Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.11.2008 16:20:37
|
|
|
|
petra1978
|
Bubi, zelo lepa fotoknjiga. Me je tako navdušila, da bomo verjetno mi tudi to naredili.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.11.2008 19:21:59
|
|
|
|
ključek
|
včeraj nisem mogla...saj veš r.d. ...pa vse priprave...., kako je uspela žurka???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.11.2008 20:44:50
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Vrži v smeti tisto reč... Danes se ni niti enkrat vklopil. Veš, med nosečnostjo sta me 2 kolegici prepričevali da naj kupim ANGELCARE, pa sem se cel čas zgovarjala, da nočem bit paranoik in da se itak ne bo nič zgodilo... pa me je vseeno ves čas črvičilo, kaj pa če...? Na koncu me je moj prepričal, da sva kupila navadno varuško. In potem....sva ga dobila za darilo!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.11.2008 21:34:51
|
|
|
|
meta21
|
Kje ste čveke?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.11.2008 23:04:23
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you včeraj nisem mogla...saj veš r.d. ...pa vse priprave...., kako je uspela žurka??? uspela... ..najprej so imeli otroci v mcd - 13 komadov , pol pa še doma s starši in starimi starši ..... pa se niso spravili pred 22.30 ..... .... mogoče posledično pa je naš mali pikec spal od 23 pa do 5.30 zjutraj , pa še pol do 8.30 ...bomo videli kako bo danes....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.11.2008 23:06:21
|
|
|
|
gold fish
|
jaz sem zdaj tu, samo tud jaz grem... me nekak grlo boli danes ..gram malo angala not našpricat .... vidim, da je lara prijavljena ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.11.2008 23:07:06
|
|
|
|
gold fish
|
..popravljam...nič več ni prijavljena ... ...monologi... nočka
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.11.2008 23:14:53
|
|
|
|
Lara Croft
|
prepričevali da naj kupim ANGELCARE, Sej jst sem tudi razmišljala, da bi to kupla.... ma ku sem zvedla, da more imet te senzorje tam čisto pri obrazeku, me je minilo... Ma me veseli, da se ni pritoževal nad selitvijo... Kje ste čveke? Jst sem imela migreno.... celo noč in danes do večera.... tko je blo lepo, vse te mesece, ku je nisem imela... sicer me malo čudi, da me je tku hitro nehala glava bolet.... ponavadi trajajo te muke tudi več ku dva dni.... Joj, kok sem jokala, ker se nisem mogla ukvarjat z Laro.... glih, kar je blo najnujnejše sem naredila..... jo previjala in si skuhala čaj, da nisem brez mleka ostala... sej sem se mogla prow silit, ki mi dela slabo po vsem, kar dam v želodec.... In še sama sem bla doma... res krasna kombinacija.... migrena + dojenček + sama doma... juhuhu... Je bla pa moja deklica tku pridna danes... sem ji razložila, da se ne bom mogla dost pogovarjat z njo in nič animacij po stanovanju... nič telovadbe, kopanja, stepanja.... Jst ne vem, ma ku da bi me razumela.... čist pridno je ležala v mojem naročju na kavču.... in se pogovarjala sama s sabo.... pa z lučko... bitje zlato... Ja in enkrat, ko sem se zjokala, me je gledala, naredila pipco in dobila v trenutku solzne in žalostne učke in začela jokat na en čisto nov način...... je prow čutla mojo bolečino, al kaj? Sej ne samo zaradi tega... ma jst jo imam tku rada, da ko o tem razmišljam, vedno jočem zraven...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 16.11.2008 14:36:37
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you selimo se.......................
