,kak misliš,da si tri tedne čist samauser posted image  al samo cel danuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 549
8.10.2008 10:13:13   
maruškaŠ

maruškaŠ, ko boš kaj v našem koncu, sporoči, greva na user posted image , ok????

Velja. Sam trenutno še tko nič okoli ne hodim - je tale moj škrat bolj zahtevne sorte - pa nikol ne veš kdaj bo hotel jest - včasih tut čez pol ure. Včasih pa tri ure skupaj spi user posted image .

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?