|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
1.11.2008 21:39:48   
listek1
Meti, david je mel prej vročino nad 38, drugi in tretji dan skoraj 40 user posted image  Je bil bogi, ampak tečen pa ni bil, ko mu je vročina padla na 38, se je spet smejal. Mislim, da lahko za tečnobo kriviš zobke ja user posted image  Ma, sej so bogi s temi zobki. A si mu probla kej s calgelom namazat? Nam to pomaga.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
1.11.2008 21:40:51   
Janey
meti zdaj vidiš?

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
1.11.2008 21:43:34   
MetiLu
Lillchy, en velik, topel user posted image  za Lukca, bošček mali, da bi ga le hitro nehalo bolet user posted image .

Listek, saj se bomo, smo že skoraj pri koncu user posted image

Janey, še vedno ne vidim tvojih slikc user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
1.11.2008 21:49:29   
MetiLu
mah ne, ne vem, a te moram dat med prijatelje, ker tam nimam nobenga, sploh ne vem kako se to naštima, kje in nič ne štekam zdej tega novga sistema, razen da se slike hitrej in več naenkrat nalagajo user posted image  user posted image

Sam od Listek ga pa vidim, je med rubriko Pokukaj med albume ...  

< Sporočilo je popravil MetiLu -- 1.11.2008 21:50:42 >

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
1.11.2008 22:04:38   
MetiLu
a ne bo nobene na čvek? user posted image

No, pol pa tud jaz grem, sem lih kokice spekla po dolgem času, grem gledat Las vegas user posted image

nočko user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
1.11.2008 22:08:48   
listek1
Meti, sem pokukala še tvoje slikce. Kva je faca tale tvoj Janez user posted image  Je pa še moj gledal zraven in vidu, da mate tak ornk fotel v kopalnici in zdej bi ga tud midva mela user posted image
Jest tud gledam Las Vegas.
Nočko tudi z moje strani

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
2.11.2008 8:17:54   
Janey
meti kontakt moraš stisnit pri osebi tam pod avtarjem, pa ga dodaš med prijatelje.

jutro

mi smo spet slabo spali, ampak danes je bilo lažje...malo en malo drug..zdaj gremo pa v šoping, najprej se grem pa še malo pocartat

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
2.11.2008 8:25:14   
ella79
jutro user posted image
mi že rogovilimo eno uro user posted image ne vem kje se je zdej naučila, da se spi do sedmih user posted image
lillchy user posted image user posted image da bo Luka čimprej spet OK

sem vas tok na hitr prebrala, da .... user posted image

aha, ananas sem jaz začele zdej jest, pa par mandarin sem tudi že, sam se mi zdi da je po mandarinah dobila pikice po riti user posted image tako da z njimi sem za nekaj časa zaključila, z ananasom pa nadaljujem user posted image

danes je pa tudi pri nas krasen sonček, tako da se bomo cel dan filali user posted image
za jutri je pa tudi napovedan, tako da naju ne bo na kavo, se bova raje mal mrtinčkali, k potem je pa spet dež napovedan user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
2.11.2008 8:27:50   
itata
jutro,
jakob se nas je danes mal usmilil ponoč in se je samo 2x zbudil!! ob 1h in pol šele ob 5:15 tko da sem uspela spat 4 ure v kosu. sicer pol ni hotu več po 6:30 pančkat, ampak ok. je bil vsaj ponoč priden. pa zvečer sva z mojim clo uspela film pogledat (kačji pastir) in se mal pocrkljat na kavču... to se tud že sto let ni zgodil. večinokrat kdo prej zaspiuser posted image
danes pa ne vem. na grob bomo šli pa mogoče še kam. bomo še vidl sonce jeuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
2.11.2008 8:29:33   
itata
lilči: upajmo, da bo lukec čimprej bolš...
janey: probaj mal rokice počivatuser posted image
meti: a zdej ste zdravi drugač?
vse odrasle, ki ste bolane pa upam, da se čimprej pozdravite.
ostalim vsem pa user posted image  za zobke in prehrano. sej sem vse prečitala končno za nazajuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
2.11.2008 9:11:50   
lillchy123
jutro
jst sm zombi, ker se je Luka skoz zbujal. vročina 39,5, mu damo svečko, čez eno uro zaspi, spi eno uro, pol pa spet vročina...user posted image za znort. še dobr, da sem pri mami, ker je dežurala do 4h zjutri, da bi lohk koj ukrepala, če bi bla vročina previsoka al pa svečka ne bi prijela. tko da takšne noči še nismo mel. zdej vas pa čist razumem in občudujem tiste, ki imate nočne žurerje.user posted image
no, zdej se pa že smeji pa razgraja.. res je prava mala zverinica iz rezije..user posted image
tko da hvala, ker ste mislili na nas, je pomagalo!
ja, zgleda, da bomo mel mi za vsak nov zobek ušesa vneta..user posted image
sonček je... in ti si skuštrana.. sonček je in midva sva doma!user posted image user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
2.11.2008 12:11:38   
Februarka08
Dan, dan.

