Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 10.11.2008 17:30:21
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Gremo pa zdaj popoldne v mesto. Bodo imeli malo martinovanja. Pa da vidimo, kako bo. Suzi* - greste vi tud? jaz sem še kar sama in brez ključa. nikakor ne morem ven. moj se mi pa ne javi na telefon. pa glih prej so poročali, da je bla na AC iz lj v nm nesreča. vi pa le uživajte!
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 10.11.2008 18:09:56
|
|
|
|
Februarka08
|
Sem nardila albumček frišnih fotk
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 10.11.2008 18:38:22
|
|
|
|
itata
|
midva sva doma iz plavanja. je bil mali taka faca pa brcal k norc danes, da ne omenjal pljuskal - sva bla oba čist mokra. bo treba drugič fen vzet s sabo zdej mal počivamo - no jaz počivam, mali se pa v hojci preganja gor in dol... sej sem ugotovila še drug del "problema" zakaj se moj premal ukvarja z otrokom, ker je mali zlo velik dol v pritličju pri starih, kjer ima hojco pa cel kup ograč. če smo skupi gor, se več. tko da zdej ga mam več gor, kadar je moj doma pa se tud mal pozna pol k se ga naveličam ga pa mal dol nesem al pa v kuhno kjer ma pa stajco v vsakmu štuku neki skratka... mah sej bo. če se mu pa ne bo dal preveč okol al pa na dopust, bom se pa po svoje organizirala in šla s kako kolegico pa z mulčkom. midva ne bova prikrajšana prav sigurno z eno k je ločena in ima 2 otroka sva že zmenjene, da gremo nasl leto izven sezone (mi imamo kolektivca glih v sezoni) v grčijo al pa turčijo za en teden. pol k bo on frej nej pa on zbira kam bomo šli. pa bomo vsi mel kar bomo hotl, jaz ekstra, po njegovo pa ko mamo vsi čas vem, da ni glih prav, ampak jaz zato k je on zmatran ne bom skoz doma. prav sigurno da ne. pa še sreča, da imam babico v portorožu. kar je za male otroke čist super
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 10.11.2008 18:38:42
|
|
|
|
itata
|
o februarka kake fletne fotke
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 10.11.2008 19:03:06
|
|
|
|
kati kati
|
februarka-luštne slikce pa še iste stole imamo
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 10.11.2008 19:18:49
|
|
|
|
bamby
|
blaža, tvoj tavečji je pa res ena prkla, če ima samo 19 kil . Že moj je suh, pa ima vseeno skoraj 21 kg. mesečnica, dobro,da si me popravila. Mislila sem prav, napisala pa narobe . Me že malo EMŠO daje ! februarka, fajn arest si naredila Larisi ! Bom jaz naši tudi mogla kaj naštudirat, ker je turbo naglo pri omari. Sem ji nastavila tja ležalnik, ampak je dobila takoj novo destinacijo - zavese. Pa kako se reži zraven, ko jih začne cukat, lumpa mala! Slikce so pa luštne! Je že zrasla, mala lepotička! Mi smo doma! Anaja je bila občasno malo tečna, ampak je šlo. Smo jo hitro pomirili. Me je pa kar minilo, ko smo v Logatcu prišli na AC, ko sem zagledala iz kakšnega sončka se peljemo v totalno meglo, ki je zgledalo, kot da bi šli v Sibirijo . Pri nas je bil pa tak sonce, da ga je bilo veselje gledat!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 10.11.2008 20:22:27
|
|
|
|
Februarka08
|
Hvala za pohvale Kati kati, sem že pri nekaterih slišala, da mamo iste stole men so super Bamby, tudi pri naši so itak najbolj zanimive zavese, da jih lahko cuka in se reži zraven... kako so si podobni Ja, mi smo imeli tudi kar lep sonček danes, malo nižje od nas pa cel dan megla Grem se zleknit, še prej pa tablet vase ruknem...
