|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
8.11.2008 8:56:31   
misar

jutro

danes super noč

spala od 19h do 1h, budnica ob 4h in ob 6h jo je prevzel lupček, sem jaz spala še uro in pol 

zdaj pa že spet drnjoha user posted image

me je pa včeraj moj dragi prav prijetno presenetil, ko je mala zaspala me je poslal pod tuš in me potem zmasiral, pa svečke prižgal...mislim čista romantika user posted image ...da se kar ponovno zaljubimuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Naša tudi spije max. 150 ml vode.
Pa tudi hrana ji zadnje dva dni ne diši. Sem pa opazila, da ji zgoraj zobek ven rine. Se vidi, ker je že dva dni sitna kot user posted image . Mah pa ne sitna no, ampak ne more pa niti minutke brez mene. Ko grem z njenega vidika, takoj jok. user posted image

kot, da bi brala sebe...pijemo malo,zadnje dni tud jemo malo, zob nam rine in ni sitna, sam mene rabi skoz na oku. user posted image user posted image po moje sta enojajčni dvojčici lana in lunauser posted image user posted image user posted image

evo zdaj pa je lubek že zajtrk pripravil, se grem še mal razvajat user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
8.11.2008 9:32:55   
dolenjka
Jutro user posted image

Naša noč solidna, budnica ob 2.45 in 6.15 in spanje do 7.45 - baje, ker jaz sem spala do 8.45 user posted image

Zdaj je padla dopoldanska malica - kaki vanilija in banana, zgoščeno s pahuljicami user posted image  

Aja Miška user posted image  user posted image  user posted image  za avto user posted image  user posted image  user posted image

Janey user posted image  user posted image  user posted image  za prvo prespano noč user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
8.11.2008 9:45:27   
ella79
janey user posted image user posted image user posted image misar user posted image user posted image user posted image dolenjka user posted image user posted image user posted image user posted image za super noč user posted image naša je bila tudi odlična, k smo končno spet spali do osmih user posted image

naša bo tudi za malico imela kaki vanilija user posted image user posted image user posted image jo bom danes spet šele ob dvanajstih dala spat, glede na to, da smo po parih dneh spet spali tako kot se zagre in ne bili pokonci že pred sedmo

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
8.11.2008 10:34:54   
dolenjka
Ella, a ti mene mal ***** user posted image  Super noč pa res ni bila user posted image  user posted image  Je bila OK, super je pa, ko se 1. zbudi ob 6, kar se zadnjih nekaj dni spet ne dogaja user posted image
Je bila pa zato vaša super user posted image  user posted image  user posted image

Naša je zaspala 10.15 user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
8.11.2008 11:47:16   
larisa
Dan user posted image

mi smo spet jokali ponoči. Zdej sem ugotovila, da se to vedno dogaja tisto noč, ko je mali čez dan nekaj časa brez naju user posted image  To mi je kr mal bad. Ampak sej je pomoje samo faza user posted image

Ella, Janey user posted image  za super spanje.

No sedaj se pa končno lahko tudi jaz mal pohvalim. Od včeraj se Nejc sam suvereno vsede, pa ful lepo da pa-pa, res takrat ko mu rečeš, pa tko lepo samo z eno rokico. Prej je kr z obema mahal user posted image  Pa kr na noge se vleče ob kavču. Men je tko smešno, ker glih tko zgleda kot da se mu je vse odprlo in sedaj probava stvari 100/uro user posted image . Ampak je pa res, da sem se nehala obremenjevat in potem je takoj samo od sebe prišlo.user posted image
Hvala Ella, za nasvet user posted image

Uživajte v vikendu

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
8.11.2008 11:58:01   
ella79
dolenjka zdej si pa že zahtevna user posted image user posted image user posted image

larisa tudi to bo Nejca minilo. A sam v spanju joka al se prav zbudi user posted image pa user posted image user posted image user posted image za vsedanje, postavljanje na nogice in papa user posted image user posted image user posted image   kakšen nasvet sem ti dala user posted image

Zoja je tudi že bravo bravo dala, papa, pa lupčka igrački user posted image sam zdej da papa, sam če gremo skozi vrata stanovanja in to sama od sebe user posted image user posted image user posted image bravo bravo da pa tudi sam če se njej zazdi, da je kej super druper naredila, če pa jaz hočem pa ne user posted image user posted image user posted image user posted image v glavnem, me že zdej ne uboga user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
8.11.2008 12:33:23   
Februarka08
Jutro, dan.

