|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
9.11.2008 21:28:37   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

ooooooooooo Jencili, hudo, hudo, hudo dobr user posted image user posted image user posted image

hvala Meti user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
9.11.2008 21:29:15   
buči
No, zdaj mi je pa moj kopalnico spraznil in grem pod tuš, potem pa spat. Nočka.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
9.11.2008 21:32:46   
dolenjka
Tako riževo, kot sojino mleko se lahko uporablja za kuhanje, vendar je soja za user posted image  odsvetovana, ker je vse generično obdelano, pa zelo alergena zna biti user posted image  ...ne vem čisto natančno, me bo katera dopolnila, ampak baje je v sojinih izdelkih nek hormon al neka zadevšna, ki pri fantkih lahko povzroči rast jošk user posted image  Jaz sem samo riževo mleko uporabljala, med dieto sem sojine jogurte jedla, samo ne preveč, pa kak puding, ker riževih ni user posted image

Sicer se pa ve - vsaka po svoje, ker vsaka sama najbolj ve, kaj je dobro za njenega user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
9.11.2008 21:33:08   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: buči

lepo, lepo, lepo! Jaz sem bila tudi pred 5 leti, ampak samo fizurca in ličenje. Ampak je bilo fajn, malo ženske družbe in crklanje.

no, zanimivo je to, da so mene obdelovali trije moškiuser posted image
Frizer, vizažist in fotograf (edino oblekco mi je zrihtala ženska, pa še to je blo na hitrouser posted image )

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
9.11.2008 21:34:06   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

lepo, lepo, lepo! Jaz sem bila tudi pred 5 leti, ampak samo fizurca in ličenje. Ampak je bilo fajn, malo ženske družbe in crklanje.

Frizer, vizažist in fotograf (edino oblekco mi je zrihtala ženska, pa še to je blo na hitrouser posted image )

a si bla v KR?

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
9.11.2008 21:36:34   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

a si bla v KR?

ne, v Domžalah

Je blo pa k v filmu...med masko in frizuro je skoz fotograf letal okoli in slikal...pa vse tiste lučke in marele za svetlobo okoli...k diva sm blauser posted image  - res je pasalo!!!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
9.11.2008 21:38:07   
jencili
Ellllllaaaaaaaaa, se odvajaš?user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
9.11.2008 21:38:55   
dolenjka

a si bla v KR?

ne, v Domžalah

Je blo pa k v filmu...med masko in frizuro je skoz fotograf letal okoli in slikal...pa vse tiste lučke in marele za svetlobo okoli...k diva sm blauser posted image  - res je pasalo!!!

vem kako to zgleda, sem bila pred 10 leti v Iliriji kot model za frizuro - takrat so me 1. iz dlgih na kratek paž ostrigli in je blo tut hudo dobr user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
9.11.2008 21:39:27   
dolenjka

ti, da ni šla laufat s svojim user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
9.11.2008 21:42:23   
jencili

ti, da ni šla laufat s svojim user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

resno me skrbiuser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
9.11.2008 21:42:58   
dolenjka

resno me skrbiuser posted image user posted image

kaj, a da je šla laufat user posted image  user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
9.11.2008 21:44:03   
MetiLu

Tako riževo, kot sojino mleko se lahko uporablja za kuhanje, vendar je soja za user posted image  odsvetovana, ker je vse generično obdelano, pa zelo alergena zna biti user posted image  ...ne vem čisto natančno, me bo katera dopolnila, ampak baje je v sojinih izdelkih nek hormon al neka zadevšna, ki pri fantkih lahko povzroči rast jošk user posted image  Jaz sem samo riževo mleko uporabljala, med dieto sem sojine jogurte jedla, samo ne preveč, pa kak puding, ker riževih ni user posted image

Sicer se pa ve - vsaka po svoje, ker vsaka sama najbolj ve, kaj je dobro za njenega user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image  a pol moram velik soje pojest, da mi bojo joške nazaj zrastle user posted image  user posted image user posted image user posted image

Drgač sem pa vprašala zato ker nisem vedla, če mu lahko tako mleko dam za začetek, ker pooočaaaasss bom začela tud KM dajat, ker ga bo čez 2 meseca itak dobil v varstvu...

< Sporočilo je popravil MetiLu -- 9.11.2008 21:45:58 >

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
9.11.2008 21:44:17   
jencili
pa kaj vse ostale pa tud laufajo?????