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 16.11.2008 17:36:16
|
|
|
|
ključek
|
Je bla pa moja deklica tku pridna danes... sem ji razložila, da se ne bom mogla dost pogovarjat z njo in nič animacij po stanovanju... nič telovadbe, kopanja, stepanja.... Jst ne vem, ma ku da bi me razumela.... čist pridno je ležala v mojem naročju na kavču.... in se pogovarjala sama s sabo.... pa z lučko... bitje zlato... ku lepu............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 16.11.2008 17:38:25
|
|
|
|
ključek
|
danes ponoči smo bili kot polhki..........spali od 22.30 do 6............in potem še do 10.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 16.11.2008 17:52:10
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft prepričevali da naj kupim ANGELCARE, Sej jst sem tudi razmišljala, da bi to kupla.... ma ku sem zvedla, da more imet te senzorje tam čisto pri obrazeku, me je minilo... Ma me veseli, da se ni pritoževal nad selitvijo... Ja in enkrat, ko sem se zjokala, me je gledala, naredila pipco in dobila v trenutku solzne in žalostne učke in začela jokat na en čisto nov način...... je prow čutla mojo bolečino, al kaj? Sej ne samo zaradi tega... ma jst jo imam tku rada, da ko o tem razmišljam, vedno jočem zraven... Saj nima nobenih senzorjev. Dve plošči sta pod jogijem in kabelčič do omare kjer stoji mali plastični angelček z lučko. Glede migrene pa si sicer ne znam predstavljat HB kako je to ampak super da je mimo. Z dojenčki smo pa mame baje še dolgo zeeelooo povezane, tako da čisto možno da je čutila tvojo žalost in bolečino. Mi je zadnjič teta, ki je VM sestra zabičala, da moram bit skoz dobre volje!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 16.11.2008 17:52:49
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you danes ponoči smo bili kot polhki..........spali od 22.30 do 6............in potem še do 10............. In zdaj naj bo tako vsak dan...
< Sporočilo je popravil meta21 -- 16.11.2008 17:53:16 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 16.11.2008 18:11:05
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Bubi, zelo lepa fotoknjiga. Me je tako navdušila, da bomo verjetno mi tudi to naredili. Hvala Bom vesela, če še katera druga pokaže kako knjigo. Ko jih takole gledaš, dobiš ideje
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 16.11.2008 18:28:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
da moram bit skoz dobre volje! Hja.... ampak, če nisi dobre volje, je po moje boljš, da to pač izraziš, kakor koli že... ne pa da glumiš, da si.... to otrok tudi čuti...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 16.11.2008 18:29:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
danes ponoči smo bili kot polhki..........spali od 22.30 do 6............in potem še do 10............ Luxus, ne?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 16.11.2008 19:48:45
|
|
|
|
arabela*
|
bubi,mene tudi tvoja fotoknjiga zanima
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 16.11.2008 19:49:04
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst sem imela migreno.... celo noč in danes do večera.... tko je blo lepo, vse te mesece, ku je nisem imela... sicer me malo čudi, da me je tku hitro nehala glava bolet.... ponavadi trajajo te muke tudi več ku dva dni.... Joj, boga Lara, sam, da je mimo. Imam prijateljico, ki jo mučijo migrene, tako da si predstavljam, kako hudo je lahko. A v nosečnosti je pa nisi imela? Ja in enkrat, ko sem se zjokala, me je gledala, naredila pipco in dobila v trenutku solzne in žalostne učke in začela jokat na en čisto nov način...... je prow čutla mojo bolečino, al kaj? Ja, Lara, sem prepričana, da so ta mala bitjeca še zelo povezana z nami. Saj so bila pa tako dolgo del nas in so tud čutla naše veselje al pa žalost. Jaz sem pa včeraj zvečer staknila vnetje prsi in takoj dobila vročino, pol mi je moral dragi obkladke menjavat in za Leno skrbet. In ko je blo res hudo z mano, me je mala enih pet minut nepremično gledala, prav z eno zaskrbljenostjo. Pa z rokco si je glavo podprla in je bla videt prav žalostno. Sem ji mogla razložit, da bom kmalu bolje. Ma res mi je blo tako lepo, ko sem vidla to povezanost med nama. Sem tud jaz kar mal pojokala. No, na srečo sem ob iztiskanju in z obkladki pregnala vnetje in se na srečo ni razpaslo v kaj hujšega. In dekletce je včeraj tako lepo spalo, kot da bi vedla, da si moram odpočit. A ni bil danes en prekrasen dan? Ste kaj uživali na soncu?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 16.11.2008 19:50:17