Mi smo že nakupovali, zdej Larisa spi, jaz grem pa počas kej skuhat... pa se mi čist nič ne dauser posted image zdele sva bla z mojim par minut v dnevni na kavči in me je že lenoritis prijeluser posted image tako da resno razmišljam, da bo danes prah kar ostal na policahuser posted image

Je bla pa bolj klavrna noč, zgleda jo zobki dajejo, se je drla 1 urouser posted image nikakor jo nisva mogla pripravit, da zaspi nazaj, potem ji je pomagal Calgel na dudi. Že tud zvečer se je drla, zaspala je šele ob 21huser posted image user posted image pa še to spet s Calgelomuser posted image mah, sej bomo preživel, samo da vročine ne bouser posted image Zdele pa spet ni hotla zaspat, pol sem pa mal zarobantila in rekla spat je treba mal bolj naglas, je pa še mal zasmrkala in zaspalauser posted image user posted image

Čveke ste pa tud 100/uro rataleuser posted image grem mal prebrat, prah bo počakaluser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
8.11.2008 14:23:30   
dolenjka
Dan user posted image

Mi smo bili pa 2 urici na sončku user posted image  user posted image  user posted image  POtem sem pa carici naredila  polento z brokolijem, pa ji ni šla ravno v slast, tko da je mal zizo polizala in šla spat, ker je prej samo 45 minut spala user posted image  Kdaj je polna luna? Danes? user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
8.11.2008 18:02:36   
MetiLu
Čer!
Midva sva se potepala, sva bila pri mojih starih starših, atek je pa tko na šihtu, pa jutri bo tud cel dan user posted image

Sem pa danes ugotovila, da imamo že drugega zobka user posted image  user posted image  še spodnja desna enka je ven pokukala user posted image

Drzga pa nič novega user posted image  sem bila v Tušu (BTC) v nabavi fasnge, pa sem hotla it še mal v Zaza šatucno za kakšne čevlje/superge pogledat, pa je ni več tam user posted image  a katera ve kam so jo preselili?

Aja, no, pa dopoldan sem bla pridna, sem oprala 3 žehte, pa vse posesala in pomila po tleh, tko da je zdej spet mal lepš vse skupi  user posted image

Še eno ? za tiste, ki imate mireno, a mate zdej kej drugačne M kot pred nosečnostjo?

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
8.11.2008 18:38:05   
Janey
čer

no da povem da ni bla prespana noč, samo mami je tak spala da ni nič slišalauser posted image user posted image user posted image no sej sem si kar mislilauser posted image user posted image

zdaj se napokam ingasa na čago. me je kar strah za jakca kak bo...no ne zanj, ampak kak bomjazuser posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
8.11.2008 18:39:01   
itata
dan,
midva sva imela danes oba otroka sama in je bil kar žur. najprej supernova igranje in kavica s sodelavcem, ki je imel glih rd. fajn ful tamala sta se lepo sama igrala (beri jakob je metal igračke na tla, tamala mu jih je pa pobiralauser posted image ) mi smo pa u miru poklepetali. pol kosilo. spanje - oba spala istočasno eno urouser posted image  midva pa mal kavč svaljkala. moj je kuhal, jaz sem se tamalima igrala. pol smo šli pa še na eno rojstnodnevno zabavo v sosednjo vas - enoletinca in 7 prijateljčkov pa še naša 2 - cel žur je biluser posted image  zdej sem pa mal crknjena in grem sam še spat. no ko gre jakob.
včeri zvečer je dol padu ob 20h in sva z mojim pol lepo še film gledala in joto kuhala, ker je dal miruser posted image  tko da sem šla spat ob 23h in pol 5 klasičnih budnic ponoč, tko da sem danes zaspana k sto matr.
jutr bomo pa vidl kaj bomo kej počel... verjetno bolj na izi...
pridne bodite pa pa

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
8.11.2008 19:18:52   
Februarka08
Čer.

