|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
6.10.2008 15:24:38   
Janey
februarka jaka tut vedno spi kadar ni trebauser posted image user posted image

lubi je že na poti, HB ker sem že tak lačna da bi pojedla volka...upam da dobra juha, če ne gremo nekam na picouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 751
6.10.2008 15:26:22   
pina-1
user posted image user posted image user posted image  cel roman napišem pa mi napišejo we are soryuser posted image user posted image user posted image

skratka DAN.

Za mano je en vikend katastrofa, dan do sedaj je bil tudi kar kritičen.. Sej otroci so pridni. No ana danes malo s spanjem štrajka. Je šla zdej prvič danes spatuser posted image user posted image .
Mam pa jaz krizo. Se celo moje življenje vrti okoli družine in otrok. Kaj pa jaz? kje je pa življneje v dvoje? Meni so noro začeli manjkati trenutki v dvoje. Mojmu pa ne, očitno. In to mene tako najeda, da sem že cele noči v razišljanju, kaj je z mano narobe, a sem predebela in pregrda postala, mu nisem več všeč, me ne ljubi več.... Skratka same piz***** mi po glavi hodijo in sem zato psihično kar v k****. To je tudi razlog, da sem tuki manj aktivna, pa drugod tudi... Ampak ne bom smetila.

ANa je danes prilezla ( ne vem kako) do stolčka za hranjenje, se prijela za nogo in začela vstajat gor. Se je dvignila do kolen in pol ni šlo naprej. user posted image user posted image user posted image  Končno bo tudi oj otrok začel z plazenjem,v stajanjem in podobnimi rečmi. Sem že mislila, da bomo preskočili tole fazouser posted image

zdej pa šibam v kuhnjo, ker se mi je skoraj kosilo zažgalo, pa še neki novega kuham danes....

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 752
6.10.2008 18:05:14   
Februarka08
Pinči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tuki smo zato, da te poslušamo... če ti bo lažje, si olajšaj dušo... tud mene morte prenašat kdajuser posted image upam, da se tvoje življenje sploh pa trenutki v dvoje čim prej vrnejouser posted image user posted image user posted image in ne, nisi grda, debela in ne vem kaj še! Si najboljša mama svojim otrokom in najboljša žena svojemu možu! Če pa on tega ne vidi, je pa to njegov problemuser posted image od descauser posted image skratka, vem kako ti jeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 753
6.10.2008 18:28:31   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu
Punce, kdaj realno lahko pričakujem, da bo moj otrok prespal noč brez vmesnega zbujanja user posted image  men se enostavno ponoč ne da več vstajat user posted image  Sej najbrž se skoraj vse to sprašujemo, a ne? user posted image

Ne vem, če se spomniš. kako je moj ata sestro navadil spat ponoči? Mama je mogla na operacijo žolča, ko je bila tamala stara 7 m, zato je skrb zanjo prevzel ata. Ker pa je on na zelo močnih tabletih bil že takrat jo ponoči enostavno ni slišal, ko je ona jokala. Zato je bilo za mamo največje presenečenje in veselje, ko se je vrnila domov in je tamala spala celo noč.
Malo v razmislek. Morda ni dobro, da mu ustrežete in pedenate vsakokrat, ko se zbudi. Morda bi bilo dobro noč ali dve riskirat, ali pa po možnosti ga dat v svojo sobico spat.

pina imaš ti morda ene vrste poporodni sindrom???
Sicer pa super za Ano, da je začela s plazenjem, sedenjem....

Vsem slavljencem čestitke za dopolnjene 7 in 8 mesece user posted image user posted image user posted image !!!

Naša noč je bila spet adijo, še bolj kot prejšnji dve. Anaja je zelo malo spala, ker ima nos zamašen in ne more dihat skozenj user posted image user posted image user posted image . Je zaspala, pa se je prav kmalu zbudila. Na srečo je potrpežljiv otrok in ponoči sploh ni jokala. Je bilo pa dopoldne bolj kriza, saj je skoraj vsakič, ko je zakašljala tudi zajokala. Še meni so vsakič stopile solze v oči user posted image . Popoldan sem naju kar prijavila na ponovni pregled. Dali sva vodo pregledat in urin je bil spet slab, zato je pediatrinja naročila naj dajo pregledat še za uritest, tako da zjutraj zvem še za ta izvid. Mi smo skratka čist out user posted image .
Taščo sem včeraj nafehtala, da je zdaj peljala Tima v telovadnico. Jaz imam zlato taščo user posted image !

