Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 20:20:21
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: listek1 čer, naš je tudi že v postlci, ampak ma še neki monologe, upam, da kmal zaspi Jest sem se navečerjala, zdej mam pa čas za vas, ker mojga ni. Ko sva oddala atija, sva šla pa v TIvoli in sva se mela full fajn, pa še z enimi prjatli sva se dobila. Jencili - a bomo vidle kakšne slikce o tvoji preobrazbi ne AJa, men si pa full všeč ooo, mati Dolenjka, hvala, hvala
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 20:21:16
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: listek1 Jencili - a bomo vidle kakšne slikce o tvoji preobrazbi jaz sem jih žeeeee in moram rečt da zgleda noro dobro čveka ja moram bit, če se sama ne pohvališ no, tudi tebi hvala
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 20:21:21
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: listek1 Jencili - a bomo vidle kakšne slikce o tvoji preobrazbi jaz sem jih žeeeee in moram rečt da zgleda noro dobro čveka ti gorenski škrti a jest pa nisem dost dobra, da bi jih vidla no, jest pa našga dam tkole, da loh kej v miru nardim, da skoz ne tulim, pa da mi prstov ne tiši v vtičnice
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 20:23:57
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: listek1 Jencili - a bomo vidle kakšne slikce o tvoji preobrazbi jaz sem jih žeeeee in moram rečt da zgleda noro dobro čveka ti gorenski škrti a jest pa nisem dost dobra, da bi jih vidla na FB najdeš vse
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 20:25:07
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: listek1 Jencili - a bomo vidle kakšne slikce o tvoji preobrazbi jaz sem jih žeeeee in moram rečt da zgleda noro dobro čveka ti gorenski škrti a jest pa nisem dost dobra, da bi jih vidla no, jest pa našga dam tkole, da loh kej v miru nardim, da skoz ne tulim, pa da mi prstov ne tiši v vtičnice našemu žoga nebi bila nobena utež, bi pač buške ob straneh nabiral
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 20:25:59
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: listek1 Jencili - a bomo vidle kakšne slikce o tvoji preobrazbi jaz sem jih žeeeee in moram rečt da zgleda noro dobro čveka ti gorenski škrti a jest pa nisem dost dobra, da bi jih vidla no, jest pa našga dam tkole, da loh kej v miru nardim, da skoz ne tulim, pa da mi prstov ne tiši v vtičnice Dobr si se znajdla! Jaz sem pa banjco uporabila če sem bila zgoraj in nič pametnega za natla dat, sam zdaj ne upam več, ker se za rob prijemlje in vstaja
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 20:28:31
|
|
|
|
blaža
|
našemu žoga nebi bila nobena utež, bi pač buške ob straneh nabiral Tudi pri Blažu ne! je ful naporen, ko ni dve sekunde pri miru in samo pleza in pleza naokoli.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 20:29:14
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: listek1 Jencili - a bomo vidle kakšne slikce o tvoji preobrazbi jaz sem jih žeeeee in moram rečt da zgleda noro dobro čveka ti gorenski škrti a jest pa nisem dost dobra, da bi jih vidla na FB najdeš vse jah očitno sem še edini kreten, ki nisem na FB če seveda prav mislim, kaj je FB Janey - kok ste pa užival. Jah, zaenkrat tale košara zaleže in se ne gunca sem pa ke, da bi si buške nabiral. Je pa žoga ful zanimiva stvar, pa nej bo velika al pa mejhna
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 20:29:46
|
|
|
|
blaža
|
Pina-1, kdo pa še pride?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 20:43:15
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: listek1 Jencili - a bomo vidle kakšne slikce o tvoji preobrazbi jaz sem jih žeeeee in moram rečt da zgleda noro dobro čveka ti gorenski škrti a jest pa nisem dost dobra, da bi jih vidla na FB najdeš vse jah očitno sem še edini kreten, ki nisem na FB če seveda prav mislim, kaj je FB Janey - kok ste pa užival. Jah, zaenkrat tale košara zaleže in se ne gunca sem pa ke, da bi si buške nabiral. Je pa žoga ful zanimiva stvar, pa nej bo velika al pa mejhna nikar tako o sebi - poglej na to z druge plati..ti imaš trenutno v življenju veliko drugega dela, kot da skačeš po FB in čakaš, če bo kje kej novga No, samo zate prilimam tud sem kako slikico, velja?
