|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
22.11.2008 11:27:01   
bibica1
dobro jutro. našauser posted image se je ponoči petkrat po eno uro zdudila,zdaj pa še spi. danes pride moja nečakinja na obisk, komaj čakamuser posted image user posted image .pri nas v dnevni sobi imamo 21 stopin, v spalnici pa 22 stopin. zala se bolje počuti ,če je manj stopin.user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
22.11.2008 12:59:38   
emi*
ola!

vidim,da se pogovarjate o stopinjah,ma kaj ste v bloku ali?mi ki smo v hiši in je stanovanje 80kvadratov je full mrzlo za 21 stopinj.zjutraj imamo samo 18 stopinj,jaz zmrznem.user posted image lastniki kurijo samo zjutraj pa zvečer,dokler se segreje že izklopijo.tako,da mamo še mini pečko na elektriko da mam vsaj 23-24 stopinj.naši mali tudi paše da je bolj toplo,če ne je tečna.drugače ma na sebi dve majce pa pajacka pa nogavice pa copatke pa še jo moram v deko zavit,ker ma roke ledene.user posted image drugače noče zaspat če je mraz.a lastniki namesto da bi bolj greli nam rečejo pokrijte se z deko,ccc.tako,da si bomo nabavli svojo peč na drva pa njim ne bomo plačevali,da ne bi zmrzovala pa še plačevala za to.user posted image user posted image

Ines je pridna,spi po 7h,en dan od 21h drugič ob 22h,kot jo piči pa do 6h pa pol nazaj do 9-10h.

Danes gremo še malo ven,ko pa je tako lep sonček.Čeprav mam voziček v avtu a avta ni se bomo malo nosile.user posted image Tako je to,ki sem mislila da bo grdo vreme,zdaj pa mam.user posted image od torka nisem bla zunaj,jooooj groza,rabim malo zraka.user posted image

(odgovor članu bibica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
22.11.2008 13:02:09   
emi*
ampak slini se kot polž,cela poplava pod vratom,jaz ji bom kar slinček začela dajat!user posted image user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
22.11.2008 13:43:31   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: emi*

jaz ji bom kar slinček začela dajat!user posted image user posted image

kak sploh zgleda biti en dan brez  slinčka,oz.eno uro?user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
22.11.2008 14:34:09   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image , najprej se bova morali dobit na kavici in tortici, potem pa začneva user posted image user posted image user posted image

se strinjamuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
22.11.2008 14:35:00   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

ravno sedaj mizar montira sobico za lano nejo......................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ....kako slikico prosimuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
22.11.2008 14:35:33   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Držite pesti, da me policajin je ustavijo, ker nimam še zimskih gum gor.... user posted image

mi tud ne, mamo pa v obeh ketne notuser posted image ....samo če me policaj ustavi, mi lahko reče, da jih namontiram..... mu bom rekla samo....da bom kakega dedca prosila, da mi jih namontira

user posted image ....to pa dobi v zahvalo.....user posted image

samo ples ali tudi takšno obleko????user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

še s plesom naj bo zadovoljenuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
22.11.2008 14:41:31   
arabela*
oo,user posted image ,postelja celauser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
22.11.2008 14:43:15   
gold fish

ola!

vidim,da se pogovarjate o stopinjah,ma kaj ste v bloku ali?mi ki smo v hiši in je stanovanje 80kvadratov je full mrzlo za 21 stopinj.zjutraj imamo samo 18 stopinj,jaz zmrznem.user posted image lastniki kurijo samo zjutraj pa zvečer,dokler se segreje že izklopijo.tako,da mamo še mini pečko na elektriko da mam vsaj 23-24 stopinj.naši mali tudi paše da je bolj toplo,če ne je tečna.drugače ma na sebi dve majce pa pajacka pa nogavice pa copatke pa še jo moram v deko zavit,ker ma roke ledene.user posted image drugače noče zaspat če je mraz.a lastniki namesto da bi bolj greli nam rečejo pokrijte se z deko,ccc.tako,da si bomo nabavli svojo peč na drva pa njim ne bomo plačevali,da ne bi zmrzovala pa še plačevala za to.user posted image user posted image

Ines je pridna,spi po 7h,en dan od 21h drugič ob 22h,kot jo piči pa do 6h pa pol nazaj do 9-10h.

Danes gremo še malo ven,ko pa je tako lep sonček.Čeprav mam voziček v avtu a avta ni se bomo malo nosile.user posted image Tako je to,ki sem mislila da bo grdo vreme,zdaj pa mam.user posted image od torka nisem bla zunaj,jooooj groza,rabim malo zraka.user posted image

ei, mi smo v hiši doma...., pa si kurimo kak nam je.....problem je edino, ker imamo ful neko elektroniko in ko je tako vreme kot je sedaj včasih...enkrat ful lepo enkrat grdo....se ji dobesedno zmeša.....ko ni treba kuri ful, včasih pa tudi ne...je tud 19 stopinj not....se sicer pol segreje, ko jo ročno naštimamo....samo pol spet zmrdamo elektronikouser posted image ..... smo hoteli naštimat sedaj za vsako etažo posebej, pa smo bili malo prepozni...zdaj sem pa rekla, da bomo počakali do spomladi, ker ni fajn če se kaki dan ne bi kurilo.......

