|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
18.10.2008 20:05:09   
Janey
Čer

Ati in Jakec papata, jaz pa imam sekundo da se javim. Za danes sma se z lubijem zmenila da nič računalnika in da se posvetiva drug drugemu, me zanima če se bo držaluser posted image user posted image zaćne se ko gre jaka spat, tak da jaz še lahkouser posted image user posted image

mi smo pa zjutraj šli v trgovino in za mojga atija darilo iskat in smo bli 3 ure namesto na sončku v trgovini in nismo nič našli za njega.user posted image user posted image ma sem iskala ko budala po celem trgovskem centru eno obično mikico, ki ni predebela in ni nekaj načičkana, pač enobarvna in je nisem našla za neko normalno ceno (ene 40, 50 eur, max), sej nike pa adidas majo krasne, samo ne za ta dnaruser posted image

no pol smo šli še k moji mami na kosilo in na zrak...smo šli na en bližnji hrib, Urban, ampak je tak pihalo, da smo po 20 minl pobegili dol in se šli raje sprehajat po parku, kjer j dost manj pihalo, pa še družbo smo dobili, malo emo in mamo njeno tak da je blo lušno. pol pa še je lubek našel 50 eur med listkiuser posted image user posted image hvala nekomu zgorajuser posted image user posted image in nas je povabil na palačinke.

zvečer bi pa še morali na eno družinsko zadevo pa je bil jaka siten in smo šli raje domov. kaj češuser posted image

no ona2 sta pojedla in že šibata proti postelji...pomoje se še kaj javim, ker je lubi itak pozabil kaj sma se zmenla, če ne pa...juhuhuser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
18.10.2008 20:07:52   
lillchy123
čer

midva se spet crkljava pri mamiciuser posted image  mišek že pančka, mami pa se pripravlja na prvi obisk diskoteke po ? letihuser posted image  upam, da ne bom najstarejša, pa da ne bom kazga mulca spat poslala user posted image
aja, pa ugotovila sem, da ne znam več v petkah hodit, zdaj pa ne vem, a je boljš da se lomim zarad petk al zarad preveč popitih rumkol?user posted image user posted image  se pa že ful veselim, ker v domačem kraju že nekaj let nisem šla ven, danes pa grem v diskoteko, kamor še vedno hodi moja bivša partija in kjer sem bila prvič zunaj ob koncu osemletke....

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
18.10.2008 20:10:38   
lillchy123
pa ven gremo šele ob 23h, tko da ČVEKE KJE STE???

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
18.10.2008 20:11:23   
Janey
lilchy NORO UŽIVAJ!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj grem pa za res...jaka je zaspal mojmu kar na rokah, zato še ni na poti v postlejo, ampak še kar na kavču

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
18.10.2008 20:17:53   
MetiLu
Čer!
Moj avtek je zakon user posted image user posted image user posted image  se skoz neki furkamo naokol user posted image

Možek je prišel iz Gotenice, tko da ma Janez spet animatorja doma, jaz pa še en par rok, da is malo oddahnem user posted image  

Ponoči imamo spet abonmaje, budnica na 2 uri user posted image user posted image user posted image  ne vem kaj je z našim fantičem, vsakih par tednov ga nekaj zamede in je ponoči štala user posted image

Danes je prvič jedel govedino, tko da smo meso dobro zalaufali. Kdaj pa ribe pridejo na vrsto?

Jutri pa možek spet dela user posted image , midva greva pa popoldan na kostanjev piknik user posted image

Vreme se je popravilo, tko da če boste organizirale v ponedeljek izlet v ZOO, tudi midva prideva, samo morava bit ob treh doma user posted image

Gorenjke moje, jest vas pa že mal pogrešam, se dolg nismo vidle, tko da če se boste še kej menile za kofi, bova midva tud priletela, če bom le frej.
Zdej sem za ziher dobila šiht, so z mano ful zadovoljne in začnem januarja redno user posted image

Buči, kako kaže z žličko? user posted image  sej se ne mudi, sam malo povprašam user posted image
Vsem bolnim februarčkom eno user posted image  da se hitro pozdravijo!

Zdej grem pa še neki pojest in SPAT!

