Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.11.2008 22:01:06
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Nikjer nobene? Prav-grem zrihtat malega in upam na manj stresno noč! Pa-pa Vrži v smeti tisto reč...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.11.2008 22:05:28
|
|
|
|
ključek
|
nočko.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.11.2008 23:19:54
|
|
|
|
arabela*
|
grete vse na uho al kako??
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.11.2008 23:40:11
|
|
|
|
arabela*
|
Nobene,eh pol pa grem nočkaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.11.2008 7:47:30
|
|
|
|
amor real
|
jutroooooooooooooooooooo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.11.2008 8:44:07
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.11.2008 10:23:17
|
|
|
|
ključek
|
jutro!!! lana neja naju je spet presenetila.........spat smo šli okrog 22, pa je spala do 5.20............. ..............potem pa še do 9..............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.11.2008 10:26:10
|
|
|
|
ključek
|
zdej grem pa stvari v škatlo zlagati.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.11.2008 11:46:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you zdej grem pa stvari v škatlo zlagati.............
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.11.2008 11:51:09
|
|
|
|
amor real
|
Evo, mene! Z Tomažem sva bila v Trstu pri pediatrinji, ki jo pozna ena moja kolegica in je po pregledu rekla, da on sploh ne potrebuje dodatnega vitamina A in D3 in mi je predlagala, da naj mu sploh ne dajem idroplurivita ali adisterola oz. našega AD3, ker ga namreč dobiva že v Novalacu in tudi sicer v Italiji predpišejo te vitamine samo otrokom, ki zaostajajo v razvoju oz. kažejo že začetne znake rahitisa oz. jim v krvi kronično primankuje tega vitamina , nikakor pa ne predpisujejo tega tako kot pri nas kar vsakemu dojenču preventivno. Zdaj pa bodi pameten, če moreš Jaz sem se odločila, da mu do dopolnjenega 3. meseca starosti ne bom dajala ničesar (krči....) potem pa provam še 1x z našimi AD3, če jih bo prenašal dobro nadaljujem, drugače pa mu bom itak kmalu začela dajati tudi drugo hrano in bom bolj pozorna na ta dva vitamina. Idroplurivit pa mi je odsvetovala, ker vsebuje še durge vitamine, za katere je brez veze, da se kopičijo v telesu, če jih otrok sploh dodatno ne potrebuje.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.11.2008 12:21:31
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you zdej grem pa stvari v škatlo zlagati............. selimo se.......................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.11.2008 12:24:15
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real Evo, mene! Z Tomažem sva bila v Trstu pri pediatrinji, ki jo pozna ena moja kolegica in je po pregledu rekla, da on sploh ne potrebuje dodatnega vitamina A in D3 in mi je predlagala, da naj mu sploh ne dajem idroplurivita ali adisterola oz. našega AD3, ker ga namreč dobiva že v Novalacu in tudi sicer v Italiji predpišejo te vitamine samo otrokom, ki zaostajajo v razvoju oz. kažejo že začetne znake rahitisa oz. jim v krvi kronično primankuje tega vitamina , nikakor pa ne predpisujejo tega tako kot pri nas kar vsakemu dojenču preventivno. Zdaj pa bodi pameten, če moreš Jaz sem se odločila, da mu do dopolnjenega 3. meseca starosti ne bom dajala ničesar (krči....) potem pa provam še 1x z našimi AD3, če jih bo prenašal dobro nadaljujem, drugače pa mu bom itak kmalu začela dajati tudi drugo hrano in bom bolj pozorna na ta dva vitamina. Idroplurivit pa mi je odsvetovala, ker vsebuje še durge vitamine, za katere je brez veze, da se kopičijo v telesu, če jih otrok sploh dodatno ne potrebuje. ja res..................zdej pa bodi pameten............... ...............toliko kontra informacij dobivamo za iste stvari, da včasih res ne veš več kaj je prav in kaj ne........jaz imam tudi te kapljice Idroplurivit, dajem ji pa itak Novalac...............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.11.2008 12:34:22
|
|
|
|
amor real
|
kapljice Idroplurivit, dajem ji pa itak Novalac Koliko idroplurivita ji pa daješ na dan? Lepo in uspešno selitev, vam želim
