|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
5.10.2008 19:29:57   
Anonimen
hej hoj..jst bi tud link prosim...me nimaš več rada ninny?user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2251
5.10.2008 19:30:22   
Anonimen
oooooooooooooooouuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2252
5.10.2008 19:32:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

hej hoj..jst bi tud link prosim...me nimaš več rada ninny?user posted image user posted image

a ti ga nisem poslala?user posted image Ti ga bom še enkrat

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2253
5.10.2008 19:36:47   
Anonimen
ne ne gre..isto kot pa ko mi je mojca poslala pa mi piše koda,ne morem pa odpret...jst bom pop...s to novo rr...bi pa slikice rada vidla ful..a mi lahko pošlješ na moj g mail? tnajger@gmail.com

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2254
5.10.2008 19:39:52   
Anonimen
daj klikni pod mojim postom na album pa ga poskus tako pogledat

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2255
5.10.2008 19:41:10   
Anonimen
piše da ni albumauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2256
5.10.2008 19:42:31   
Anonimen
ko jaz na tebe kliknem mi pokaže tvoja dva albuma. Daj me poskus dat najprej med prijatelje tako, da klikneš kontakt pa še enkrat poskusi

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2257
5.10.2008 19:49:10   
Anonimen
evo,zdej vidim album pa ko kliknem nanj me vrže na prvo stran albumov,tam ko piše pokukaj v album ain dodaj albumuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2258
5.10.2008 19:52:06   
Anonimen
noče in noče odpret,klikam nanj pa me ven mečeuser posted image ...ful sem razočarana nad prenovo rr...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2259
5.10.2008 19:58:01   
Anonimen
sem poslala mail moderatorju in sem tud pšovedala da mi prenova rr ni všeč,mi je bla stara rr bolj všeč..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2260
5.10.2008 19:58:58   
babysolza
ojla,

Sabina že spi. Celo popoldne ni nič spala, me prav zanima, kdaj bo danes budnica. user posted image
Sicer pa prosim za vaše mnenje - danes sem obupala in sem ji naredila flaško Aptamila. Sabinči bi namreč rada celo popoldne samo jedla, ful se zraven jokca in očitno nimam dovolj mleka. Jaz sem pa tudi že čisto uničena od tega, popoldne še v štacuno ne morem več, ker smo skozi priklopljene. Pa sem sklenila, da lačne je pa res ne morem pustit in ji bom 1-krat dnevno dala mal Aptamila, tolk da se meni vmes mal več mlekca naredi. Danes sem ji naredila 90 ml in ji dala ob 19-ih, ker sem mislila da bova vseeno šli skozi samo z mojim mlekom. Drugače pa se mi zdi, da je bolje AM enkrat popoldne, pa zvečer normalno samo dojenje. Kaj pa ve pravte? 

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
5.10.2008 20:05:21   
Anonimen
nevem ti svetovat..žal...jst bi ji dala AM zvečer,da bi dlje spala Sabina,ker verjetno se zbudi ko je lačna...sploh če misliš da nimaš dovolj svojega mleka...no jst bi tko naredila...pa po moje ji kamot lahko narediš mal več AM kot pa samo 90ml..to je ful malo se mi zdi...moj Žan je 3 dni starejši od Sabine pa poje 150ml na obrok,zvečer tud 180 včasih..različno.....joj nevem no,to je moje mnenje,moj nasvet...men se pri AM ravno to dopade,k točno vem na kolk ur mi Žan je,vmes pa kak čajek,pa še to ni potrebno...

< Sporočilo je popravil taanikaa -- 5.10.2008 20:06:45 >

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 2262
5.10.2008 20:09:50   
Kaja08
Čeeeer bejbe! Jst bom dobila ****is user posted image user posted image user posted image  Sori, k spet najedam, ampak mene bo raznesl. Itak da so krivi spet ta spodnji sosedje...mislm, prekletih ciganov cel dan ni doma, a pol se bebci ob 19.30 spravjo vrtat in tolčt po steni. Ej sori, ampak a se vam zdi to normalno????? Že tko so u iber glasni in se ona skoz sam na to zgovarja, da so glasna družina. Ej ampak, da pa vrtaš zvečer, to je pa sam problem v tem, da niso totalno NIČ obzirni do drugih ljudi. Prekleti bebci...sori, ker kolnem in ker spet najedam tle na RR; ampak vam povem, da me bo enkrat kar raznesl od te jeze!! Aja, pa še to - on je pa frajerček preveč len, da bi dvignil pokrov od smeti in notri vrgel vrečo - ne ne, kje pa, on jo bo na tla vrgel user posted image  preklet bebec, nimam drugih besed user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
5.10.2008 20:13:20   
babysolza
Zgleda, da ušeska so boljš, kašlja ne več, apetit ima spet normalen

Ninny, sam da je bolje. Romy, upam da se tudi tvoj kmalu pozdravi. Lunca, tebi pa kup user posted image user posted image  za vse tvoje škratke. user posted image

poznam ljudi ko so otročki že 2 leti stari pa še vedno ne prespijo cele noči...