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
18.10.2008 20:18:24   
listek1
čer, no naša popoldanska feštica je uspela user posted image  so skoraj vse pojedl, popil pa ne user posted image
Mali že spančka in upam, da pri tem ostane in da bo spal celo noč. Dones pa upam, da bom res vidla film, ki sem ga hotla gledat včeri. Pa žal ni šlo, ker sva Davida mirila skoraj do 22h. Je bil ful bogi, mi je še ful bruhal v loku. Sem se tok ustrašla, ampak se je potem počasi umiril in zaspal. Spal je pa celo noč. Me je zbudil šele ob 7h, potem pa pojedel in naju pustil spat skoraj do 10h user posted image

lilchy ful uživaj zuni dones user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
18.10.2008 20:43:10   
Februarka08
Lilchy, uživaj danesuser posted image user posted image
Janey user posted image user posted image za 50€user posted image user posted image user posted image
Meti user posted image user posted image za avteka in user posted image user posted image za službicouser posted image tud jest bi te že rada vidla spet mal in upam, da se res kmaluuser posted image
Listek user posted image user posted image za feštico
Dolenjka user posted image user posted image za carico da tako pridno papa
Mlavla, lepo da se kaj javišuser posted image

Jest sem pa spet user posted image Larisa mi je prejle pri večerji pomoje za ves dan hrane ven zbruhalauser posted image user posted image pa to ni res... kar naenkratuser posted image jest mislim, da ni krivo ˝skupno˝ kosilouser posted image sumim pa na Frutek, ker sem ji danes 1. dala z glutenomuser posted image user posted image ne vem... potem je mal kašice pojedla in prejle pred spanjem še mleko... vsaj to... no, po drugi strani sem pa user posted image ker sem ji že skoraj ritko pozdravilauser posted image še malo ima rdečo, ampak jutri mislim, da bo že okuser posted image user posted image

Zdej grem pa nazaj pred tv...
Lep večer.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
18.10.2008 22:14:51   
mesecnica
Nizy - user posted image  za Azro, da se čimprej pozdravi.

Bajsa - user posted image  za uspavanje Zale brez zize user posted image . Ah - jaz se sploh ne sekiram več, ker našo razvajam s tem, da greva skupaj spat in jo potem preložim v njeno posteljico. Jaz tudi ne morem gledati jo jokavo. Pa super za tako dolgo spanje user posted image .

Pina-1 - user posted image  pridna, pridna.

Jencili - super, da sta se imela fajn na žurki, pa user posted image   za Taja, da je bil tako uvideven do staršev.

Mlavla - samo, da ni tvojemu user posted image  nič. Avto se bo že popravil.

Dolenjka - Tara se pa full popravlja glede hrane user posted image . Pridna, da ti tako lepo je. Vi ste pa tako pridni, si vsak teden nove zaloge nnaberete na tržnici. Ej me pa nekaj zanima. A ti to kupuješ bio zelenjavo na tržnici, ali zelenjavo, ki je integrirano pridelana?

Janey - user posted image  tvoj lubek je mel pa res srečo, da je našel denarček user posted image . A mikice so pa dražje kot 50€? Hudo. Se vidi, da že dolgo nisem bila v šopingu.

Lillchy123 - uživaj na moč user posted image .

MetiLu - user posted image user posted image user posted image  za redno službo. Vem, da ti veliko pomeni, da boš blizu Janezu.

Listek1 - user posted image  za tvojega Davida, da se ti čimprej pocajta.

Mi smo pa danes tudi malo pohajkovali. Je bilo res lepo vreme. Upam, da bo še več takšnih. GH je jedla kar OK, samo kosilo ne moremo nikakor zadet, da bi lepo pojedla. Par žličk in potem usta čist zalima user posted image . Ne vem, ali ji pa piščanec ni všeč. Ah - tako, da sem danes dvakrat kosilo kuhala enkrat z meskom in potem ker tega ni hotela jest še samo zelenjavo. No pa je drugič bilo malo bolje. Ali je bila pa malo bolj lačna user posted image .
Evo jaz grem pa spet na net surfat, ker še vedno iščem LCD.

Mesečnica

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
18.10.2008 22:26:43   
nizy
mesečnica - hvala , ja pred pol urce zaspala, zdaj je pa že pokonc user posted image ,   ima  pa  totalno zamašen nosek user posted image ,  je pa dobr ,da ne joka .

