|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
20.11.2008 19:45:51   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

naslednjič se povabim na tako dobro kosilo.........................user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

welcome user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
20.11.2008 20:31:53   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

mi smo pa imeli danes UZ kolkov in je vse BP, tako da furamo sedaj samo pampersko.......

Super.... Lara ima komaj čez en mesec UZ kolkov... ma jst ji čez dan ne dajam več tetra plenic čez.....samo ponoči... se mi zdi tku omejena v tistih fagotih... user posted image

A ste vse široko povijale al kajuser posted image Jaz sem na forumu prebrala da v nekaterih porodnišnicah, npr. Ptujski dobijo pampersko samo za ponoči, ostalo pa previjajo v tetra plenice.

Moj Lovro ni nikol imel tetra plenice na ritki, ker so mi v P rekli, da je vse oki in tudi tam so ga vedno dali v pleničko za enkratno uporabo.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
20.11.2008 20:41:30   
Lara Croft
kak sama

Bom fotke  na ubs ključ dala ali na CD in nesla v foto..... tam lepo retušira.... glavco poravna, če je treba... ozadje zrihta... mal več se plača, ma ni panike..

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
20.11.2008 20:41:39   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

A ste vse široko povijale al kajuser posted image Jaz sem na forumu prebrala da v nekaterih porodnišnicah, npr. Ptujski dobijo pampersko samo za ponoči, ostalo pa previjajo v tetra plenice.

user posted image ,prvič slišim.Kolikor sem na tekočem,so v vseh P na razpolago pamperske.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
20.11.2008 20:42:48   
arabela*

Bom fotke  na ubs ključ dala ali na CD in nesla v foto..... tam lepo retušira.... glavco poravna, če je treba... ozadje zrihta... mal več se plača, ma ni panike..

ja fajn,nisem vedela,da tako tudi greuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3705
20.11.2008 20:48:57   
Lara Croft
Kok sva mi2 dons pohajale.... Sem šla v KP na kufje z enmi čakulonami..... user posted image
Pa Lari sem neki reči kupla.... me drugim tudi Mustelino kremo proti temenci..... zdej pa da vidim, če je vredna 10 evrotov....

Sem bla včeraj v TUšu in kupla tist termometerček, ki je na točke.... pa eno majonezo, ki je v akciji.... termometer je danes nehal delat.... majoneza pa fa škifo.... Sem jim oboje nesla nazaj... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
20.11.2008 20:49:00   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235

ja sej bom pomoje kr pajacka kupila...sam ne vem kje majo kake pametne pa lepe in ne prevec drage

Meni je tašča kupila kombinezonček, mislim, da v kik-u in je super. Pa najbrž ni bil prav drag.

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
20.11.2008 21:00:50   
arabela*

Pa Lari sem neki reči kupla.... me drugim tudi Mustelino kremo proti temenci..... zdej pa da vidim, če je vredna 10 evrotov....

ni vredna,sigurnouser posted image .
Je dovolj olje,samo moraš imet fajn krtačko,da ji sčešeš.
Gre pa tud brez olja doluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3708
20.11.2008 21:01:09   
meta21
Sem bla včeraj v TUšu in kupla tist termometerček, ki je na točke.... pa eno majonezo, ki je v akciji.... termometer je danes nehal delat.... majoneza pa fa škifo.... Sem jim oboje nesla nazaj...

Jaz večinoma vse v Tušu nabavljam, ker mam supermarket 100m stran ampak jih moraš mal pogruntat. Ene stvari so res user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3709
20.11.2008 21:02:41   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image ,prvič slišim.Kolikor sem na tekočem,so v vseh P na razpolago pamperske.

Na forumu nosečnost: Ptujčanke/Ormožanke poznam nekaj punc in so mi tak rekle. Ena je napisala, da ji je pol njen od doma prinesel pamperske, ker so ji šle tetra plenice na živce.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
20.11.2008 21:02:54   
arabela*

