|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
11.11.2008 13:05:28   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: itata

ella, bajsa, jencili: a danes po plavanju velja kafe al ne?

kaj pa jestuser posted image user posted image kolikor jaz vem, veljauser posted image

Tako, jaz sem v 1 uri nardila vse kar sem si zadala, zdej se grem pa mal na kavč poknituser posted image pa malico sabo in mam celo žurkouser posted image kolk paše mal tišine... pogledam neki na tv, potem pa kuhatuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
11.11.2008 13:06:35   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

IZVIRNO SPOROČILO: nizy

joj , sem zdaj klicala v Lj , in mi pravi , da mora lokalni okulist podat mnenje  koliko je to  sploh nujno  za njihovo kliniko ,........ da je od P napotnica premalo , no saj se mi je zdelo , da je tako prov 

a gresta k dr. stirn? ja, majo ene muhe pri naročanju. midva sva datum dobila čez 3 mesece, pa naj bi blo mal bolj nujno? tko da se greva pokazat 19.11.

glede hipotonije in FT pa se nič ne sekoraj. user posted image veš kok je otrok, ki so hipotončki. naš je kar precej, tko da ene dva meseca zamuja (se šele zdaj uči sedet), pa bo glih tko shodu! ne pri 12, pač pa pri 15mesecih.al pa še kej kasneje. shodu bo, do takrat ga pa mamic lovit ni treba pa ta dragih čeveljčkov kupovat. user posted image kje pa ste vi glede razvoja?

ja saj mi je rekla , da je odvisno , kolk je res nujno , sam v vašem primeru bi šlo to lahko malo hitreje,.... tole naše zdravstvo je skrenilo z poti user posted image

dobro opravita na pregledu user posted image user posted image

za očesno ambulanto nimam pojma k kateremu zdravniku naj bi šle , saj  na napotnici piše samo očesna klinika Lj,...

kar se pa tiče razvoja , se obrača v obe smeri , sedi že 2.5m samostojno , plazi se ne , vstaja tudi ne , pa šele zdaj se je začela ob moji pomoči malo na nogice opirat ,  z rokami pomaha in ploska , je sicer zelo živahna ,.....

je pa naša Adna tudi  "hipotonik" , sva tudi hodile na FT , pa porodniško sem imela takrat podaljšano za 90dni , se je začela plazit pri 12m , shodila pa pri 16m, se ji še zdaj malo pozna ,  je občasno nerodna  pri kakšnem opravilu , pa  hoja po stopnicah se je poznala , je vsakič stopila z obema nogama , .....

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
11.11.2008 13:07:56   
larisa
Dan user posted image

sem danes kar zju3 kosilo skuhala, da sva šla potem do kosila vozičkat in zdej je že v pančulah.

Pri nas delajo pod blokom muzej in že mesec in pol od 8h zju3 do 5h popoldan štemajo k nori. To zgleda tko, da se nam kozarci v omarah tresejo. Pol si predstavljate kako je dat user posted image  v takem spat. Zdej me pa zanima, če ima katera kej ''pravniškega'' al kakšnega znanja je pač za to treba, če lahko to kr fulll cajta delajo pa vsak dan po tolk ur pa tko??? Ker baje da bojo to delal še do januarja user posted image  Včeri je moj znaru, ker sem itak jaz tolk težila zarad tega, da je šel dol in so v istem trenutku nehal štemat in pol niso več. Men to liči na to, da ga neki serjejo, ker če ga nebi pol jih nč nebi brigal da user posted image  v bloku ne morejo spat user posted image  Helllp, če kera kej ve kako je s tem???

