|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
30.9.2008 23:17:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

O nya...pa pikica...a res...a je pol moja pozna (vem da se je pri 2 mescih sama obrnila, pa nikoli več)....zdej se bom pa to sekirala...z glasom se je tud dolg šparalauser posted image user posted image

Ne, ni tvoja pozna, naši so hitri - Luka je ful močan, kar se pozna pri teh obratih - tud tvoja bo, ne se sekirat - od kolegice tamala je stara 5 mesecev, pa se je zdej začela obračat, tko da ni panike.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 901
30.9.2008 23:18:18   
Anonimen
Zdej pa čist zares grem, da ne bom k en zombi jutri.
Lahko noč Tina.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 902
30.9.2008 23:20:04   
lunca14
user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

O nya...pa pikica...a res...a je pol moja pozna (vem da se je pri 2 mescih sama obrnila, pa nikoli več)....zdej se bom pa to sekirala...z glasom se je tud dolg šparalauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image no,da te malo pocrkljam,naš se tud še ne obrača......pa ne sekiraj se in se ne obremenjuj s tem,kdaj se kateri obrača,se bo žeuser posted image ......no zdej pa res šibam spat....

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 903
30.9.2008 23:22:54   
Tina 28
No, ste me mal pomirle...zdaj vam pa dovolim it spat.

Zdaj pa kot ponavadi, da jaz zaključim mislijo dneva tu gor...lahko noč...jutr pa dežnike venuser posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 904
30.9.2008 23:23:36   
lunca14
Aja punce,za vse ,ki ste danes nosile štafeto,vam podarjam eno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........................pa jutranjo kavo jaz kuhamuser posted image ,no skuhalo jo bom,če bo pa katera pred mano vstala,jo naj pa samo postreže.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 905
30.9.2008 23:37:29   
polma
Nore steuser posted image user posted image ... Ne bom šla brat nazaj, nima smisla.

Hvala vsem za dobre želje ( v zvezi z refluksom-moram prav napisat, ker ste tolk klepetale že od takrat da po mojem sploh  ne bi vedle, kaj mislim), zlate ste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Jaz pa čutim, kako se mi telo matra, da bo dobila user posted image .  Apetit mam za znoret in trebuh me boli.. traja že drugi teden...mah, bo že. Če me ne raznese, ni hujšega. Poglejte si, kolk je ura ko pišem in vedite, da zraven jem hrenovko user posted image user posted image .

Težko bom spala.... aja-itak ne spim, ampak ponoči dojimuser posted image ! Njami...še bi, mami....

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 906
30.9.2008 23:42:22   
pikica_30
Oj, polma, čer! jaz sem seveda še tukaj, ker mi tamau valda še ne spi!!!! user posted image user posted image user posted image  Sem bla prej vsa vesela, da bo vsaj 1x zaspal okrog 23 in ga lepo dam v posteljico na bok, pa dudo, pa krpico (mi imamo tud vse isto kot nya), pa lupčke, pa tamauček lepo zapre učke in jaz ugasnem lučko in grem. in pridem gledat čez 15 minut in on veselo buden na hrbtu, odkrit in z na široko odprtimi okicami! mah nič, grem gledat, kaj je zdaj ustvaril!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 907
1.10.2008 0:56:01   
mtinca1
pikica - tudi naša danes nekaj štrajka s spanjem. dokončno je zaspala šele ob 24:00.

danes si pa moram še budilko naštimat, da slučajno ne prespim jutrijšnjega kofetkanja.

tole je pa PRVI OKTOBRSKI post - user posted image user posted image user posted image juhuuuu za mene!!!!