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 10.11.2008 20:27:06
|
|
|
|
Janey
|
jaka spet noće spat. zdaj se lubi malo z njim ukvarja, ravnokar pa je padel in joka
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 10.11.2008 20:36:26
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer No, midve sva šli v ZOO, sam sončka pa ni bilo Ko sva šli od doma je pri nas tako lepo sijal, brez oblačka in še preden sva prišli mimo Višnje gore, sva padli v tako gosto meglo, Sibirija, kot je rekla Bamby Mater sem vesela, da sva na tem hribu kupila hiško No, v ZO nikjer žive duše, razen živali seveda Carica je skoraj vse prespala, jaz sem se nahodila, sem šla okoli in gor do kletk, pol pa na burek No, in potem sta imela randi Tara in Lukec od Lillchy v Supernovi, mi2 sva pa kavico spili, pa nahranili, pa mal po štacunah zavili in je Tara v Okaidiju spet dobila 1 hlače za 9 EUR za naslednjo pomlad - so bile 50% off pa 2 štumfke sem ji tudi tam kupila, tudi 50% off In to je bilo vse kar sem zapravila Sem se mal nazaj držala, ker vem, da bo na severu ful izbire A danes bo kaka debata, al kako Počas se začnite za srečanje fočkat Ajde, katera torej pride?
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 10.11.2008 20:55:30
|
|
|
|
listek1
|
quote]IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Listek1 - za super noč. Pa huda slikca. Kam ti to daš Davida . Naša bi prec ven ušla. Se takoj za stranice dviguje in leze . [/quote] mesečnica, dam ga v košaro za perilo in fant ful uživa. drugač pa naš malček že spančka, je sam dol padu Sva se dones ful nahodila okrog Brda . Je blo pa ful lušno, čeprav megleno. Pa očitno ma naš frajer novo bejbo Dolenjka - midva se pofočkava za srečanje pa za dober nakup. Jest pa zdele pod tuš, pol pridem pa spet mal F5 prtisnt. Jencili-FB, da nauš pozabla
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 10.11.2008 21:01:45
|
|
|
|
larisa
|
Čer no midva se tud pofočkava za srečanje. Sam me pa neki zanima. Vi ki abonirate tud te variante v centrih Kaj pa nredite, ko morajo pančkat Al mam sam jst tazga ki mi ne zaspi v vozičku, pa k se okrog dogaja
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 10.11.2008 21:03:25
|
|
|
|
Suzi*
|
mojadva spita. zaenkrat. mož pa je na pijački....bo trajalo verjetno , ker je kolegica rodila malo prej dva fantička . bravo! jeeej, sem vesela, komaj čakam da ju vidim. dolenjči, jaz se pofočkam za srečanje. glede megle....pri nas je bla cel dan. nič sončka. upam da jutri ne bo isto. potem bo pa do konca tedna itak dež in mrzlo.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 10.11.2008 21:05:36
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Čer no midva se tud pofočkava za srečanje. Sam me pa neki zanima. Vi ki abonirate tud te variante v centrih Kaj pa nredite, ko morajo pančkat Al mam sam jst tazga ki mi ne zaspi v vozičku, pa k se okrog dogaja hmm, če ne zaspi v vozičku (na sprehodu bi že), je moja rešitev zizalandija. samo ne vem kolk bi jo šunder motil.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 10.11.2008 21:10:27
|
|
|
|
bamby
|
Jaz tudi morda pridem na veselico . Sem našemu že omenila, da bom 2x zaporedoma v LJ letela, on pa: Aja??? . Jaz pa nazaj: Ja! Seveda, če bomo zdravi! dolenjči, dober nakup si opravila .Sicer pa kaj v LJ rineš, če se imaš na dolenjskem tak lepo, pa sonček in tako naprej. Jaz bi se tudi najraje nazaj obrnila, samo sem mogla mus it, da sem oddala oblekco. Ti pa še na sever rineš. Tam boš šele imela meglo in smrad verjetno. Madam že od 8h spi, jaz sem pa Kmetijo gledala na compu, ker je drugače ne vidim . Je imel Tim sicer pripombe, samo zdaj je pa že zaspal. Moja druga polovica gre pa spet v nočno.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 10.11.2008 21:13:34
|
|
|
|
bamby
|
larisa, Anaja zelo težko zaspi v vozičku. Samo po moje, če bo zmatrana bo zaspala vseeno, sploh pa če dobi nekaj za spit, pol ponavadi pade dol, pa plenico more obvezno dobit v roke. Se pa nocoj tudi jaz kar poslavljam. Se moram še od možek poslovit, pol pa v mižule, ker bom spet sama za mularijo dopoldan.