user posted image user posted image user posted image  Jaz močno upam, da nobena od nas ne bo doživela tega!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
5.10.2008 20:14:36   
Anonimen
kajči,res se morete preselit,kr boš čist ob živce...zdej te že tolk motjo,da te bo zdej čist vsaka malenkost znervirala...nasplošno govorim,tole vrtanje to si pa itak lahko brez besed...to so eni debili res...pejt jim zvonit dol,če res ne morjo do jutra počakat...sam eni so res totalni debili res...kajčiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2265
5.10.2008 20:17:04   
babysolza
nevem ti svetovat..žal...jst bi ji dala AM zvečer,da bi dlje spala Sabina,ker verjetno se zbudi ko je lačna...sploh če misliš da nimaš dovolj svojega mleka...no jst bi tko naredila...pa po moje ji kamot lahko narediš mal več AM kot pa samo 90ml..to je ful malo se mi zdi...moj Žan je 3 dni starejši od Sabine pa poje 150ml na obrok,zvečer tud 180 včasih..različno.....joj nevem no,to je moje mnenje,moj nasvet...men se pri AM ravno to dopade,k točno vem na kolk ur mi Žan je,vmes pa kak čajek,pa še to ni potrebno...

Saj vem, da je 90 ml premalo, sam ker se midve samo dojiva, poje po manj, pa več obrokov (vsaj enih 10-12). Pa tudi ponoči mi spi prvo rundo kakih 6 ur v kosu, tako da po mojem ni velike panike glede mleka. Sam meni se že kr mal trga, ko je skozi gor, tako da to bi bilo bolj za 'premostitev' enega obroka. Pa bi - če bo uspelo seveda - potem ta obrok AM kar zamenjala z GH, čez kaka 2 meseca. Zdej pa ne vem, a je ta obrok GH bolje dati čez dan al zvečer? user posted image  
Matr, ma si ženske rade delamo probleme. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2266
5.10.2008 20:17:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Zgleda, da ušeska so boljš, kašlja ne več, apetit ima spet normalen

Ninny, sam da je bolje. Romy, upam da se tudi tvoj kmalu pozdravi. Lunca, tebi pa kup user posted image user posted image  za vse tvoje škratke. user posted image

poznam ljudi ko so otročki že 2 leti stari pa še vedno ne prespijo cele noči...

user posted image user posted image user posted image  Jaz močno upam, da nobena od nas ne bo doživela tega!

ja res BS poznam take ljudi ko še manj spijo kot naš Žan,kolk morjo bit bogi a ne..pa še v službo zram hodjo..otročki pol spijo v rtcih pa doma mal zadremuckajo odrasli pa nimajo te možnosti..jst tud srčno upam da bodo naši sončki malu začeli spati in prespati po cele noči

Neposredna povezava do sporočila: 2267
5.10.2008 20:18:16   
babysolza
Kaja, kaj na ti rečem. Preseli se. user posted image user posted image  Hec. Ti pošiljam user posted image user posted image   in user posted image user posted image , da bo bolje.

Neposredna povezava do sporočila: 2268
5.10.2008 20:19:21   
Anonimen
BS vsak mi je sedaj svetoval naj z GH začnem dajat dopldan,kr če ga bo kaj zvijalo al karkoli se do večera pol umiri vse,tko da je tud ponoč mir...
da si pa ženske rade probleme delamo?!..no sej si moški tuduser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2269
5.10.2008 20:21:09   
*anamor*
Haj,

no končno sem prišla do računalnika. Taj je bil ta vikend tečko, nevem če tako pogreša atija ali kaj. No zdaj pa spi. In jaz sem vse zdaj pospravila, zlikala. user posted image user posted image user posted image

Ninny - full dobre slike. Kako ste že veliki. Kaj imata že avtosedež, na eni slikici izgleda kot da sedi v avtosedežu.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
5.10.2008 20:22:02   
*anamor*
Grem se samo umit in pridem nazaj.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
5.10.2008 20:24:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ROMY1612

Grem se samo umit in pridem nazaj.

jst tud pod tuš..

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2272
5.10.2008 20:25:27   
l.daisy
čeeer...

kaja, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

romy, kaj je zdaj z nickom?

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
5.10.2008 20:25:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ROMY1612

Haj,

no končno sem prišla do računalnika. Taj je bil ta vikend tečko, nevem če tako pogreša atija ali kaj. No zdaj pa spi. In jaz sem vse zdaj pospravila, zlikala. user posted image user posted image user posted image

Ninny - full dobre slike. Kako ste že veliki. Kaj imata že avtosedež, na eni slikici izgleda kot da sedi v avtosedežu.

ne, nekje je v lupinci nekje pa v ležalniku

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2274
5.10.2008 20:30:41   
l.daisy
ninny, kakšni princeski imaš  user posted image user posted image user posted image user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?