No mi tud štrajkamo s hrano, oziroma zelo je začel kazat kaj ima rad in kaj ne in samo tisto kar ima rad, je. user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
11.11.2008 13:14:13   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Dajte mi povedat: ali je Larisa ˝debela˝ user posted image user posted image user posted image ker vsak ki jo vidi pravi, u ti pa rada ješ k si tako okroglauser posted image user posted image user posted image

saj folku se trena ,.... to je čist normalno , pač Larisa lepo pridobiva na teži  in ti se nič ne sekiraj zaradi tega ...

naši pa rečejo , da jo mami premalo hrani , da je tako  drobcena , ...pa naj jo bolj pogosto hranim , da naj otrok pridobiva na teži user posted image , po njihovo to pomeni nonstop otroku nekaj tlačit v usta user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
11.11.2008 13:22:44   
larisa
kar se pa tiče razvoja , se obrača v obe smeri , sedi že 2.5m samostojno , plazi se ne , vstaja tudi ne , pa šele zdaj se je začela ob moji pomoči malo na nogice opirat ,  z rokami pomaha in ploska , je sicer zelo živahna ,.....

In kaj je pol ''narobe'' z razvojem, da morata na FT? Glede na to, da jih 3/4 ne plazi in vstaja pri tej starosti. A se kje drugje kaže hipotonija user posted image  Men se zdi, da eni P ful pretiravajouser posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
11.11.2008 13:26:00   
misar

Dajte mi povedat: ali je Larisa ˝debela˝ user posted image user posted image user posted image ker vsak ki jo vidi pravi, u ti pa rada ješ k si tako okroglauser posted image user posted image user posted image

saj folku se trena ,.... to je čist normalno , pač Larisa lepo pridobiva na teži  in ti se nič ne sekiraj zaradi tega ...

naši pa rečejo , da jo mami premalo hrani , da je tako  drobcena , ...pa naj jo bolj pogosto hranim , da naj otrok pridobiva na teži user posted image , po njihovo to pomeni nonstop otroku nekaj tlačit v usta user posted image

nizy mene pa stalno vsi ****, da moja bo pa na zizi do 18. leta pa da bo fanta v najino posteljo pripeljala, ker včasih pri nama spi...pa veš kaj? sploh se ne sekiram. Ko mi tašča, ki je precej okrogla, reče zakaj ji ne dam kaj sladkega za pojest rečem, da debela od sladkega bo lahko še celo življenje, sam ne dokler mam jaz kaj besede user posted image user posted image ..pol pa kar začepi. jaz se ne dam.

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
11.11.2008 13:28:52   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: misar

nizy mene pa stalno vsi ****, da moja bo pa na zizi do 18. leta pa da bo fanta v najino posteljo pripeljala, ker včasih pri nama spi...pa veš kaj? sploh se ne sekiram. Ko mi tašča, ki je precej okrogla, reče zakaj ji ne dam kaj sladkega za pojest rečem, da debela od sladkega bo lahko še celo življenje, sam ne dokler mam jaz kaj besede user posted image user posted image ..pol pa kar začepi. jaz se ne dam.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
11.11.2008 13:30:42   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: itata

ella, bajsa, jencili: a danes po plavanju velja kafe al ne?

normalno user posted image user posted image user posted image user posted image

larisa user posted image user posted image si niti ne predstavljam kako to zgleda user posted image glede zakonov ti pa ne znam pomagat, sam verjetno če je čez dan... upam, da bo lahko Nejc čim prej normalno spančkal. A sosedi so se unesli, al ste se jih mogl navadit user posted image

Zojo morm pa danes zelo pohvalit, ker je pojedla gromnooooo user posted image user posted image user posted image seveda, če pa mami tok dobr kuha user posted image user posted image user posted image zdej je pa čist naspidirana, upam da do plavanje še kej zaleže user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
11.11.2008 13:31:04   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Še vedno mamo vneto ritko, kljub vsem možnim kremam v prosti prodajiuser posted image user posted image . Sedaj sva dobili kostikoroideuser posted image  in canasten, pa še neko cinkovo olje. Upam, da se tega rešimo čim prej. Sem pa danes zopet ugotovila, kako za nič je tole naše zdravstvo, ker čisto vse kar je za otroke je na beli receptuser posted image user posted image user posted image user posted image . Ampak za naše pikice vse.

se strinjam ogromno je za plačat, samo Canesten ne. Upam, da ga nisi ti res plačevala...