Midve sva ble pa popoldne kar bolj notri, smo mislili nekam it, pa so se potem načrti prekrižali, sva šle celo ven za pol urce, ker je šel dežuser posted image pa še tamala je spala popoldne 3 ure 20user posted image user posted image me zanima kaj bo spet ponočiuser posted image

Smo pa danes pridelali prvo krvavitevuser posted image se je zjutraj kobacala po najini postli, se prijela za stranico in vstala, pol ji je pa nog zmanjkal in je z ustnico pribila v robuser posted image blo je mal krvi, kaj hujšega pa ne...

Jutri bom mela pa še taščo in tasta na kosilu, bom mela pravo martinovo kosilo... no, sam da ne bo goske, ampak piščanecuser posted image ga bom filala, pa mlinci, pa rdeče zelje in podobnouser posted image skratka en kup dela... a kera pride? Ker bo robe pomoje za vse dostuser posted image

Lep večer, fajn se pocartajte...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
8.11.2008 21:20:14   
listek1
čer, upam, da me še niste pozable user posted image
NO, midva z Davidom ne greva v Barcelono, ker je mali zakuhal in sva bila včeraj zvečer pri dohtarju. Že ene tri dni kar neki joka, pa ful se je za ušeska grabil Včeri popolden se mi je zdel pa malo vroč in mu zmerim temperaturo in evo 37,5. Sva se šla pokazat, sej ni hujšega, ampak ima vneto grlo (smo dobili spet fenistil), pa desen ušesek je bil mal rdeč (ampak ni hudega). Tako, da si ne upam it na avion z njim in sva se z mojim odločla, da midva rajš ostaneva doma. Smo imeli zavarovano karto, hvalabogu. Bomo šli pa potem ko ati pride, v toplice in se imeli fajn.
Dones se nam je pa ful dogajal, smo imeli še obiske. Pa z mojim sva si zdel mal za naju vzela čas, si natočila banjo in uživala ob svečkah in vinčku user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image
Jutri ga pa peljeva na letališče.
Februarka -  pridemo na kosilo user posted image
A se bomo kej vidle gorenjke ta teden?

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
8.11.2008 21:34:09   
Februarka08
Vau, Listek, super da se takole kdaj razvajatauser posted image user posted image user posted image
Meni je tudi zdele moj prinesel vinček pred nos, se je šel glih stuširat, ne vem kaj ima v mislihuser posted image user posted image sam men je tko slabo, da ga tud vidt ne mormuser posted image pri kosilu sva ga spila 1 kozarček in vam povem, da sem bla tko dobre volje in gumjastauser posted image jest ga tud 1 kozarc ne prenesem, sem takoj za v pojstlo vržtuser posted image

Grem počasi v horizontalo, lepo nočkouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
8.11.2008 21:36:19   
bamby
blaža, čestitke za včerajšnjo oblčetnico  user posted image !!!

SN, mesečnica, Anaja je ista, kot idve omenjata za vajini user posted image . Se tzudi takoj dere, ko nobenega od naj uni na vidiku. Včasih se mi zdi prav grozna. Enkrat med tednom še srat nisem mogla it user posted image . Sem pustila vrata v kopalnico odprata, da sva se špegali, pa je bilo takoj dretje, če sem se ji malo skrila.

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Jaz sem pa ravnokar naštudirala recept z kremšnite (tiste, ki sem jih na koncu nosečnosti naredila tako dobre, da si je še moja mami, ki ful dobro peče, prste oblizovala user posted image )  in jih bom verjetno v nedeljo zjutraj naredila user posted image  Pride katera user posted image  user posted image

A boš kaj recept zaupala??? Meni so samo enkrat res dobre ratale, take ful rahle, pol pa nikoli več user posted image user posted image . Sploh ne morem pogruntat, v čem je fora. Takrat mi je ful vse naraslo, ko sem maso v mleko ulivala, zdaj ,i pa sprva marase, pol pa sesede user posted image . Kako pa tebi rata???