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.11.2008 13:05:09
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe,rabim pomoč. Kak se reče tistim avstrijskim kapljicam proti krčkom?? Mislim,da je ,pa še enih par pisalo,da jih imajo in da baje pomagajo LEFAXIN
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.11.2008 13:06:47
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ne imam AR proti polivanju. Ma saj ne vem več kaj naj kupim jaz tud vedno mislim, če je kaj jokcav, da je to od AM..... Ampak bom zaenkrat kar na A1 ostala...(malo mu še prematila not zmešam, da ga ravno ne vržem vstran)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.11.2008 13:07:48
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: simat mi pa ac, je ful boljš, prej krči po vsakem obroku, zdaj pa sam še zvečer od 6 do 9 h, tko da je boljš, pa šerajš ga pije, k ne smrdi tok. naša je po aptamilu kar shujšala od krčev. probaj dat 2x na dan, dop. in pop. čaj .... naš ga pije sedaj redno 2x na dan med obrokoma in je boljše...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.11.2008 13:08:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: simat mi pa ac, je ful boljš, prej krči po vsakem obroku, zdaj pa sam še zvečer od 6 do 9 h, tko da je boljš, pa šerajš ga pije, k ne smrdi tok. naša je po aptamilu kar shujšala od krčev. misliš,da bi bilo kaj narobe,če bi začela mešat AR in AC saraya - jaz mešam aptamil 1 in aptamil prematil......, pa ni panike... Pa mislim, da je bubi enkrat rekla, da je mešala aptamil1 in novalac pri bubiju
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.11.2008 13:10:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you selimo se.......................
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.11.2008 13:14:04
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you punce, tiste k ste že dobile M.............je tudi vam dobesedno lilo???ker meni že 2 dni lije, lije, lije.............. Jaz sem jo imela 5 dni ampak od tega 4 dni samo dnevni vložek. Sem najprej mislila, da je kakšen del zaostale čišče še prišel bodi vesela..............jaz komaj folgam vložke menjati................. ...........ne res, da noute misnle da pretiravam............. poznano
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.11.2008 13:16:53
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jaz sem si programček naložila...............sedaj pa.......... ..............kako si ti lahko napisala besedilo noter???pa slike razvrstila??meni jih sam razmeče sem in tja............ Najboljše, da si najprej skopiraš želene slike v posebno mapico, potem pa pustiš čarovniku, da naredi po svoje. On jih zlaga po datumu nastanka slike, pa po barvah. Jaz nikoli ne dam iz vseh slik delat, ker jih je preveč in nočem, da program dela selekcijo. Za besedilo pa si dodaš okvirček in pišeš. Saj je ful enostavno, malo je treba poskusit na začetku. Jaz sem že lani začela s temi fotoknjigami, sem jih kar nekaj naredila bubi in mty - kaki programček to.... mi je šlo mimo... Prosim še enkrat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.11.2008 13:17:45
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you zdej grem pa stvari v škatlo zlagati............. selitev
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.11.2008 13:24:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you zdej grem pa stvari v škatlo zlagati............. selitev ja v novo hišo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.11.2008 13:25:46
|
|
|
|
arabela*
|
spet nisi na srečanje prišla Enkrat pa bi se res lahko spoznale
< Sporočilo je popravil Saraya -- 15.11.2008 13:26:48 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.11.2008 14:17:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you zdej grem pa stvari v škatlo zlagati............. selitev.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 15.11.2008 14:19:27
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya spet nisi na srečanje prišla Enkrat pa bi se res lahko spoznale včeraj nisem mogla...saj veš r.d. ...pa vse priprave...., enkrat nam bo pa ja uspelo Kaj je spet kako na vidiku - že dogovorjeno mislim?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?