|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
11.11.2008 10:45:09   
dolenjka
no, očitno se je kar pri večih začelo štrajkati s hrano user posted image  Pri nas je bilo včeraj malo boljše, ampak še vedno ful malo, danes tudi vse skup nič, pomojem ene 50 ml sadja pa nujno joško user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
11.11.2008 10:48:53   
ella79
dan user posted image
midve se tudi pofočkava za sredo user posted image

pri nas megla user posted image upam, da se potem sonček pokaže, k še nisva šli nič ven danes. Zoja spi prvo rundo, k itak da je danes spet že pred sedmo vstala user posted image

vsem nenaspanim  user posted image user posted image user posted image

neni user posted image user posted image user posted image za prve korake

listek luna bo, mogoče ga pa ta daje user posted image sej imamo vsi taka obdobja, da kdaj več hrane in spanja rabimo, kdaj pa manj.

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
11.11.2008 10:50:52   
listek1
dolenjka, res ne vem kaj je to, da tkole štrajakajo. Pa naš je tako lepo jedel in velik. Zdej mava pa take borbe, skoz neki mlat, pa odkimava z glavo. Jest bom probala še povečat razmik med obroki. da bo jedel nekje na 3,5 ure do 4. Pa bomo vidl kako bo. Dones mu skuhala samo korenček in krompir, ker ima to zelo rad, pa da vidmo.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
11.11.2008 10:52:57   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

dolenjka, res ne vem kaj je to, da tkole štrajakajo. Pa naš je tako lepo jedel in velik. Zdej mava pa take borbe, skoz neki mlat, pa odkimava z glavo. Jest bom probala še povečat razmik med obroki. da bo jedel nekje na 3,5 ure do 4. Pa bomo vidl kako bo. Dones mu skuhala samo korenček in krompir, ker ima to zelo rad, pa da vidmo.

kaj pa če ga k Elli na cvetačo pelješ user posted image  user posted image  Mal šale mora bit user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
11.11.2008 10:53:47   
listek1
ella, sej vem, da je tako, ampak jest se res preveč sekiram zarad tega. Ker pol kr mislim, da je revček lačen user posted image  Mah sej bo.
Dones pa uživajta na čofotanju, pol se pa vidmo. Aja, David je pa dones ful žlobodrou v postlci, se je od Zoje mal nauču, ki tako lušno čeblja user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
11.11.2008 10:53:59   
dolenjka
Evo ažurirano:

Listek & David
Suzi & Žana
Pina & Ana
Bamby & Anaja
Larisa & Nejc
Dolenjka & Tara
Februarka & Larisa 
Janey & Jakec
Itata & Jakob
Misar & Lana
Lillchy & Lukec
Ella & Zoja

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
11.11.2008 10:54:55   
ella79
naša tudi kakšen dan lepo normalno poje, kakšen dan, pa tok mal, da sploh ne vem od kje ji energija user posted image pa ji isto potem pripravim tisto ki ima najraje, pa ne pomaga da bi več pojedla. Očitno ji res je paše user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
11.11.2008 10:57:29   
ella79
listek no vsaj neki da se kdo od naše naleze user posted image user posted image user posted image lahko prideta na cvetačo, krompir, korenček danes user posted image pomoje bo kar tole jedla, pa mogoče mal piščančka notr, k je ful mesojeda user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
11.11.2008 11:06:32   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

listek no vsaj neki da se kdo od naše naleze user posted image user posted image user posted image lahko prideta na cvetačo, krompir, korenček danes user posted image pomoje bo kar tole jedla, pa mogoče mal piščančka notr, k je ful mesojeda user posted image user posted image user posted image

bom vidla kako bo danes s korenčkom in krompirjem, če ne pa pride david k tebi na kosilo. Takrat je ful pojedu in lepo user posted image  Pa mogoče se bo še na noge začel postavljat, če bo mal več z Zojo user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
11.11.2008 11:13:19   
nizy
pozdravljene,

