Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 23:17:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 O nya...pa pikica...a res...a je pol moja pozna (vem da se je pri 2 mescih sama obrnila, pa nikoli več)....zdej se bom pa to sekirala...z glasom se je tud dolg šparala Ne, ni tvoja pozna, naši so hitri - Luka je ful močan, kar se pozna pri teh obratih - tud tvoja bo, ne se sekirat - od kolegice tamala je stara 5 mesecev, pa se je zdej začela obračat, tko da ni panike.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 23:18:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdej pa čist zares grem, da ne bom k en zombi jutri. Lahko noč Tina.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 23:20:04
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 O nya...pa pikica...a res...a je pol moja pozna (vem da se je pri 2 mescih sama obrnila, pa nikoli več)....zdej se bom pa to sekirala...z glasom se je tud dolg šparala no,da te malo pocrkljam,naš se tud še ne obrača......pa ne sekiraj se in se ne obremenjuj s tem,kdaj se kateri obrača,se bo že ......no zdej pa res šibam spat....
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 23:22:54
|
|
|
|
Tina 28
|
No, ste me mal pomirle...zdaj vam pa dovolim it spat. Zdaj pa kot ponavadi, da jaz zaključim mislijo dneva tu gor...lahko noč...jutr pa dežnike ven
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 23:23:36
|
|
|
|
lunca14
|
Aja punce,za vse ,ki ste danes nosile štafeto,vam podarjam eno ........................pa jutranjo kavo jaz kuham ,no skuhalo jo bom,če bo pa katera pred mano vstala,jo naj pa samo postreže.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 23:37:29
|
|
|
|
polma
|
Nore ste ... Ne bom šla brat nazaj, nima smisla. Hvala vsem za dobre želje ( v zvezi z refluksom-moram prav napisat, ker ste tolk klepetale že od takrat da po mojem sploh ne bi vedle, kaj mislim), zlate ste !!!! Jaz pa čutim, kako se mi telo matra, da bo dobila . Apetit mam za znoret in trebuh me boli.. traja že drugi teden...mah, bo že. Če me ne raznese, ni hujšega. Poglejte si, kolk je ura ko pišem in vedite, da zraven jem hrenovko . Težko bom spala.... aja-itak ne spim, ampak ponoči dojim ! Njami...še bi, mami....
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 30.9.2008 23:42:22
|
|
|
|
pikica_30
|
Oj, polma, čer! jaz sem seveda še tukaj, ker mi tamau valda še ne spi!!!! Sem bla prej vsa vesela, da bo vsaj 1x zaspal okrog 23 in ga lepo dam v posteljico na bok, pa dudo, pa krpico (mi imamo tud vse isto kot nya), pa lupčke, pa tamauček lepo zapre učke in jaz ugasnem lučko in grem. in pridem gledat čez 15 minut in on veselo buden na hrbtu, odkrit in z na široko odprtimi okicami! mah nič, grem gledat, kaj je zdaj ustvaril!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 0:56:01
|
|
|
|
mtinca1
|
pikica - tudi naša danes nekaj štrajka s spanjem. dokončno je zaspala šele ob 24:00. danes si pa moram še budilko naštimat, da slučajno ne prespim jutrijšnjega kofetkanja. tole je pa PRVI OKTOBRSKI post - juhuuuu za mene!!!!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 6:44:44
|
|
|
|
babysolza
|
u madonca, včeraj se vam je pa čist utrgalo. Bomo vidli, do kje bom prišla, preden bo zatulla sirena.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 6:45:32
|
|
|
|
babysolza
|
tole je pa PRVI OKTOBRSKI post - juhuuuu za mene!!!! raje bi videla, da bi bil to npr. prvi majski post in bi bilo pred nami poletje in ne zima!
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 6:48:59
|
|
|
|
lunca14
|
Dobro jutro,naš mali je pokonc že od 5.30 ,očitno noče zamudit kofetkanja ...........evo ena kava za vse,ki jo rade pijete
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 6:59:47
|
|
|
|
babysolza
|
Kot da bi jaz pisala . Jaz imam tudi tako naravo dela, da sem v službi večinoma v kostimih, sedaj mi je pa groza kostim oblečt, se tako čudno počutim. Je res veliko bol kamot bit športno oblečen. Ja, ga ni čez udobje. Pa take majce je treba obleč, da lohka oprsje kjerkoli ven vržeš. Če pa te bebe nimajo nobene ure. Jih bo treba mal reda pa discipline navadit. Kaja: kava...anytime, al pa sprehod po PST? Zdaj pa mene firbec matra. Kaj za je ta PST? žabarke bomo šle obiskat štajerke pa dolenjke...pa še koga a ne? jst tudi, jst tudi Sam ne vem, kam pašem? Sam res - majčice se vsake tolko dobijo na vseslovenskem srečanju in zmerom govorijo, kolk je fajn. IZVIRNO SPOROČILO: nya Jst sm mojmu včer težila, da čm met vsaj še enga , pa je rekle, da ok - po daljšem pregovarjanju. bravo, bravo. Za kdaj se zmenimo? Midve bova itak mele punčke zdej a ne? jst tudi, jst tudi. Sam midva se pa oba strinjava, da bo vsaj še eden . Tretji je pa potem pod vprašajem, bomo vidli čez par let.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 7:14:55
|
|
|
|
babysolza
|
