Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.10.2008 10:32:32
|
|
|
|
Janey
|
e pa dajte no....kje ste?? ponedeljek je, pa vas ni...kdo pa bo povedal kak je blo med vikendom? jaz sem že vse naredla, pa pridem nazaj pa še kar nič mi gremo pa jutri na plavanje...juhuhuhu
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.10.2008 10:38:22
|
|
|
|
jencili
|
dan, za nami je super noč . Spat je šel Taj ob 22-ih (valda, če je do 19.30 spal ), pol pa budnica ob 3h in ob 7h, vstali pa smo šele ob 9-ih Luštno...zdej sva mela pa dop. malico, je pojedu celo kašico 190g, pol sm ga dala pa sam v postlico, da bi neki nardila, pridem pa nazaj pa on šlafa . K da bi vedu, da rabim jst mal časa zase. Zvečer grem namreč v lj, pogledat malo svoje folkloriste in se tudi uradno poslovit od njih . Moje kariere je žal konec No ja, mam pa novo kariero zato biti mamica Nč, šibam si jst glavo prat, da me mali škrat ne prehiti z budnico...
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.10.2008 10:39:40
|
|
|
|
jencili
|
aja še eno vprašanje... a je že kera nardila mogoče študijo iz kopalnih pleničk za tamale? DM, Muller, BC,...?
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.10.2008 10:50:54
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili aja še eno vprašanje... a je že kera nardila mogoče študijo iz kopalnih pleničk za tamale? DM, Muller, BC,...? DM
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.10.2008 11:14:16
|
|
|
|
MetiLu
|
Dan! Mi smo tud spali bolj švoh... zvečer ga več ali manj zmanjka na joški, drugač pa tud z dudico in z božanjem dol pade. Sam pol se je pa zbudil ob 3.00, pa ga dam na jošk, on veselo pomalca in začne pričat... jao, do pol štirih zjutraj sem ga probala ingnorirat, pol sem pa čist popizdila... Ma a ne more začet normalno spat... mater, če se ne dere za dudo, misli da se bom pa zdej sred noči igrala in klepetala z njim mulc mali Itak pa ob 7.10 zjutraj začne plezat po men, pa je konec spanja... Sva se pa dones dobronamerno odpravila rihtat za avto, pa sem butara izgubila zavarovalno polico sem fasala ****is, pol je še tamal začel težit, sem ga kar spat dala, vmes najdla polico, tko da čakam da se zbudi, da pomalcava in greva po opravkih Punce, kdaj realno lahko pričakujem, da bo moj otrok prespal noč brez vmesnega zbujanja men se enostavno ponoč ne da več vstajat Sej najbrž se skoraj vse to sprašujemo, a ne?
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.10.2008 11:15:11
|
|
|
|
MetiLu
|
Dolenjka, a maš kakšen kontakt, kje se lahko zmenim za plavanje v atlantisu?
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.10.2008 11:36:07
|
|
|
|
listek1
|
dan, no sedaj sem pa tudi uradno kranjčanka . Ta vikend smo se uspešno preselili in tukaj skupaj prespali prvo noč. David je prvič prespal celo noč, tako da je spal od 20h pa do 7h zjutraj in tudi za dudico ni blo treba vstat. Je pa tudi prvič spal stran od naju, v svoji novi sobici. Sploh nisem mogla verjet, ko sem zjutraj na uro pogledala. Imamo sicer še kar nekaj zadev za v red spravit, pa še neki nam pridejo delavci, ampak važno da smo sedaj tukaj v našem domeku. Dolenjka, kako je bilo na plavanju? Mi smo spali celih 20 minut po plavanju (ne morš verjet) mali . Jencili, mi smo za na plavanje kupili pleničke v mullerju in so bile ok. MetiLu, v Atlantisu se lahko obrneš na Klemna, ki organizira te tečaje in jih tudi vodi. Zraven mu pomaga še gospodična Petra. No, punce, če bo kdaj katera želela je vabljena na kakšno kavico in sladico. Vas bova z Davidom zelo vesela
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.10.2008 11:50:35
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey kje ste kaj se nam je zgodilo??? nekaj nam šteka in ne gre naprej moje dete je zaspalo, jaz sem že zalaufala stroj, razmišlam kaj bom kuhala, se mi tAk lušta ena krompirjeva juha s hrenovko, pa če bi vedla recept za tisto ki jo mam najraje bi jo takoj naredla tak pa....a ma katera kak recept za krompirjevo juho?? Janey sem te slišala vzuni kok žvižgaš Listek lepo da ste že v novem domu
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.10.2008 11:53:31