mi smo bili včeraj v posvetovalnici , je Azra dolga 71cm , postavo ima pa manekensko 7710g, kar je premalo , se je v 3m zredila komaj 700guser posted image , in so ji vzeli kri  za HG , ter rekli , da dobim po pošti , če bo kaj narobe ,..... pa napotnico za fizioterapije je dobila zaradi hipotonije , ki jo je imela že ob rojstvu , aja pa še eno napotnico sva dobile za očesno kliniko v Ljubljani , ker občasno škili in P pravi , da bolje pravočasno , tudi če se potem izkaže da ni potrebno,.lahko se tudi še samo popravi , ker pri Amini in Adni je bilo isto , pa se je samo uneslouser posted image ..

Zgleda , da imam možnost podaljšane porodniše  zaradi FT , v ponedeljek imamo prvi posvet ,...

misar -user posted image user posted image user posted image za avto , pa  čimveč prevoženih km

bom potem še kaj pokomentirala , ko bo šel user posted image na šiht

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
11.11.2008 11:17:37   
dolenjka

naša tudi kakšen dan lepo normalno poje, kakšen dan, pa tok mal, da sploh ne vem od kje ji energija user posted image pa ji isto potem pripravim tisto ki ima najraje, pa ne pomaga da bi več pojedla. Očitno ji res je paše user posted image

naša je v 2 dneh shujašala za 80 g user posted image  Še dobr da danes vago nazaj nesem, drugač bi bla čist napsihirana user posted image  Še dobr da mi popije po 3 dcl tekočine na dan, včeraj še malenkost več user posted image  ker drugač bi bla kriza user posted image

Smo pa že budni, je samo 1 uro spala user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
11.11.2008 11:24:45   
ella79
dolenjka sam ne se psihirat user posted image jaz se  morm prav kontrolirat in samo sebe prepričevat, da očitno ni lačna oz. ji ne paše user posted image sam pomisli, kok je prejšnje dni lepo in velik pojedla user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
11.11.2008 11:25:12   
Februarka08
Evo, midve sva iz sprehodauser posted image sicer je megla in mraz, ampak važno da dol ne gre in sva lahko odvozičkaleuser posted image

Dajte mi povedat: ali je Larisa ˝debela˝ user posted image user posted image user posted image ker vsak ki jo vidi pravi, u ti pa rada ješ k si tako okroglauser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
11.11.2008 11:27:06   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

pozdravljene,

mi smo bili včeraj v posvetovalnici , je Azra dolga 71cm , postavo ima pa manekensko 7710g, kar je premalo , se je v 3m zredila komaj 700guser posted image , in so ji vzeli kri  za HG , ter rekli , da dobim po pošti , če bo kaj narobe ,..... pa napotnico za fizioterapije je dobila zaradi hipotonije , ki jo je imela že ob rojstvu , aja pa še eno napotnico sva dobile za očesno kliniko v Ljubljani , ker občasno škili in P pravi , da bolje pravočasno , tudi če se potem izkaže da ni potrebno,.lahko se tudi še samo popravi , ker pri Amini in Adni je bilo isto , pa se je samo uneslouser posted image ..

Zgleda , da imam možnost podaljšane porodniše  zaradi FT , v ponedeljek imamo prvi posvet ,..

user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
11.11.2008 11:29:15   
listek1
dolenjka - teb vsaj pije Tara, naš tudi to ne user posted image  Ful malo pije.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
11.11.2008 11:32:36   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Evo, midve sva iz sprehodauser posted image sicer je megla in mraz, ampak važno da dol ne gre in sva lahko odvozičkaleuser posted image