Pri nas nič novega, uživamo v sončku, Larisa trenutno spiuser posted image upam da spi samo ene 2 uriuser posted image da gremo lahko spet venuser posted image kuhat mi ni trebauser posted image grem zdele še 1 stroj cun speglat, zvečer pa še posteljnino speglam k zunaj visi in je to touser posted image Zdele ravno slike urejam, bom pripopala jih par da pokažem našo novitetouser posted image

Lilchy, upam da je Luka kaj boljeuser posted image user posted image in da so ostali februarčki tudi zdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, naša FBI-jevkauser posted image
user posted image

Gujsam se lahko tudi notriuser posted image
user posted image
user posted image

Vstanem kjerkoliuser posted image
user posted image

Igram se s Tamarouser posted image
user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
2.11.2008 12:16:07   
bugnavilea
Ku ku!

Pa imam spet kako minuto frej, da lahko kaj napišem. user posted image Zadnje dva dni sta tudi naša dva mal večja žurerja ponoči ... in jih kar nekaj zvija. Kaj pa vem ... mogoče pa preveč pojesta ... user posted image Mah ... baje da se je Luka, ki ga ima ponoči tatko čez, zbujal na 1 uro. Uff .. jst sm zraven sicer sladko spančala in nisem nič slišala ... šele ko se je "moj" zbudil ... user posted image ... sam se mi res ne sanja kaj bi lahko bilo. Mogoče pa dvojkice počasi lezejo ven ... enkice masta pa že vse.

Sicer je pa tko luštno ko smo lahko spet mal zuni na zraku ... ne pa da se skus tiščimo med štirimi stenami, ki smo jih že vsi siti. user posted image

Pa dejte mi še neki povedat .... Luka se že cel teden dviguje na noge ob opori ... in včeraj sem poskušala če mu bo zneslo tudi hodit in je veselo korakal gor in dol po bajti in se smejač ko repa. Sam je mal tko ... hmm ... kaj pa vem. Ima fantič komaj 9 mesecev ... oziroma korigirano 7,5 mesecev ... pa se mi vseglih zdi mal prezgodaj, da bi ga tko držala za hodit. Kaj pravite ve?

Neposredna povezava do sporočila: 3263
2.11.2008 12:19:20   
bugnavilea
Februarka ... kolk je luštna vaša sončica ... user posted image user posted image user posted image user posted image Pa blagor vam, da imate tolk placa v bajti, da si lahko še cinglco not postavte. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bugnavilea)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
2.11.2008 12:35:37   
dolenjka
Dan user posted image

Jaz sem bila danes že tako pridna, da se tut javit nisem uspela user posted image  Ob 8h sembila že v trgovini, ob 9h so bili že mafini pečeni, on 10h je bilo pa že pirino pecivo v pečici user posted image  user posted image  user posted image  Moram povedat, da sem namesto mleka uporabila riževo mleko, namesto masla pa kokosovo maslo in so tako mafini, kot pirino pecivo super user posted image  user posted image  user posted image  No, potem smo pa ob 10h že enga luštnega 2,5 letnika na obisk dobili in zdaj so obiski šli, mi gremo pa na sončka  user posted image  user posted image  

Se tipkamo zvečer user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bugnavilea)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
2.11.2008 13:13:46   
jencili
dan,

kot obljubljeno sem danes spet z vamiuser posted image

Učer sva si vzela z atijem malo časa zase, v miru pogledala en film in šla lepo ob 22.30 spat. Taj je bil ponoči ful priden, je zaspal ob 20.20, budnica ob 1.15 in kasneje ob 6.45, dokončno pa se je zbudil ob 7.45, ko sta z atijem vstala in šla malo na lepše, da sm se jst lahko še malo naspala. Res sm lepo spočita, ker sta me zbudila šele ob 10.30user posted image  (sej mi je kr malo nerodno, sam je tko pasalouser posted image ).
Zdej sva pa sama. Taj spi 1. rundo, jst pa sm pospravila po kosilu, k ga je itak skuhal ati, preden je šel na fuzbal.

Listek, k si spraševala za Taja...ne, zadnje dni mi smi samo 1. rundo čez dan in ta je približno od 11.30 oz. 12-ih, pa nekje urco (+, -) in to je to, do večerauser posted image user posted image , ko je že tko siten, da je noro. No, pa vsaj ponoči pol lepo spi.

