Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 20.11.2008 19:45:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you naslednjič se povabim na tako dobro kosilo......................... welcome
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 20.11.2008 20:31:53
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Me to you mi smo pa imeli danes UZ kolkov in je vse BP, tako da furamo sedaj samo pampersko....... Super.... Lara ima komaj čez en mesec UZ kolkov... ma jst ji čez dan ne dajam več tetra plenic čez.....samo ponoči... se mi zdi tku omejena v tistih fagotih... A ste vse široko povijale al kaj Jaz sem na forumu prebrala da v nekaterih porodnišnicah, npr. Ptujski dobijo pampersko samo za ponoči, ostalo pa previjajo v tetra plenice. Moj Lovro ni nikol imel tetra plenice na ritki, ker so mi v P rekli, da je vse oki in tudi tam so ga vedno dali v pleničko za enkratno uporabo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 20.11.2008 20:41:30
|
|
|
|
Lara Croft
|
kak sama Bom fotke na ubs ključ dala ali na CD in nesla v foto..... tam lepo retušira.... glavco poravna, če je treba... ozadje zrihta... mal več se plača, ma ni panike..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 20.11.2008 20:41:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 A ste vse široko povijale al kaj Jaz sem na forumu prebrala da v nekaterih porodnišnicah, npr. Ptujski dobijo pampersko samo za ponoči, ostalo pa previjajo v tetra plenice. ,prvič slišim.Kolikor sem na tekočem,so v vseh P na razpolago pamperske.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 20.11.2008 20:42:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Bom fotke na ubs ključ dala ali na CD in nesla v foto..... tam lepo retušira.... glavco poravna, če je treba... ozadje zrihta... mal več se plača, ma ni panike.. ja fajn,nisem vedela,da tako tudi gre
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 20.11.2008 20:48:57
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kok sva mi2 dons pohajale.... Sem šla v KP na kufje z enmi čakulonami..... Pa Lari sem neki reči kupla.... me drugim tudi Mustelino kremo proti temenci..... zdej pa da vidim, če je vredna 10 evrotov.... Sem bla včeraj v TUšu in kupla tist termometerček, ki je na točke.... pa eno majonezo, ki je v akciji.... termometer je danes nehal delat.... majoneza pa fa škifo.... Sem jim oboje nesla nazaj...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 20.11.2008 20:49:00
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 ja sej bom pomoje kr pajacka kupila...sam ne vem kje majo kake pametne pa lepe in ne prevec drage Meni je tašča kupila kombinezonček, mislim, da v kik-u in je super. Pa najbrž ni bil prav drag.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 20.11.2008 21:00:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Pa Lari sem neki reči kupla.... me drugim tudi Mustelino kremo proti temenci..... zdej pa da vidim, če je vredna 10 evrotov.... ni vredna,sigurno . Je dovolj olje,samo moraš imet fajn krtačko,da ji sčešeš. Gre pa tud brez olja dol
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 20.11.2008 21:01:09
|
|
|
|
meta21
|
Sem bla včeraj v TUšu in kupla tist termometerček, ki je na točke.... pa eno majonezo, ki je v akciji.... termometer je danes nehal delat.... majoneza pa fa škifo.... Sem jim oboje nesla nazaj... Jaz večinoma vse v Tušu nabavljam, ker mam supermarket 100m stran ampak jih moraš mal pogruntat. Ene stvari so res
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 20.11.2008 21:02:41
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: meta21 A ste vse široko povijale al kaj Jaz sem na forumu prebrala da v nekaterih porodnišnicah, npr. Ptujski dobijo pampersko samo za ponoči, ostalo pa previjajo v tetra plenice. ,prvič slišim.Kolikor sem na tekočem,so v vseh P na razpolago pamperske. Na forumu nosečnost: Ptujčanke/Ormožanke poznam nekaj punc in so mi tak rekle. Ena je napisala, da ji je pol njen od doma prinesel pamperske, ker so ji šle tetra plenice na živce.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 20.11.2008 21:02:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sem bla včeraj v TUšu in kupla tist termometerček a to tisti govoreči
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 20.11.2008 21:11:25
|
|
|
|
tia
|
Pa Lari sem neki reči kupla.... me drugim tudi Mustelino kremo proti temenci..... zdej pa da vidim, če je vredna 10 evrotov.... je vredna tega dnarja,tudi jaz jo mam
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 20.11.2008 21:12:51
