|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
23.10.2008 9:05:37   
Anonimen
Dobro jutro!

Sem ravno spila kavico, Ema se že nekaj oglaša v postelji. Zadnje par dni imava tako, da gre spat ob 21 in spi do 6, potem poje in zaspi nazaj tam do 9user posted image

grem alarm.......

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4376
23.10.2008 9:05:47   
Anonimen
oujjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeaaaaaaaaaauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4377
23.10.2008 9:06:58   
l.daisy
alea, tudi nam se je to dogajalo.... sredi noči... rad te imam, objemi me... midva sva prijatelja.... user posted image user posted image user posted image user posted image
zdaj ju zvečer izklapljamo.....
ja, če govori noga, rumena noga, roka, zelena roka, al karkol, tudi moja pritiskata sem in tja.... če pa narajmata pesmico, jima pa kar rata poslušat do konca.....

joooooooooooj, zdej ste pa tuki čveke.... baaaaaaaaaaj... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
23.10.2008 9:08:47   
Anonimen
jutro....kak ste se pa ve name spravile zdejuser posted image user posted image user posted image ...če povem po pravici,me nič kej veliko ni doma,ko je sonček,zvečer čvekam s kolegico al pa mam zmerom kej..sej se javim tu pa tam,sam zdej je blo pa res pestro par dni...sploh se odpočit nisem utegnila,pa sem bla res malo za računalnikom na sploh...pa še mali je ful siten,nevem al bodo zobeki al kaj,in sem dejansko lahko malo gor pokukala,ko je spal,popoldan med tistimi pol urami,pa še takrat ko spi,pa jst v miru jem al pa kej na hitrco nardim,kar ne morem drgač..sem tu,sem tu,nisem pozabla na vasuser posted image user posted image ...lepo da ste me pogrešaleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4379
23.10.2008 9:09:19   
Anonimen
a ste vidle vremensko za drug teden sreda in četrtek-sneguser posted image ..ojej

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4380
23.10.2008 9:10:33   
aleksandra silvija
a ste vidle vremensko za drug teden sreda in četrtek-sneg ..ojej
dej no--kje????????????????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
23.10.2008 9:12:29   
Anonimen
jst mam kr shranjeno 10 dnevno vremensko napoved,pa mam navado it pogledat gor da vidim kako vreme bo...pa komi 6 stopinj bo čez dan..to bodo šele prehladi padal,k bo taka sprememba

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4382
23.10.2008 9:13:17   
Anonimen
krtina.com

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4383
23.10.2008 9:14:01   
Anonimen
popravek-3 stopinje,ne 6user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4384
23.10.2008 9:15:22   
Anonimen
joj alea jst pa ene parkrat rekla tvoji punčki Iza...nebom več!!!!ne me zlasat ko me vidiš..še tiste par las ko se me drži,se me usmiliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4385
23.10.2008 9:21:22   
alea01
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

joj alea jst pa ene parkrat rekla tvoji punčki Iza...nebom več!!!!ne me zlasat ko me vidiš..še tiste par las ko se me drži,se me usmiliuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tle ni panike, packa. Moti me tko, če njej kdo direktno reče Iza...... grrrrrrrrrrruser posted image . Tak, da se pazi, če jo boš kdaj videla kako jo boš klicala, ker drgač boš ostala brez las in zobuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
23.10.2008 9:27:58   
Anonimen
no sej brez zob sem lahko,k se ne vidiuser posted image user posted image ..sam las mam pa še bolj malouser posted image user posted image ..jst sem mojem mišeku kupila bundico št 74,pa mu je ful prevelika,pa nevem če ne bom mogla po eno manjšo še it,če bo drug teden tko pol pa res...a se vaši tud tok derejo in jokajo ko jih oblečite???sploh jakne,bunde in to...se pozna da je poletni otrok

