|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
1.10.2008 8:45:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

danes je bila moja noč tudiuser posted image user posted image Ema je včeraj zaspala ob 20.30, prva runda je bila ob 00.30, ob 3.00 sem vstala za antibiotik, potem ob 4.30, pa ob 7.00, potem je pa spala do sedaj. Zgleda da je antibiotik prijel in bi rada nadoknadila za nazaj, ko ni imela apetita.

user posted image user posted image user posted image

hvala

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 926
1.10.2008 8:45:54   
Anonimen
nova stran oujeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 927
1.10.2008 8:47:31   
Anonimen
ja ninny oouujjjeeeeeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 928
1.10.2008 8:49:38   
Anonimen
zgleda da bomo danes tud strani obračale kot za šalouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 929
1.10.2008 8:50:13   
Anonimen
nevem kaj naj nardim..jutr mam izvide gotove,pa jutr zvem ali je tumor maligen ali benigen...problem je v tem da je mama ful prehlajena,moj pa ne dobi frej,k more prej povedat vsaj dva dni če ne celo tri...al naj riskiram pa mi Žana mama počuva kljub prehladu??joj sam jst res nebi k je prehlajena...morem pa it jutri...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 930
1.10.2008 8:52:10   
Anonimen
taanikaa a koga drugega pa nimaš?Zdaj če res nimaš drugega bi ga jaz pustila pri mami, ker po moje ga ravno s sabo ne boš vozila, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 931
1.10.2008 8:55:42   
Anonimen
mam polsestro pa njej nebi zvezano ovco pustila da jo 5 min.čuva...vsi so v službi...pikola ful riskiram da mi mali zboli pol a ne ?
s sabo med bolne ljudi pa ga res ne morem vzet...

< Sporočilo je popravil taanikaa -- 1.10.2008 8:56:24 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 932
1.10.2008 8:57:55   
Anonimen
ja bi bilo po moje še slabše če bi ga s sabo vozila, zdaj če res ni nikogar ga pusti za tisti čas mami.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 933
1.10.2008 8:59:38   
Anonimen
zgleda da bom mogla ga pri mami pustit več ur skupaj...lahko samo upam,da se mali nebo kaj nalezel...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 934
1.10.2008 9:01:07   
Anonimen
saj mogoče se pa ne bouser posted image user posted image

Jaz moram mal pojamrat glede pamperskuser posted image user posted image prejšni dan sem odprla prvi paket pa groza, mi je že dvakrat premočilo vse skoz, pa trikrat sem celo preoblačila ko se je pokakalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 935
1.10.2008 9:01:20   
Anonimen
ponavadi tudi če moram it sam po recept v zdravstveni dom al kej tazga ka nikol s sabo ne vzamem...sem se z mojim že navsezgodaj kregala sej se bo probal zmenit sam nimam nekega upanja da si bo lahko frej zrihtal..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 936
1.10.2008 9:02:17   
Anonimen
Mogoče bo pa frej dobil, pa ga bo on imel-bi bilo še najboljš, a ne? 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 937
1.10.2008 9:03:31   
Anonimen

Jaz moram mal pojamrat glede pamperskuser posted image user posted image prejšni dan sem odprla prvi paket pa groza, mi je že dvakrat premočilo vse skoz, pa trikrat sem celo preoblačila ko se je pokakalauser posted image user posted image user posted image user posted image

ninny jst še nisem odkrila pleničk ko nam nebi prepustile..nam vsaka prepusti,to pa zato,ker mali več ne kaka vsak dan ampak nekje na 2 dni,pšol je pa to ornk količina in gre skoz...pa sem vse živo že poskusila od pleničk...vse nam gre skoz...slabo delajo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 938
1.10.2008 9:04:11   
Anonimen

ja srčno upam da dobi frej..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 939
1.10.2008 9:08:59   
špelin@
zgleda da bom mogla ga pri mami pustit več ur skupaj...lahko samo upam,da se mali nebo kaj nalezel...