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Pa Lari sem neki reči kupla.... me drugim tudi Mustelino kremo proti temenci..... zdej pa da vidim, če je vredna 10 evrotov.... ni vredna,sigurno . Je dovolj olje,samo moraš imet fajn krtačko,da ji sčešeš. Gre pa tud brez olja dol moraš sprobat,mislim da je vredna
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 20.11.2008 21:35:23
|
|
|
|
meta21
|
Vam moram nekaj povedat... Šla sem pogledat tista dva posnetka o tem kaj pomenijo vrste joka, ki jih je leda objavla na 142. strani in hkrati rinla Lovrotu dudo v usta, ker je zraven mene v ležalniku in skoz neki jokca. Sem mislila, da je zaspan, ker že od 3h ni pošteno spal. No in na koncu posnetka sem ugotovila, da joka kot da bi hotu rignt pa sem si rekla: No, pa da vidmo. In ko sem ga dvignla iz ležalnika je-RIGNU!!! Zdaj čisto zadovoljno vleče dudo in že skoraj spi. Slučaj?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 20.11.2008 22:03:10
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Me to you mi smo pa imeli danes UZ kolkov in je vse BP, tako da furamo sedaj samo pampersko....... Super.... Lara ima komaj čez en mesec UZ kolkov... ma jst ji čez dan ne dajam več tetra plenic čez.....samo ponoči... se mi zdi tku omejena v tistih fagotih... A ste vse široko povijale al kaj Jaz sem na forumu prebrala da v nekaterih porodnišnicah, npr. Ptujski dobijo pampersko samo za ponoči, ostalo pa previjajo v tetra plenice. Moj Lovro ni nikol imel tetra plenice na ritki, ker so mi v P rekli, da je vse oki in tudi tam so ga vedno dali v pleničko za enkratno uporabo. jaz ga nisem.... ima oba kolka 1a..... drug teden imava uz pa bomo videli
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 20.11.2008 22:04:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Pa Lari sem neki reči kupla.... me drugim tudi Mustelino kremo proti temenci..... zdej pa da vidim, če je vredna 10 evrotov.... obvezno poročaj .... Kaj ta mustela se v lekarni kupi?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 20.11.2008 22:08:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Vam moram nekaj povedat... Šla sem pogledat tista dva posnetka o tem kaj pomenijo vrste joka, ki jih je leda objavla na 142. strani in hkrati rinla Lovrotu dudo v usta, ker je zraven mene v ležalniku in skoz neki jokca. Sem mislila, da je zaspan, ker že od 3h ni pošteno spal. No in na koncu posnetka sem ugotovila, da joka kot da bi hotu rignt pa sem si rekla: No, pa da vidmo. In ko sem ga dvignla iz ležalnika je-RIGNU!!! Zdaj čisto zadovoljno vleče dudo in že skoraj spi. Slučaj? jaz mam našo že v malem prstu Najlaže pa seveda prepoznam jok lakote.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 20.11.2008 22:08:58
|
|
|
|
gold fish
|
pa kje ste vse? ...še čvekic ni več............ buuuuuuuuuuuuuuu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 20.11.2008 22:10:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish pa kje ste vse? ...še čvekic ni več............ buuuuuuuuuuuuuuu tu smo,fishi
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 20.11.2008 22:13:10
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya a to tisti govoreči Tisti ja.... kr nej ga imajo...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 20.11.2008 22:16:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Saraya a to tisti govoreči Tisti ja.... kr nej ga imajo... tašča si ga je nabavla
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 20.11.2008 22:21:30
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia moraš sprobat,mislim da je vredna Sem jo namazala popoldne.... zvečer pa umila z žajfko.... bom vidla jutri kako bo... Zdej zgleda v redu, čeprav sem pozabla česat... hahaha... Ma dobro zgleda vedno tudi ko mažem z oljem ... ma pol naslednji dan ji spet ven butnejo....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 20.11.2008 22:24:47
|
|
|
|
Lara Croft
|
tašča si ga je nabavla Jst sem pa v Merkatorjevem katalogu uočila enega za 50 €.... pa sem naročila frendici, ki ima pika kartico da mi ga nabavi.... pride 42% cenej..... upam, da bo ta OK.... Čeprav se mi zdi, da so še najbolj zanesljivi tisti živosrebrni....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 20.11.2008 22:29:12
|
|
|
|
Lara Croft
|
Babe mene pa ful vrat boli.... pa vse čez rame.... Čeprav imam blazino, se mi jo ne da podstavljat, ko dojim in jo pestvam... Kašna masaža bi bla bolj primerna.... klasična al tista z olji?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 20.11.2008 22:35:44
|
|
|
|
Lara Croft
|
oj babeeeeeee!! Vidim da nisem edina k ne sfolga še neta Jst bi kej tle komentirala.... ma itak te zdej dva mesca ne bo in nebi vidla...
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?