|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
21.11.2008 22:10:53   
bibica1
saraya  upam,user posted image da se bo tvoja tamala rešila šraufanjauser posted image

(odgovor članu bibica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
21.11.2008 22:13:36   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

bubika pa je rada v ležalničku. Tudi zaspi not, jo rahlo na bok obrnem. Eh, bubika je povsod rada - v zibiki, košari od vozička, ležalničku, na sedežni, na rokah,...  user posted image user posted image user posted image

pridna babikauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
21.11.2008 22:15:39   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Kolk mate pa temperaturo? Pr nas je okrog 21 stopin pa se mi zdi bodi premal. Skoz gledam da ma 2 plasti na sebi.

21 je maximalno v spalnici, drugače pa tam v dnevni kaže termometer od 21,7 do 22,6...odvisno....... pa tud zračim ful.....

Zdaj  mali spi v spalnici in je nekje okrog 20, še malo manj...nikoli nimam odprega radiatorja tam,pa še okno imam na v cel dan odprto, plus parkrat na stežaj, da se prezrači.......

mi mamo tud vroče v stanovanjuuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
21.11.2008 22:19:35   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: bibica1

Mi gremo ponavadi spat okoli osmih, zbudimo se ob devetih, samo danes ni uspelo.

user posted image

(odgovor članu bibica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
21.11.2008 22:20:05   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: bibica1

saraya  upam,user posted image da se bo tvoja tamala rešila šraufanjauser posted image

hvalauser posted image

(odgovor članu bibica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
21.11.2008 22:21:12   
arabela*
Naša user posted image  pa že kak mesec nonstop pri meni spi.Je niti ne dajam v kinderpet več.Sem se že jaz tak navadla,joooooojjjj kak je to fajn zravn nje pančatuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
21.11.2008 22:22:24   
arabela*
bubi in user posted image kaj pa vedve tu z hrano štrajkatauser posted image ?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
21.11.2008 22:25:10   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Kolk mate pa temperaturo? Pr nas je okrog 21 stopin pa se mi zdi bodi premal. Skoz gledam da ma 2 plasti na sebi.

Mi imamo 21 stopinj....ponoči pade na 19... ma pozimi bo še bolj hladno.... Čez dan ima oblečen bodi z dolgimi rokavi in čez pajacek, tudi z dolgimi rokavi.... ponoči isto + deke...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
21.11.2008 22:34:59   
Lara Croft
Ko bi ti vedla, kako dobre rogljičke jaz spečem in žepke. 3 x hura za Pečjaka!!!

Uf, moj možek tudi..... pa mikrovalovna mu fejst pomaga, da je prej.... user posted image

Tk, naša bejba spi.... in tudi jst bom hmali šla, jutri naju čaka šoping.... user posted image
Držite pesti, da me policajin je ustavijo, ker nimam še zimskih gum gor.... user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
21.11.2008 22:59:04   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jaz ne štrajkam, ne bi pa bilo slabo, če biuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
21.11.2008 23:01:58   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Držite pesti, da me policajin je ustavijo, ker nimam še zimskih gum gor.... user posted image

mi tud ne, mamo pa v obeh ketne notuser posted image ....samo če me policaj ustavi, mi lahko reče, da jih namontiram..... mu bom rekla samo....da bom kakega dedca prosila, da mi jih namontira

user posted image ....to pa dobi v zahvalo.....user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
21.11.2008 23:11:41   
arabela*
user posted image tebe pa fajn mečeuser posted image

(odgovor članu bibica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
21.11.2008 23:15:31   
Lara Croft
mi tud ne, mamo pa v obeh ketne not

Jst pa nimam keten, ker dam vedno zimske gume gor..... danes pa ta naš prjatu ni imel časa, jutri pa grem pohajat.... no, ma itak na primorskem ni napovedan sneg...

Joj, še zdej visim na netu.... zjutraj pa koma... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3838
21.11.2008 23:19:01   
gold fish

tisto z antibiotikom...je hec.....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
21.11.2008 23:20:00   
gold fish

mi tud ne, mamo pa v obeh ketne not

Jst pa nimam keten, ker dam vedno zimske gume gor..... danes pa ta naš prjatu ni imel časa, jutri pa grem pohajat.... no, ma itak na primorskem ni napovedan sneg...

Joj, še zdej visim na netu.... zjutraj pa koma... user posted image

fajn rihtaj jutri, pa naj ti bo dolga noč in naj tvoja "lepoočka" dolgo pančauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3840
21.11.2008 23:35:21   
gold fish
lara - a si še vedno goruser posted image ...