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 20:49:26
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: listek1 Jencili - a bomo vidle kakšne slikce o tvoji preobrazbi jaz sem jih žeeeee in moram rečt da zgleda noro dobro čveka ti gorenski škrti a jest pa nisem dost dobra, da bi jih vidla na FB najdeš vse jah očitno sem še edini kreten, ki nisem na FB če seveda prav mislim, kaj je FB Janey - kok ste pa užival. Jah, zaenkrat tale košara zaleže in se ne gunca sem pa ke, da bi si buške nabiral. Je pa žoga ful zanimiva stvar, pa nej bo velika al pa mejhna nikar tako o sebi - poglej na to z druge plati..ti imaš trenutno v življenju veliko drugega dela, kot da skačeš po FB in čakaš, če bo kje kej novga No, samo zate prilimam tud sem kako slikico, velja? o hvala jencili Sej sem šla zdej mal pogledat in si celo account nardila, sam zdej morm pa to mal naštudirat, kako se to sploh uporablja Ampak ti vseen kkšno slikco prpopi, če pa nočeš mi pa vsaj na ZS kakšno pošlji, aprou?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 20:58:01
|
|
|
|
buči
|
Sem bila še na večernem sprehodu s prijateljico, malo počvekali, zdaj pa pod tuš in priprave za službo. Vidim, da še vedno uživate na čvekih. Jaz bi tudi ... Kdaj se dobite v Lj? Meti: Če je naša porodniška "starševsko nadomestilo", potem je ta v sredo. Meni bo tudi sedla, čeprav bo tale zadnja.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 21:01:13
|
|
|
|
Februarka08
|
Vidim, da spet čvekate Men se pa sploh ne da pomoje se začenjam mal odvajat al pa sam trenutna kriza Nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 21:02:09
|
|
|
|
dolenjka
|
Buči, sej sem ti napisala da v sredo, 19.11. Pribremzaj po šihtu Ja, porodniška bo v sredo, 12.11., starševski dodatek v četrtek, 13., otroški dodatki pa v petek, 14.11.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 21:02:43
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Vidim, da spet čvekate Men se pa sploh ne da pomoje se začenjam mal odvajat al pa sam trenutna kriza Nočko a lahko sam poveš zakaj se odvajaš
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 21:16:55
|
|
|
|
jencili
|
evo neki malega...ampak to so moje slikce, une bl profi dobim čez kak dan
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 21:20:05
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Buči, sej sem ti napisala da v sredo, 19.11. Pribremzaj po šihtu A v Supernovi? Samo takrat sem brez avta ... Do kdaj pa bote tam? Če nekako izvedem, da me mlekarnar pride iskat, pa grem po Aljaža v vrtec, pa Tilna napokam, pa pridem ...
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 21:20:53
|
|
|
|
buči
|
jencili, kje si bila, kaj si delala, si nova? Nič ne vem, ker ne sledim, sorči.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 21:21:27
|
|
|
|
dolenjka
|
Ja
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 21:22:31
|
|
|
|
MetiLu
|
ooooooooooo Jencili, hudo, hudo, hudo dobr
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 21:24:53
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči jencili, kje si bila, kaj si delala, si nova? Nič ne vem, ker ne sledim, sorči. ja, bila sem izbrana za stilsko preobrazbo, na kateri sem bla v soboto. Mam novo frizurco, lepo so me namazali, me oblekli (oblekce mi niso ostale ) in me pofotkali, da bo na eni internetni strani...no in to je mali rezultat sam že kasneje na eni žurki
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 21:25:00
|
|
|
|
MetiLu
|
Joj mi smo se pa spet namatrali da je naš mali živček zaspal ne vem, a se zvečer ne naje zadost, sem mu dones mogla dat 2x eno zizo pa še tadrugo pol ne vem, al se je pa samo crkljal Zdej sem kupila riževo in sojino mleko, pa ne vem, a se to samo za kuhanje uporablja al mu ga dam lahko tud namesto aptamila za pit, ker naš aptamila ne prenese ... no sej s flaško mamo pa tud cel problem
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 21:26:25
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: buči jencili, kje si bila, kaj si delala, si nova? Nič ne vem, ker ne sledim, sorči. ja, bila sem izbrana za stilsko preobrazbo, na kateri sem bla v soboto. Mam novo frizurco, lepo so me namazali, me oblekli (oblekce mi niso ostale ) in me pofotkali, da bo na eni internetni strani...no in to je mali rezultat sam že kasneje na eni žurki lepo, lepo, lepo! Jaz sem bila tudi pred 5 leti, ampak samo fizurca in ličenje. Ampak je bilo fajn, malo ženske družbe in crklanje.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 21:26:47
|
|
|
|
listek1
|
jencili - hhhhhuuuuuuudddddddooooooo, res mi je všeč Februarka - kakšno odvajanje je zdaj to
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 9.11.2008 21:27:50
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Joj mi smo se pa spet namatrali da je naš mali živček zaspal ne vem, a se zvečer ne naje zadost, sem mu dones mogla dat 2x eno zizo pa še tadrugo pol ne vem, al se je pa samo crkljal Zdej sem kupila riževo in sojino mleko, pa ne vem, a se to samo za kuhanje uporablja al mu ga dam lahko tud namesto aptamila za pit, ker naš aptamila ne prenese ... no sej s flaško mamo pa tud cel problem Sicer nimam pojma o teh mlekih, ampak mi smo mu danes prvič dali malo kaše v mleko (sem bila sicer ful proti vedno), pa je sisnu flaško v nekaj minutah in spi!
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?