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

naša bo tudi za malico imela kaki vanilija user posted image user posted image user posted image

Naša ga je imela pa včeraj, ampak navadnega in ga je pojedla v nulo, pol pa še eno hruško povrhu.

larisa, user posted image user posted image user posted image  za nove podvige Nejca! Saj pol kar nekam hitro gre, ko se enkrat začnejo sami usedat. Pa pa, pa naša noče in noče dat user posted image . Je ista kot je bil Tim glede tega. Edina stvar, ki jo trenutno obvlada je ta da pravi: ne ne ne in tudi odkimava z glavo user posted image . Ful je smešna.

IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Še eno ? za tiste, ki imate mireno, a mate zdej kej drugačne M kot pred nosečnostjo?

Krvavitve skorajda ni.

februarka, mi smo imeli bolj martinovo kosilo že danes user posted image .  Sem šla v Tuš po pečena rebra, doma sem pa rdeče zelje stenstala, mal okrompirja spekla in solato naredila. Jutri gremo namreč ven na kosilo. Sem pa še eno svežo kračo kupila, ki bo pa verjetno kar v torek za kosilo in jo bom sama spekla.

Mi smo bili danes v predpripravah na jutrišnji dan. Sem pekla štrudelj, zrihtala konfetke do konca, speglala Anaji oblekco, jo okopala..... Da ne govorim, kako me je glava bolela user posted image ! Šele ko sem tretji Lekadol požrla je začelo ponehavat. Pa še Timu sem mogla Mini brat in Puja, medtem, ko se je dec pred računalnikom zabaval z igranjem igric user posted image . Sem mogla prav malo zaropotat, da naj že kaj pospravi in kaj tla pomije, ker je meni tlo že glavo raznest. Je končno skužil in pustil računalnik.

No, tako oblekco bo pa jutri madam nosila:

user posted image

Konfetki so pa taki

user posted image
user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
8.11.2008 21:55:33   
MetiLu
Ej Bamby, kok lepo user posted image

Joj, jaz mam pa že 2 dni ful močno menstro user posted image  user posted image  prov na živce mi gre, pa še brez tamponov sem bla, sem šla dons v nabavo, me je skor kap zadela, ko to stane user posted image  sem že čist pozabila, en paklc allways vložkov je bil skoraj 3€ user posted image user posted image user posted image  

Zdele sem se pa z Janezom matrala 4o min da je zaspal, ker je frajer spal od 17 do 19 ko polhek user posted image  no, sej ni nič jokal, sam k se skoz vstaja pa premetava ...

Pa lubek mi je sporočil da je že na poti domov user posted image  jaz sem pa že povečerjala (kruh+margarina+nutella user posted image , pa še grozdje čez user posted image ), sam še umijem se in grem spat, ker dones ponoč jaz dežuram user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
8.11.2008 22:01:08   
mesecnica
Janey - user posted image user posted image user posted image  za super noč. Naj se Jaka navadi tega. Aha berem, da ni bila tako super. Potem pa user posted image  za user posted image , da je sam poštimal Jakca.
Misar - user posted image user posted image user posted image  po obnašanju sodeč bi človek res rekel, da sta dvojčici. Pa user posted image  za super noč.
Ella - user posted image  tudi tebi za super noč. Dolenjki pa ne upam čestitat. Sem imela že napisano čestitko, pa sem jo zbrisala, ko sem videla njen komentar user posted image .
Larisa - user posted image  za napredovanje Nejca.
Februarka08 - samo, da pomaga Calgel. Mi pa tega sploh nimamo. Imamo že itak preveč drugih zdravil user posted image . Drugače sem pa jaz zadnjič tudi malo krvavo opazila na jaknici na zadrgi - pa predvidevam, da je od dlesni, ker itak, da mora skoz v usta rinit zadrgo in jo gristi.user posted image  Pa pridna, da boš za vse kosilo pripravila.user posted image
MetiLu - user posted image  za novega zobka.
Listek1 - no saj potem bo pa kasneje super za vse in boste uživali 100/h.user posted image
Bamby - sem se nasmejala zdaj tvojemu opisu, kako greš na WC user posted image . Veš, da jaz naredim isto user posted image . Pa full lepa oblekca - bo res mala damica tvoja Anaja. Da o konfetkih ne govorim user posted image  - noro lepi so. A si jih sama delala?

