Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 10:45:09
|
|
|
|
dolenjka
|
no, očitno se je kar pri večih začelo štrajkati s hrano Pri nas je bilo včeraj malo boljše, ampak še vedno ful malo, danes tudi vse skup nič, pomojem ene 50 ml sadja pa nujno joško
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 10:48:53
|
|
|
|
ella79
|
dan midve se tudi pofočkava za sredo pri nas megla upam, da se potem sonček pokaže, k še nisva šli nič ven danes. Zoja spi prvo rundo, k itak da je danes spet že pred sedmo vstala vsem nenaspanim neni za prve korake listek luna bo, mogoče ga pa ta daje sej imamo vsi taka obdobja, da kdaj več hrane in spanja rabimo, kdaj pa manj.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 10:50:52
|
|
|
|
listek1
|
dolenjka, res ne vem kaj je to, da tkole štrajakajo. Pa naš je tako lepo jedel in velik. Zdej mava pa take borbe, skoz neki mlat, pa odkimava z glavo. Jest bom probala še povečat razmik med obroki. da bo jedel nekje na 3,5 ure do 4. Pa bomo vidl kako bo. Dones mu skuhala samo korenček in krompir, ker ima to zelo rad, pa da vidmo.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 10:52:57
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 dolenjka, res ne vem kaj je to, da tkole štrajakajo. Pa naš je tako lepo jedel in velik. Zdej mava pa take borbe, skoz neki mlat, pa odkimava z glavo. Jest bom probala še povečat razmik med obroki. da bo jedel nekje na 3,5 ure do 4. Pa bomo vidl kako bo. Dones mu skuhala samo korenček in krompir, ker ima to zelo rad, pa da vidmo. kaj pa če ga k Elli na cvetačo pelješ Mal šale mora bit
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 10:53:47
|
|
|
|
listek1
|
ella, sej vem, da je tako, ampak jest se res preveč sekiram zarad tega. Ker pol kr mislim, da je revček lačen Mah sej bo. Dones pa uživajta na čofotanju, pol se pa vidmo. Aja, David je pa dones ful žlobodrou v postlci, se je od Zoje mal nauču, ki tako lušno čeblja
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 10:53:59
|
|
|
|
dolenjka
|
Evo ažurirano: Listek & David Suzi & Žana Pina & Ana Bamby & Anaja Larisa & Nejc Dolenjka & Tara Februarka & Larisa Janey & Jakec Itata & Jakob Misar & Lana Lillchy & Lukec Ella & Zoja
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 10:54:55
|
|
|
|
ella79
|
naša tudi kakšen dan lepo normalno poje, kakšen dan, pa tok mal, da sploh ne vem od kje ji energija pa ji isto potem pripravim tisto ki ima najraje, pa ne pomaga da bi več pojedla. Očitno ji res je paše
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 10:57:29
|
|
|
|
ella79
|
listek no vsaj neki da se kdo od naše naleze lahko prideta na cvetačo, krompir, korenček danes pomoje bo kar tole jedla, pa mogoče mal piščančka notr, k je ful mesojeda
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 11:06:32
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 listek no vsaj neki da se kdo od naše naleze lahko prideta na cvetačo, krompir, korenček danes pomoje bo kar tole jedla, pa mogoče mal piščančka notr, k je ful mesojeda bom vidla kako bo danes s korenčkom in krompirjem, če ne pa pride david k tebi na kosilo. Takrat je ful pojedu in lepo Pa mogoče se bo še na noge začel postavljat, če bo mal več z Zojo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 11:13:19
|
|
|
|
nizy
|
pozdravljene, mi smo bili včeraj v posvetovalnici , je Azra dolga 71cm , postavo ima pa manekensko 7710g, kar je premalo , se je v 3m zredila komaj 700g , in so ji vzeli kri za HG , ter rekli , da dobim po pošti , če bo kaj narobe ,..... pa napotnico za fizioterapije je dobila zaradi hipotonije , ki jo je imela že ob rojstvu , aja pa še eno napotnico sva dobile za očesno kliniko v Ljubljani , ker občasno škili in P pravi , da bolje pravočasno , tudi če se potem izkaže da ni potrebno,.lahko se tudi še samo popravi , ker pri Amini in Adni je bilo isto , pa se je samo uneslo .. Zgleda , da imam možnost podaljšane porodniše zaradi FT , v ponedeljek imamo prvi posvet ,... misar - za avto , pa čimveč prevoženih km bom potem še kaj pokomentirala , ko bo šel na šiht
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 11:17:37
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 naša tudi kakšen dan lepo normalno poje, kakšen dan, pa tok mal, da sploh ne vem od kje ji energija pa ji isto potem pripravim tisto ki ima najraje, pa ne pomaga da bi več pojedla. Očitno ji res je paše naša je v 2 dneh shujašala za 80 g Še dobr da danes vago nazaj nesem, drugač bi bla čist napsihirana Še dobr da mi popije po 3 dcl tekočine na dan, včeraj še malenkost več ker drugač bi bla kriza Smo pa že budni, je samo 1 uro spala
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 11:24:45
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka sam ne se psihirat jaz se morm prav kontrolirat in samo sebe prepričevat, da očitno ni lačna oz. ji ne paše sam pomisli, kok je prejšnje dni lepo in velik pojedla
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 11:25:12
|
|
|
|
Februarka08
|
Evo, midve sva iz sprehoda sicer je megla in mraz, ampak važno da dol ne gre in sva lahko odvozičkale Dajte mi povedat: ali je Larisa ˝debela˝ ker vsak ki jo vidi pravi, u ti pa rada ješ k si tako okrogla
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 11:27:06
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy pozdravljene, mi smo bili včeraj v posvetovalnici , je Azra dolga 71cm , postavo ima pa manekensko 7710g, kar je premalo , se je v 3m zredila komaj 700g , in so ji vzeli kri za HG , ter rekli , da dobim po pošti , če bo kaj narobe ,..... pa napotnico za fizioterapije je dobila zaradi hipotonije , ki jo je imela že ob rojstvu , aja pa še eno napotnico sva dobile za očesno kliniko v Ljubljani , ker občasno škili in P pravi , da bolje pravočasno , tudi če se potem izkaže da ni potrebno,.lahko se tudi še samo popravi , ker pri Amini in Adni je bilo isto , pa se je samo uneslo .. Zgleda , da imam možnost podaljšane porodniše zaradi FT , v ponedeljek imamo prvi posvet ,..