Že, že, sam po moje je bolš, da mu malo pomagamo. Drgač mu bom pa povšter na rit montirala, pa čelado tisto za ragbi na glavo Ej, nocoj se vam je pa res spet odprl....Čist divje ste! Do zdejle sem porabla, da sem vse za nazaj prebrala...pa mojmu sem skoz zravn komentirala, da nocoj ste pa čist znorele in je reku, da kok se mi da tole vsak dan, pa sem rekla, da to pa on ne bo razumel. Ampak jaz res ful uživam, ker se že od nosečnosti naprej pogovarjamo. Mi je sestrična ta vikend povedala, da je noseča in moj prvi nasvet je bil, uganite kak: Si se že registrirala na Ringaraja, ker brez tega pa ne boš mogla! Da pa tega ne razumejo mi je pa čist jasno . Moj je zaspal nazaj. Hvala Bogu Moj je tudi enkrat, ko smo tako čvekale, neki časa težil naokrog, da rabi kompjuter, pa se nisem pustila odgnat. Pa se mi je čez 10 minut zasmilil in sem ga šla iskat, da je zdaj K fraj, pa je že spal kot top. Toliko o nujnem delu. Si je mislu, da me bo z RR vrgu. Šibam. Ma sem prilezla do 31 strani.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 7:15:37
|
|
|
|
babysolza
|
dobro jutro, lunca
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 7:16:51
|
|
|
|
lunca14
|
Zdaj pa mene firbec matra. Kaj za je ta PST? PST-v ljubjani pot spominov in tovarištva.......upam da ga nisem biksnla s prevodom,v glavnem makedamska pot okoli ljubljane,spomin na okupirano ljubljano.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 7:18:09
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza dobro jutro, lunca ...i tebi baby
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 7:33:14
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
jutro punce samo pozdravljam. Moram šibat. Čez eno uro moram biti že v avtu Ja. Kje je pa res naša ALEA??????????????????'
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 7:43:29
|
|
|
|
babysolza
|
PST-v ljubjani pot spominov in tovarištva.......upam da ga nisem biksnla s prevodom,v glavnem makedamska pot okoli ljubljane,spomin na okupirano ljubljano. aha, spet nostalgija grabi Sem se mogla hitro oglasit, ker sem prejle pozabila vprašat - a ste si me ogledale pri majčicah v albumu od edinaos? Komentarji, prosim. Zdejle pa spet ne vem, a sem dobro ulovila - kaj o tistem, ko gredo žabarke k štajerkam pa dolenjkam al kako že? A je to že danes? Če sem zamudila to rundo, predlagam naslednje srečanje. Kje in kdaj? Zdej pa res grem.......
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 7:50:44
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Zdejle pa spet ne vem, a sem dobro ulovila - kaj o tistem, ko gredo žabarke k štajerkam pa dolenjkam al kako že? A je to že danes? Če sem zamudila to rundo, predlagam naslednje srečanje. Kje in kdaj? DANES NM-nisi zamudila. Okoli 9-ih, 10-ih imamo kofetkanje.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 8:13:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica_30 Ninny, zbudi se potem enkrat od 7-8h, se podoji in spi še za kako urco ali pa 2. Pa še pohvaliti te moram za nasvet glede dajanja D3 kapljic (saj veš, malo mleka v cucelj pa kapljice not) Od včeraj zdaj to tako prakticiramo in je !!! super
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 8:14:43
|
|
|
|
Anonimen
|
NinnY...so bli dobri eklerji , ane!!! dobri,dobri jih je v enem dnevu zmanjkalo
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 8:42:01
|
|
|
|
Anonimen
|
danes je bila moja noč tudi Ema je včeraj zaspala ob 20.30, prva runda je bila ob 00.30, ob 3.00 sem vstala za antibiotik, potem ob 4.30, pa ob 7.00, potem je pa spala do sedaj. Zgleda da je antibiotik prijel in bi rada nadoknadila za nazaj, ko ni imela apetita.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 8:43:10
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro mamice...hvala za kavico lunica...popoldne jo vrnem..moj mali pa kašlja sem ugotovila ..upam da se mu je samo zaletelo...bom vidla kako bo naprej... ja ninny mi tud zdej prakticiramo tvoj nasvet kako ponuditi otroku kapljice in deluje..ful fajn..hvala bejbe jst ko sem šla spat zvečer se mi je kr bledlo,sem misla kot da še vedno sedim za računalnikom in pišem,pišem,pišem,..
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 8:43:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny danes je bila moja noč tudi Ema je včeraj zaspala ob 20.30, prva runda je bila ob 00.30, ob 3.00 sem vstala za antibiotik, potem ob 4.30, pa ob 7.00, potem je pa spala do sedaj. Zgleda da je antibiotik prijel in bi rada nadoknadila za nazaj, ko ni imela apetita.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 8:45:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa jutro mamice...hvala za kavico lunica...popoldne jo vrnem..moj mali pa kašlja sem ugotovila ..upam da se mu je samo zaletelo...bom vidla kako bo naprej... ja ninny mi tud zdej prakticiramo tvoj nasvet kako ponuditi otroku kapljice in deluje..ful fajn..hvala bejbe jst ko sem šla spat zvečer se mi je kr bledlo,sem misla kot da še vedno sedim za računalnikom in pišem,pišem,pišem,.. ne boš verjela jaz sem še v sanjah pisala pa se z vami pogovarjala
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?