Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.10.2008 15:24:38
|
|
|
|
Janey
|
februarka jaka tut vedno spi kadar ni treba lubi je že na poti, HB ker sem že tak lačna da bi pojedla volka...upam da dobra juha, če ne gremo nekam na pico
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.10.2008 15:26:22
|
|
|
|
pina-1
|
cel roman napišem pa mi napišejo we are sory skratka DAN. Za mano je en vikend katastrofa, dan do sedaj je bil tudi kar kritičen.. Sej otroci so pridni. No ana danes malo s spanjem štrajka. Je šla zdej prvič danes spat . Mam pa jaz krizo. Se celo moje življenje vrti okoli družine in otrok. Kaj pa jaz? kje je pa življneje v dvoje? Meni so noro začeli manjkati trenutki v dvoje. Mojmu pa ne, očitno. In to mene tako najeda, da sem že cele noči v razišljanju, kaj je z mano narobe, a sem predebela in pregrda postala, mu nisem več všeč, me ne ljubi več.... Skratka same piz***** mi po glavi hodijo in sem zato psihično kar v k****. To je tudi razlog, da sem tuki manj aktivna, pa drugod tudi... Ampak ne bom smetila. ANa je danes prilezla ( ne vem kako) do stolčka za hranjenje, se prijela za nogo in začela vstajat gor. Se je dvignila do kolen in pol ni šlo naprej. Končno bo tudi oj otrok začel z plazenjem,v stajanjem in podobnimi rečmi. Sem že mislila, da bomo preskočili tole fazo zdej pa šibam v kuhnjo, ker se mi je skoraj kosilo zažgalo, pa še neki novega kuham danes....
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.10.2008 18:05:14
|
|
|
|
Februarka08
|
Pinči tuki smo zato, da te poslušamo... če ti bo lažje, si olajšaj dušo... tud mene morte prenašat kdaj upam, da se tvoje življenje sploh pa trenutki v dvoje čim prej vrnejo in ne, nisi grda, debela in ne vem kaj še! Si najboljša mama svojim otrokom in najboljša žena svojemu možu! Če pa on tega ne vidi, je pa to njegov problem od desca skratka, vem kako ti je
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.10.2008 18:28:31
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Punce, kdaj realno lahko pričakujem, da bo moj otrok prespal noč brez vmesnega zbujanja men se enostavno ponoč ne da več vstajat Sej najbrž se skoraj vse to sprašujemo, a ne? Ne vem, če se spomniš. kako je moj ata sestro navadil spat ponoči? Mama je mogla na operacijo žolča, ko je bila tamala stara 7 m, zato je skrb zanjo prevzel ata. Ker pa je on na zelo močnih tabletih bil že takrat jo ponoči enostavno ni slišal, ko je ona jokala. Zato je bilo za mamo največje presenečenje in veselje, ko se je vrnila domov in je tamala spala celo noč. Malo v razmislek. Morda ni dobro, da mu ustrežete in pedenate vsakokrat, ko se zbudi. Morda bi bilo dobro noč ali dve riskirat, ali pa po možnosti ga dat v svojo sobico spat. pina imaš ti morda ene vrste poporodni sindrom??? Sicer pa super za Ano, da je začela s plazenjem, sedenjem.... Vsem slavljencem čestitke za dopolnjene 7 in 8 mesece !!! Naša noč je bila spet adijo, še bolj kot prejšnji dve. Anaja je zelo malo spala, ker ima nos zamašen in ne more dihat skozenj . Je zaspala, pa se je prav kmalu zbudila. Na srečo je potrpežljiv otrok in ponoči sploh ni jokala. Je bilo pa dopoldne bolj kriza, saj je skoraj vsakič, ko je zakašljala tudi zajokala. Še meni so vsakič stopile solze v oči . Popoldan sem naju kar prijavila na ponovni pregled. Dali sva vodo pregledat in urin je bil spet slab, zato je pediatrinja naročila naj dajo pregledat še za uritest, tako da zjutraj zvem še za ta izvid. Mi smo skratka čist out . Taščo sem včeraj nafehtala, da je zdaj peljala Tima v telovadnico. Jaz imam zlato taščo ! No, medtem, ko pišem tale post mi je pa še Anaja s postelje zgrmela . Na srečo ni nič hujšega, ker je tako nalahko padla, mi je pa dalo vse skup misliti !