Se malo vmešavam user posted image  
En nasvet: pojdi v lekarno po masko in naj jo mami med čuvanjem tvojega user posted image  nosi, ti pa boš lahko čisto brez skrbi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 940
1.10.2008 9:09:25   
Anonimen

ninny jst še nisem odkrila pleničk ko nam nebi prepustile..nam vsaka prepusti,to pa zato,ker mali več ne kaka vsak dan ampak nekje na 2 dni,pšol je pa to ornk količina in gre skoz...pa sem vse živo že poskusila od pleničk...vse nam gre skoz...slabo delajo

jaz sem sedaj imela od DM-a, pa Mullerjeve pa mi niso nikol spustile,te  pamperske pa miuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 941
1.10.2008 9:09:44   
Anonimen

ja srčno upam da dobi frej..

držim pestiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 942
1.10.2008 9:12:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Se malo vmešavam user posted image  
En nasvet: pojdi v lekarno po masko in naj jo mami med čuvanjem tvojega user posted image  nosi, ti pa boš lahko čisto brez skrbi.

bom naročila mojemu naj prinese masko..
ninny hvala

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 943
1.10.2008 9:16:43   
*Mojca*
Jutro!

Danes ponoči sem ustala samo 11kratuser posted image in mali se je od 4h zbujal na 1 uro user posted image
A veste kaj sem pa jaz sanjala? Da je bila l.daisy na tv z Oto Roš iz radia Antena in govorila kako skrbi za dvojčka in kako čveka na RR, pol je pa kazalo njen računalnik in je bil lih moj post user posted image user posted image L.daisy: imela si dolge blond lase v čopu user posted image

taanikaa: upam da tvoj dobi frej, če ne pa mami...pa naj ga ne lupčka in slini...pa maska kot je špelina rekla. Sicer bo pa itak jutri vse ok in potem sledi žurka in selitev narodov a ne? user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 944
1.10.2008 9:17:21   
*Mojca*
aja, midva imava ob 14h pregled in pikico...bom poročala kako in kaj...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 945
1.10.2008 9:19:15   
Anonimen
Jutro čveke. Ste pa zgodnje. Jaz pa z našo ninam zjutraj.user posted image Nikakor ne morem vstat. No, danes po dolgem času sem, ker sem dobila sms, in me je zbudilo. Žal slaba novica. Kolegica je šla na čiščenje. Je izgubila pikico.user posted image

Zdej morem it pa Saro zbudit, da mi ne bo vlekla do 10 spet.user posted image Potem nikamor ne morem dopoldne, ko mi tako vleče s spanjem.
Saj vem, srečna jaz.user posted image

Ve pa pridno čvekajte naprej.Bom spet imela malo morje za prebrat.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 946
1.10.2008 9:20:02   
Anonimen
Pa ve ste še sanjale čvek. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 947
1.10.2008 9:21:30   
RMRM
Dan.

taanika, upam da tvoj dragi dobi prosto, drugač pa res upoštevaj špelin@ nasvet, se mi zdi doberuser posted image user posted image . Pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za jutri.

Vidiš, ti se bojiš da se mali ne naleze prehlada od tvoje mame, da ti povem, kaj se je meni zadnjič pri P zgodilo. Slečem Lukasa in potem čakava na tisti previljalni mizici pri sestri, potem pa pride en malček z mamico, ki ga je tud na isti mizici hotla oblečt. OK, ni problema, samo pol pa mali kar v Lukasa,pa mamica reče " a ga boš polubčkov", ja haloooooooooooooo, jaz sem bla čist paf, sploh nisem vedla kaj naj rečem, pol sem pa le rekla  " a pa sta zdrava", pa pravi mamica, mal smrkava, user posted image user posted image . Pol sem pa rekla odločno NE.
Mislim česa vse ne doživiš.

Drugač sem pa jaz ravno eno taveliko skodelico polente pojedla, pa skor 1/2 l čaja za dojenje popila.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 948
1.10.2008 9:21:59   
*Mojca*
bejbe: juijke pravijo da smo skoraj na istem, čeprav vodimo za 6 strani user posted image user posted image

Didlinaa user posted image user posted image user posted image za spanje user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 949
1.10.2008 9:22:40   
Anonimen
Morem še julijke ob priliki prebrat, da vidim kaj so one klanfale proti nam.user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?