No mi smo drugače OK. Naša je danes štrajkala za kosilo in ni vase spravila niti 3 žličke. Tako, da ziza je še vedno zakon. Je pa pojedla sadje (jabolko) in pa sedaj zvečer koruzne kosmiče. Potem pa v mižule.
Mi smo pa nov TV namestili in je super. Se moram še navadit na veliko sliko. Mah - saj jaz itak ne gledam skoraj nič, tako da...

Mesečnica

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
8.11.2008 22:08:49   
listek1
Bamby - ful lepa oblekca in konfetki user posted image  
Mesečnica - sej si verjetno že napisala kaj ste kupili, vendar nisem toliko brala za nazaj. Tako, da me zanima za kaj sta se odločila, sam tok sem na hitr vidla,da mata LCD user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 4093
8.11.2008 22:19:25   
mesecnica
Listek1 - za tegale smo se odločili:
http://www.ceneje.si/sony-lcd-tv-40-kdl-40x3500
Na začetu ga sploh nisva mislila, ker so pri nas čisto previsoke cene. No pa sva šla v Gradz po njega.user posted image  Se je res full splačalo.

Mesečnica

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
8.11.2008 22:33:28   
nizy

evo kako nas majčice lovijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/m_3335676/mpage_53/tm.htm

Neposredna povezava do sporočila: 4095
8.11.2008 22:45:32   
Anonimen
Nizy:

Ti bi bila dobra za FBI al pa vsaj SOVO. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4096
8.11.2008 22:49:04   
MetiLu
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

evo kako nas majčice lovijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/m_3335676/mpage_53/tm.htm

user posted image user posted image user posted image user posted image  da se jim ne bi slučajno dale ...

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
8.11.2008 22:49:57   
MetiLu
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Nizy:

Ti bi bila dobra za FBI al pa vsaj SOVO. user posted image user posted image user posted image user posted image

o ****, a si prišla pomagat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
8.11.2008 22:55:59   
Bajsa
O čer čveke čvekaste!

Sm mogla za nazaj mal prebrat, pa nisem sprot odgovarjala, zato sem skor vse pozabila

Bamby tvoja princeska Anaja bo res lepa. Tud konfetki so ful luštni. Jaz vam želim, da se boste imeli super dobro!
Jencili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zeta mojga! Sej sedn v familiji more bit bolj napreden in tko, bi se lohk rekl da je že kr mal športnik, madam je po mamic, bolj lena kar se tiče gibanja user posted image

Dolenjka recep za kremšnite prosim!

Ella no kdaj bomo slikice vidli?
Janey user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da ti je uspelo prespati noč!
Meti user posted image , pa da ti una teta zoprna čimprej neha curit!

Listek ja za kakšno kavico bi ble tud mi2!

Dons mi je skor glavo odprl, me je moj tok ob živce spravu, da bi ga v kaplici vode utopila če bi lohk. Mater mu tečno! Kr neki žnara in žnara! Bedak! Prov išče kreg. Pa kva mu je? In pol sem jaz tečnauser posted image

Jencili moj ni bil pr tvojmu, ker mu ni znesl, je mel kao neki ful dela. Pa drugič. Je pa reku, da je tvoj totalna faca, tko da mislem, da bomo v kratkem tole ponovil.

Mi mamo pa že skor položen parket user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image V tor ga pridejo še pobrust in pol sredo polakirat in pol še finiš in smo notr!!!! Jeeeeej!

Naša je pa dons spet jedla brokoli, cvetačo, notr pa une zvezdice in mal sirčka, je tko malcala da je bil veselje. Kaj bo pa ju3, pa nimam pojma. Je pa zdej tud ona začela sam po eno rundo spat, oz. če je res utrujena pol še popoldne mal podrema, kšne pol urce, do ene urce. Drgač pa lepo okol 11 al pa 12 gre spat in spi ene 2 urce. Prov fino, lepo skuham, al pa pospravm, al pa se mal dol uležem user posted image

Zdej grem pa spat, me tko glava boli user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
8.11.2008 22:57:48   
Bajsa
Ja tele majčice so si zadale kr težko nalogo. Se bojo mogle kr ornh potrudet, da nam do živga pridejo :) Sicer pa sej se bo njim tud pol, ko bojo otročki tok stari kt so naši zdej, mal ustavlo. Ne znese več tok klepetat kot včasih, no vsaj men ne :(

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?