|
|
|
|
morango
|
Uf, ta moj tekst je pa tud ves v okvirčkih, tako da ne vem, če se je za znajt. Citiranje ostaja moja šibka točka.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 16.11.2008 19:51:29
|
|
|
|
morango
|
bubi,mene tudi tvoja fotoknjiga zanima Mene tudi, razmišljam, da bi jo naredila, pa še nisem videla kakšnega vzorca. BI res prosila za ogled.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 16.11.2008 20:33:37
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango Uf, ta moj tekst je pa tud ves v okvirčkih, tako da ne vem, če se je za znajt. Citiranje ostaja moja šibka točka. Sej bo morango, sej bo... Ko citiraš, se ti text pojavi med quoti..... in ti moraš začet pisat pod tistim quotom, ki ima tudi /.... včasih je nižje in ga v ekrančku ne vidiš..... skrolaj do konca in se s kurzorjem postavi spodaj. Drugače pa lahko izdelek pogledaš tudi v predogledu in če nisi zadovoljna popravljaš.. Imam prijateljico, ki jo mučijo migrene, tako da si predstavljam, kako hudo je lahko. A v nosečnosti je pa nisi imela? Ja, tisti, ki nimajo migren si težko predstavljo, kako je to... skor ni za verjet, da lahko glava tako boli... Med nosečnostjo sem imela samo 2x..... enkrat po horionski biopsiji... in drugič, ko me je zob ful bolel in mi je šaril po njem.. Drgač pa imam migrene vsak mesec, včasih se zgodi, da gresta dva mimo... Jaz sem pa včeraj zvečer staknila vnetje prsi in takoj dobila vročino, Uf, sem samo slišala, kako zna bit to svinsko.... ma kaj imaš tolko mleka? Ponavadi se to bolj na začetku dogaja... Ma hvala bogu, da si rešla... In ko je blo res hudo z mano, me je mala enih pet minut nepremično gledala, prav z eno zaskrbljenostjo. Pa z rokco si je glavo podprla in je bla videt prav žalostno. Neverjetno ja... zlata bitjeca... A ni bil danes en prekrasen dan? Ste kaj uživali na soncu? Seveda da ja.... res lep dan... pa burja je tko lepo pometla z vlago...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 16.11.2008 22:38:28
|
|
|
|
gold fish
|
babike...samo, da vas pozdravim... ..jaz sem tako utrujena, pa grlo me boli in ušesa imam zgleda vneta...mi nonstop nekaj zvoni not.. ..jutri imamo 3 posvetovalnico in cepljenje.... se vam javim jutri popoldan... Držite pesti, da ne bo ... Aja, lara... naš je enkrat imel ful krče, pa cel dan jokal, pa še pol tavelik goro domače naloge, pa malemu nič ni pomagalo (kapljice, masaža, čaj, ....), velik pa ni mogel deleti naloge, ker se je ta mali nonstop , možek je bil pa popoldan v službi,....... čez določen čas sem se v spalnici s tamalim v naročju začela tako in se je mali potem res umiril kot bi čutil, da mami več ne more..... Bo že držalo..... zdaj pa grem...... Nočko.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 16.11.2008 22:40:39
|
|
|
|
gloria
|
Jaz sem pa včeraj zvečer staknila vnetje prsi in takoj dobila vročino, ....jaz pa danes ....pa še pobelelo mi je pol brdavice in ko je mali sesal me je tko bolel da je joj ....pol se mi je pa predrlo in je šlo ven kot krema gosta bela snov na konc pa še mal krvi....no zdej mi je že mal boljš zjutri me se pa majčka ni smela dotaknit kok je bolel ... ...imeli smo drugo posvetovalnico in je bilo vse ok.....Nik super napreduje da sem se začela že mal sekirat da mogoče preveč ne dobiva .....no pediater me je potolažil da je rojen z 4200 g. in da je 6300 g. ok ker je velik.... ...krči so še prisotni ampak malo manj...zgleda da vetrovne kapljice res pomagajo.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 17.11.2008 9:48:59
|
|
|
|
petra1978
|
Dobro jutro mamice! Danes pa jaz častim. Pri nas je bilo pa včeraj tako grdo in megleno vreme, da smo se ob 11h naložili v avto (mami, ati, sestra, moj Gal in jaz - mojega
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 17.11.2008 9:53:06
|
|
|
|
petra1978
|
kar nekaj klikam, potem pa pošljem na pol napisan post Hotela sem napisat, da mojega še vedno ni doma, tako da smo šli brez njega. Spet bluzim. Šli smo na Pohorje na Areh in bili cel dan na sončku. Gal je prav užival in večino časa prespal v vozičku. Danes imamo pa tudi doma sonček, tako da komaj čakam sprehod.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?