Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 21:19:02
|
|
|
|
Anonimen
|
sem se odločila da grem danes tud jaz za spemembo mal prej spat,tko da vas tud jst zapuščam..lepo čvekite še naprej..lahko nočko vsem..sprejemam prošnje za bolho
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 21:22:23
|
|
|
|
l.daisy
|
romy, lahko noč... posteljica je 140x70... zdaj imata vsak svojo tako veliko.... jaz sem pa vedno govorila, da NIKOLI ne bom šla rodit, da če bom KDAJ v življenju morala it rodit, da bom rodila dvojčka, pa da bom od šusa imela dva otroka in da mi ne bo treba it še enkrat rodit.... tako da.... ne vem... v familiji pa dvojčkov nimam... pri mojem je bil stari ata dvojček, ampak to menda nima nobenega vpliva, ker naj bi se dvojajčni dvojčki dedovali samo po ženski strani....
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 21:23:40
|
|
|
|
l.daisy
|
taanikaa, oujeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pa lahko noč
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 21:25:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa ...evo že nazaj...zgleda da sam jst ne morem albuma od ninny odpret sem ti poslala na mail
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 21:25:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 ninny..... jaz nisem tvoja prijateljica? ti grem takoj poslat
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 21:27:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa IZVIRNO SPOROČILO: ROMY1612 evo mene nazaj. Tanikaa jaz tudi ne morem kliknit, si pa kopiram in prilepim gor, kjer moraš napisat naslov spletne strani in tako mi odpre. daisy - ne vem s katerim nickom misliš? Ne potegne mi, help me. hvala hvala hvala... ninny uspelo mi je..iiiiiiii kak sta cute obe..jst bi mamico tud rada kej vidla ..sej veš jesenice so daaaaleč šele sedaj sem vidlela, da ti je uspelo, jih imaš pa še za rezervo na mailu
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 21:28:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 l.daisy, nič mi ne odpre. Pa od *mojce* sem nekaj dobila za album, pa itak ne vem kam kaj pripopat in karkoli in naj se gredo s.r.a.t. kaj pa če od spodaj pod nickom klikneš albumi? Ti tudi ne prime?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 21:31:46
|
|
|
|
l.daisy
|
ninny, nimam pojma zakaj enim ne dela.... meni recimo ne dela od mojce album morje, pa od tine anja, pa verjetno še kakšen.... pa so vse moje prijateljice...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 21:34:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Bi blo boljš, da bi pustil tako kot je bilo-tisto je vsaj delalo
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 21:35:07
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ROMY1612 No napisala sem cel roman in mi je seveda nekaj zagodlo. Groza. No še enkat: Kaja mi tudi imamo tukaj v bloku sosede ko ga full pijejo in se derejo, juckajo in nevem kaj še. In smo se v bloku zmenili, da za vsako takšno reakcijo pokličemo policijo, saj delajo nočni nemir. In res smo to naredili parkarat, zdaj je mir. Tudi oni ne vedo kdo je klical. Pa še policaj sam je rekel, da prav da pokličemo,da se ne spuščamo na njihov nivo. Saj s takimi ljudmi nikamor ne prideš. ma mi živimo v 5-stanovanjski hiši, s tem da 2 stanovanji sploh še nista vseljeni. Tko bi zelo hitro zvedel, kdo je klical. Pa še glede na to, da so to neki čudni mafijozoti, k pomoje tud drogo dilajo, ne bi lih, da zve, da sem jst klicala policijo. Ma sej rekla sva jim že stokrat, nej se umirijo, pa on vedno prav, da ga nej pokličeva, ko bojo preglasni. Ma sam pol smo loh non stop na liniji. Pa še prou glupo se mi zdi, da morš enga odraslega človeka mirit, kot da bi bil 5.letni smrkavec....mah obup....sori, k vam težim.....bom jutr boljše volje....upam
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 21:41:03
|
|
|
|
l.daisy
|
ej kaja, a v bližini pa ni nobenega drugega bloka ali hiše??? kao da se je slišal skozi okna al pa kaj...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 21:43:26