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
11.11.2008 13:31:38   
larisa

Folk ma preveč cajta, pol pa komentira kej, kar jih prov mal briga in pojma nimajo. Dobra plat tega je da tebe na miru pustijo. Meni je ena bejba 6m po porodu rekla, če smo spet naročili user posted image  Pa večina reče da sem suha, tko da vidiš kakšen je folk....kr neki, sam da neki rečejo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4435
11.11.2008 13:38:14   
larisa
Ella, sosedi se niso unesli, navedli se jih tud še nismo, ampak je štemanje čez dan tolk hujše, da se mal zakamuflirajo user posted image  Sej ko nehajo štemat, pa sosedje začnejo user posted image  Pestro, pestro

Vam moram povedat eno fajn prigodo, za vse tiste, ki hodite po plavanju v qulandijo user posted image  Ena vozičkarica meni prejšnjo sredo pravi: veš sem šla včeraj pozno popoldan v qulandijo, pa vidim tam en kup vozičkov in mamice, ki vse vneto hranijo svoje user posted image . Pa pravi še: mi sploh ni jasno kako se jih tolk na kupu najde, pa vsi user posted image  so zgledal približno iste starosti user posted image  Pa jaz mal pomislim, pa se začnem user posted image . Pa pravim, sej to so pa naše čveke, ki po plavanju zasedajo . Tko da punce, padete v oči user posted image user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
11.11.2008 13:41:43   
ella79
larisa user posted image user posted image user posted image user posted image kok sem se pa zdele nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image res smo opazne user posted image user posted image user posted image sem čudno, da še ni rekla, kako da so vsi user posted image še hkrat lačni user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
11.11.2008 13:42:53   
Bajsa
Listek & David
Suzi & Žana
Pina & Ana
Bamby & Anaja
Larisa & Nejc
Dolenjka & Tara
Februarka & Larisa 
Janey & Jakec
Itata & Jakob
Misar & Lana
Lillchy & Lukec
Ella & Zoja
Bajsa & Zala
v primeru, da nau kej nujnega vmes pršlo :)

< Sporočilo je popravil Bajsa -- 11.11.2008 13:53:30 >

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
11.11.2008 13:43:05   
Bajsa
Zdej pa še dober dan!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
11.11.2008 13:45:27   
Bajsa
Noč do 6 brez napake, pol je blo pa kr neki. Zdej ji morem že zutri flašo tud dodat. Zgleda ni več mleka. Jah bomo pa nehal dojit a ne. Sej sva deleč pršle. No madam bi se mogla naspat, ker ma pol spet plavanje, ampak kot ponavadi tudi danes nimava sreče in bo spet zaspana ko driska. Zdej pa morem posodo pomit, pa za staro mamo po  ta obložene ala crocs, pol pa že plavanje. Jeeej! No vmes morem pa še madam nafutrat. Kako mi bo vse to ratal, nimam pojma user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
11.11.2008 13:45:58   
ella79
evo, naša je šla pa kar sama v zapor user posted image  user posted image user posted image pride po vseh štirih do enga stola, se uleže na trebuh, potegne z rokami pod stol k ena kača, se vsede, potem pa vn ne more, k ima stol prečke user posted image user posted image user posted image

bajsa kaj pa lahko še kej bolj nujnega kot pa srečanje februarčic vmes pride user posted image pa dpber dan tudi tebi user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
11.11.2008 13:47:42   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: misar

jaz sem tudi naši 2 starejši dojila 20-22m , pa kaj , pač nam je tko  pasalo , ....v bistvu je bilo to bolj crkljanje , .... sem enkrat mojo osebno zdravnico vprašala pri prvi punci , kako jo najlažje odvadit , je  rekla, da naj se še malo crklja , da nikoli več nebo toliko z mano , kolikor je ob dojenju  in prekleto prov je imela user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
11.11.2008 13:49:05   
Bajsa

Evo, midve sva iz sprehodauser posted image sicer je megla in mraz, ampak važno da dol ne gre in sva lahko odvozičkaleuser posted image

