|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
10.11.2008 17:30:21   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica
Gremo pa zdaj popoldne v mesto. Bodo imeli malo martinovanja. Pa da vidimo, kako bo. Suzi* - greste vi tud?

jaz sem še kar sama in brez ključa.user posted image  nikakor ne morem ven. moj se mi pa ne javi na telefon. user posted image  pa glih prej so poročali, da je bla na AC iz lj v nm nesreča.user posted image
vi pa le uživajte!user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
10.11.2008 18:09:56   
Februarka08
Sem nardila albumček frišnih fotkuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
10.11.2008 18:38:22   
itata
midva sva doma iz plavanja. je bil mali taka faca pa brcal k norc danes, da ne omenjal pljuskal - sva bla oba čist mokra. bo treba drugič fen vzet s sabouser posted image
zdej mal počivamo - no jaz počivam, mali se pa v hojci preganja gor in dol... sej sem ugotovila še drug del "problema" zakaj se moj premal ukvarja z otrokom, ker je mali zlo velik dol v pritličju pri starih, kjer ima hojco pa cel kup ograč. če smo skupi gor, se več. tko da zdej ga mam več gor, kadar je moj doma pa se tud mal poznauser posted image  pol k se ga naveličam ga pa mal dol nesem al pa v kuhno kjer ma pa stajcouser posted image  v vsakmu štuku neki skratka...
mah sej bo. če se mu pa ne bo dal preveč okol al pa na dopust, bom se pa po svoje organizirala in šla s kako kolegico pa z mulčkom. midva ne bova prikrajšana prav sigurnouser posted image  z eno k je ločena in ima 2 otroka sva že zmenjene, da gremo nasl leto izven sezone (mi imamo kolektivca glih v sezoni) v grčijo al pa turčijo za en teden. pol k bo on frej nej pa on zbira kam bomo šli. pa bomo vsi mel kar bomo hotl, jaz ekstra, po njegovo pa ko mamo vsi časuser posted image  vem, da ni glih prav, ampak jaz zato k je on zmatran ne bom skoz doma. prav sigurno da ne. pa še sreča, da imam babico v portorožu. kar je za male otroke čist superuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
10.11.2008 18:38:42   
itata
o februarka kake fletne fotkeuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
10.11.2008 19:03:06   
kati kati
februarka-luštne slikce pa še iste stole imamouser posted image user posted image user posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
10.11.2008 19:07:11   
kati kati
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://govori.se/video/akademija-murko/akademija-murko-zvezda-je-vedno-urejena/

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
10.11.2008 19:18:49   
bamby
blaža, tvoj tavečji je pa res ena prkla, če ima samo 19 kil user posted image . Že moj je suh, pa ima vseeno skoraj 21 kg.

mesečnica, dobro,da si me popravila. Mislila sem prav, napisala pa narobe user posted image . Me že malo EMŠO daje user posted image !

februarka, fajn arest si naredila Larisi user posted image ! Bom jaz naši tudi mogla kaj naštudirat, ker je turbo naglo pri omari. Sem ji nastavila tja ležalnik, ampak je dobila takoj novo destinacijo - zavese. Pa kako se reži zraven, ko jih začne cukat, lumpa mala!
Slikce so pa luštne! Je že zrasla, mala lepotička!

Mi smo doma! Anaja je bila občasno malo tečna, ampak je šlo. Smo jo hitro pomirili. Me je pa kar minilo, ko smo v Logatcu prišli na AC, ko sem zagledala iz kakšnega sončka se peljemo v totalno meglo, ki je zgledalo, kot da bi šli v Sibirijo user posted image user posted image user posted image . Pri nas je bil pa tak sonce, da ga je bilo veselje gledat!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
10.11.2008 20:22:27   
Februarka08
Hvala za pohvaleuser posted image

Kati kati, sem že pri nekaterih slišala, da mamo iste stoleuser posted image men so superuser posted image
Bamby, tudi pri naši so itak najbolj zanimive zavese, da jih lahko cuka in se reži zraven... kako so si podobniuser posted image Ja, mi smo imeli tudi kar lep sonček danes, malo nižje od nas pa cel dan meglauser posted image user posted image

