![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.11.2008 21:18:32
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .... na današnji dan pred 9 leti pa je bil moj prvi PDP ....... Pikec je pa prišel pol 14 na svet ...bo zabava drug teden..... ...čestitke
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.11.2008 21:39:04
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .... na današnji dan pred 9 leti pa je bil moj prvi PDP ....... Pikec je pa prišel pol 14 na svet ...bo zabava drug teden..... ..........čestitam.................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.11.2008 22:04:24
|
|
|
|
gold fish
|
..... kdaj boste (če boste) ostale imele krst?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.11.2008 22:06:01
|
|
|
|
gold fish
|
....meni je pa cuker padel ...grem si iskat eno marcipanovo čokoladico... ...pridem še nazaj...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.11.2008 22:09:20
|
|
|
|
gold fish
|
....sem jo zmazala....mater so male ....cca 1,5cm x 3 cm ..... lahko bi blo v metrih .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.11.2008 22:22:44
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..... kdaj boste (če boste) ostale imele krst? mi ga načrtujemo za 1. februarja, takrat bo Sara stara skor 4 mesece...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.11.2008 22:22:46
|
|
|
|
gold fish
|
oooooooooooooooo ....................lana luna je prišla ... lara..zakaj nič ne napišeš...... ........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.11.2008 22:27:31
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish oooooooooooooooo ....................lana luna je prišla ... lara..zakaj nič ne napišeš...... ........ hvala za lep sprejem sej bom mogla kmal jit, ker slišim tamalo v zgornji štuk kako se dere... jo vsak večer mal krčki dajejo... drgač je pa pridna kot čebelica lara pa dpskrat prav da je cel dan prjavljena, čeprou je ni na računalniku...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.11.2008 22:28:42
|
|
|
|
lana luna
|
punce mene pa zanima, če ste s vse počakale do pregleda?? ker jest ga mam šele čez 10 dni, ampak bi mi že zdj pasal mal potelovadit... pa sploh ne vem če si že upam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.11.2008 22:29:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..... kdaj boste (če boste) ostale imele krst? nimam pojma.Se ne spravimo zravn.Nobena še ni bla krščena Jaz sen bila komaj pri 18.Sem skupaj kar naredila vse tri zakramente; krst, obhajilo in birmo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.11.2008 22:31:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....sem jo zmazala....mater so male ....cca 1,5cm x 3 cm ..... lahko bi blo v metrih ..... jaz pa jem tiste kinder,ko so vedno v hladilnikih,z posipom,al pa kinder bueno,al pa balije iz Hofra
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.11.2008 22:32:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna punce mene pa zanima, če ste s vse počakale do pregleda?? ker jest ga mam šele čez 10 dni, ampak bi mi že zdj pasal mal potelovadit... pa sploh ne vem če si že upam mi nismo čakali,ker nismo zdržali
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.11.2008 22:36:02
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: lana luna punce mene pa zanima, če ste s vse počakale do pregleda?? ker jest ga mam šele čez 10 dni, ampak bi mi že zdj pasal mal potelovadit... pa sploh ne vem če si že upam mi nismo čakali,ker nismo zdržali bomo dons probal če bo šlo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.11.2008 22:38:30
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..... kdaj boste (če boste) ostale imele krst? Jst sicer verjamem, da Bog je... vendar ga ne povezujem s cerkvijo.... tku da, mi je ne bomo krstili.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.11.2008 22:39:21
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..... kdaj boste (če boste) ostale imele krst? nimam pojma.Se ne spravimo zravn.Nobena še ni bla krščena Jaz sen bila komaj pri 18.Sem skupaj kar naredila vse tri zakramente; krst, obhajilo in birmo ..jaz sem mislila, da bi imeli sedaj konec meseca....pa sem si premislila...... bo po vsej verjetnosti tud enkrat februarja..... .....obhajilo in birmo sem pa jaz tudi imela šnelkurz...da sem se lahko cerkveno poročila..... boter mi je pa kar moj možek ....zdaj ga pa moram ubogat ................ja pa ja.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.11.2008 22:41:00
|
|
|
|
Lara Croft
|
lara..zakaj nič ne napišeš.. Sem jo šla kopat..... pa jedla je.... pa čaj sem si šla skuhat.... pa ene žabice sem iskala za jutri...... Hmali bom šla pa tudi jst spat....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.11.2008 22:41:42
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna punce mene pa zanima, če ste s vse počakale do pregleda?? ker jest ga mam šele čez 10 dni, ampak bi mi že zdj pasal mal potelovadit... pa sploh ne vem če si že upam se vidi, da je spet petek...dan za metek ...pa spet norite..... ...saj si čula me to you ..... kot bi bilo prvič...... ...če upaš...... probaj, pa boš videla ....... ma saj se hecam....... . . . . . . Je pa fajn, po tolkem cajtu ... ne Lara
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.11.2008 22:42:19
|
|
|
|
Lara Croft
|
pa sploh ne vem če si že upam Ma vi se kr spravte k delu..... pa kr cajt nej si vzame...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.11.2008 22:42:19
|
|
|
|
arabela*
|
,pa kak je zaj s tem.Baje je mati lahko svojim otrokom botra?.Ker jaz nimam namreč kanček pojma ,komu bi to rekla.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.11.2008 22:44:19
|
|
|
|
Lara Croft
|
Je pa fajn, po tolkem cajtu ... ne Lara Jaaaaaaaaaaaaa..... kaku dela dobro.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.11.2008 22:44:27
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ,pa kak je zaj s tem.Baje je mati lahko svojim otrokom botra?.Ker jaz nimam namreč kanček pojma ,komu bi to rekla. pomojem je lohk tut mami botra ja nism pa čist zihr...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.11.2008 22:45:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish . Je pa fajn, po tolkem cajtu ... ne Lara ,jaz se sploh več ustavit ne morem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.11.2008 22:45:23
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..... kdaj boste (če boste) ostale imele krst? Jst sicer verjamem, da Bog je... vendar ga ne povezujem s cerkvijo.... tku da, mi je ne bomo krstili..... se podpišem pod to... sem enakega mnenja... ampak krstili jo bomo, za naprej se bo pa že lohk sama odločla, tko kot sem se jest...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.11.2008 22:46:26
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Je pa fajn, po tolkem cajtu ... ne Lara Jaaaaaaaaaaaaa..... kaku dela dobro..... mah nč, najbolj da grem še jest probat... grem zdj otroka pomirit in spat dat, pa pod tuš grem mal se očedit, pol pa AKCIJAAAAAA!!!! fajn bodte, papa
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 7.11.2008 22:47:02
|
|
|
|
Lara Croft
|
,jaz se sploh več ustavit ne morem Saraya.... samo glej, da no boste td vi imeli 6 mesecev razlike...
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.