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 908
1.10.2008 6:44:44   
babysolza
u madonca, včeraj se vam je pa čist utrgalo. user posted image user posted image

Bomo vidli, do kje bom prišla, preden bo zatulla sirena. user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 909
1.10.2008 6:45:32   
babysolza
tole je pa PRVI OKTOBRSKI post - juhuuuu za mene!!!!

raje bi videla, da bi bil to npr. prvi majski post in bi bilo pred nami poletje in ne zima! user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 910
1.10.2008 6:48:59   
lunca14
Dobro jutro,naš mali je pokonc že od 5.30user posted image ,očitno noče zamudit kofetkanjauser posted image ...........evo ena kava za vse,ki jo rade pijeteuser posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 911
1.10.2008 6:59:47   
babysolza
Kot da bi jaz pisala . Jaz imam tudi tako naravo dela, da sem v službi večinoma v kostimih, sedaj mi je pa groza kostim oblečt, se tako čudno počutim. Je res veliko bol kamot bit športno oblečen.

Ja, ga ni čez udobje. Pa take majce je treba obleč, da lohka oprsje kjerkoli ven vržeš. Če pa te bebe nimajo nobene ure. Jih bo treba mal reda pa discipline navadit. user posted image user posted image

Kaja: kava...anytime, al pa sprehod po PST?

Zdaj pa mene firbec matra. Kaj za user posted image  je ta PST? user posted image

žabarke bomo šle obiskat štajerke pa dolenjke...pa še koga a ne?

jst tudi, jst tudi user posted image user posted image  Sam ne vem, kam pašem?user posted image user posted image

Sam res - majčice se vsake tolko dobijo na vseslovenskem srečanju in zmerom govorijo, kolk je fajn. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nya

Jst sm mojmu včer težila, da čm met vsaj še enga , pa je rekle, da ok - po daljšem pregovarjanju.

bravo, bravo. Za kdaj se zmenimo? Midve bova itak mele punčke zdej a ne?

jst tudi, jst tudi. user posted image user posted image  Sam midva se pa oba strinjava, da bo vsaj še eden user posted image . Tretji je pa potem pod vprašajem, bomo vidli čez par let. user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 912
1.10.2008 7:14:55   
babysolza
Že, že, sam po moje je bolš, da mu malo pomagamo. Drgač mu bom pa povšter na rit montirala, pa čelado tisto za ragbi na glavo

Ej, nocoj se vam je pa res spet odprl....Čist divje ste! Do zdejle sem porabla, da sem vse za nazaj prebrala...pa mojmu sem skoz zravn komentirala, da nocoj ste pa čist znorele in je reku, da kok se mi da tole vsak dan, pa sem rekla, da to pa on ne bo razumel. Ampak jaz res ful uživam, ker se že od nosečnosti naprej pogovarjamo. Mi je sestrična ta vikend povedala, da je noseča in moj prvi nasvet je bil, uganite kak: Si se že registrirala na Ringaraja, ker brez tega pa ne boš mogla!

Da pa tega ne razumejo mi je pa čist jasno .
Moj je zaspal nazaj. Hvala Bogu

Moj je tudi enkrat, ko smo tako čvekale, neki časa težil naokrog, da rabi kompjuter, pa se nisem pustila odgnat. Pa se mi je čez 10 minut zasmilil in sem ga šla iskat, da je zdaj K fraj, pa je že spal kot top. Toliko o nujnem delu. Si je mislu, da me bo z RR vrgu. user posted image user posted image user posted image

Šibam. Ma sem prilezla do 31 strani. user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 913
1.10.2008 7:15:37   
babysolza
dobro jutro, lunca user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 914
1.10.2008 7:16:51   
lunca14
Zdaj pa mene firbec matra. Kaj za je ta PST?

PST-v ljubjani pot spominov in tovarištva.......upam da ga nisem biksnla s prevodom,v glavnem makedamska pot okoli ljubljane,spomin na okupirano ljubljano.

Neposredna povezava do sporočila: 915
1.10.2008 7:18:09   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

dobro jutro, lunca user posted image

...i tebi babyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 916
1.10.2008 7:33:14   
aleksandra silvija
user posted image jutro punce

samo pozdravljam. Moram šibat. Čez eno uro moram biti že v avtuuser posted image

Ja. Kje je pa res naša ALEA??????????????????'