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.10.2008 19:03:17
|
|
|
|
buči
|
čer, samo na hitro, me roke bolijo od štancanja snežink in zvezdic! Pa še nenapovedan obsk danes, od sestrične hči, je 1. letnik na faksu, pa se še nima za učit, pa ji je dolgčas v lj, pa nima bonov za kosilo, pa je prišla ravno, ko sem začela kuhat, pa smo imeli družbo popoldne. Pa še Tilen je celo že malo mobilen, sicer še ne preveč hiter, tako da celo lahko še malo stran pogledam, čeprav so predali že njegovi, bo treba zapore na podstrešju poiskat, da bo mir, ker ne mislim spet vse iz predalov prestavljat. Saj jih potem itak mine, ko niso več toliko firbčni. zdaj pa grem, ker moj prihaja domov s špehovko od tašče. Tej se pa ne bom odpvedala. Moja tašča je tudi zlata!!!!!!!!!!!!!! Pa tast tudi!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.10.2008 19:03:41
|
|
|
|
buči
|
pozabila: itata je na morju, vas pozdravlja
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.10.2008 19:03:57
|
|
|
|
larisa
|
Dan punce moje, kaj pa je to, ene žalostne besede Pinči, te razumem...naredi tako zase, da ti bo lažje, morda začeti s pogovorom Ne bom pametna, ker ne vem kaj sta s tvojim že poskušala narest okrog vajinega ''stanja''. Drži se, ni tako črno, kot se kdaj zdi Bamby, upam, da se Anaja čimprej pozdravi Teli naši čmrlji so tako živahni, da kar vsi po vrsti po tleh letijo Samo, da jim nič ni Mi smo imeli pa prvo plavanje in ne znam povedat kako sem navdušena Noro fajn...sploh zato, ker mi je kar grba zrasla, ker je naš mali danes pokazal vse kar se drugače v 10-tih obiskih poskušajo naučit. V bistvu je plaval Nisem mogla verjet, bila sem pa tako vesela, ker je tako užival in komaj čakam nasledni ponedeljek ko gremo spet Zdej pa počasi spet v vodico in pančkat
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.10.2008 20:35:09
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Tudi za nama je uspešen, čudovit in oh in sploh dan Zjutraj sva šli v Laško na terapijo, ki jo je prinčipesa spet tako pridno "prenesla" da jih je čisto navdušila Potem pa sva se dobili z Zojo in Ello v živalskem vrtu Joj kolk je blo luštno, mal smo jedle, mal čvekale (dežja ne bo, obljubimo ) veliko vozičkale in poslušale živalske zvoke, opazovale baby žirafe in se z njimi slikale pa Mary_lou in Taia smo srečale Smo se šele 18.15 od tam odpravile, ko smo bile že skoraj v ledenih kockah ker je šel sonček dol Tako da je bilo spet mal abonmaja Zoja in Ella, hvala za čudovito popoldne No, zdej pa da vidim kaj ste ve počele
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.10.2008 20:41:16
|
|
|
|
ella79
|
čer pina ti kar nam tuki pojamrej, pa boš takoj bojš volje jaz si sam rečem, da se ne mislim sekirat za nekoga, če se on ne zame upam, da ti to kej pomaga sej k boš šla v službo, bo pomoje boljš, k potem pa res ne boš imela več časa sploh misliti in dvomiti kok nekomu ugajaš itak si pa najboljša bamby držim pesti za jutrišnje izvide a si ji vzglavje v posteljici kaj dvignila, naši je ful pomagal larisa za Nejca, k že plava. Pač je prej slaval, k pa shodu komaj čakam jutri, da vidim, kaj bo naša pogruntala listek dobrodošla v KR jencili za spanje in papico midve sva jo danes kar v zoo šibnile žirafe gledat, pa sva slučajno dolenjko in taro na parkirišču srečali, potem pa še mary in Tai-ja je blo ful luštn, nič ljudi, sonček, fajn družba... ob osmih je pa itak sam dol padla, pa da vidmo kaka bo danes noč. No, taka k je bila danes sigurno ne bo