idi spat......user posted image

Nočko

Neposredna povezava do sporočila: 3841
22.11.2008 9:06:58   
ključek

user posted image user posted image user posted image user posted image ...............res ja.............user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
22.11.2008 9:31:15   
pf
Jutro punce. Ste kar pridno čvekale. Zvečer sem vas še brala nekaj, potem pa sem bila preveč zaspana, da bi kaj komentirala.
Meta tvoj pa hodi res pozno spančkat. A te ni strah, da bi se navadil take ure? Meni je patronažna rekla, da se navadijo in da naj uvajamo tako rutino, ki jo bomo potem želeli dalj časa. Jaz dam Lano spat od 19.00 nekje pa do 19.30, pa niti ne zdrži dalj časa, ker je že pošteno utrujena. Pa ti prej spi recimo do desetih zvečer, ali bedi? Mene je ravno včeraj pediatrinja vprašala kdaj gre Lana spat in kdaj se potem zbudi za hranjenje in je rekla da je med 19.00 in 20.00 uro najbolj primeren čas da naše malčke spravimo spančkat. No ne zameriti, ampak čudna mi je ta ura, ker jaz ne zdržim do 23.00 budna. No prej včasih sem, ko ni bilo še Lane. Zdaj pa me ta tempo kar zdela že prej.

Naša ima drugače v stanovanju oblečen bodi in trenerko povrh, ali pa dva bodija in žabice navrh. Imamo pa nekje 21, 22 stopinj Celzija. Ponoči pa spalnega pajacka, zoknčke in pokrijem jo z dekico, pa s kojterčkom nekje do trebuščka.

Saraya zdaj sem komaj opazila, da ima tudi naša zimska vreča zadrge spredaj in zadaj spodaj, da jo lahko dam v jajčko. Ni mi dalo miru zadnjič ko si rekla, da jo lahko daš v jajčko in sem študirala kako jo pripneš Mariso. Končno mi je jasno. user posted image user posted image user posted image

Glede Ptujske porodnišnice je pa res, da so samo ponoči dali pampers planičke, če si jih hotel čez dan si moral uporabljati svoje, ampak jaz sem Lano tam kar previjala v tetra, čeprav sem jih imela zraven. So govorile sestre, da koliko je to bolj zdravo in ekološko. Saj veste, da imajo moto dojenčku prijazna porodnišnica.

Drugače pa sva bile z Lano včeraj pri pediatrinji, ker je včasih kričala na dojki. Ne kaže nekih bolezenskih znakov, zato je rekla P da naj ne uporabljam en čas roll ona, parfuma, lotiona za telo. Ko se tuširam, da naj se ful sperem. Res je, da imam zdaj roll on par dni en nov od niveje, pa tudi mleko za telo z vonjem kokosa, pa tekoča mila z istim vonjem. Saj po dojkah se nisem mazala, ampak drugi deli telesa so pa vseeno oddajali vonj, ki jo je mogoče motil. Možno bi bilo tudi, da sem kaj takega pojedla, ali pa da enostavno ni bila lačna. V glavnem 100 stvari mi je naštela. No glavno, da ni bolana. Včeraj in danes se normalno hrani in ne joka. Zredila pa se je za 850 gramov, tak da sem vesela. user posted image user posted image user posted image Drugače pa morava v sredo še enkrat v posvetovalnico. Ni veljal pregled od včeraj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
22.11.2008 9:34:42   
*bubi*
Dobro jutro!

nismo vse take kot ti user posted image user posted image user posted image

user posted image , najprej se bova morali dobit na kavici in tortici, potem pa začneva user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
22.11.2008 10:03:48   
Lara Croft
Meta tvoj pa hodi res pozno spančkat. A te ni strah, da bi se navadil take ure?

Naša tudi zaspi med 22 in 23... nama to paše, ker hodiva pozno spat, zjutraj pa rada spiva... če bi hodila spat ob 20ih bi se sigurno zbujala prej.... to pa nam ne diši..... user posted image user posted image

Zdej grem v Qlandijo..... čakam frendico, da pride....

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... moj laptop je že prišel.... zdej moram samo počakat, da bo možek imel cajt ga uštimat.....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
22.11.2008 10:04:42   
Lara Croft
najprej se bova morali dobit na kavici in tortici, potem pa začneva

Se strinjam..... pa jst se bom tudi uštulila zraven, ampak samo zato, ker se če ne ne bom mogla spravit k hujšanju..... user posted image user posted image Ne, ne, sej se hecam.....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
22.11.2008 10:08:36   
ključek
Zdej grem v Qlandijo..... čakam frendico, da pride....

uživajte, babnce!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3847
22.11.2008 10:09:28   
ključek
ravno sedaj mizar montira sobico za lano nejo......................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
22.11.2008 10:17:28   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

mi tud ne, mamo pa v obeh ketne notuser posted image ....samo če me policaj ustavi, mi lahko reče, da jih namontiram..... mu bom rekla samo....da bom kakega dedca prosila, da mi jih namontira

user posted image ....to pa dobi v zahvalo.....user posted image

samo ples ali tudi takšno obleko????user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3849
22.11.2008 10:27:30   
pf
Saj to pa imaš prav Lara Croft, da če gre hitro spat se tudi hitro zbudi. Naša Lana se zbudi okrog sedme zjutraj in takrat noče več spančkat dalje. Ob kakih pol devetih še gre enkrat počivat za kako uro. Fajn se imejta z Laro in dobro uporabo laptopa.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?