No, medtem, ko pišem tale post mi je pa še Anaja s postelje zgrmela user posted image . Na srečo ni nič hujšega, ker je tako nalahko padla, mi je pa dalo vse skup misliti user posted image !

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 754
6.10.2008 19:03:17   
buči
čer, samo na hitro, me roke bolijo od štancanja snežink in zvezdic! user posted image user posted image user posted image  Pa še nenapovedan obsk danes, od sestrične hči, je 1. letnik na faksu, pa se še nima za učit, pa ji je dolgčas v lj, pa nima bonov za kosilo, pa je prišla ravno, ko sem začela kuhat, pa smo imeli družbo popoldne. Pa še Tilen je celo že malo mobilen, sicer še ne preveč hiter, tako da celo lahko še malo stran pogledam, čeprav so predali že njegovi, bo treba zapore na podstrešju poiskat, da bo mir, ker ne mislim spet vse iz predalov prestavljat. Saj jih potem itak mine, ko niso več toliko firbčni. zdaj pa grem, ker moj prihaja domov s špehovko od tašče. Tej se pa ne bom odpvedala. Moja tašča je tudi zlata!!!!!!!!!!!!!! Pa tast tudi!!!!!!!!!!!!!!!!!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 755
6.10.2008 19:03:41   
buči
pozabila: itata je na morju, vas pozdravlja

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 756
6.10.2008 19:03:57   
larisa
Dan user posted image

punce moje, kaj pa je to, ene žalostne besede user posted image user posted image  Pinči, te razumem...naredi tako zase, da ti bo lažje, morda začeti s pogovorom user posted image  Ne bom pametna, ker ne vem kaj sta s tvojim že poskušala narest okrog vajinega ''stanja''. Drži se, ni tako črno, kot se kdaj zdi user posted image

Bamby, upam, da se Anaja čimprej pozdravi user posted image  Teli naši čmrlji so tako živahni, da kar vsi po vrsti po tleh letijo user posted image user posted image user posted image  Samo, da jim nič ni user posted image

Mi smo imeli pa prvo plavanje in ne znam povedat kako sem navdušena user posted image  Noro fajn...sploh zato, ker mi je kar grba zrasla, ker je naš mali danes pokazal vse kar se drugače v 10-tih obiskih poskušajo naučit. V bistvu je plaval user posted image  Nisem mogla verjet, bila sem pa tako vesela, ker je tako užival in komaj čakam nasledni ponedeljek ko gremo spet user posted image

Zdej pa počasi spet v vodico in pančkat user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 757
6.10.2008 20:17:41   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: buči

čer, samo na hitro, me roke bolijo od štancanja snežink in zvezdic!

user posted image user posted image user posted image  buči!!!

No, ker že ravno govoriš o snežinkah, si morate to enostavno pogledat!!!!!!

http://www.slovid.com/bela+snezinka+posvecena+primozu+kozmusu/2828/video

< Sporočilo je popravil bamby -- 6.10.2008 20:18:00 >

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 758
6.10.2008 20:35:09   
dolenjka
Čer user posted image

Tudi za nama je uspešen, čudovit in oh in sploh dan user posted image  Zjutraj sva šli v Laško na terapijo, ki jo je prinčipesa spet tako pridno "prenesla" da jih je čisto navdušila user posted image  
Potem pa sva se dobili z Zojo in Ello v živalskem vrtu user posted image  user posted image  user posted image  Joj kolk je blo luštno, mal smo jedle, mal čvekale (dežja ne bo, obljubimo user posted image ) veliko vozičkale in poslušale živalske zvoke, opazovale baby žirafe in se z njimi slikale pa Mary_lou in Taia smo srečale user posted image  user posted image  user posted image  Smo se šele 18.15 od tam odpravile, ko smo bile že skoraj v ledenih kockah ker je šel sonček dol user posted image  Tako da je bilo spet mal abonmaja user posted image  Zoja in Ella, hvala za čudovito popoldne user posted image

