Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.11.2008 17:03:43
|
|
|
|
arabela*
|
Ne imam AR proti polivanju. Ma saj ne vem več kaj naj kupim
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.11.2008 17:06:06
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jst bom pa danes sama sspala.... moj možek bo 3 dni v Kranju... no sej jutri pride domov zvečer... ma danes se mu pa ne splača...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.11.2008 17:06:46
|
|
|
|
simat
|
mi pa ac, je ful boljš, prej krči po vsakem obroku, zdaj pa sam še zvečer od 6 do 9 h, tko da je boljš, pa šerajš ga pije, k ne smrdi tok. naša je po aptamilu kar shujšala od krčev.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.11.2008 17:13:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: simat mi pa ac, je ful boljš, prej krči po vsakem obroku, zdaj pa sam še zvečer od 6 do 9 h, tko da je boljš, pa šerajš ga pije, k ne smrdi tok. naša je po aptamilu kar shujšala od krčev. misliš,da bi bilo kaj narobe,če bi začela mešat AR in AC
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.11.2008 17:19:04
|
|
|
|
simat
|
po mojem da ne jaz bom podnevi dajala ac ponoč pa navadn novalac al pa nf za dolgo nasitnost dojenčkov.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.11.2008 17:24:43
|
|
|
|
petra1978
|
Saraya, mi imamo antiflat in našemu Galu pomaga.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.11.2008 17:33:20
|
|
|
|
arabela*
|
aja,kaj pa tiste koroške,ko ste ene naročale .So iste al kako
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.11.2008 17:51:53
|
|
|
|
*bubi*
|
misliš,da bi bilo kaj narobe,če bi začela mešat AR in AC probaj najprej samo AC. Je tudi bolj gost in možno, da ne bo polivala.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.11.2008 17:59:46
|
|
|
|
*bubi*
|
Za tiste, ki ne poznate fotoknjige: v DMu imajo vzorce, vsaj tu, ko jaz naročam. Lahko pa na tej strani primere pogledate: https://asp.photoprintit.de/microsite/14/fotobook_example.php
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.11.2008 18:11:52
|
|
|
|
ključek
|
Za tiste, ki ne poznate fotoknjige: v DMu imajo vzorce, vsaj tu, ko jaz naročam. jaz sem si programček naložila...............sedaj pa.......... ..............kako si ti lahko napisala besedilo noter???pa slike razvrstila??meni jih sam razmeče sem in tja............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.11.2008 18:17:25
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kaj pri bogecu milemu naj počnem s spalno vrečo brez rokavov? Zakaj je to dobro? Kaj v roke jo pa ne zebe, al kaj? Mene, ja.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.11.2008 19:21:06
|
|
|
|
pf
|
Bubi hvala za link, čudovito si naredila. Pohvalno. Lepo darilo in spomin za vse življenje za tvojo bubiko. Lara Croft Lana ima tudi spalno brez rokavov, ker nima rada rokic nekje not preveč zaprtih. Otročki imajo itak rokce bolj okrog glave in ne pokritih, no vsaj naša.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.11.2008 19:26:03
|
|
|
|
Lara Croft
|
Otročki imajo itak rokce bolj okrog glave in ne pokritih, no vsaj naša. Lara spi na trebuščku in ji rokice vedno ostanejo pokrite... sej zdej še ne pade temperatura tko zlo ponoči... ma pozimi pa ne vem, če je ne bo zeblo v tisti vreči... Ma si bom zrihtala kr še kakšno z rokavi.... Imam eno, ma je ful prevelika... se bo še zgubila v njej...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.11.2008 19:47:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kaj pri bogecu milemu naj počnem s spalno vrečo brez rokavov? Zakaj je to dobro? Kaj v roke jo pa ne zebe, al kaj? Mene, ja. za poleti je fajn. Drugače pa,jaz naše nikoli ne pokrijem niti z odejico čez roke,samo do pasu
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.11.2008 20:06:23