Grem se zleknit, še prej pa tablet vase ruknem...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
10.11.2008 20:27:06   
Janey
jaka spet noće spat. zdaj se lubi malo z njim ukvarja, ravnokar pa je padel in jokauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4309
10.11.2008 20:36:26   
dolenjka
Čer user posted image

No, midve sva šli v ZOO, sam sončka pa ni bilo user posted image  user posted image  user posted image  Ko sva šli od doma je pri nas tako lepo sijal, brez oblačka in še preden sva prišli mimo Višnje gore, sva padli v tako gosto meglo, Sibirija, kot je rekla Bamby user posted image  Mater sem vesela, da sva na tem hribu kupila hiško user posted image
No, v ZO nikjer žive duše, razen živali seveda user posted image  Carica je skoraj vse prespala, jaz sem se nahodila, sem šla okoli in gor do kletk, pol pa na burek user posted image  No, in potem sta imela randi Tara in Lukec od Lillchy v Supernovi, mi2 sva pa kavico spili, pa user posted image  nahranili, pa mal po štacunah zavili user posted image  in je Tara v Okaidiju spet dobila 1 hlače za 9 EUR za naslednjo pomlad - so bile 50% off user posted image  pa 2 štumfke sem ji tudi tam kupila, tudi 50% off user posted image  In to je bilo vse kar sem zapravila user posted image  Sem se mal nazaj držala, ker vem, da bo na severu ful izbire user posted image

A danes bo kaka debata, al kako user posted image  Počas se začnite za srečanje fočkat user posted image

Ajde, katera torej pride?

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
10.11.2008 20:55:30   
listek1
quote]IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Listek1 - user posted image  za super noč. Pa huda slikca. Kam ti to daš Davida user posted image . Naša bi prec ven ušla. user posted image  Se takoj za stranice dviguje in leze user posted image .user posted image

[/quote]

mesečnica, dam ga v košaro za perilo user posted image  in fant ful uživa.

drugač pa naš malček že spančka, je sam dol padu user posted image Sva se dones ful nahodila okrog Brdauser posted image . Je blo pa ful lušno, čeprav megleno. Pa očitno ma naš frajer novo bejbo user posted image  

Dolenjka - midva se pofočkava za srečanje user posted image  pa user posted image  za dober nakup.

Jest pa zdele pod tuš, pol pridem pa spet mal F5 prtisnt.

Jencili-FB, da nauš pozabla user posted image

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
10.11.2008 21:01:45   
larisa
Čer user posted image

no midva se tud pofočkava za srečanje.

Sam me pa neki zanima. Vi ki abonirate tud te variante v centrih user posted image  Kaj pa nredite, ko morajo user posted image  pančkat user posted image  
Al mam sam jst tazga user posted image  ki mi ne zaspi v vozičku, pa k se okrog dogaja user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
10.11.2008 21:03:25   
Suzi*
mojadva spita. user posted image  zaenkrat.

mož pa je na pijački....bo trajalo verjetno user posted image , ker je kolegica rodila malo prej dva fantička user posted image  user posted image . bravo! user posted image user posted image  jeeej, sem vesela, komaj čakam da ju vidim. 

dolenjči, jaz se pofočkam za srečanje.

glede megle....pri nas je bla cel dan. user posted image user posted image  nič sončka. upam da jutri ne bo isto. potem bo pa do konca tedna itak dež in mrzlo.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
10.11.2008 21:05:36   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Čer user posted image

no midva se tud pofočkava za srečanje.

Sam me pa neki zanima. Vi ki abonirate tud te variante v centrih user posted image  Kaj pa nredite, ko morajo user posted image  pančkat user posted image  
Al mam sam jst tazga user posted image  ki mi ne zaspi v vozičku, pa k se okrog dogaja user posted image

hmm, če ne zaspi v vozičku (na sprehodu bi že), je moja rešitev zizalandija. samo ne vem kolk bi jo šunder motil. user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
10.11.2008 21:10:27   
bamby
Jaz tudi morda pridem na veselico user posted image . Sem našemu že omenila, da bom 2x zaporedoma v LJ letela, on pa: Aja??? user posted image . Jaz pa nazaj: Ja! user posted image  Seveda, če bomo zdravi!

dolenjči, dober nakup si opravila user posted image .Sicer pa kaj v LJ rineš, če se imaš na dolenjskem tak lepo, pa sonček in tako naprej. Jaz bi se tudi najraje nazaj obrnila, samo sem mogla mus it, da sem oddala oblekco. Ti pa še na sever rineš. Tam boš šele imela meglo in smrad verjetno.