Sem bla včeraj v TUšu in kupla tist termometerček

a to tisti govorečiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3711
20.11.2008 21:11:25   
tia

je vredna tega dnarja,tudi jaz jo mam

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

Neposredna povezava do sporočila: 3712
20.11.2008 21:12:51   
tia

ni vredna,sigurnouser posted image .
Je dovolj olje,samo moraš imet fajn krtačko,da ji sčešeš.
Gre pa tud brez olja doluser posted image

moraš sprobat,mislim da je vredna

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
20.11.2008 21:35:23   
meta21
Vam moram nekaj povedat... Šla sem pogledat tista dva posnetka o tem kaj pomenijo vrste joka, ki jih je leda objavla na 142. strani in hkrati rinla Lovrotu dudo v usta, ker je zraven mene v ležalniku in skoz neki jokca. Sem mislila, da je zaspan, ker že od 3h ni pošteno spal. No in na koncu posnetka sem ugotovila, da joka kot da bi hotu rignt pa sem si rekla: No, pa da vidmo. In ko sem ga dvignla iz ležalnika je-RIGNU!!! Zdaj čisto zadovoljno vleče dudo in že skoraj spi. Slučaj?

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
20.11.2008 22:03:10   
gold fish

mi smo pa imeli danes UZ kolkov in je vse BP, tako da furamo sedaj samo pampersko.......

Super.... Lara ima komaj čez en mesec UZ kolkov... ma jst ji čez dan ne dajam več tetra plenic čez.....samo ponoči... se mi zdi tku omejena v tistih fagotih... user posted image

Moj Lovro ni nikol imel tetra plenice na ritki, ker so mi v P rekli, da je vse oki in tudi tam so ga vedno dali v pleničko za enkratno uporabo.

jaz ga nisem.... ima oba kolka 1a..... drug teden imava uz pa bomo videli

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
20.11.2008 22:04:40   
gold fish

obvezno poročajuser posted image .... Kaj ta mustela se v lekarni kupi?

Neposredna povezava do sporočila: 3716
20.11.2008 22:08:38   
arabela*

Vam moram nekaj povedat... Šla sem pogledat tista dva posnetka o tem kaj pomenijo vrste joka, ki jih je leda objavla na 142. strani in hkrati rinla Lovrotu dudo v usta, ker je zraven mene v ležalniku in skoz neki jokca. Sem mislila, da je zaspan, ker že od 3h ni pošteno spal. No in na koncu posnetka sem ugotovila, da joka kot da bi hotu rignt pa sem si rekla: No, pa da vidmo. In ko sem ga dvignla iz ležalnika je-RIGNU!!! Zdaj čisto zadovoljno vleče dudo in že skoraj spi. Slučaj?

jaz mam našo že v malem prstuuser posted image
Najlaže pa seveda prepoznam jok lakote.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
20.11.2008 22:08:58   
gold fish
pa kje ste vse?   user posted image

...še čvekic ni več............ buuuuuuuuuuuuuuuuser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
20.11.2008 22:10:13   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

pa kje ste vse?   user posted image

...še čvekic ni več............ buuuuuuuuuuuuuuuuser posted image

tu smo,fishiuser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
20.11.2008 22:13:10   
Lara Croft

Tisti ja.... kr nej ga imajo...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
20.11.2008 22:16:55   
arabela*

Tisti ja.... kr nej ga imajo...

user posted image tašča si ga je nabavla

Neposredna povezava do sporočila: 3721
20.11.2008 22:21:30   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: tia

moraš sprobat,mislim da je vredna

Sem jo namazala popoldne.... zvečer pa umila z žajfko.... bom vidla jutri kako bo... Zdej zgleda v redu, čeprav sem pozabla česat... hahaha... Ma dobro zgleda vedno tudi ko mažem z oljem ... ma pol naslednji dan ji spet ven butnejo....

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
20.11.2008 22:24:47   
Lara Croft
tašča si ga je nabavla

Jst sem pa v Merkatorjevem katalogu uočila enega za 50 €.... pa sem naročila frendici, ki ima pika kartico da mi ga nabavi.... pride 42% cenej..... upam, da bo ta OK.... Čeprav se mi zdi, da so še najbolj zanesljivi tisti živosrebrni....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
20.11.2008 22:29:12   
Lara Croft
Babe mene pa ful vrat boli.... pa vse čez rame.... Čeprav imam blazino, se mi jo ne da podstavljat, ko dojim in jo pestvam... Kašna masaža bi bla bolj primerna.... klasična al tista z olji? 

Neposredna povezava do sporočila: 3724
20.11.2008 22:35:44   
Lara Croft
oj babeeeeeee!!

Vidim da nisem edina k ne sfolga še neta

Jst bi kej tle komentirala.... ma itak te zdej dva mesca ne bo in nebi vidla... user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?