WTF????? NE NE NE! Larisa ni debela! Pust te čenče! Jaz bi nazaj zabrusla: Ja Zala a ne, tko kt tale teta/stric!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4443
11.11.2008 13:54:16   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Folk ma preveč cajta, pol pa komentira kej, kar jih prov mal briga in pojma nimajo. Dobra plat tega je da tebe na miru pustijo. Meni je ena bejba 6m po porodu rekla, če smo spet naročili user posted image  Pa večina reče da sem suha, tko da vidiš kakšen je folk....kr neki, sam da neki rečejo user posted image

meni se je tud to že zgodlouser posted image sem mela mal trebuščka ker sem se glih napokala hrane, dala en oprijet pulover goruser posted image in pol sosed pribije da komaj čaka, ket bojo zgleda spet piliuser posted image kao da sem user posted image mah...... me je čist potrlouser posted image

Aja, eno ?:
kolegica me je prejle klicala da ena rabi nujno košaro od Quinija... a bi jo kera dala na izposojo oz. če poznate kerouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
11.11.2008 13:54:24   
nizy

In kaj je pol ''narobe'' z razvojem, da morata na FT? Glede na to, da jih 3/4 ne plazi in vstaja pri tej starosti. A se kje drugje kaže hipotonija user posted image  Men se zdi, da eni P ful pretiravajouser posted image

saj jaz se ne spoznam tu mač na te zadeve , samo P pravi , da je premehka , da je potrebna telovadba pod nadzorom ,  al nekaj takega ,.....17.11 imava prvo FT , pa bomo vidli , kaj bodo povedali user posted image

Nas je pa pri Adni  poslala pri 12m in je takrat dr. Veličkovič rekla , da smo malo pozno prišli, da bi mogli kakšen mesec  prej ,pa  sploh ni bila tako hud primer user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
11.11.2008 13:58:42   
larisa
Nizy, sej je prav, da greste, če je to dobro za Azro. Sam men se zdi, da so eni P ful panični, eni pa nč ne porajtajo user posted image  Pa ni fajn, da se kaka mamica sekira zarad paničnega P!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
11.11.2008 14:05:21   
itata
jaz tud mislim, da P na splošno pretiravajo...

februarka: a jim pridem jaz jakoba pokazat? sicer je moj fant pa je to nekak drugače slišat, pa men tud velikrat rečejo, da on pa rad je a ne? sam se sam prijazno nasmehnem in rečem sej je prav, če bo bolan, bo vsaj mal zaloge meluser posted image  kar pa pri tvoji larisi niti pod razno ne pride v poštev, ker ni niti mal debela. mah debela sploh ni beseda prava!! matr ma folk cajta. ne se sekirat okol teh bedarij.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
11.11.2008 14:05:40   
ella79
še dobr da imam jaz skoz 'mal' trebuščka, da me noben ne vpraša če sem spet user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

februarka jaz sem jo že prodala, k je itak ne rabimo več (beri: ne bomo rabili več) user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
11.11.2008 14:06:11   
nizy

Nizy, sej je prav, da greste, če je to dobro za Azro. Sam men se zdi, da so eni P ful panični, eni pa nč ne porajtajo user posted image  Pa ni fajn, da se kaka mamica sekira zarad paničnega P!

saj imaš prov , pri Adni sem se takrat res malo  sekirala , no zdaj je neki strah odveč user posted image .....

čeprav jaz raje  vidim , kakšen pregled več , kot pa manj , ker  se nikoli ne ve , kako se bodo stvari obrnile  čez čas , zato je bolje spremljat ,....... saj veš kako pravi  pregovor "bolje priječit nego liječit "user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
11.11.2008 14:07:01   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Evo, midve sva iz sprehodauser posted image sicer je megla in mraz, ampak važno da dol ne gre in sva lahko odvozičkaleuser posted image

WTF????? NE NE NE! Larisa ni debela! Pust te čenče! Jaz bi nazaj zabrusla: Ja Zala a ne, tko kt tale teta/stric!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?