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 dan, no sedaj sem pa tudi uradno kranjčanka . Ta vikend smo se uspešno preselili in tukaj skupaj prespali prvo noč. David je prvič prespal celo noč, tako da je spal od 20h pa do 7h zjutraj in tudi za dudico ni blo treba vstat. Je pa tudi prvič spal stran od naju, v svoji novi sobici. Sploh nisem mogla verjet, ko sem zjutraj na uro pogledala. Imamo sicer še kar nekaj zadev za v red spravit, pa še neki nam pridejo delavci, ampak važno da smo sedaj tukaj v našem domeku. Dolenjka, kako je bilo na plavanju? Mi smo spali celih 20 minut po plavanju (ne morš verjet) mali . Jencili, mi smo za na plavanje kupili pleničke v mullerju in so bile ok. MetiLu, v Atlantisu se lahko obrneš na Klemna, ki organizira te tečaje in jih tudi vodi. Zraven mu pomaga še gospodična Petra. No, punce, če bo kdaj katera želela je vabljena na kakšno kavico in sladico. Vas bova z Davidom zelo vesela ooo, soseda Zdej sva pa res samo par metrov narazen doma Ko se v miru poštimate in vse porihtate, se pa le kej oglasi za kak sprehod Sicer pa...a sm nekje vidla SLADICO???
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.10.2008 11:55:06
|
|
|
|
ELMA
|
Punce, kdaj realno lahko pričakujem, da bo moj otrok prespal noč brez vmesnega zbujanja men se enostavno ponoč ne da več vstajat Sej najbrž se skoraj vse to sprašujemo, a ne? Meti jaz bi tudi radi vedela kdaj bojo začeli spati tko kot je treba , jaz sem to sam enkrat doživela pri Elmi
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.10.2008 12:11:46
|
|
|
|
listek1
|
Jencili v naslednjem tednu se lahko kaj zmeniva :) Ja si prov vidla sladico, ker zdej bom končno lahko spet kaj spekla (zelo rada pečem) in moram rečst, da sem to sedaj kar pogrešala. Sploh ker nisem imela svoje kuhinje. PUnce, a od vaših malčko še kateri škripa z zobmi? Naš je to pogruntal in sedaj je to cel žur. Zdej pa šibam, ker se je zbudu
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.10.2008 12:19:12
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 Jencili v naslednjem tednu se lahko kaj zmeniva :) Ja si prov vidla sladico, ker zdej bom končno lahko spet kaj spekla (zelo rada pečem) in moram rečst, da sem to sedaj kar pogrešala. Sploh ker nisem imela svoje kuhinje. PUnce, a od vaših malčko še kateri škripa z zobmi? Naš je to pogruntal in sedaj je to cel žur. Zdej pa šibam, ker se je zbudu no super. Bom vesela, če bom mela družbo za vozičkat. Če bo pa še kej sladkega padlo, bo pa sploh super Naš Taj pa še vedno spi...ne vem kako to. Zadnje tri dni ma dnevne runde po 2 urci, k jih prej nikol ni mel. Ponoč bolš spi, več je in čez dan spi. Vse to bi lahko povezala z zobki, k jih ma uzun glih 4 dni
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.10.2008 12:41:05
|
|
|
|
jencili
|
še vedno spi...
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.10.2008 13:13:19
|
|
|
|
Janey
|
jaka je zaspal, jaz sem pa že dala drug stroj prat, je fajn sonček in lahko ven obesim, pa tut krompir sem ze narezala in dala kuhat za juhico. samo mojga ne dobim da bi mi hrenovke prinesel. danes se je menil za sluzbo in me tudi to zanima. sem preko enga kolega mu nekaj rihtala in je prej kolega ga poklical in mu povedal kak pa kaj...in zdaj ga ne dobim če nam to rata, pol se lahko v začetku novega leta selimo kr to preko študenta kot zdaj dela ni nič...lahko zboli al pa kaj pa smo brez dinarčkov, pa itak je že absolvent, teh par izpitov, ki pa ne misli trenutno nardit ker je pač smotan, ampak to je njegova stvar, enkrat bo že dojel da s faksom si nekaj brez pa bore malo, sploh z gimnazijo in si jih bo pač plačal. grem gledat kak je z juhico
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.10.2008 13:24:44
|
|
|
|
Neni13
|
Ahoj, vidim, da se vas veliko vozička...predvidevam, ker niste za računalnikom. Mi smo ravno prišli notr, res je super vreme. Janey, a v najem bi šli? Sej v MB je velika ponudba. Upam, da dobiš tvojega na telefon,jaz res ne vem, zakaj morjo bit glih takrat nedosegljivi, ko je kaj zelo pomembnega...Po mojih izkušnjah se mu je zihr baterija spraznala..