No, zdej pa da vidim kaj ste ve počele user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 759
6.10.2008 20:41:16   
ella79
čer user posted image

pina ti kar nam tuki pojamrej, pa boš takoj bojš volje user posted image jaz si sam rečem, da se ne mislim sekirat za nekoga, če se on ne zame user posted image upam, da ti to kej pomaga user posted image user posted image user posted image user posted image sej k boš šla v službo, bo pomoje boljš, k potem pa res ne boš imela več časa sploh misliti in dvomiti kok nekomu ugajaš user posted image itak si pa najboljša user posted image user posted image

bamby držim pesti za jutrišnje izvide user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a si ji vzglavje v posteljici kaj dvignila, naši je ful pomagal user posted image

larisa user posted image user posted image za Nejca, k že plava. Pač je prej slaval, k pa shodu user posted image komaj čakam jutri, da vidim, kaj bo naša pogruntala user posted image

listek dobrodošla v KR user posted image

jencili user posted image user posted image za spanje in papico

midve sva jo danes kar v zoo šibnile žirafe gledat, pa sva slučajno dolenjko in taro na parkirišču srečali, potem pa še mary in Tai-ja user posted image je blo ful luštn, nič ljudi, sonček, fajn družba... ob osmih je pa itak sam dol padla, pa da vidmo kaka bo danes noč. No, taka k je bila danes sigurno ne bo user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 760
6.10.2008 21:38:25   
ella79
kje pa ste vse user posted image
sej se grem stuširat, mogoče vas pa to moti user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 761
6.10.2008 21:46:33   
Janey
tuga je tukajuser posted image

jaz grem nina nana ker mamo jutri plavanje in morambit spočitauser posted image user posted image hehe

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 762
6.10.2008 21:49:20   
dolenjka
tole je pa zdaj alarmantno stanje user posted image  februarski ste se čist razpustil user posted image

Če delate bratce in sestrice februarčkom prav, drugače pa ni nobenega opravičila da še čez teden štrajkate user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 763
6.10.2008 21:49:33   
Februarka08
No, eni ste dons uživali v ZOO-ju, eni smo pa včerajuser posted image

Nočko vsem, jaz grem tud ninatuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 764
6.10.2008 21:56:26   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

No, eni ste dons uživali v ZOO-ju, eni smo pa včerajuser posted image

Nočko vsem, jaz grem tud ninatuser posted image user posted image

ja sej, k pa z nami nisi hotla it user posted image  februarski user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 765
6.10.2008 21:57:24   
mesecnica
Čer. user posted image

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 766
6.10.2008 21:57:44   
mesecnica
Končno ponovno med vami user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 767
6.10.2008 21:58:38   
mesecnica
Kaj novega na zapadu? user posted image

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 768
6.10.2008 22:03:55   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Čer. user posted image

pa kje se klatiš in kdo ti je dovolil neupravičeni izostanek???? user posted image  dolenjski

Neposredna povezava do sporočila: 769
6.10.2008 22:15:23   
Janey

Čer. user posted image

oo smo te že pogrešaliuser posted image user posted image

ja nisem še šla spat, ker sem neke bajte gledala...sanjskeuser posted image user posted image ki jih ne bom nikoli imelauser posted image

zdaj pa se grem malo potolažit pol pa res nina nana

ja dolenjka vdari po mizi, tak ja ne more bituser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 770
6.10.2008 22:24:14   
dolenjka
Totalno so se razpustile user posted image

Grem spat, nima smisla energijo trošit danes, bom ju3 spočita tukaj user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 771
6.10.2008 22:29:56   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Čer. user posted image

pa kje se klatiš in kdo ti je dovolil neupravičeni izostanek???? user posted image  dolenjski

Ej user posted image  dolenjski. Bom jutri napisala kaj je pri nas dogajalo. OK? Boš videla, da je opravičen izostanek user posted image .

Bom samo napisala, da sem takoj po zadnjem javljanju na ringaraji pred cca. 10 dnevi s tamalo letela v bolnico. Cela štala v glavnem. Smo ble notri 1 teden. Zdej smo pa spet doma. Končno.

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 772
6.10.2008 22:32:45   
ella79
mesecnica kaj pa je bilo, da sta bili en teden v bolnici user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 773
6.10.2008 22:33:18   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Čer. user posted image

Ej user posted image  dolenjski. Bom jutri napisala kaj je pri nas dogajalo. OK? Boš videla, da je opravičen izostanek user posted image .

Bom samo napisala, da sem takoj po zadnjem javljanju na ringaraji pred cca. 10 dnevi s tamalo letela v bolnico. Cela štala v glavnem. Smo ble notri 1 teden. Zdej smo pa spet doma. Končno.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Upam da ste ok user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 774
6.10.2008 22:36:09   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

mesecnica kaj pa je bilo, da sta bili en teden v bolnici user posted image

a ti si generalko na sebi do zdaj delala user posted image  user posted image  user posted image  al si se šla v MB tuširat da te tolk časa ni blo user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.