Madam že od 8h spi, jaz sem pa Kmetijo gledala na compu, ker je drugače ne vidim user posted image . Je imel Tim sicer pripombe, samo zdaj je pa že zaspal. Moja druga polovica gre pa spet v nočno.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
10.11.2008 21:13:34   
bamby
larisa, Anaja zelo težko zaspi v vozičku. Samo po moje, če bo zmatrana bo zaspala vseeno, sploh pa če dobi nekaj za spit, pol ponavadi pade dol, pa plenico more obvezno dobit v roke.

Se pa nocoj tudi jaz kar poslavljam. Se moram še od možek poslovit, pol pa v mižule, ker bom spet sama za mularijo dopoldan.

< Sporočilo je popravil bamby -- 10.11.2008 21:14:09 >

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
10.11.2008 21:42:49   
Janey
jaka je zdaj šele zaspal...sem tak crkjena da grem lahko samo z njim spat.

lahko noč

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
10.11.2008 21:42:50   
dolenjka
OK, a lahko nehate tolk čvekat user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

No lepo, da ste se nekatere že pofočkale user posted image

Evo seznam:

Listek & David
Suzi & Žana
Pina & Ana
Bamby & Anaja
Larisa & Nejc
Dolenjka & Tara

No, sej nekatere so že omenile da pridejo, sam naj se same pofočkajo, štajerke, da ne bi manjkale slučajno user posted image  Pa tanove bi se tut lahko primajale user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
10.11.2008 21:43:12   
Suzi*
no, sem danes dobila knjigo otroško spanje-brez joka v sanje....in berem. user posted image  itak pa nikjer nobene danes?

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
10.11.2008 21:43:24   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

OK, a lahko nehate tolk čvekat user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Evo seznam:

Listek & David
Suzi & Žana
Pina & Ana
Bamby & Anaja
Larisa & Nejc
Dolenjka & Tara

No, sej nekatere so že omenile da pridejo, sam naj se same pofočkajo, štajerke, da ne bi manjkale slučajno user posted image  Pa tanove bi se tut lahko primajale user posted image

sej sem že rekla da pridemuser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
10.11.2008 21:45:10   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

no, sem danes dobila knjigo otroško spanje-brez joka v sanje....in berem. user posted image  itak pa nikjer nobene danes?

će bo kaj za ponucat ne pozabi meni napisatuser posted image user posted image danes bi jo nujno rabla

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
10.11.2008 21:45:42   
Februarka08
Listek & David
Suzi & Žana
Pina & Ana
Bamby & Anaja
Larisa & Nejc
Dolenjka & Tara
Februarka & Larisa

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
10.11.2008 21:49:11   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Evo seznam:

Listek & David
Suzi & Žana
Pina & Ana
Bamby & Anaja
Larisa & Nejc
Dolenjka & Tara

sej sem že rekla da pridemuser posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  Pa še Malo pikico in SN pripelji, pa Maruško user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
10.11.2008 21:49:41   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Listek & David
Suzi & Žana
Pina & Ana
Bamby & Anaja
Larisa & Nejc
Dolenjka & Tara
Februarka & Larisa

to mi deli ejga gorenka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4324
10.11.2008 21:50:39   
dolenjka
Še mal, pa bodo po parih user posted image

Listek & David
Suzi & Žana
Pina & Ana
Bamby & Anaja
Larisa & Nejc
Dolenjka & Tara
Februarka & Larisa 
Janey & Jakec 

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

anoreksija
ziuka

Ali poznaš bolezen anoreksija?

Da (97%)

Ne (3%)

Število vseh glasov: 106

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!