Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 19:29:57
|
|
|
|
Anonimen
|
hej hoj..jst bi tud link prosim...me nimaš več rada ninny?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 19:30:22
|
|
|
|
Anonimen
|
oooooooooooooooouuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 19:32:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa hej hoj..jst bi tud link prosim...me nimaš več rada ninny? a ti ga nisem poslala? Ti ga bom še enkrat
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 19:36:47
|
|
|
|
Anonimen
|
ne ne gre..isto kot pa ko mi je mojca poslala pa mi piše koda,ne morem pa odpret...jst bom pop...s to novo rr...bi pa slikice rada vidla ful..a mi lahko pošlješ na moj g mail? tnajger@gmail.com
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 19:39:52
|
|
|
|
Anonimen
|
daj klikni pod mojim postom na album pa ga poskus tako pogledat
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 19:41:10
|
|
|
|
Anonimen
|
piše da ni albuma
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 19:42:31
|
|
|
|
Anonimen
|
ko jaz na tebe kliknem mi pokaže tvoja dva albuma. Daj me poskus dat najprej med prijatelje tako, da klikneš kontakt pa še enkrat poskusi
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 19:49:10
|
|
|
|
Anonimen
|
evo,zdej vidim album pa ko kliknem nanj me vrže na prvo stran albumov,tam ko piše pokukaj v album ain dodaj album
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 19:52:06
|
|
|
|
Anonimen
|
noče in noče odpret,klikam nanj pa me ven meče ...ful sem razočarana nad prenovo rr...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 19:58:01
|
|
|
|
Anonimen
|
sem poslala mail moderatorju in sem tud pšovedala da mi prenova rr ni všeč,mi je bla stara rr bolj všeč..
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 19:58:58
|
|
|
|
babysolza
|
ojla, Sabina že spi. Celo popoldne ni nič spala, me prav zanima, kdaj bo danes budnica. Sicer pa prosim za vaše mnenje - danes sem obupala in sem ji naredila flaško Aptamila. Sabinči bi namreč rada celo popoldne samo jedla, ful se zraven jokca in očitno nimam dovolj mleka. Jaz sem pa tudi že čisto uničena od tega, popoldne še v štacuno ne morem več, ker smo skozi priklopljene. Pa sem sklenila, da lačne je pa res ne morem pustit in ji bom 1-krat dnevno dala mal Aptamila, tolk da se meni vmes mal več mlekca naredi. Danes sem ji naredila 90 ml in ji dala ob 19-ih, ker sem mislila da bova vseeno šli skozi samo z mojim mlekom. Drugače pa se mi zdi, da je bolje AM enkrat popoldne, pa zvečer normalno samo dojenje. Kaj pa ve pravte?
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 20:05:21
|
|
|
|
Anonimen
|
nevem ti svetovat..žal...jst bi ji dala AM zvečer,da bi dlje spala Sabina,ker verjetno se zbudi ko je lačna...sploh če misliš da nimaš dovolj svojega mleka...no jst bi tko naredila...pa po moje ji kamot lahko narediš mal več AM kot pa samo 90ml..to je ful malo se mi zdi...moj Žan je 3 dni starejši od Sabine pa poje 150ml na obrok,zvečer tud 180 včasih..različno.....joj nevem no,to je moje mnenje,moj nasvet...men se pri AM ravno to dopade,k točno vem na kolk ur mi Žan je,vmes pa kak čajek,pa še to ni potrebno...
< Sporočilo je popravil taanikaa -- 5.10.2008 20:06:45 >
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 20:09:50
|
|
|
|
Kaja08
|
Čeeeer bejbe! Jst bom dobila ****is Sori, k spet najedam, ampak mene bo raznesl. Itak da so krivi spet ta spodnji sosedje...mislm, prekletih ciganov cel dan ni doma, a pol se bebci ob 19.30 spravjo vrtat in tolčt po steni. Ej sori, ampak a se vam zdi to normalno????? Že tko so u iber glasni in se ona skoz sam na to zgovarja, da so glasna družina. Ej ampak, da pa vrtaš zvečer, to je pa sam problem v tem, da niso totalno NIČ obzirni do drugih ljudi. Prekleti bebci...sori, ker kolnem in ker spet najedam tle na RR; ampak vam povem, da me bo enkrat kar raznesl od te jeze!! Aja, pa še to - on je pa frajerček preveč len, da bi dvignil pokrov od smeti in notri vrgel vrečo - ne ne, kje pa, on jo bo na tla vrgel preklet bebec, nimam drugih besed
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 20:13:20
|
|
|
|
babysolza
|
Zgleda, da ušeska so boljš, kašlja ne več, apetit ima spet normalen Ninny, sam da je bolje. Romy, upam da se tudi tvoj kmalu pozdravi. Lunca, tebi pa kup za vse tvoje škratke. poznam ljudi ko so otročki že 2 leti stari pa še vedno ne prespijo cele noči... Jaz močno upam, da nobena od nas ne bo doživela tega!