|
|
|
|
Lara Croft
|
nikoli ne pokrijem niti z odejico čez roke,samo do pasu Ja, ma vi imaste vroče, si rekla..... mi nimamo, sploh ne ponoči..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.11.2008 20:19:38
|
|
|
|
RAČKAPK
|
VSE NAJBOLJŠE STAREJŠEMU FANTKU LEPO PRAZNUJTE ČAW
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.11.2008 20:24:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft nikoli ne pokrijem niti z odejico čez roke,samo do pasu Ja, ma vi imaste vroče, si rekla..... mi nimamo, sploh ne ponoči.. lara,iz preventive.Otrok si lahko nezavedno,ko miga,spravi dekico čez glavo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.11.2008 20:25:42
|
|
|
|
arabela*
|
vse najboljše tvojemu pikecu
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.11.2008 21:04:05
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you punce, tiste k ste že dobile M.............je tudi vam dobesedno lilo???ker meni že 2 dni lije, lije, lije.............. Jaz sem jo imela 5 dni ampak od tega 4 dni samo dnevni vložek. Sem najprej mislila, da je kakšen del zaostale čišče še prišel
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.11.2008 21:10:05
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you punce, tiste k ste že dobile M.............je tudi vam dobesedno lilo???ker meni že 2 dni lije, lije, lije.............. Jaz sem jo imela 5 dni ampak od tega 4 dni samo dnevni vložek. Sem najprej mislila, da je kakšen del zaostale čišče še prišel bodi vesela..............jaz komaj folgam vložke menjati................. ...........ne res, da noute misnle da pretiravam.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.11.2008 21:11:49
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya aja,kaj pa tiste koroške,ko ste ene naročale .So iste al kako Saraya, Lovro je imel težave s prebavo, ker je na Aptamilu in ga je ful matralo. Pol sem pa v lekarni kupila kapljice GAS BIMBI (za prebavo) in od takrat ni nobenih težav.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.11.2008 21:15:30
|
|
|
|
meta21
|
Moj Lovro je pa danes prvič spal v svoji sobi in to od 11h zvečer do 7h zjutraj! To je lepši del novice. Slaba stran je pa to, da se je 3x sprožil alarm na angel care-u in še 3x samo opozorilo. Tiste, ki imate izkušnje z AC, imate kakšno ralago? Ker ne verjamem, da bi mi otrok ponoči skoraj 6x nehal dihat. Preverla sem že vse, poleg tega se prej v najini spalnici ni vklapljal.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.11.2008 21:17:32
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Za tiste, ki ne poznate fotoknjige: v DMu imajo vzorce, vsaj tu, ko jaz naročam. jaz sem si programček naložila...............sedaj pa.......... ..............kako si ti lahko napisala besedilo noter???pa slike razvrstila??meni jih sam razmeče sem in tja............ Najboljše, da si najprej skopiraš želene slike v posebno mapico, potem pa pustiš čarovniku, da naredi po svoje. On jih zlaga po datumu nastanka slike, pa po barvah. Jaz nikoli ne dam iz vseh slik delat, ker jih je preveč in nočem, da program dela selekcijo. Za besedilo pa si dodaš okvirček in pišeš. Saj je ful enostavno, malo je treba poskusit na začetku. Jaz sem že lani začela s temi fotoknjigami, sem jih kar nekaj naredila
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.11.2008 21:57:32
|
|
|
|
meta21
|
Nikjer nobene? Prav-grem zrihtat malega in upam na manj stresno noč! Pa-pa
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.11.2008 22:00:23
|
|
|
|
Lara Croft
|
Moja Lara ful spi danes.... more nadoknadit, ki včeraj ni nič, al kaj? kdo bo pa ponoči spal? Mene pa glava boli.... se bojm, da se mi bo migena vrnila.... Si ne predstavljam kako bi sfolgala....
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?