|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
5.10.2008 20:33:40   
Anonimen
...evo že nazaj...zgleda da sam jst ne morem albuma od ninny odpretuser posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2276
5.10.2008 20:35:58   
l.daisy
oujeeeeee, taanikaa... user posted image user posted image user posted image

eh, teli albumi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
5.10.2008 20:36:57   
Anonimen
uuu pa res oouuujjjeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image

mah tale nova podoba rr je ....user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2278
5.10.2008 20:37:42   
alea01
dober večer mamičkeuser posted image

no, krst je za nami. Je bila Izabela tako pridna cel dan, da folk sploh ni mogel verjet. Jok? Kje pa, kaj je že to?user posted image  Mi jokcamo samo doma. ful so jo vlačili po rokah in sem mislila, da bom danes jo mogla pa še jaz, da se ni kje razvadila, pa ni bilo panike. Res, tko je bila pridkana, da še zdaj ne morem verjet. Se je župniku tako režala, da se je pol še on začel in tako še vsa cerkev in pol smo se smejaliuser posted image .

Naše hranjenje je še zmeraj v kuruser posted image . V torek grem k pediatru in bom videla kako naprej.

slikice imam nekaj od krsta in nekaj od danes pa bi jih kam dala, pa ne vem kam, ker sem itak bebec zato. Tile album je pa itak za en ku...

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
5.10.2008 20:38:26   
alea01
ninny..... jaz nisem tvoja prijateljica?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
5.10.2008 20:39:14   
babysolza
BS vsak mi je sedaj svetoval naj z GH začnem dajat dopldan,kr če ga bo kaj zvijalo al karkoli se do večera pol umiri vse,tko da je tud ponoč mir...

Na, pa sem bla spet bez veze neki pametna. user posted image user posted image

Sem bila na telefonu, me je lubi klical. Zdej grem pa kr spat, ker sem nekam zaspana. Sam še vaše albume grem mal prečekirat. user posted image

Nočko!

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
5.10.2008 20:40:56   
alea01
In kako za user posted image  pogledaš albume?

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
5.10.2008 20:41:43   
l.daisy
alea, user posted image user posted image user posted image za Izabelo.... kaj ti svetovat glede hranjenja? pojma nimam user posted image ... vama pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če bo kaj pomagalo...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2283
5.10.2008 20:42:03   
Anonimen
oooo alea!! sem se spomnila da imate krst..ja lepo da je bila pridkanauser posted image user posted image ..upam da bo naš tudi...in so vsi prišli?..ste imeli pri štormanu a ne?..ni blo krize pol s prostorom ne? slikice bi tok rada vidla,men albumov sploh ne odpira samo od mojce-pijača mi odpre pa nič druzga...bejbike če želite mi lahko na mail pošljeteuser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2284
5.10.2008 20:42:06   
*anamor*
evo mene nazaj. Tanikaa jaz tudi ne morem kliknit, si pa kopiram in prilepim gor, kjer moraš napisat naslov spletne strani in tako mi odpre.
daisy - ne vem s katerim nickom misliš? Ne potegne mi, help me. user posted image user posted image user posted image

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

Neposredna povezava do sporočila: 2285
5.10.2008 20:43:18   
*anamor*
alea prilepi slike kar na ta forum pa je.

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
5.10.2008 20:44:08   
l.daisy
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

In kako za user posted image  pogledaš albume?

eh, teli albumi so za en k.... morš nastavit, kdo lahko pogleda, pa tudi če daš npr. "jaz in prijatelji" ni rečeno, da ti ga bo odprlo.....
evo, lahko probaš pri meni.... te imam kot prijateljico, moraš še ti mene dat za prijateljico (to narediš tako, da klikneš pod postom na "kontakt"), potem naj bi pa KAO videla..... ampak prejšnji dan moje prijateljice niso videle albuma... user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
5.10.2008 20:45:45   
l.daisy
IZVIRNO SPOROČILO: ROMY1612

daisy - ne vem s katerim nickom misliš? Ne potegne mi, help me. user posted image user posted image user posted image

ups, a sem jst zajuser posted image ...
user posted image user posted image user posted image

se mi je zdelo, da si ti spraševala, kako spremenit ime na forumu...