|
|
|
|
Kaja08
|
ma sej so vrstne hiše zraven, sam tud še niso vseljene....ma nimamo sreče s sosedi - že v prejšnjem stanovanju sva imela debilne sosede, zdej pa še bolj debilne....Še mal, pa bom šla kr nazaj k našim živet
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 21:43:37
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Čeer Kaja08 - sočustvujem s tabo glede debilnih sosedov! Alea01 - čakam sveže slikce in bravo za uspešen krst! Taanika - bravo, da nimaš stroškov s krstom in poroko, zdej pa še samo dobro voljo in super se boste imeli! Ninny - sem dobila ZS, pa ni šlo, pol sem pa kar na tvoj album kliknila in sem komot pogledala slike. Super ste, pa tvoja Maša je ful posrečena, kolk je že stara, sem pozabla, jasno da ne zamudi nobenega kopanja svoje sestrce... Teb velja, ko ti vse Maša pomaga... Mojca - da bi se vama čimprej uredilo nočno spanje in hranjenje! Sej ti verjamem, da si že čist na tleh! papa
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 21:44:59
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Kaja - dej mi povej katere punce ste na tisti sliki, ko jo ma Mojca v albumih, ko ste še noseče??? Jaz prepoznam samo tebe, Mojco in Aleo!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 21:47:05
|
|
|
|
Kaja08
|
mislim, da sta še anaj22 in she29...čaki, morm it pogledat
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 21:48:47
|
|
|
|
Kaja08
|
aha, ok, vrstni red: she29, Kaja08, anaj22, AnjaPH, *Mojca*, alea01
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 21:49:35
|
|
|
|
Kaja08
|
ja nč, punce, jst grem spat (upam - če bo mir). bom jutri pokomentirala vse današnje novice....Lahko noč!
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 21:54:01
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Hvala za info! Ste vse tolk fejst! Dej, upam da boste mel vi trije z Žigatom lepo in mirno noč! Papa Grem jaz tud počas...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 21:55:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Ninny - sem dobila ZS, pa ni šlo, pol sem pa kar na tvoj album kliknila in sem komot pogledala slike. Super ste, pa tvoja Maša je ful posrečena, kolk je že stara, sem pozabla, jasno da ne zamudi nobenega kopanja svoje sestrce... Teb velja, ko ti vse Maša pomaga... Maša bo decembra stara 4 leta
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 21:59:09
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Ninny - aha, pa verjetn je ful atiju podobna, ker je Ema čist teb, zato predvidevam, da je pa Maša čist atiju!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 22:01:17
|
|
|
|
polly80
|
ninny ful ti hvala za link do albuma,ful lepi sta obe,maša in ema ,najboljša je tista,ko jo kopa ,ful lepa res!!!!! lahko noč,vita že joka
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 22:01:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Maša je čisto men podobna ,bom dala eno skupno slikco še v album
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 22:03:50
|
|
|
|
Anonimen
|
ninny - ful so lušne tvoje punce, taki mali cukri I.daisy- jst bi tud vidla, pa me prej ni blo - a ga daš še za minuto na javnega, prosim?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 22:04:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya ninny - ful so lušne tvoje punce, taki mali cukri I.daisy- jst bi tud vidla, pa me prej ni blo - a ga daš še za minuto na javnega, prosim? nya, poskusi pod njenim nickom klikniti, ker meni je prijelo
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 22:06:02
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Maša je čisto men podobna ,bom dala eno skupno slikco še v album A res? No, sicer sem res samo eno tvojo fotko vidla, ko si z obema slikana se mi zdi, samo men se pa zdi, da ti je Ema ful, no sej ti je ta večja tud.. Kaj pa vem, res pa te tolk vizualno ne poznam... Ti boš že vedla, pa sej sta obe tvoji, itak!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?