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
2.11.2008 13:51:44   
jencili
uf, sem vas končno prebrala za 3 dni nazajuser posted image user posted image

Bugnavilea dobrodošla med najbolj pridnimi čvekicamiuser posted image

Taj še vedno spi - dons celo že uro in poluser posted image user posted image , kar pa pomeni, da bo tud dons samo ena runda spanja. Do večera ga ne pustim spat, ni šans, ker pol ponoči dežuramo do 23-ihuser posted image . No,sicer pa ponavadi rata zaspan okol 18-ih, pa ga za 10 min pustim, pol pa zbudim in se igrava, pa pozabi spet na spanje do prave ureuser posted image . Sej mi je grozno to delat, sam dežurat ponoči, pa še slabše...user posted image user posted image

Kosilo za Taja se kuha, perilo je oprano, peglat se mi ne da...bom pa mal vam družbo delala, pa bouser posted image

Ja, jutri bova pa midva tud vozičkala, ker je baje lepo vreme napovedano. Ati bo itak v službi, jst pa razmišljam, da bi se nekam odpeljala...mogoče na Bled?!
Ella, se nama pridružita?

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
2.11.2008 16:36:42   
jencili
evo, midva sva urco in pol odvozičkala, zdej je pa že ful hladno ratalo in sva zaključila za danes...

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
2.11.2008 17:42:27   
mala_pikica
Pozdravljene!

Pri nas v MB pa je bila cel dan megla. Mi smo se kar na Pohorje odpeljali, zgoraj pa ful sončno, toplo in brez oblačka. Smo bili skupaj s še enimi kolegi, smo spili kavico in šli na en sprehod, mi je ful pasalo.

Lillchy, ojoj bogi Lukec, ušesa ful bolijo. Upam, da se čimprej pozdraviteuser posted image .

Bugnavilea, otrok se ne sme nikdar držati za rokice in hoditi z njimi. To pa zato, ker lahko ima zaradi tega kasneje težave z ravnotežjem in takšni otroci ne znajo pasti. Ponavadi padejo vznak ali pa direktno na obraz. Otroci se morajo navaditi, da opora ne hodi z njimi, ampak si morajo oporo poiskati sami in zraven še pridno trenirajo ravnotežje. Pa tudi sicer si predstavljam, da mora biti zelo neudobno hoditi z rokicami v zraku. Tisto kar pa otrok zmore narediti čisto sam, je vredu. Prehitevati njegov razvoj pa nima smisla in niti ni zdravo, ko bo dovolj zrel in sigurn bo shodil samuser posted image .

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
2.11.2008 18:46:51   
buči
Čer, samo da veste, da se psihično pripravljam na jutrišnji prvi delovni dan. Saj se malo kar veselim. Danes smo se imeli ful lepo, no že včeraj smo začeli, midva z mlekarnarjem pod dekco (kot itata) pred TV gledala Kačjega pastirja, sva prav uživala, dopoldne smo šli s kolegico in njeno družinico na tromostovje na kavico in koszanj, pa en krog po stari Lj, to sva na zadnje naredila pred 4 leti (!!!!), pa še malo na eno igrišče, popoldne na dolg sprehod - nama je Aljaž padel z gugalnice, zaenkrat zgleda, da je ok, zdaj jih bova pa spakirala spat, pa se šla pocartat. sem pa že vsa mazolasta, ker imam enih načrtov s službo, pa splaniran že cel vikend (Ikea user posted image , obisk sestrične v Celju user posted image ). Ah, se vam poskusim javit jutri, da povem, kako je v službi. Nočka.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
2.11.2008 19:23:42   
itata
našga sem danes skor poslala nekam... sva se sprčkala k ni hotu z mano do ene klegice na kavo po obisku žal. sem rekla, da kaj ne more it zraven - pač se mu ne da poslušat klepetanja. sem rekla da pol pa midva pa tud z njim na žale ne greva.... pa je pol klicaru kaj mi lahk skuha... pa pomivalca pospravu pa kuhinjo pustil v pospravljenem stanju... pa sem se delala k da ne bom jedla pa lepo počakala v mestu 3 ure... mam prijateljic kok čez za na kavo!! pol sem mu pa še sesalec servirala in rekla, da če mogoče ni opazu ni v hotelu in naj kar lepo mal poprime za gospodinjske aparate. mi je spet živc požrluser posted image  vsega dost. sej nisem opica, da bom sam gor pa dol skakala, ona pa kao zmatran od službe cel vikend kavč peglal....