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.10.2008 13:32:06
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neni13 Ahoj, vidim, da se vas veliko vozička...predvidevam, ker niste za računalnikom. Mi smo ravno prišli notr, res je super vreme. Janey, a v najem bi šli? Sej v MB je velika ponudba. Upam, da dobiš tvojega na telefon,jaz res ne vem, zakaj morjo bit glih takrat nedosegljivi, ko je kaj zelo pomembnega...Po mojih izkušnjah se mu je zihr baterija spraznala.. ne kupili bi, najem je predrag in je škoda denarja. če bi dobili kaj res poceni bi šli, pa tut sej veš kak je, bi si rad nardil malo po svoje in v skoraj vseh stanovanjih je oprema. ja mojga še nisem dobila.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.10.2008 13:40:05
|
|
|
|
Februarka08
|
Dan. Larisa pančka 1 urco, še toliko od nje pričakujem kosilo se kuha bo super dobro za prinčipelo imam pa danes 1. peso... upam, da jo bo sprejela bom jo pa dala mal pokuhat k krompirju, tako da bo mela pinki krompir, zraven pa kuhanga piščančka če ne bo ona pojedla, bo pa mami Zdej grem pa hit še do konca pospravit kar mam, potem morm pa peglo zalaufat... sej kdaj ste pa vidla, da bi si cajt vzela in se na kavč ruknila Se še popoldne kaj javim oz. proti večeru ker bova tud dons maximalno izkoristile sončka Pa hvala za tople besede vsaki posebej... ne veste koliko to pomenijo Listek za hiško a sprejemate kej podnajemnikov Janey, mislim da si spraševala za CV ga že imaš? Če ne ti še jaz pošljem mojo različico...
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.10.2008 13:44:19
|
|
|
|
Janey
|
februarka plis, ti pošlem mejl na zs
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.10.2008 13:51:18
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey februarka plis, ti pošlem mejl na zs poslano
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.10.2008 13:52:44
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Janey februarka plis, ti pošlem mejl na zs poslano danke
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.10.2008 14:02:08
|
|
|
|
Janey
|
jeiii moj ma ju3 razgovor jupiiiii jaka še kar spi, juhica je že kuhana, sem samo mojmu naročila naj neke hrenovke po poti kupi. grem perilo obesit
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.10.2008 14:04:02
|
|
|
|
listek1
|
Februarka, v mansardi nam morajo položit samo še parket, je 40 kvadratov gor... upam, da bo zadost Če ne si pa lahko David pa Larisa delita sobico, sej je dost velka ... Sam da ne bo pol tvoj hud na Davida, k bo Lariso osvaju
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.10.2008 14:31:02
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 Februarka, v mansardi nam morajo položit samo še parket, je 40 kvadratov gor... upam, da bo zadost Če ne si pa lahko David pa Larisa delita sobico, sej je dost velka ... Sam da ne bo pol tvoj hud na Davida, k bo Lariso osvaju ne, ne nič ne bo hud sta se že zadnjič neki spogledvala, tako da sva že navajena
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.10.2008 15:05:18
|
|
|
|
Janey
|
zunaj je pa tak toplo da je to noro zjutraj je tukaj tak pihalo, da je blo grozno, zdaj je pa dobrih 20 stopinj moj otrok je pa siten ko driska, ipika ga daje, kriči in izkorišča. da ne govorim, da ne morem niti perila obesit
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 6.10.2008 15:18:15
|
|
|
|
Februarka08
|
joj, Larisa še vedno spi že dobri 2 uri in pol saj nimam nič proti, ampak sonček bo šel pa pesa se je tud že čist razbarvala jao, tole njeno kosilo... upam da bo jedla... grem jo gledat potiho...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.