|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
20.11.2008 9:51:32   
arabela*
dobro jutro vsemuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
20.11.2008 11:25:06   
gloria
mi smo pa imeli danes UZ kolkov in je vse BP, tako da furamo sedaj samo pampersko.......

user posted image user posted image user posted image ...sem vesela za vaju...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
20.11.2008 11:26:36   
gloria
Jst je tudi ne mučim s tem.... njej je lepo v mojem naročju, ne vem, zakaj bi jo stresirala s tem, da bi jo puščala samo v zibki.... Jo dam vedno not, ko mi zadrema v naročju, ma če začne jokat, jo takoj ven vzamem... dvakrat menda, da je ostala mirna, čeblala sama s sabo in pol zaspala... in še takrat sem bla zraven in jo božala... Sej ne delajo nič zanalašč..

...jaz delam isto in se sploh ne sekiram če mi gdo reče da ga bom razvadla....

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
20.11.2008 12:14:52   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

ker se mi zdijo vsi tako okrogli proti njej, pa ko poslušam: "moja poje 140 ml, moja 150 do 170 ml", potem si pa vse sorte študiram. Samo mleko imam in bi lahko jedla več, ampak pač noče.

naš se je v tem mesecu zredil za cca 900g.....pa ima obroke po 80-130, včasih še manj......

..to je čisto relativno...

..to da imaš mleko, pa te jezi ker noče več  jesti mi ne rabiš razlagat...ker meni sploh ni hotel, razen prvi mesec doma, pa če si stisnem še sedaj priteče ven...... pa sem se sprijaznila, da eden je bil popolnoma dojen...., pri drugem pa bo pač za 360 stopinj vse drugač....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
20.11.2008 13:18:23   
ključek
Danes pa praznuje user posted image  Zala.............

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
20.11.2008 13:42:02   
taja1235

punce dobr dan

nasa bejbi je bla ponoc pridna sva jedle ob enih pa ob sestih pa pol ob devetih sle za 1 urco vn pa jedle ob enih zdej se pa crkla mojo bradvico....ja dns sm mal bolš ste me fAJN POTOLAZLE   HVALA VSEM VAM SE DOBR DA VAS MAM..........OBJEMCEK VSEM

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
20.11.2008 13:57:08   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Danes pa praznuje user posted image  Zala.............

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
20.11.2008 13:57:55   
gold fish
mty - a ti greš z l-n v ikeo? že imaš njeno osebno?

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
20.11.2008 13:58:28   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235

punce dobr dan

nasa bejbi je bla ponoc pridna sva jedle ob enih pa ob sestih pa pol ob devetih sle za 1 urco vn pa jedle ob enih zdej se pa crkla mojo bradvico....ja dns sm mal bolš ste me fAJN POTOLAZLE   HVALA VSEM VAM SE DOBR DA VAS MAM..........OBJEMCEK VSEM

user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
20.11.2008 14:01:03   
ključek
mty - a ti greš z l-n v ikeo? že imaš njeno osebno?

ne, sama bova šla. mi je še malo premajhna za takšno dolgo vožnjo. pa potem letanje po trgovinah, ker imava namen iti še v H&M.....jo bosta sestra in prababica mirkale.............user posted image user posted image user posted image user posted image

osebne pa še nisva dala delati zanjo.

< Sporočilo je popravil Me to you -- 20.11.2008 14:02:30 >

Neposredna povezava do sporočila: 3685
20.11.2008 14:04:38   
taja1235

SM JO ZDELE DALA V VOZICK JE PROU LEPO ZASPALA JE JEDLA 10 NA ENI 10 MIN NA DRUGI POL JE MAL TECNARLA SM JO SMA OBLEKLA PA LEPO V VOZICK IN EVO JE LEPO ZASPALA.. ;))) JO MAM NA TERASI

SE NEKI ME ZANIMA TISTE K DOJITE...A VAM MLEKO VN TECE, A MATE SKOZ BL TRDE JOSKE  AL MATE BL MEHKE...A JE TO ODVISNO CE SO MEHKE MN MLEKA TRDE VEC MLEKA...

TKOLE ZDEJ PA SIBAM EN KLROG DA SE SE JS NAUZIJEM SONCKA PA ZRAKA DA BO MLEKO..
SE TIPOKAMO KAJ ZVECER...

POZDRAVCEK

Neposredna povezava do sporočila: 3686
20.11.2008 15:34:07   
Olivija*
taja, trde joške so v začetku, dokler se ne ustali ponudba in povpraševanje. Zdej maš lahko normalno mehke, pa je vseeno mleko noter.