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
18.10.2008 22:37:20   
Bajsa
Ta stara, ja ja ti že veš da tebe mislem, trebušna plesačica, in kje si ti??? Jaz sem tuki, sem sposobna F5 stiskat, maile pošiljat user posted image , pa še službo iskat user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
18.10.2008 22:53:48   
Bajsa
No zdej bo pa šefica pršla rečt lahko noč, a ne user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
18.10.2008 23:06:54   
dolenjka
Trebušna plesačica je mirila hči, ker se je pred 10 minutami zbudila in mal user posted image  user posted image  Moram mal zobovje ju3 prečekirat user posted image  No, zdaj je upam da ok, in jaz se grem z vodo pošpricat pa nina nana user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
18.10.2008 23:06:55   
Bajsa
Očitno ne bo dons nč čveka, pol  grem pa spat. Nočko!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
19.10.2008 7:23:02   
buči
Jutro, se nisem mogla včeraj javit, smo imeli spet norišnico!

Meti, žlička naročena, čakam dostavo, potem pa na kavo.

lilči, ful mislim na vaju z lukcem, kjub vsemu so to dobre informacije. Upam, da si včeraj uživala na žurki!

pina, jaz sem tu di za ZOO, sem si že uredila avto in da bo šel še Aljaž z nama, pa je včeraj zakuhal, tako da ne bo nič!

poleg tega, da me je skoraj kap, ko sem preoblačila postelje in ugotovila, da so nama jogiji splesneli!!!!!!!!!, je še Aljaž bolan. Jaz bom enkrat pop***** v tej hiši! Te vlage se ne moremo znebit! Pa Tilnu preoblačin rjuho tudi 2x na teden, ker kaj bruhne, ali so pa smrkli na rjuhi, pa na začetku tedna še ni bilo nič, včeraj pa ful črn jogi na spodnji strani. Sem ga res skozi okno vrgla, pa mpojga v BC naterala po novega. potem pa še v akcijo za najine jogije. tudi ti so bili na spodnji strani. Ej, preživim žužke v bajti, ampak tole je pa že višek! In potem po kosilu še Aljaž zakuha. K sreči ni šlo čez 39C, apak me je pa sprehajal celo noč: voda, Piki, sence, svečka, kdaj bo živ-žav, enkrat me je pa pač samo hotel videt. Sem malo koma!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
19.10.2008 8:08:43   
Janey
jutro

joj kdaj bomo kaj spali? pa malo dalj kot do pol 7???? jaz sem čist že uničena....rabim spaaanjeeeeeuser posted image

lubek je šel...ribe lvoituser posted image tak da sma sama samcata....najprej mi je mislil še avto vzet, sem bla kar malo jezna. mi2 grema še kako rundo odspančkat, ako jaka dauser posted image user posted image pol pa šibama na mrzlega sončka.

lep dan vsem

srečka in marusha, če mata čas pokličita za kako šetnjo in kavo

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
19.10.2008 8:49:06   
dolenjka
Jutro, za nami je super noč user posted image  Carica se je zbudila samo ob 3.30, pojedla in nazaj zašlafala do 7h, ko se je tako podelala, da je še mal ven pogledal user posted image  Še dobr, da ni več tist čist redek kakec user posted image  no ja, sej ni čudno, če je plenica od cele noči, pol pa še paketek uleti user posted image  user posted image  user posted image

A vam neki zaupam? Stipe je carico že pred pol ure na sonček peljal, jkaz pa kofetkam, pol bom pa sesalec zalaufala user posted image

Sam je res mraz ko pes user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
19.10.2008 10:21:15   
Janey
mi2 sma odspančkala še urco in pol, zdaj pa šibava na sončka.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
19.10.2008 11:39:37   
MetiLu
Dan!
Naša noč spet porazna ... do 2.30 je lubek ne vem kolikokrat vstal, pol se je pa Janez enostavno usedu sred svoje postle in se začel pogovarjat, vstajat, ... haloooooo a zdej se misli začet sred noči igrat user posted image  no, potem smo se 1 uro matrali, da je nazaj zaspal v svoji postelji, in potem je frajer brez zbujanja spal do 7.00, sam kaj ko potem jaz še eno uro nisem mogla nazaj zaspat... sem celo noč gruntala kako naj prestavim pohištvo v naši mali spalnici, da ne bomo imeli glav pod oknom... no zdej sem neki zgruntala in sem že takoj zjutraj vse obrnila, sej križ mi bo najbrž tud ven vrgl, ker sem se tega sama lotila, možek je šel itak na šiht... mogoče bomo pa zdej malo boljše spali, čeprav je postavitev zdej kr neki user posted image