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 917
1.10.2008 7:43:29   
babysolza
PST-v ljubjani pot spominov in tovarištva.......upam da ga nisem biksnla s prevodom,v glavnem makedamska pot okoli ljubljane,spomin na okupirano ljubljano.

aha, spet nostalgija grabi user posted image user posted image

Sem se mogla hitro oglasit, ker sem prejle pozabila vprašat - a ste si me ogledale pri majčicah v albumu od edinaos? Komentarji, prosim. user posted image user posted image

Zdejle pa spet ne vem, a sem dobro ulovila - kaj o tistem, ko gredo žabarke k štajerkam pa dolenjkam al kako že? A je to že danes?

Če sem zamudila to rundo, predlagam naslednje srečanje. user posted image  Kje in kdaj? user posted image user posted image

Zdej pa res grem....... 

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 918
1.10.2008 7:50:44   
aleksandra silvija
Zdejle pa spet ne vem, a sem dobro ulovila - kaj o tistem, ko gredo žabarke k štajerkam pa dolenjkam al kako že? A je to že danes?

Če sem zamudila to rundo, predlagam naslednje srečanje. Kje in kdaj?

DANES NM-nisi zamudila. Okoli 9-ih, 10-ih imamo kofetkanje.

Neposredna povezava do sporočila: 919
1.10.2008 8:13:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikica_30

Ninny, zbudi se potem enkrat od 7-8h, se podoji in spi še za kako urco ali pa 2.

Pa še pohvaliti te moram za nasvet glede dajanja D3 kapljic (saj veš, malo mleka v cucelj pa kapljice not) user posted image user posted image user posted image  Od včeraj zdaj to tako prakticiramo in je user posted image !!!

superuser posted image user posted image

(odgovor članu pikica_30)
  Neposredna povezava do sporočila: 920
1.10.2008 8:14:43   
Anonimen
NinnY...so bli dobri eklerji , ane!!!

dobri,dobri jih je v enem dnevu zmanjkalo

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 921
1.10.2008 8:42:01   
Anonimen
danes je bila moja noč tudiuser posted image user posted image Ema je včeraj zaspala ob 20.30, prva runda je bila ob 00.30, ob 3.00 sem vstala za antibiotik, potem ob 4.30, pa ob 7.00, potem je pa spala do sedaj. Zgleda da je antibiotik prijel in bi rada nadoknadila za nazaj, ko ni imela apetita.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 922
1.10.2008 8:43:10   
Anonimen
jutro mamice...hvala za kavico lunica...popoldne jo vrnem..moj mali pa kašlja sem ugotovilauser posted image ..upam da se mu je samo zaletelo...bom vidla kako bo naprej...
ja ninny mi tud zdej prakticiramo tvoj nasvet kako ponuditi otroku kapljice in deluje..ful fajn..hvala
bejbe jst ko sem šla spat zvečer se mi je kr bledlo,sem misla kot da še vedno sedim za računalnikom in pišem,pišem,pišem,..user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 923
1.10.2008 8:43:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

danes je bila moja noč tudiuser posted image user posted image Ema je včeraj zaspala ob 20.30, prva runda je bila ob 00.30, ob 3.00 sem vstala za antibiotik, potem ob 4.30, pa ob 7.00, potem je pa spala do sedaj. Zgleda da je antibiotik prijel in bi rada nadoknadila za nazaj, ko ni imela apetita.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 924
1.10.2008 8:45:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

jutro mamice...hvala za kavico lunica...popoldne jo vrnem..moj mali pa kašlja sem ugotovilauser posted image ..upam da se mu je samo zaletelo...bom vidla kako bo naprej...
ja ninny mi tud zdej prakticiramo tvoj nasvet kako ponuditi otroku kapljice in deluje..ful fajn..hvala
bejbe jst ko sem šla spat zvečer se mi je kr bledlo,sem misla kot da še vedno sedim za računalnikom in pišem,pišem,pišem,..user posted image user posted image

ne boš verjela jaz sem še v sanjah pisala pa se z vami pogovarjalauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?