nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: nizy joj , sem zdaj klicala v Lj , in mi pravi , da mora lokalni okulist podat mnenje koliko je to sploh nujno za njihovo kliniko ,........ da je od P napotnica premalo , no saj se mi je zdelo , da je tako prov a gresta k dr. stirn? ja, majo ene muhe pri naročanju. midva sva datum dobila čez 3 mesece, pa naj bi blo mal bolj nujno? tko da se greva pokazat 19.11. glede hipotonije in FT pa se nič ne sekoraj. veš kok je otrok, ki so hipotončki. naš je kar precej, tko da ene dva meseca zamuja (se šele zdaj uči sedet), pa bo glih tko shodu! ne pri 12, pač pa pri 15mesecih.al pa še kej kasneje. shodu bo, do takrat ga pa mamic lovit ni treba pa ta dragih čeveljčkov kupovat. kje pa ste vi glede razvoja? ja saj mi je rekla , da je odvisno , kolk je res nujno , sam v vašem primeru bi šlo to lahko malo hitreje,.... tole naše zdravstvo je skrenilo z poti dobro opravita na pregledu za očesno ambulanto nimam pojma k kateremu zdravniku naj bi šle , saj na napotnici piše samo očesna klinika Lj,... kar se pa tiče razvoja , se obrača v obe smeri , sedi že 2.5m samostojno , plazi se ne , vstaja tudi ne , pa šele zdaj se je začela ob moji pomoči malo na nogice opirat , z rokami pomaha in ploska , je sicer zelo živahna ,..... je pa naša Adna tudi "hipotonik" , sva tudi hodile na FT , pa porodniško sem imela takrat podaljšano za 90dni , se je začela plazit pri 12m , shodila pa pri 16m, se ji še zdaj malo pozna , je občasno nerodna pri kakšnem opravilu , pa hoja po stopnicah se je poznala , je vsakič stopila z obema nogama , .....
|