pf
|
Jutro punce. Ste kar pridno čvekale. Zvečer sem vas še brala nekaj, potem pa sem bila preveč zaspana, da bi kaj komentirala. Meta tvoj pa hodi res pozno spančkat. A te ni strah, da bi se navadil take ure? Meni je patronažna rekla, da se navadijo in da naj uvajamo tako rutino, ki jo bomo potem želeli dalj časa. Jaz dam Lano spat od 19.00 nekje pa do 19.30, pa niti ne zdrži dalj časa, ker je že pošteno utrujena. Pa ti prej spi recimo do desetih zvečer, ali bedi? Mene je ravno včeraj pediatrinja vprašala kdaj gre Lana spat in kdaj se potem zbudi za hranjenje in je rekla da je med 19.00 in 20.00 uro najbolj primeren čas da naše malčke spravimo spančkat. No ne zameriti, ampak čudna mi je ta ura, ker jaz ne zdržim do 23.00 budna. No prej včasih sem, ko ni bilo še Lane. Zdaj pa me ta tempo kar zdela že prej. Naša ima drugače v stanovanju oblečen bodi in trenerko povrh, ali pa dva bodija in žabice navrh. Imamo pa nekje 21, 22 stopinj Celzija. Ponoči pa spalnega pajacka, zoknčke in pokrijem jo z dekico, pa s kojterčkom nekje do trebuščka. Saraya zdaj sem komaj opazila, da ima tudi naša zimska vreča zadrge spredaj in zadaj spodaj, da jo lahko dam v jajčko. Ni mi dalo miru zadnjič ko si rekla, da jo lahko daš v jajčko in sem študirala kako jo pripneš Mariso. Končno mi je jasno. Glede Ptujske porodnišnice je pa res, da so samo ponoči dali pampers planičke, če si jih hotel čez dan si moral uporabljati svoje, ampak jaz sem Lano tam kar previjala v tetra, čeprav sem jih imela zraven. So govorile sestre, da koliko je to bolj zdravo in ekološko. Saj veste, da imajo moto dojenčku prijazna porodnišnica. Drugače pa sva bile z Lano včeraj pri pediatrinji, ker je včasih kričala na dojki. Ne kaže nekih bolezenskih znakov, zato je rekla P da naj ne uporabljam en čas roll ona, parfuma, lotiona za telo. Ko se tuširam, da naj se ful sperem. Res je, da imam zdaj roll on par dni en nov od niveje, pa tudi mleko za telo z vonjem kokosa, pa tekoča mila z istim vonjem. Saj po dojkah se nisem mazala, ampak drugi deli telesa so pa vseeno oddajali vonj, ki jo je mogoče motil. Možno bi bilo tudi, da sem kaj takega pojedla, ali pa da enostavno ni bila lačna. V glavnem 100 stvari mi je naštela. No glavno, da ni bolana. Včeraj in danes se normalno hrani in ne joka. Zredila pa se je za 850 gramov, tak da sem vesela. Drugače pa morava v sredo še enkrat v posvetovalnico. Ni veljal pregled od včeraj.
|