Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 21:28:37
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu ooooooooooo Jencili, hudo, hudo, hudo dobr hvala Meti
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 21:29:15
|
|
|
|
buči
|
No, zdaj mi je pa moj kopalnico spraznil in grem pod tuš, potem pa spat. Nočka.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 21:32:46
|
|
|
|
dolenjka
|
Tako riževo, kot sojino mleko se lahko uporablja za kuhanje, vendar je soja za odsvetovana, ker je vse generično obdelano, pa zelo alergena zna biti ...ne vem čisto natančno, me bo katera dopolnila, ampak baje je v sojinih izdelkih nek hormon al neka zadevšna, ki pri fantkih lahko povzroči rast jošk Jaz sem samo riževo mleko uporabljala, med dieto sem sojine jogurte jedla, samo ne preveč, pa kak puding, ker riževih ni Sicer se pa ve - vsaka po svoje, ker vsaka sama najbolj ve, kaj je dobro za njenega
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 21:33:08
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči lepo, lepo, lepo! Jaz sem bila tudi pred 5 leti, ampak samo fizurca in ličenje. Ampak je bilo fajn, malo ženske družbe in crklanje. no, zanimivo je to, da so mene obdelovali trije moški Frizer, vizažist in fotograf (edino oblekco mi je zrihtala ženska, pa še to je blo na hitro )
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 21:34:06
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: buči lepo, lepo, lepo! Jaz sem bila tudi pred 5 leti, ampak samo fizurca in ličenje. Ampak je bilo fajn, malo ženske družbe in crklanje. no, zanimivo je to, da so mene obdelovali trije moški Frizer, vizažist in fotograf (edino oblekco mi je zrihtala ženska, pa še to je blo na hitro ) a si bla v KR?
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 21:36:34
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: buči lepo, lepo, lepo! Jaz sem bila tudi pred 5 leti, ampak samo fizurca in ličenje. Ampak je bilo fajn, malo ženske družbe in crklanje. no, zanimivo je to, da so mene obdelovali trije moški Frizer, vizažist in fotograf (edino oblekco mi je zrihtala ženska, pa še to je blo na hitro ) a si bla v KR? ne, v Domžalah Je blo pa k v filmu...med masko in frizuro je skoz fotograf letal okoli in slikal...pa vse tiste lučke in marele za svetlobo okoli...k diva sm bla - res je pasalo!!!
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 21:38:07
|
|
|
|
jencili
|
Ellllllaaaaaaaaa, se odvajaš?
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 21:38:55
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: buči lepo, lepo, lepo! Jaz sem bila tudi pred 5 leti, ampak samo fizurca in ličenje. Ampak je bilo fajn, malo ženske družbe in crklanje. no, zanimivo je to, da so mene obdelovali trije moški Frizer, vizažist in fotograf (edino oblekco mi je zrihtala ženska, pa še to je blo na hitro ) a si bla v KR? ne, v Domžalah Je blo pa k v filmu...med masko in frizuro je skoz fotograf letal okoli in slikal...pa vse tiste lučke in marele za svetlobo okoli...k diva sm bla - res je pasalo!!! vem kako to zgleda, sem bila pred 10 leti v Iliriji kot model za frizuro - takrat so me 1. iz dlgih na kratek paž ostrigli in je blo tut hudo dobr
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 21:39:27
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili Ellllllaaaaaaaaa, se odvajaš? ti, da ni šla laufat s svojim
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 21:42:23
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili Ellllllaaaaaaaaa, se odvajaš? ti, da ni šla laufat s svojim resno me skrbi
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 21:42:58
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili Ellllllaaaaaaaaa, se odvajaš? ti, da ni šla laufat s svojim resno me skrbi kaj, a da je šla laufat
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 21:44:03
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Tako riževo, kot sojino mleko se lahko uporablja za kuhanje, vendar je soja za odsvetovana, ker je vse generično obdelano, pa zelo alergena zna biti ...ne vem čisto natančno, me bo katera dopolnila, ampak baje je v sojinih izdelkih nek hormon al neka zadevšna, ki pri fantkih lahko povzroči rast jošk Jaz sem samo riževo mleko uporabljala, med dieto sem sojine jogurte jedla, samo ne preveč, pa kak puding, ker riževih ni Sicer se pa ve - vsaka po svoje, ker vsaka sama najbolj ve, kaj je dobro za njenega a pol moram velik soje pojest, da mi bojo joške nazaj zrastle Drgač sem pa vprašala zato ker nisem vedla, če mu lahko tako mleko dam za začetek, ker pooočaaaasss bom začela tud KM dajat, ker ga bo čez 2 meseca itak dobil v varstvu...