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
20.11.2008 16:18:51   
Lara Croft
Jst inam vsako jtro trde... oz trdo...kumi zagrabi....user posted image

Sliko za dokument bom pa sama nardila.... lepo na trebušček jo bom dala in ko bo dvignila glavco, bom škljocnila.... če nardim 100 fotk bo že ena dobra.... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
20.11.2008 16:51:42   
taja1235

no men ce je skp spala 5-6 ur sm mela tok trde da je komi zagrabla uceraj pa dns mam pa cist mehke (pa me je mal panika zagrabla pa prou zanic sem ;( ) bom vidla kake bojo cez noc...
upam da bo tale moj sistem dojenja zlaufal pa da zacne pridobivat na tezi..ker drgac prou ne vem kaj bom nardila..
do mal prej sva ble zuni pa zunaj tok piha da bi naju kmal odnesl...zdej se mi pa igra na dekci...js pa mal na netek da se sprostim pol pa spet dojenje...

zdej pa en bom vec tezila......punce dejte mi povedat kaj mate za zimo...bundice al pajacke???
js sm lih uceraj gledala v baby centru pajacke pa se mi zdijo tok nerodni sam je pa fajn k ji z nobenih strani ne piha je lepo notr k en kostrucek...a je bla kera v kratkem v LJ v H&M a majo kake bundice pajacke?????

pozdravcek***

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
20.11.2008 17:20:35   
pf
No Taja lepo da se vama je malo odprlo. Jaz Lano jutri peljem k pediatru, ker obupno joka ko vidi dojko. Ne vem če jo ne matra malo sor, malenkost bel jeziček ima, ali pa kaj drugega in ji ni za papat, ker jo peče oz. boli. Ne vem, samo ne bom čakala do srede, ko imava posvetovalnico, da ne bo revca še cel vikend jokala na dojki.

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
20.11.2008 17:22:07   
pf
Drugače pa imava pajacka in se ful obnese, imava pa tudi zimsko vrečo za v voziček. Samo ta pa ni toliko praktična, ker za druga kot v voziček ni, ne moreš otroka dat v lupinico z njo. Tako da je pajacek zakon. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
20.11.2008 17:53:09   
taja1235

ja ti kr pejdi jo pokazat js jo bom sla pa v torek ali sredo vagat da vidm kok bo sla gor
ja sej bom pomoje kr pajacka kupila...sam ne vem kje majo kake pametne pa lepe in ne prevec drage

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
20.11.2008 18:15:19   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Jst inam vsako jtro trde... oz trdo...kumi zagrabi....user posted image

Sliko za dokument bom pa sama nardila.... lepo na trebušček jo bom dala in ko bo dvignila glavco, bom škljocnila.... če nardim 100 fotk bo že ena dobra.... user posted image

kak samauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
20.11.2008 18:19:05   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235

zdej pa en bom vec tezila......punce dejte mi povedat kaj mate za zimo...bundice al pajacke???
js sm lih uceraj gledala v baby centru pajacke pa se mi zdijo tok nerodni sam je pa fajn k ji z nobenih strani ne piha je lepo notr k en kostrucek...a je bla kera v kratkem v LJ v H&M a majo kake bundice pajacke?????

pozdravcek***

meni so pajacki zakon.Jaz ga že uporabljam dva meseca,odkar je hladno.Bom pa za zimo kupla še enga bolj debelega.Jaz tud gledam,da ima vedno tisto lukinjo spodaj,da jo lahko v lupinici zvežem skozi pajacka,ko sva na šetnji in v avtuuser posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
20.11.2008 18:20:35   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Drugače pa imava pajacka in se ful obnese, imava pa tudi zimsko vrečo za v voziček. Samo ta pa ni toliko praktična, ker za druga kot v voziček ni, ne moreš otroka dat v lupinico z njo. Tako da je pajacek zakon. user posted image user posted image user posted image

jaz mam zimsko vrečo na lupinici tudi in se super obnese.Tako v avtu,kot na šetnjiuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
20.11.2008 18:21:33   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

mi smo pa imeli danes UZ kolkov in je vse BP, tako da furamo sedaj samo pampersko.......user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
20.11.2008 18:23:08   
arabela*
jaz pa sem danes delala musako,pa palačinke z gozdnimi sadeži in sladko smetano.Sem se tak nažrla,da komaj diham.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
20.11.2008 18:57:47   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jaz pa sem danes delala musako,pa palačinke z gozdnimi sadeži in sladko smetano.Sem se tak nažrla,da komaj diham.user posted image

naslednjič se povabim na tako dobro kosilo.........................user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
20.11.2008 19:43:08   
ključek
punce, ima mogoče katera eno nalepkico od merkurja??? eno bi še nujno rabila ker morava nakupiti še par stvari za našo hiško, pa bi rada koristila 15% popust. prosim, prosim........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
20.11.2008 19:45:20   
morango
Taja1235, lepo, da si se potolažila. Pa ne se sekirat zaradi mehkih dojk, je sigurno mleko notri, če pa je prišlo do večjega povpraševanja, se ti bo ponudba ob rednem pristavljanju poštimala v dnevu ali dveh. Trde pa so dojke ob navalih mleka al pa zjutraj, če zelo dolgo ne podojiš.

Jaz uporabljam pajaca zdaj za v voziček, imam tud zimsko spalko za v voziček, oboje je zelo uporabno.
Za lupinico pa jo, vsaj do zdaj, ko še ni bilo takega mraza, oblečem v jaknico. Se mi zdi, da bi se v pajacu skuhala pa še premikat se ne more. Je pa res naša punca bolj hladne sorte in sovraži pretirano toploto, se sploh ne more umirit in zaspat.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?