Si pa jaz v kopalnici, ko malega previjam vklopim kalorifer......

Moram napisat, da ugotavljam, da imate vaše user posted image  ful oblečene v stanovanju...user posted image .... Mi ni jasno kaj jim pol oblačite, če greste venuser posted image

Naš pikec ima tud skoz hladne roke...ampak to ni od tega, da ga zebe......pediater je rekel, da je to od tega, ker je slabša cirkulacija, ker ne migajo dosti....... No, našemu se je v zadnjih 14 dneh malo popravilo.....niti nima več take modrikaste barve...se vidi, da binca in rogovili sm in tjauser posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
22.11.2008 14:43:42   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

čist okuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
22.11.2008 14:44:36   
gold fish

cela, cela.....zakaj ne bi bila...... misliš od težeuser posted image ....pa saj ni take panike   al kaj drugauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
22.11.2008 14:54:56   
arabela*

cela, cela.....zakaj ne bi bila...... misliš od težeuser posted image ....pa saj ni take panike   al kaj drugauser posted image

ti že veš,od česauser posted image .Od teže ja,samo ne samo tvojeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3862
22.11.2008 15:16:00   
gold fish
saraya - user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
22.11.2008 15:18:42   
emi*

čist okuser posted image

dva dni kar pušča in pušča,od kje ji tolko sline nimam pojma,saj jo moram non stop brisatuser posted image kaj bo šele ko bodo zobiuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3864
22.11.2008 16:42:19   
bibica1
user posted image  moja tamala se ful slini,  če ima dudo v ustihuser posted image  ji moram zmeram majčko zamenat, pa tok kaka, danes je pokakala že sedem pleničkuser posted image  

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
22.11.2008 16:45:19   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: bibica1

danes je pokakala že sedem pleničkuser posted image  

ti se pa hecašuser posted image

(odgovor članu bibica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
22.11.2008 17:13:57   
ključek
Moram napisat, da ugotavljam, da imate vaše user posted image  ful oblečene v stanovanju...user posted image

jaz se tudi čudim.......ker lana neja ima notri oblečeno:žabice, bodi, majčko,tanke hlačke in zoknčke, ter včasih še štrikane copatke. v stanovanju imamo povprečno 22-23 stopinj.

Neposredna povezava do sporočila: 3867
22.11.2008 17:22:02   
ključek
midve sva bili prej zunaj................brrrrrrrrrrrr......................kok je pihalo............in bilo mrzlo...............nejo sem oblekla k polhka, je spala, mene je pa zeblo v roke.................sem pozabila rokavice doma..............user posted image ...............je bilo pa luštn se malo zluftati.......user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
22.11.2008 17:24:28   
ključek

ravno sedaj mizar montira sobico za lano nejo......................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ....kako slikico prosimuser posted image

dobiš, samo da spucam vse..............user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3869
22.11.2008 17:25:20   
ključek
pri krstu ima otrok lahko tudi samo enega botra oz. botrco, ne??

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
22.11.2008 17:34:56   
bibica1

IZVIRNO SPOROČILO: bibica1

danes je pokakala že sedem pleničkuser posted image  

ti se pa hecašuser posted image

nič se ne hecam, pomojem ,zato, ker je ne dojim, ker jem antibiotike, pa se bojim da ne bi bilo kaj narobe.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
22.11.2008 17:38:07   
pf
Gold fish meni se zdi, da skoraj mora imeti dva bodija zgoraj, ali pa bodi, pa neko mikico navrh, pa hlače spodaj, ali pa pajacka brez rokavov. V enem bodiju mi Lana zmrzne, pa imamo toplo notri. Ene dolge rokave imam jaz, otroček pa ipak more biti malo bolj oblečen. Ko midve greva ven, ji dam pa štramplčke še spodaj in jo položim v pajaca ali zimsko vrečo, če greva z vozičkom. Pa kapca je obvezna.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
22.11.2008 17:39:58   
ključek
ali boste dali cepiti za rota virus??? sem slišala tok plusov in minusov, da sem čist zmedena.lana neja bo skoraj 95% šla v vrtec, ker dvomim, da bova našla kakšno varuško. če pa grejo user posted image  v vrtec, se pa baje to ful priporoča...............user posted image user posted image user posted image .............vaše mnenje???

(odgovor članu bibica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
22.11.2008 17:49:30   
bibica1
če gre v vrtec, je najboljše da jo date cepit. jest ji pa ublečem bodi,majčko žabice, hlačke in nogavičke ali copatke.midve sva tud šle ven res je mraz,sem jo kar v dekico zavila.user posted image  zdajle se previvava............ spet se je pokakalauser posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
22.11.2008 18:01:57   
arabela*

ali boste dali cepiti za rota virus??? sem slišala tok plusov in minusov, da sem čist zmedena.lana neja bo skoraj 95% šla v vrtec, ker dvomim, da bova našla kakšno varuško. če pa grejo user posted image  v vrtec, se pa baje to ful priporoča...............user posted image user posted image user posted image .............vaše mnenje???

mi ne bomo daliuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?