Sej jst bom šla pa tud mal knjigo brat. Sm rekla, da bom dons not prnesla, zdej pa namest da bi spala, spet tle visimuser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
9.11.2008 21:47:50   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

user posted image user posted image user posted image  a pol moram velik soje pojest, da mi bojo joške nazaj zrastle user posted image  user posted image user posted image user posted image

Drgač sem pa vprašala zato ker nisem vedla, če mu lahko tako mleko dam za začetek, ker pooočaaaasss bom začela tud KM dajat, ker ga bo čez 2 meseca itak dobil v varstvu...

se opravičujem, mišljeno je bilo za dečke user posted image  
Ti mu pa itak lahko daš kar želiš, tudi KM, čeprav ne vem zakaj bi ga v varstvu dobil čez 2 meseca, če npr. mama ne bi bila za user posted image  Sej ni to kar avtomatsko user posted image  Sej bo v privat varstvu user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
9.11.2008 21:48:24   
MetiLu
Nočko dečve, grem spat, dones spet jaz dežuram user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
9.11.2008 21:49:13   
dolenjka

Sej jst bom šla pa tud mal knjigo brat. Sm rekla, da bom dons not prnesla, zdej pa namest da bi spala, spet tle visimuser posted image

No, jaz tut grem, sam ne laufat user posted image  user posted image  user posted image

Si me včeraj spomnila, da imam eno novo knjigo tudi jaz doma - z naslovom "Iščem impotentnega moža" user posted image  user posted image  user posted image  Jo moram prebrat pred selitvijo, da ne bom imela preveč prtljage user posted image

Nočko

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
9.11.2008 21:51:24   
jencili

No, jaz tut grem, sam ne laufat user posted image  user posted image  user posted image

Si me včeraj spomnila, da imam eno novo knjigo tudi jaz doma - z naslovom "Iščem impotentnega moža" user posted image  user posted image  user posted image  Jo moram prebrat pred selitvijo, da ne bom imela preveč prtljage user posted image

Nočko

user posted image user posted image user posted image  tud jst sm jo par dni nazaj kupila, sam morm prvo to prebrat do konca, pol pride pa na vrsto še tauser posted image user posted image user posted image

No, pa pejmo brat...

nočko

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
9.11.2008 21:51:38   
listek1
jencili, jest kavč peglam, pa F5 prtiskam, pa veronico mars gledam user posted image
pa čist tih morm bit, ker mojga ni doma. Mi je tok mučno k je taka tišina user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
9.11.2008 21:52:16   
srečka nosečka
čer, user posted image

sem na hitro prebrala skozi. Samo tole mi pa ni ušlo:

jencili - user posted image  user posted image  user posted image  res si dobra

če pa bolj šlampasto bereš (npr. jaz), pa se lahko še malo nasmejiš:

user posted image  user posted image  user posted image

meti - Lana po pomarančah nima nobene reakcije, tako da ji kar dajem ta sok. Danes ga je spet 150 ml spila user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
9.11.2008 21:53:11   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

jencili, jest kavč peglam, pa F5 prtiskam, pa veronico mars gledam user posted image
pa čist tih morm bit, ker mojga ni doma. Mi je tok mučno k je taka tišina user posted image

verjamem, jauser posted image
Kdaj pa se tvoj vrne?

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
9.11.2008 21:54:31   
srečka nosečka
Mater ve pa samo strokovno literaturo prebirate user posted image  user posted image  user posted image
A tisto knjgo ste že prebrale, je nek tak naslov Najbpljši moški je mrtvi moški?
Mene je skoraj pobralo, ko sem jo videla v knjigarni. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
9.11.2008 21:55:01   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

čer, user posted image

meti - Lana po pomarančah nima nobene reakcije, tako da ji kar dajem ta sok. Danes ga je spet 150 ml spila user posted image

tudi tebi hvalauser posted image  - madona kr rastem dons, bo treba res v postlo it počasi, drugače bomo kmalu renovirali domauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4197
9.11.2008 21:55:32   
listek1
šele v petek zvečer user posted image
A se bomo kej doble? da saj čez dan mal počvekam, da ne bom 5 dni dellala sam guci guci, gggggggggggg, a bu user posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
9.11.2008 21:55:40   
srečka nosečka

čer, user posted image

tudi tebi hvalauser posted image  - madona kr rastem dons, bo treba res v postlo it počasi, drugače bomo kmalu renovirali domauser posted image

kar je res je res user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
9.11.2008 21:56:01   
jencili

Mater ve pa samo strokovno literaturo prebirate user posted image  user posted image  user posted image
A tisto knjgo ste že prebrale, je nek tak naslov Najbpljši moški je mrtvi moški?
Mene je skoraj pobralo, ko sem jo videla v knjigarni. user posted image

nop, ne še. Si mi dala pa idejo, ko teh zmanjkauser posted image  - hvalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?