< Sporočilo je popravil bamby -- 10.11.2008 21:14:09 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 10.11.2008 21:42:49
|
|
|
|
Janey
|
jaka je zdaj šele zaspal...sem tak crkjena da grem lahko samo z njim spat. lahko noč
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 10.11.2008 21:42:50
|
|
|
|
dolenjka
|
OK, a lahko nehate tolk čvekat No lepo, da ste se nekatere že pofočkale Evo seznam: Listek & David Suzi & Žana Pina & Ana Bamby & Anaja Larisa & Nejc Dolenjka & Tara No, sej nekatere so že omenile da pridejo, sam naj se same pofočkajo, štajerke, da ne bi manjkale slučajno Pa tanove bi se tut lahko primajale
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 10.11.2008 21:43:12
|
|
|
|
Suzi*
|
no, sem danes dobila knjigo otroško spanje-brez joka v sanje....in berem. itak pa nikjer nobene danes?
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 10.11.2008 21:43:24
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka OK, a lahko nehate tolk čvekat No lepo, da ste se nekatere že pofočkale Evo seznam: Listek & David Suzi & Žana Pina & Ana Bamby & Anaja Larisa & Nejc Dolenjka & Tara No, sej nekatere so že omenile da pridejo, sam naj se same pofočkajo, štajerke, da ne bi manjkale slučajno Pa tanove bi se tut lahko primajale sej sem že rekla da pridem
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 10.11.2008 21:45:10
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* no, sem danes dobila knjigo otroško spanje-brez joka v sanje....in berem. itak pa nikjer nobene danes? će bo kaj za ponucat ne pozabi meni napisat danes bi jo nujno rabla
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 10.11.2008 21:45:42
|
|
|
|
Februarka08
|
Listek & David Suzi & Žana Pina & Ana Bamby & Anaja Larisa & Nejc Dolenjka & Tara Februarka & Larisa
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 10.11.2008 21:49:11
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka OK, a lahko nehate tolk čvekat No lepo, da ste se nekatere že pofočkale Evo seznam: Listek & David Suzi & Žana Pina & Ana Bamby & Anaja Larisa & Nejc Dolenjka & Tara No, sej nekatere so že omenile da pridejo, sam naj se same pofočkajo, štajerke, da ne bi manjkale slučajno Pa tanove bi se tut lahko primajale sej sem že rekla da pridem Pa še Malo pikico in SN pripelji, pa Maruško
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 10.11.2008 21:49:41
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Listek & David Suzi & Žana Pina & Ana Bamby & Anaja Larisa & Nejc Dolenjka & Tara Februarka & Larisa to mi deli ejga gorenka
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 10.11.2008 21:50:39
|
|
|
|
dolenjka
|
Še mal, pa bodo po parih Listek & David Suzi & Žana Pina & Ana Bamby & Anaja Larisa & Nejc Dolenjka & Tara Februarka & Larisa Janey & Jakec
|
anoreksijaziukaAli poznaš bolezen anoreksija?Da (
97%)
Ne (
3%)
Število vseh glasov: 106Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!