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 11:29:15
|
|
|
|
listek1
|
dolenjka - teb vsaj pije Tara, naš tudi to ne Ful malo pije.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 11:32:36
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Evo, midve sva iz sprehoda sicer je megla in mraz, ampak važno da dol ne gre in sva lahko odvozičkale Dajte mi povedat: ali je Larisa ˝debela˝ ker vsak ki jo vidi pravi, u ti pa rada ješ k si tako okrogla februarka - če je pa Larisa debela, potem je pa David sumoborc Dej nehi no, Larisa je čist lepa punčka in niti slučajno, da bi bla debela. Če bi pa bla, pa kaj to koga briga, zase nej se brigajo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 11:33:07
|
|
|
|
ella79
|
februarka daleč od tega, da je Larisa debela kaj je potem tudi fantek, če kdo praša, kako mu je pa ime ne oziraj se na druge, k veš da je najbolj popolno bitje nizy Azra je res bolj manekenske postave, sam glede na 71 cm, niti nima tok malo kg pa sej ne more biti vsak by book jaz ne vem, kaj vsi tok gledejo merila, kok more tehtat kaj vse more že znat v tej starosti... važno, da vidno napreduje
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 11:36:16
|
|
|
|
ella79
|
»Mujo«, dere se Suljo preko ulice,- » voliš ti seks utroje?« »Volim«, kaže Mujo. »Pa požuri onda kuči, možda stigneš.« sej dolenjka ti si tole verjetno že slišala
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 11:39:18
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Evo, midve sva iz sprehoda sicer je megla in mraz, ampak važno da dol ne gre in sva lahko odvozičkale Dajte mi povedat: ali je Larisa ˝debela˝ ker vsak ki jo vidi pravi, u ti pa rada ješ k si tako okrogla februarka - če je pa Larisa debela, potem je pa David sumoborc Dej nehi no, Larisa je čist lepa punčka in niti slučajno, da bi bla debela. Če bi pa bla, pa kaj to koga briga, zase nej se brigajo IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka daleč od tega, da je Larisa debela kaj je potem tudi fantek, če kdo praša, kako mu je pa ime ne oziraj se na druge, k veš da je najbolj popolno bitje no, sej sem jest to vedla... sam še lakšno drugo mnenje vedno pride prav k majo eni tolk dolg jezik
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 11:45:29
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 »Mujo«, dere se Suljo preko ulice,- » voliš ti seks utroje?« »Volim«, kaže Mujo. »Pa požuri onda kuči, možda stigneš.« sej dolenjka ti si tole verjetno že slišala A je moj spet sam na šihtu, delam pa jaz
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 11:46:26
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 jencili, čist si huda, pa sej si bla že prej! ampak zdej pa res gate trgaš! ti si prava faca
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 12:28:20
|
|
|
|
nizy
|
joj , sem zdaj klicala v Lj , in mi pravi , da mora lokalni okulist podat mnenje koliko je to sploh nujno za njihovo kliniko ,........ da je od P napotnica premalo , no saj se mi je zdelo , da je tako prov
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 12:29:00
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 jencili, čist si huda, pa sej si bla že prej! ampak zdej pa res gate trgaš! ti si prava faca ampak, če si pa ti tole šele zdele prebrala, pol se pa en drug pod tvoj nick na rr prijavlja
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 12:39:45
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy joj , sem zdaj klicala v Lj , in mi pravi , da mora lokalni okulist podat mnenje koliko je to sploh nujno za njihovo kliniko ,........ da je od P napotnica premalo , no saj se mi je zdelo , da je tako prov a gresta k dr. stirn? ja, majo ene muhe pri naročanju. midva sva datum dobila čez 3 mesece, pa naj bi blo mal bolj nujno? tko da se greva pokazat 19.11. glede hipotonije in FT pa se nič ne sekoraj. veš kok je otrok, ki so hipotončki. naš je kar precej, tko da ene dva meseca zamuja (se šele zdaj uči sedet), pa bo glih tko shodu! ne pri 12, pač pa pri 15mesecih.al pa še kej kasneje. shodu bo, do takrat ga pa mamic lovit ni treba pa ta dragih čeveljčkov kupovat. kje pa ste vi glede razvoja?
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 13:02:22
|
|
|
|
itata
|
ella, bajsa, jencili: a danes po plavanju velja kafe al ne?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?