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
5.10.2008 20:47:27   
alea01
taanikaa- bilo nas je 50, ker jih je veliko zbolelo in jih ni bilo. Imeli smo pri Štormanu v Šempetru. Hrana ful dobra, vsi zadovoljni pol je pa ves ta folk prišel še k nam, kjer sem jim še postregla z še eno torto in z narezkom in vsi v iber zadovoljni sploh pa z Izabelo, ki se je ves dan samo smejčkala in so jo skoraj popapcaliuser posted image

S slikami se bom jutri ubadala, ker se bliža ura 21.00 in bom počasi odpeketalauser posted image user posted image

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
5.10.2008 20:48:56   
l.daisy
alea, vsa častuser posted image user posted image user posted image .... pri nas je še vedno bolj kot ne suša...  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
5.10.2008 20:49:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ROMY1612

evo mene nazaj. Tanikaa jaz tudi ne morem kliknit, si pa kopiram in prilepim gor, kjer moraš napisat naslov spletne strani in tako mi odpre.

hvala hvala hvala...
ninny uspelo mi je..iiiiiiii kak sta cute obe..jst bi mamico tud rada kej vidlauser posted image ..sej veš jesenice so daaaaleč

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2291
5.10.2008 20:50:55   
alea01
l.daisy, nič mi ne odpre. Pa od *mojce* sem nekaj dobila za album, pa itak ne vem kam kaj pripopat in karkoli in naj se gredo s.r.a.t.

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
5.10.2008 20:52:31   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

kajči,res se morete preselit,kr boš čist ob živce...zdej te že tolk motjo,da te bo zdej čist vsaka malenkost znervirala...nasplošno govorim,tole vrtanje to si pa itak lahko brez besed...to so eni debili res...pejt jim zvonit dol,če res ne morjo do jutra počakat...sam eni so res totalni debili res...kajčiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma dej, če sam nima tolk u glav, da bi lohka sam vedu, kaj čm mu pol jst govort. Itak je pa zdej spet obiske dubu - njegovga bratranca, in ga sigurn spet pohajo. Ma to ti je ena čudna mafija, prekleti debili. Sam še to čakam, da tisto novo televizijo nabijejo, ker pol pa itak ne bomo nč spal dons. Sem user posted image  rekla, da bom od zdej naprej vsako noč, ko se bo Žiga zbudu  za jest, dala gor štikle in po stanovanju skakala ko blesava user posted image  Ma sam pol si pa mislš, da na tako nizko raven, kot so oni, pa že naumo šli user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
5.10.2008 20:53:32   
*anamor*
daisy - ja jaz sem spraševala, eh sem smotana. Nihče mi še nič ni odgovoril. Mislim, da bo jutri, da med vikendom glih ni nič od njih.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
5.10.2008 20:54:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

taanikaa- bilo nas je 50, ker jih je veliko zbolelo in jih ni bilo. Imeli smo pri Štormanu v Šempetru. Hrana ful dobra, vsi zadovoljni pol je pa ves ta folk prišel še k nam, kjer sem jim še postregla z še eno torto in z narezkom in vsi v iber zadovoljni sploh pa z Izabelo, ki se je ves dan samo smejčkala in so jo skoraj popapcaliuser posted image

S slikami se bom jutri ubadala, ker se bliža ura 21.00 in bom počasi odpeketalauser posted image user posted image

super!!!user posted image user posted image ..sam da so bli vsi zadovoljni sploh pa Izabela...je kr sijala a ne?..se morem pohvalit,Žan je dobil darilo za krst od tašče in tasta torej od dedija in babice avtosedež maxi cosi toby in stolček za hranjenje-nevem kok se mu rečeuser posted image user posted image ..tko da se bo naša denarnica lahko malo spočilauser posted image ..je pa to darilo za krstuser posted image ..s tem da so nama moja mama in njen partner in tast in tašča še vse plačali za poroko,od torte da šopka do hrane do pijače...nama ni treba nič...user posted image

a mene pa nima noben za prjatljcouser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2295
5.10.2008 20:55:02   
*anamor*
Ej Kaja ti pa imaš res čudne sosede. Groza. To postaneš kar slabe volje. Jaz bi jim že nekaj naštimala.

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
5.10.2008 20:55:03   
l.daisy
no evo, še ena potrditev... teli novi albumi s.u.c.k.. user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
5.10.2008 20:56:12   
*anamor*
tanikaa - ti pa imaš očitno zlate starše in taščo in tasta. No seveda če pozabiš tisto kar sta imeli z mamo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
5.10.2008 20:56:45   
*anamor*
Punce danes enkrat pride moj domov, vsaj spala več nebom sama. Jeeeeeeeeeeeeeeeeee

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
5.10.2008 20:57:30   
Anonimen
vem kaja da se na njihovo raven ravno ne boste spustili,sam prenašat pa tud ni luštn...jst vem ko smo mel isti no podoben primer sem tolkla dol pa ti povem da si samo sranje nakoplješ pa na konc tolk da se jst nisem z dedom steplauser posted image ...grozno

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?