Dajte mi povedat: ali je Larisa ˝debela˝ user posted image user posted image user posted image ker vsak ki jo vidi pravi, u ti pa rada ješ k si tako okroglauser posted image user posted image user posted image

februarka - če je pa Larisa debela, potem je pa David sumoborc user posted image  Dej nehi no, Larisa je čist lepa punčka in niti slučajno, da bi bla debela. Če bi pa bla, pa kaj to koga briga, zase nej se brigajo user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
11.11.2008 11:33:07   
ella79
februarka daleč od tega, da je Larisa debela user posted image kaj je potem tudi fantek, če kdo praša, kako mu je pa ime user posted image ne oziraj se na druge, k veš da je najbolj popolno bitje user posted image user posted image user posted image

nizy user posted image user posted image Azra je res bolj manekenske postave, sam glede na 71 cm, niti nima tok malo kg user posted image pa sej ne more biti vsak user posted image by book user posted image jaz ne vem, kaj vsi tok gledejo merila, kok more tehtat kaj vse more že znat v tej starosti... važno, da vidno napreduje user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
11.11.2008 11:36:16   
ella79
»Mujo«, dere se Suljo preko ulice,- » voliš ti seks utroje?«
»Volim«,  kaže Mujo.
»Pa požuri onda kuči, možda stigneš.«
user posted image user posted image user posted image user posted image
sej dolenjka ti si tole verjetno že slišala user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
11.11.2008 11:39:18   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

februarka - če je pa Larisa debela, potem je pa David sumoborc user posted image  Dej nehi no, Larisa je čist lepa punčka in niti slučajno, da bi bla debela. Če bi pa bla, pa kaj to koga briga, zase nej se brigajo user posted image user posted image

februarka daleč od tega, da je Larisa debela user posted image kaj je potem tudi fantek, če kdo praša, kako mu je pa ime user posted image ne oziraj se na druge, k veš da je najbolj popolno bitje user posted image user posted image user posted image

no, sej sem jest to vedla...user posted image sam še lakšno drugo mnenje vedno pride prav k majo eni tolk dolg jezikuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
11.11.2008 11:45:29   
dolenjka

»Mujo«, dere se Suljo preko ulice,- » voliš ti seks utroje?«
»Volim«,  kaže Mujo.
»Pa požuri onda kuči, možda stigneš.«
user posted image user posted image user posted image user posted image
sej dolenjka ti si tole verjetno že slišala user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

A je moj spet sam na šihtu, delam pa jaz user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
11.11.2008 11:46:26   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

jencili, čist si huda, pa sej si bla že prej! ampak zdej pa res gate trgaš!user posted image

ti si prava facauser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
11.11.2008 12:28:20   
nizy
joj , sem zdaj klicala v Lj , in mi pravi , da mora lokalni okulist podat mnenje  koliko je to  sploh nujno  za njihovo kliniko ,........ da je od P napotnica premalo , no saj se mi je zdelo , da je tako prov 

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
11.11.2008 12:29:00   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

jencili, čist si huda, pa sej si bla že prej! ampak zdej pa res gate trgaš!user posted image

ti si prava facauser posted image

ampak, če si pa ti tole šele zdele prebrala, pol se pa en drug pod tvoj nick na rr prijavlja user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
11.11.2008 12:39:45   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

joj , sem zdaj klicala v Lj , in mi pravi , da mora lokalni okulist podat mnenje  koliko je to  sploh nujno  za njihovo kliniko ,........ da je od P napotnica premalo , no saj se mi je zdelo , da je tako prov 

a gresta k dr. stirn? ja, majo ene muhe pri naročanju. midva sva datum dobila čez 3 mesece, pa naj bi blo mal bolj nujno? tko da se greva pokazat 19.11.

glede hipotonije in FT pa se nič ne sekoraj. user posted image veš kok je otrok, ki so hipotončki. naš je kar precej, tko da ene dva meseca zamuja (se šele zdaj uči sedet), pa bo glih tko shodu! ne pri 12, pač pa pri 15mesecih.al pa še kej kasneje. shodu bo, do takrat ga pa mamic lovit ni treba pa ta dragih čeveljčkov kupovat. user posted image kje pa ste vi glede razvoja?

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
11.11.2008 13:02:22   
itata
ella, bajsa, jencili: a danes po plavanju velja kafe al ne?

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?