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 20:14:36
|
|
|
|
Anonimen
|
kajči,res se morete preselit,kr boš čist ob živce...zdej te že tolk motjo,da te bo zdej čist vsaka malenkost znervirala...nasplošno govorim,tole vrtanje to si pa itak lahko brez besed...to so eni debili res...pejt jim zvonit dol,če res ne morjo do jutra počakat...sam eni so res totalni debili res...kajči
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 20:17:04
|
|
|
|
babysolza
|
nevem ti svetovat..žal...jst bi ji dala AM zvečer,da bi dlje spala Sabina,ker verjetno se zbudi ko je lačna...sploh če misliš da nimaš dovolj svojega mleka...no jst bi tko naredila...pa po moje ji kamot lahko narediš mal več AM kot pa samo 90ml..to je ful malo se mi zdi...moj Žan je 3 dni starejši od Sabine pa poje 150ml na obrok,zvečer tud 180 včasih..različno.....joj nevem no,to je moje mnenje,moj nasvet...men se pri AM ravno to dopade,k točno vem na kolk ur mi Žan je,vmes pa kak čajek,pa še to ni potrebno... Saj vem, da je 90 ml premalo, sam ker se midve samo dojiva, poje po manj, pa več obrokov (vsaj enih 10-12). Pa tudi ponoči mi spi prvo rundo kakih 6 ur v kosu, tako da po mojem ni velike panike glede mleka. Sam meni se že kr mal trga, ko je skozi gor, tako da to bi bilo bolj za 'premostitev' enega obroka. Pa bi - če bo uspelo seveda - potem ta obrok AM kar zamenjala z GH, čez kaka 2 meseca. Zdej pa ne vem, a je ta obrok GH bolje dati čez dan al zvečer? Matr, ma si ženske rade delamo probleme.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 20:17:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Zgleda, da ušeska so boljš, kašlja ne več, apetit ima spet normalen Ninny, sam da je bolje. Romy, upam da se tudi tvoj kmalu pozdravi. Lunca, tebi pa kup za vse tvoje škratke. poznam ljudi ko so otročki že 2 leti stari pa še vedno ne prespijo cele noči... Jaz močno upam, da nobena od nas ne bo doživela tega! ja res BS poznam take ljudi ko še manj spijo kot naš Žan,kolk morjo bit bogi a ne..pa še v službo zram hodjo..otročki pol spijo v rtcih pa doma mal zadremuckajo odrasli pa nimajo te možnosti..jst tud srčno upam da bodo naši sončki malu začeli spati in prespati po cele noči
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 20:18:16
|
|
|
|
babysolza
|
Kaja, kaj na ti rečem. Preseli se. Hec. Ti pošiljam in , da bo bolje.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 20:19:21
|
|
|
|
Anonimen
|
BS vsak mi je sedaj svetoval naj z GH začnem dajat dopldan,kr če ga bo kaj zvijalo al karkoli se do večera pol umiri vse,tko da je tud ponoč mir... da si pa ženske rade probleme delamo?!..no sej si moški tud
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 20:21:09
|
|
|
|
*anamor*
|
Haj, no končno sem prišla do računalnika. Taj je bil ta vikend tečko, nevem če tako pogreša atija ali kaj. No zdaj pa spi. In jaz sem vse zdaj pospravila, zlikala. Ninny - full dobre slike. Kako ste že veliki. Kaj imata že avtosedež, na eni slikici izgleda kot da sedi v avtosedežu.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 20:22:02
|
|
|
|
*anamor*
|
Grem se samo umit in pridem nazaj.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 20:24:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ROMY1612 Grem se samo umit in pridem nazaj. jst tud pod tuš..
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 20:25:27
|
|
|
|
l.daisy
|
čeeer... kaja, romy, kaj je zdaj z nickom?
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 20:25:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ROMY1612 Haj, no končno sem prišla do računalnika. Taj je bil ta vikend tečko, nevem če tako pogreša atija ali kaj. No zdaj pa spi. In jaz sem vse zdaj pospravila, zlikala. Ninny - full dobre slike. Kako ste že veliki. Kaj imata že avtosedež, na eni slikici izgleda kot da sedi v avtosedežu. ne, nekje je v lupinci nekje pa v ležalniku
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 20:30:41
|
|
|
|
l.daisy
|
ninny, kakšni princeski imaš
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?