gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: emi* ola! vidim,da se pogovarjate o stopinjah,ma kaj ste v bloku ali?mi ki smo v hiši in je stanovanje 80kvadratov je full mrzlo za 21 stopinj.zjutraj imamo samo 18 stopinj,jaz zmrznem. lastniki kurijo samo zjutraj pa zvečer,dokler se segreje že izklopijo.tako,da mamo še mini pečko na elektriko da mam vsaj 23-24 stopinj.naši mali tudi paše da je bolj toplo,če ne je tečna.drugače ma na sebi dve majce pa pajacka pa nogavice pa copatke pa še jo moram v deko zavit,ker ma roke ledene. drugače noče zaspat če je mraz.a lastniki namesto da bi bolj greli nam rečejo pokrijte se z deko,ccc.tako,da si bomo nabavli svojo peč na drva pa njim ne bomo plačevali,da ne bi zmrzovala pa še plačevala za to. Ines je pridna,spi po 7h,en dan od 21h drugič ob 22h,kot jo piči pa do 6h pa pol nazaj do 9-10h. Danes gremo še malo ven,ko pa je tako lep sonček.Čeprav mam voziček v avtu a avta ni se bomo malo nosile. Tako je to,ki sem mislila da bo grdo vreme,zdaj pa mam. od torka nisem bla zunaj,jooooj groza,rabim malo zraka. ei, mi smo v hiši doma...., pa si kurimo kak nam je.....problem je edino, ker imamo ful neko elektroniko in ko je tako vreme kot je sedaj včasih...enkrat ful lepo enkrat grdo....se ji dobesedno zmeša.....ko ni treba kuri ful, včasih pa tudi ne...je tud 19 stopinj not....se sicer pol segreje, ko jo ročno naštimamo....samo pol spet zmrdamo elektroniko ..... smo hoteli naštimat sedaj za vsako etažo posebej, pa smo bili malo prepozni...zdaj sem pa rekla, da bomo počakali do spomladi, ker ni fajn če se kaki dan ne bi kurilo....... Si pa jaz v kopalnici, ko malega previjam vklopim kalorifer...... Moram napisat, da ugotavljam, da imate vaše ful oblečene v stanovanju... .... Mi ni jasno kaj jim pol oblačite, če greste ven Naš pikec ima tud skoz hladne roke...ampak to ni od tega, da ga zebe......pediater je rekel, da je to od tega, ker je slabša cirkulacija, ker ne migajo dosti....... No, našemu se je v zadnjih 14 dneh malo popravilo.....niti nima več take modrikaste barve...se vidi, da binca in rogovili sm in tja
|