< Sporočilo je popravil MetiLu -- 9.11.2008 21:45:58 >
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 21:44:17
|
|
|
|
jencili
|
pa kaj vse ostale pa tud laufajo????? Sej jst bom šla pa tud mal knjigo brat. Sm rekla, da bom dons not prnesla, zdej pa namest da bi spala, spet tle visim
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 21:47:50
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Tako riževo, kot sojino mleko se lahko uporablja za kuhanje, vendar je soja za odsvetovana, ker je vse generično obdelano, pa zelo alergena zna biti ...ne vem čisto natančno, me bo katera dopolnila, ampak baje je v sojinih izdelkih nek hormon al neka zadevšna, ki pri fantkih lahko povzroči rast jošk Jaz sem samo riževo mleko uporabljala, med dieto sem sojine jogurte jedla, samo ne preveč, pa kak puding, ker riževih ni Sicer se pa ve - vsaka po svoje, ker vsaka sama najbolj ve, kaj je dobro za njenega a pol moram velik soje pojest, da mi bojo joške nazaj zrastle Drgač sem pa vprašala zato ker nisem vedla, če mu lahko tako mleko dam za začetek, ker pooočaaaasss bom začela tud KM dajat, ker ga bo čez 2 meseca itak dobil v varstvu... se opravičujem, mišljeno je bilo za dečke Ti mu pa itak lahko daš kar želiš, tudi KM, čeprav ne vem zakaj bi ga v varstvu dobil čez 2 meseca, če npr. mama ne bi bila za Sej ni to kar avtomatsko Sej bo v privat varstvu
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 21:48:24
|
|
|
|
MetiLu
|
Nočko dečve, grem spat, dones spet jaz dežuram
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 21:49:13
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili pa kaj vse ostale pa tud laufajo????? Sej jst bom šla pa tud mal knjigo brat. Sm rekla, da bom dons not prnesla, zdej pa namest da bi spala, spet tle visim No, jaz tut grem, sam ne laufat Si me včeraj spomnila, da imam eno novo knjigo tudi jaz doma - z naslovom "Iščem impotentnega moža" Jo moram prebrat pred selitvijo, da ne bom imela preveč prtljage Nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 21:51:24
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili pa kaj vse ostale pa tud laufajo????? Sej jst bom šla pa tud mal knjigo brat. Sm rekla, da bom dons not prnesla, zdej pa namest da bi spala, spet tle visim No, jaz tut grem, sam ne laufat Si me včeraj spomnila, da imam eno novo knjigo tudi jaz doma - z naslovom "Iščem impotentnega moža" Jo moram prebrat pred selitvijo, da ne bom imela preveč prtljage Nočko tud jst sm jo par dni nazaj kupila, sam morm prvo to prebrat do konca, pol pride pa na vrsto še ta No, pa pejmo brat... nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 21:51:38
|
|
|
|
listek1
|
jencili, jest kavč peglam, pa F5 prtiskam, pa veronico mars gledam pa čist tih morm bit, ker mojga ni doma. Mi je tok mučno k je taka tišina
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 21:52:16
|
|
|
|
srečka nosečka
|
čer, sem na hitro prebrala skozi. Samo tole mi pa ni ušlo: jencili - res si dobra če pa bolj šlampasto bereš (npr. jaz), pa se lahko še malo nasmejiš: IZVIRNO SPOROČILO: jencili no, zanimivo je to, da so mene obdelovali trije moški meti - Lana po pomarančah nima nobene reakcije, tako da ji kar dajem ta sok. Danes ga je spet 150 ml spila
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 21:53:11
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 jencili, jest kavč peglam, pa F5 prtiskam, pa veronico mars gledam pa čist tih morm bit, ker mojga ni doma. Mi je tok mučno k je taka tišina verjamem, ja Kdaj pa se tvoj vrne?
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 21:54:31
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Mater ve pa samo strokovno literaturo prebirate A tisto knjgo ste že prebrale, je nek tak naslov Najbpljši moški je mrtvi moški? Mene je skoraj pobralo, ko sem jo videla v knjigarni.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 21:55:01
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka čer, sem na hitro prebrala skozi. Samo tole mi pa ni ušlo: jencili - res si dobra če pa bolj šlampasto bereš (npr. jaz), pa se lahko še malo nasmejiš: IZVIRNO SPOROČILO: jencili no, zanimivo je to, da so mene obdelovali trije moški meti - Lana po pomarančah nima nobene reakcije, tako da ji kar dajem ta sok. Danes ga je spet 150 ml spila tudi tebi hvala - madona kr rastem dons, bo treba res v postlo it počasi, drugače bomo kmalu renovirali doma
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 21:55:32
|
|
|
|
listek1
|
šele v petek zvečer A se bomo kej doble? da saj čez dan mal počvekam, da ne bom 5 dni dellala sam guci guci, gggggggggggg, a bu
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 21:55:40
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka čer, sem na hitro prebrala skozi. Samo tole mi pa ni ušlo: jencili - res si dobra če pa bolj šlampasto bereš (npr. jaz), pa se lahko še malo nasmejiš: IZVIRNO SPOROČILO: jencili no, zanimivo je to, da so mene obdelovali trije moški meti - Lana po pomarančah nima nobene reakcije, tako da ji kar dajem ta sok. Danes ga je spet 150 ml spila tudi tebi hvala - madona kr rastem dons, bo treba res v postlo it počasi, drugače bomo kmalu renovirali doma kar je res je res
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 21:56:01
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Mater ve pa samo strokovno literaturo prebirate A tisto knjgo ste že prebrale, je nek tak naslov Najbpljši moški je mrtvi moški? Mene je skoraj pobralo, ko sem jo videla v knjigarni. nop, ne še. Si mi dala pa idejo, ko teh zmanjka - hvala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?