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
2.11.2008 19:24:07   
itata
jutr štartam sodišče... me je mal strahuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
2.11.2008 19:33:54   
lillchy123
mi mamo pa celo katastrofo. Lukcu dajemo svečke na 4 ure, ker ma 39,6 vročine, prej mu pa svečka sploh prijela ni, pa sva se z mami matrali uro in pol mu vročino zbit. smo ga kopale v mlačni vodi(valjda se je dru k jesihar), mu dajale obkladke na glavo pa noge in rokice, pa nič... pa še bruhu je revček..user posted image
zdej je pa pred 10minutami spet svečko dobu, pa upamo da prime. pa upam, da bo počas antibiotik svoje naredu in se bo začel zdravit.
zdej pa spančka, je čist izmučen.user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
2.11.2008 20:17:01   
mary_lou
Buči, Itata....sej bo....jest sm se tud ful psihično prpravlala kako bo stran od Tai-ja, prve dni je blo težko itak sm skoz razmišljala kaj dela, a je kul a me pogreša....pa se hitr navadiš na nov red in je pol tok bl lepo in intenzivno preživet čas ko si skupaj z malim....

jah pr nas nc novga....zdravi smo,sam mal nam zobki nagajajo. v bistvu mam en kvescn kva bi vi nardile? Tai spi celo noc to ni panike sam zdej ze kak teden ponoc jamra, ker ga zgleda zobki matrajo, kater ne vem ker ne pusti pogledat. v bistvu on trdno spi, sam jamra. Tle mu jest ne morm nc pomagat tud ce ga dam k sebi pa stiskam on se vedno jamra. po moje sploh ne zasteka da je pr men ker on ful trdno spi. No fora pa je da midva ne morva zravn spat. mava pac rahel spanec in naju jamranje moti. Sva ga dala v drugo sobo sam ce mam baby phone vklucen je to pol isto sranje ne morm spat. ce ga izkljucm me skrbi kaj ce me zaradi cesa drugega rabi in ga ne bi slisala in pol od skrbi ne spim?????? kako mnenje?

Drugac pa Tai pridno hodi itak se spotakne ob vsak lasek na tleh ampak ze obvlada padanje se vedno na rokice ujame tko da ni panike.

Aja se en kvescn jutr gremo po ceveljcke da bo lahko se zuni hodu, pa gledam mal po forumih pa sm cist zmedena...eni pravjo mehke cevlje, drugi trde, tretji ene kao ortopedske....cist sm zmedena kaj kupit?????

Bamby ja nisi se velik zmotila....za 3 tedne hehehe, sicer sm pa tud jest shodila pr 9 mescih tko da me je tai samo za 3 tedne prehitel....

Diploma gre proti koncu...no eksperimentaln del, caka me se pisanje.....

lp pa vsi bolancki eno pikopoko za hitro okrevanje user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

Neposredna povezava do sporočila: 3274
2.11.2008 21:23:27   
MetiLu
Čer!
Naša pretekla noč je bila ... no zjutraj me je mel it pod vlak user posted image  zobi nas matrajo 100/h, še moj dedc, k je zlo umirjen človek, je reku, da se mu želja po še enem otroku s svetlobno hitrostjo oddaljuje user posted image

Dan smo preživeli pri tašči, je spet skuhala super kosilo, tudi za Janeza, pa tam je popoldan odspal 2 urce in pol, sva končno k njim odpeljala prenosno posteljico in jo tud pustila še za drugič user posted image

Za jutri vidim, da ni nobene kave na vidiku, no pa saj morava z Janezom na banko, pa pod nujno v mullerja, mogoče še v leclerca ...

Zdele že spi, jaz se grem pa sam še umit in spat!

Lillchy user posted image user posted image user posted image user posted image  naj Lukcu hitro vročina pade, revček mali user posted image

Mary lou, o čeveljčkih še nimam blage veze, tko da ti ne morem pomagat user posted image

Mala pikica, se kar strinjam s tabo glede učenja hoje, sem tud proti sprehajanju. Jaz že zdej vidim, ko se Janez postavlja na noge, ma ful strah se nazaj na rito poknit, pa ga skoz "lovim" oz. zdej ga že navajam da se na rit pokne, ker je še tok štorast, da ma glavo čist pobuškano user posted image  zdej je začel gruntat sistem prestopanja nogic in ga pridno vadi ob kavču, upam, da se bo lepo naučil sam hodit, zaenkrat ful išče moje roke (ki so ga do zdej velik za hrbtom lovile user posted image ). No, mal sem sama napako naredila, ker sem skoz cvikala, da se ne bi butnil ob tla, ampak vsaj sprehajam ga ne user posted image

Itata in Buči - pogumno novim zmagam naproti! user posted image  

Aja, pa pikice so nam izginile, tko da najbrž je šlo res za 6. bolezen user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?