Drugače pa Janez zdele po timingu predeluje dopoldansko rundo spanja, jaz mam pa že 2 kg mesne omake kuhane za v skrinjo, pa goveja župca se tud že kuha user posted image  zdej bi blo treba sam še posesat, sam se mi ne da... pranje in pospravljanje perila sem pa že včeraj zrihtala user posted image

Popoldan gremo pa na pečene kostanjčke na eno veliko kmetijo, kjer imajo konjičke in kjer sva z lubekom včasih jahala (konjičke, da ne bo pomote user posted image ), pa tud ena tekma bo (enduro jahanje), saj imajo zdej tam tud konjeniško društvo, tako da bo glede na vreme ful lep dan user posted image   Komaj čakam user posted image  mogoče se bom pa po 2 letih še sama spet spravila na konja user posted image  bi bil že čas, da ne bom vsega pozabila user posted image

pa pa

Aja, pa sosedje so prodali moj prejšnji avtek, tako da bom že v ponedeljek vrnila skoraj ves kredit mamiki user posted image user posted image  se prec boljše počutim...

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
19.10.2008 11:42:32   
MetiLu
Aja Gorenjke moje, v torek sem frej, če bo kakšna kava padla? user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
19.10.2008 13:02:02   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Aja Gorenjke moje, v torek sem frej, če bo kakšna kava padla? user posted image

V torek imajo gorenjke plavanje in se dobijo v Qlandii ob 17huser posted image mi imamo pa zdravnika in sem tud že možeku rekla, če gremo potem na kavico in je reku ni panikeuser posted image user posted image tako da upam, da se jaz tudi mal dol usedem za par minutkuser posted image

Aja, danuser posted image
Naša noč v mejah normaleuser posted image sicer sem pa najbolj vesela, da sem Larisi ritko pocajtalauser posted image user posted image user posted image user posted image nima več rdečeuser posted image uf, sem skor do stropa skočila k sm zjutraj plenico odvilauser posted image
Pol sta šla z možekom ˝na lepše˝, jest sem mislila kaj vse bom v tisti uri miru nardila, sem pa eno pizuser posted image nardila in sem mela še enkrat več dela, za kosilo pa nisem nič pripravilauser posted image jest mam res srečo... user posted image No, sedaj se kosilo kuha, Larisa pančka, danes sva še ˝varuške˝ za staro mamo, tako da ne mormo nič od domauser posted image pa tak lep danuser posted image user posted image mam pa tud tolk cun, da bi blo najbolj da bi likat začelauser posted image sam bom šla raj mal na sončka, pa tud če sam pred bajtouser posted image

Grem dalje kuhat, lepo nedeljo vsaki posebejuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
19.10.2008 14:56:18   
srečka nosečka
dan, user posted image

jaz sem tako user posted image  user posted image  user posted image . Moja pikica ima prvič vročino user posted image  user posted image . No, če ne štejejm tiste s katero se je rodila. Od kje in zakaj pojma nimam user posted image . Vseh 6 zobkov je že zunaj, noben novi viden, smrkasta ni user posted image .

Včeraj zvečer jo je zakuhalo, je imela 38,1C. Vem, da to še ni panike, ampak mala je bila čisto adijo. Je atiju zvečer kar na rami zaspala, brez večernega rituala in joške. user posted image  Je celo noč pri nama spala, da sva bila midva bolj mirna, ker je mala res samo nekaj jamrala in stokala. Ubožčica.
Zjutraj sem ji namerila 37,1C, malo prej pa 37,8C. Zdaj z atijem spančkata.
Me prav zanima, kako bo zvečer. user posted image

mala pikica - upam, da ste vi že zdravi in da mi tudi ne bomo zboleli, pa se naslednji teden kaj vidimo. Vas že pogrešam user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
19.10.2008 15:11:22   
Februarka08
Larisa spi že 3 ure 15 minuser posted image user posted image user posted image halooooooouser posted image jest bi šla venuser posted image da ne govorim, da se njeno kosilo kuha že zigurno 2 ureuser posted image user posted image user posted image upam, da bo čimprej auf, da gremo na sončka... še malico sem ji že pripravila, ker nisem mela druzga delauser posted image no, razen likanja... ampak me ta volja še ni prijelauser posted image

SN, upam da ne bo prehudo z Lano in da vročina čim prej padeuser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
19.10.2008 16:53:01   
torcica
Pozdravljene moje drage feburarčice in mali februarčki,

Po dolgem času se vam spet malo pridružim. Nisem nič kaj dosti brala za nazaj, ker ste fuuuuuuuuuuul preveč načvekale. Upam, da ste vse in vsi zdravi in pridno rastete.

