Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 10:03:24
|
|
|
|
Lara Croft
|
se je pri kravicah ful visoko dvignil in kar zvalil na hrbet. Ampak to ni bilo OK Lara pa rokic ne zna pred sabo dat, da bi se nanje uprla in da bi se lahko visoko dvignila...kr nazaj jih nekam daje... ben na noge se ful..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 10:17:57
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Danes pa praznujejo.................... Minea in Manja Kaja Tija Gal. Čestitke vsem petim pingvinčkom. še jaz
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 10:20:32
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Mi pa danes nič kaj nismo spali. nekam znano se mi sliši ...jaz tud ko rožica
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 10:22:45
|
|
|
|
*bubi*
|
Zdaj malo pesmice skupaj iščem.... vsaka ima ne vem koliko verzij Al pa isti naslov pa čisto drugo besedilo . Še najslabše pa je, ko imam cel album, potem pa so pesmice označene samo z Track 1, Track 2.... Pa seveda pojma nimam, katere pesmice so gor. Našla pa sem to stran, kjer lahko dobite ideje za pesmice, pa malo poslušate, na koncu pa preko mule dol potegnete http://www.mimovrste.com/katalog/1571/pesmice
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 10:28:46
|
|
|
|
pf
|
Jutro punce. Jaz se počutim obupno. Vsak dan sem slabše. Mogla bi se vleči za par dni in niti vstati s postelje, ker drugače bo še huje. Bavcek pa je glih zdaj malo bolj naporen. Od cepljenja dalje v bistvu. Saj ponoči spančka, samo čez dan bi pa skozi nekaj. Zdajle sem skuhala kosilo že in kopalnico pospravila, pa cote obesila, zdaj pa grem naprej.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 10:40:07
|
|
|
|
emi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Gloria ljuba marija, da bi jaz mojemu dala za likati, bi bile obe z tamalo nage, cotke pa zažgane. Moj si lika le srajce za službo,včasih.Odkar je z mano je le enkrat likal in to takrat.ko je bil 15 dni doma.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 10:52:12
|
|
|
|
ključek
|
Jutro punce. Jaz se počutim obupno. Vsak dan sem slabše. si že šla kaj do zdravnika?? ker tole pa traja že kar nekaj časa.želim ti čim prejšne okrevanje..........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 10:58:19
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: emi* IZVIRNO SPOROČILO: pf Gloria ljuba marija, da bi jaz mojemu dala za likati, bi bile obe z tamalo nage, cotke pa zažgane. Moj si lika le srajce za službo,včasih.Odkar je z mano je le enkrat likal in to takrat.ko je bil 15 dni doma. moj ...mogoče 1-2x v vsem času, pa še to bolj izi zadeve..plenice, kuhinjske krpe..... Ko ima čas raje kaj speče, pa poleti kuha (peče) zunaj , aja pa ribe ma on preko ...ma ne vem, če ni včeraj malo poškilil tu gor.....ker mi je rekel...kaj tebi se zdi, da ti jaz premalo pomagam ... bom še večkrat pustila rr odprt
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 11:01:18
|
|
|
|
*bubi*
|
Jutro punce. Jaz se počutim obupno. Vsak dan sem slabše.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 11:07:09
|
|
|
|
pf
|
Hvala za dobre želje. Me to you nisem šla do zdravnika, če pa itak druga kot lekadol ne smem. Antibiotika mi ziher ne bo dal, ker ni pristaš zdravil in dojenja. Moja babika je tečna za ponoreti. Ko sva že itak same cele dneve, pa moram vse sama porihtati, pol pa še bable našo. Danes jo ven peljem, pa če v nezavest padem, ker ne morem več poslušati tečkanja. Nositi je dosti ne smem, da je ne okužim in ko za vrabca ji je zdaj tečno v gugalniku, pa tudi voziček ni kaj prida v pomoč, ko sem ga prinesla v stanovanje.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 11:07:49
|
|
|
|
pf
|
Čestitke vsem bavcom, ki praznujejo obmesečnico danes.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 11:08:49
|
|
|
|
pf
|
Ugibajte kdo me kliče. In to zelo na glas.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 11:12:39
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...ma ne vem, če ni včeraj malo poškilil tu gor.....ker mi je rekel...kaj tebi se zdi, da ti jaz premalo pomagam ... bom še večkrat pustila rr odprt .............da bo le pomagalo................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 11:14:10
|
|
|
|
arabela*
|
pri nas še jaz ne likam,kaj šele moj Drugače pa naredi veliko,samo se bolj poredko sam spomni .Meni že dost pomeni,da je rad doma,da ne pohajkuje.V gospodinska opravila ga ne silim,pri pa rad pomaga,le previjal še ni.Včasih mi že dost pomeni,če mi samo popazi ,da imam svoj čas .Pa tud v nabavo gre sam
< Sporočilo je popravil Saraya -- 2.12.2008 11:15:33 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 11:23:10
|
|
|
|
ključek
|
joj punce............... ...............spet ma ta klin prst boli............zdej bo pa zgleda res treba ta noht rezat............ ............pa je bilo že skor ok, potem sem pa ob selitvi in tej noriji zvečer samo fajn spucala noht pri tuširanju, nisem si pa mazala.............in evo ti ...............spet boli................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 11:27:53
|
|
|
|
amor real
|
Ciao, punce! Končno imam par minutk. Čestitke vsem našim za dopolnjene mesece . Mi smo imeli v nedeljo krst in moram Tomaža prav pohvalit je bil kar priden. Včeraj smo imeli posvetovalnico in imam 62 cm in 5850 g. Naslednjič imamo cepljenja in me prav zanima kako bo, glede rota virusa se še nismo odločili, ker ne mislimo dati v vrtec do septembra 2011, ko bo star 3 leta in pravijo, da je tako zelo malo verjetno, da bi ga kje staknil . dodajam še slikico našega Tomaža
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 11:30:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you joj punce............... ...............spet ma ta klin prst boli............zdej bo pa zgleda res treba ta noht rezat............ ............pa je bilo že skor ok, potem sem pa ob selitvi in tej noriji zvečer samo fajn spucala noht pri tuširanju, nisem si pa mazala.............in evo ti ...............spet boli................ pa saj bo minilo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 11:52:26
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real pravi mali gospodič............. ............srček mali.................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 11:53:24
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...ma ne vem, če ni včeraj malo poškilil tu gor.....ker mi je rekel...kaj tebi se zdi, da ti jaz premalo pomagam ... bom še večkrat pustila rr odprt .............da bo le pomagalo................ ja saj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 12:05:05
|
|
|
|
ključek
|
lana luna..................ku ku.................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 12:38:55
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: amor real pravi mali gospodič............. ............srček mali................. Se kar podpišem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 12:41:42
|
|
|
|
pf
|
Amor real kaki srček je, res pravi gospodič. Zdaj ko bi pa lahko ven šle pa spet dežuje. Živčni zlom bom dobila. Sem se prejle kar . Mala tako sitka danes, da je joj.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 12:54:57
|
|
|
|
pf
|
Me to you držim pesti, da bo bolje s prstom.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 12:59:10
|
|
|
|
ključek
|
Zdaj ko bi pa lahko ven šle pa spet dežuje to vreme je................. ................ne najdem več smeškov za to kar želim povedati..............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 2.12.2008 13:07:43
|
|
|
|
*bubi*
|
Midve sva se tudi odpravili za ven, pa je že škropilo. Sem jo na hitro en krog peljala, da je zaspala. Potem pa voziček v kabinet, okno odpret, pa spančka dalje .
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?