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.10.2008 21:38:25
|
|
|
|
ella79
|
kje pa ste vse sej se grem stuširat, mogoče vas pa to moti
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.10.2008 21:46:33
|
|
|
|
Janey
|
tuga je tukaj jaz grem nina nana ker mamo jutri plavanje in morambit spočita hehe
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.10.2008 21:49:20
|
|
|
|
dolenjka
|
tole je pa zdaj alarmantno stanje februarski ste se čist razpustil Če delate bratce in sestrice februarčkom prav, drugače pa ni nobenega opravičila da še čez teden štrajkate
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.10.2008 21:49:33
|
|
|
|
Februarka08
|
No, eni ste dons uživali v ZOO-ju, eni smo pa včeraj Nočko vsem, jaz grem tud ninat
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.10.2008 21:56:26
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 No, eni ste dons uživali v ZOO-ju, eni smo pa včeraj Nočko vsem, jaz grem tud ninat ja sej, k pa z nami nisi hotla it februarski
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.10.2008 21:57:24
|
|
|
|
mesecnica
|
Čer.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.10.2008 21:57:44
|
|
|
|
mesecnica
|
Končno ponovno med vami .
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.10.2008 21:58:38
|
|
|
|
mesecnica
|
Kaj novega na zapadu?
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.10.2008 22:03:55
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Čer. pa kje se klatiš in kdo ti je dovolil neupravičeni izostanek???? dolenjski
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.10.2008 22:15:23
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Čer. oo smo te že pogrešali ja nisem še šla spat, ker sem neke bajte gledala...sanjske ki jih ne bom nikoli imela zdaj pa se grem malo potolažit pol pa res nina nana ja dolenjka vdari po mizi, tak ja ne more bit
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.10.2008 22:24:14
|
|
|
|
dolenjka
|
Totalno so se razpustile Grem spat, nima smisla energijo trošit danes, bom ju3 spočita tukaj
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.10.2008 22:29:56
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Čer. pa kje se klatiš in kdo ti je dovolil neupravičeni izostanek???? dolenjski Ej dolenjski. Bom jutri napisala kaj je pri nas dogajalo. OK? Boš videla, da je opravičen izostanek . Bom samo napisala, da sem takoj po zadnjem javljanju na ringaraji pred cca. 10 dnevi s tamalo letela v bolnico. Cela štala v glavnem. Smo ble notri 1 teden. Zdej smo pa spet doma. Končno.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.10.2008 22:32:45
|
|
|
|
ella79
|
mesecnica kaj pa je bilo, da sta bili en teden v bolnici
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.10.2008 22:33:18
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Čer. pa kje se klatiš in kdo ti je dovolil neupravičeni izostanek???? dolenjski Ej dolenjski. Bom jutri napisala kaj je pri nas dogajalo. OK? Boš videla, da je opravičen izostanek . Bom samo napisala, da sem takoj po zadnjem javljanju na ringaraji pred cca. 10 dnevi s tamalo letela v bolnico. Cela štala v glavnem. Smo ble notri 1 teden. Zdej smo pa spet doma. Končno. Upam da ste ok
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.10.2008 22:36:09
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 mesecnica kaj pa je bilo, da sta bili en teden v bolnici a ti si generalko na sebi do zdaj delala al si se šla v MB tuširat da te tolk časa ni blo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.