Moj Gašper je že cel možek, sicer bolj med suhimi, ima 7,7 kg in 77 cm. Je zelo živahen, stalno sili iz vozička in se postavlja na nogice. V stajici je včasih po 1 uro na nogah in počasi kroži naokrog. Imamo že 3 zobke in še 3 na poti, tako da ponoči skoraj ne spimo. Čez dan je malo lažje, ker se zamoti, ponoči pa redkokdaj spi več kot 3 ure skupaj. Zadnje dneve se zbuja celo na 1 uro, tako da mislim, da bo spet en nov zobek. Sicer ga redno mažem s Calgel-om, samo se mi zdi, da mu ne pomaga kaj dosti. Dojiti sva se nehala pri dopolnjenih 6 mesecih, predvsem zato, ker me je preveč grizel. Prva dva zobka je dobil namreč pri 5 mesecih in to oba naenkrat, zato je bilo dojenje skoraj nevzdržno, predvsem zato, ker ga je ful bolelo in je grizel vsako stvar, ki jo je dobil v usta, pa tudi zato, ker ni imel kaj dosti apetita. Tako sem si še en mesec in pol črpala ven mleko in mu ga dajala po flaški, potem pa sva prešaltala kar na Milumil.

Za hrano nima prevelikega interesa, tako da ga moram vedno silit, da poje. Mleko pije samo še ponoči, od 300-400 ml (čez celo noč), čez dan pa mu dajem skoraj vse. Za zajtrk mu moram dodajati železo, ker je malo slabokrven (ga jemljemo že 2 meseca, je dosti boljše), tako da zraven spije samo kakšen sokec z vitaminom C, da se železo bolje absorbira in poje zraven kakšno sadje, po navadi banane. Zelo rad ima skutke (kupujem mu kar tiste od Ljubljanskih mlekarn) in ponavadi poje od 2-3. Za kosilo kuham kar za vse skupaj, vse, od riža, testenin, kruh, njoke, pa meso (v glavnem piščanček in puran, jedel je pa tudi že govedino) in belo ribo, vse vrste zelenjave, tudi kislo zelje je že probal. Pa čim večkrat mu dajem kakšne piškotke, ker zelo počasi napreduje s težo, po 200-300 g na mesec (sej ni čudno, če pa ni pri miru niti sekunde). Spije pa ogromno čaja, najrajši ima zeliščnega od Hipp, ponavadi iz flaške, zadnje čase pa ga kar probam navaditi na lonček (od Tommee Tippee z nastavkom).

Drugače pa naš dan začnemo že pred 7 uro zjutraj, ko se Maška in moj dragi odpravita v vrtec in službo, potem pa tudi Gašper vstane. Dopoldne mine ekspresno hitro, tako da ob 12. uri že šibava z vozičkom v vrtec po sestrico. Potem je itak pestro z obema doma, pa pospravljanje, pranje, likanje, igranje z otroci, pa vsak večer kopanje, tako da je vedno kaj za počet.

No, tko je to pri nas, uživajte s svojimi sončki, pa se še kaj oglasim.

Pa, pa
Torčica

P.S.: Bom zdej še par slikic prilepila od mojih sončkov.

Neposredna povezava do sporočila: 1948
19.10.2008 18:19:11   
Februarka08
Torcica, lepo da si se javilauser posted image pa slikice sem tud že pogledala... kako je velik vaš fant! Pa tako sta oba luštnauser posted image

Midve sva zdej prišle not, ker zunaj bo že kmal temauser posted image ne vem kaj bo drug teden, ko se ura zamenauser posted image user posted image bova mogle že ob 17h not pridt k bo temauser posted image joj, grozauser posted image

Joj, morm po njo, je zašla v spalnicouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
19.10.2008 18:24:42   
Februarka08
Sem še pozabla povedat, da sem danes 1. probala gres s sadjem... Larisa je pojedla 100ml in to je blo res ful gostouser posted image user posted image user posted image nisem mogla verjet... kar jedla je in jedlauser posted image to ji bom zdaj večkrat nardilauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?