bamby
|
blaža, čestitke za včerajšnjo oblčetnico !!! SN, mesečnica, Anaja je ista, kot idve omenjata za vajini . Se tzudi takoj dere, ko nobenega od naj uni na vidiku. Včasih se mi zdi prav grozna. Enkrat med tednom še srat nisem mogla it . Sem pustila vrata v kopalnico odprata, da sva se špegali, pa je bilo takoj dretje, če sem se ji malo skrila. IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jaz sem pa ravnokar naštudirala recept z kremšnite (tiste, ki sem jih na koncu nosečnosti naredila tako dobre, da si je še moja mami, ki ful dobro peče, prste oblizovala ) in jih bom verjetno v nedeljo zjutraj naredila Pride katera A boš kaj recept zaupala??? Meni so samo enkrat res dobre ratale, take ful rahle, pol pa nikoli več . Sploh ne morem pogruntat, v čem je fora. Takrat mi je ful vse naraslo, ko sem maso v mleko ulivala, zdaj ,i pa sprva marase, pol pa sesede . Kako pa tebi rata??? IZVIRNO SPOROČILO: ella79 naša bo tudi za malico imela kaki vanilija Naša ga je imela pa včeraj, ampak navadnega in ga je pojedla v nulo, pol pa še eno hruško povrhu. larisa, za nove podvige Nejca! Saj pol kar nekam hitro gre, ko se enkrat začnejo sami usedat. Pa pa, pa naša noče in noče dat . Je ista kot je bil Tim glede tega. Edina stvar, ki jo trenutno obvlada je ta da pravi: ne ne ne in tudi odkimava z glavo . Ful je smešna. IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Še eno ? za tiste, ki imate mireno, a mate zdej kej drugačne M kot pred nosečnostjo? Krvavitve skorajda ni. februarka, mi smo imeli bolj martinovo kosilo že danes . Sem šla v Tuš po pečena rebra, doma sem pa rdeče zelje stenstala, mal okrompirja spekla in solato naredila. Jutri gremo namreč ven na kosilo. Sem pa še eno svežo kračo kupila, ki bo pa verjetno kar v torek za kosilo in jo bom sama spekla. Mi smo bili danes v predpripravah na jutrišnji dan. Sem pekla štrudelj, zrihtala konfetke do konca, speglala Anaji oblekco, jo okopala..... Da ne govorim, kako me je glava bolela ! Šele ko sem tretji Lekadol požrla je začelo ponehavat. Pa še Timu sem mogla Mini brat in Puja, medtem, ko se je dec pred računalnikom zabaval z igranjem igric . Sem mogla prav malo zaropotat, da naj že kaj pospravi in kaj tla pomije, ker je meni tlo že glavo raznest. Je končno skužil in pustil računalnik. No, tako oblekco bo pa jutri madam nosila: Konfetki so pa taki
|