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4387
23.10.2008 9:32:01   
alea01
taanikaa, Izabela se ful dere, ko ji vlečem kapico gor. Na bundo se je že navadila. Se je pa tudi drla kot pri norcihuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
23.10.2008 9:34:18   
Anonimen

a ste vidle vremensko za drug teden sreda in četrtek-sneguser posted image ..ojej

a res?user posted image user posted image upam, da ga še ne bo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4389
23.10.2008 9:35:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

taanikaa, Izabela se ful dere, ko ji vlečem kapico gor. Na bundo se je že navadila. Se je pa tudi drla kot pri norcihuser posted image

enakouser posted image drugače imava  bundico št.62 pa ji je še vedno  prav

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4390
23.10.2008 9:36:59   
Anonimen
ja pa kapico se pa itak dere,sam se mi zdi da se je bolj navadil kot pa bundica,jaknca-to je zanj nesprejemljivouser posted image user posted image ..ne mara bit debelo oblečen res...pa ful se v nogice poti???a vaši otročki tudi???men je tko hecno,tko mali pa se poti...mu nogavičke 2x dnevno sigurno menjam,in žabice če jih ima gor imam obezno rezervo če kam grem,če so pqa še čeveljki gor al copatki je pa še slabše..

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4391
23.10.2008 9:41:53   
alea01
naša se je tudi ful v noge potila, zdaj ji pa nič več žabic ne dajem in doma niti copatk nima in je v redu.
mi imamo bundico 68 in ji je prav, ćez trebuh pa imam občutek, da jo tiščiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
23.10.2008 9:42:56   
Anonimen
jaz mam pa dve 68 še doma pa kar plava v njih tako, da sem ji šla eno manjšo kupit

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4393
23.10.2008 9:43:23   
Anonimen
a bomo danes prišle do tretjega dela?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4394
23.10.2008 9:47:19   
alea01
odvisno katero firmo imaš, verjetno. mi imamo okaidi in ji je ravno prav, čez kaka dva tedna pa pomoje ne bo več. Št. 74 bo pa verjetno prevelika- orenk

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
23.10.2008 9:47:30   
Anonimen
naš je pa samo v zoknčkih pa ima včasih kr mokreuser posted image ...ja jst morem it utd manjšo bundico kupit..definitivno...mu je 74.ful prevelika...bo treba v akcijo kr kmalu...da vam povem štorijo-sreča mama od mojga bivšega sestro..sej sma se razumeli in to,pa ful je mlajša od mene...in mama ji gre razlagat cel moj življenjepis,...mene to ful moti,k vem da bo sestra bivšemu razlagala mo men,je pa ta bivši mal psihič...npr..ko sma šla narazen je hotel enkrat da greva na pijačo on sem rekla ne,pa kao da me bo udaru in to..od takrat nimam več stikov z njim..in seveda mama gre razlagat sestri o men...joj kak sem jezna..za piko na i pa še ona nekaj pošlje za Žana nek plišast komletek k mu je itak premajhen...sej nimam proti njej osebno,on se mi pa gabi...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4396
23.10.2008 9:47:35   
aleksandra silvija

pravuser posted image

bundice-imam št.68-so mu o.k. in eno 74-mu je tudi o.k.user posted image
No, mene pri jaknicah-bundicah moti to, ker se mi zdi, da imajo dolge-predolge rokave in čisto prekratki "trup".
Si moramo kak pajac nabavit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
23.10.2008 9:50:25   
Anonimen
tale moja mama je taka čvekasta,njej sploh ne potegne da kaj če kaj razlagat o men in moji družini...a mi kir položnice plačuje,najemnino morda,da bi tolk radi vsi vedli vse o men...mislim brez besed no...
bundica je bla pa v H&M mu kupljena..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4398
23.10.2008 9:51:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

pravuser posted image

bundice-imam št.68-so mu o.k. in eno 74-mu je tudi o.k.user posted image
No, mene pri jaknicah-bundicah moti to, ker se mi zdi, da imajo dolge-predolge rokave in čisto prekratki "trup".
Si moramo kak pajac nabavit.

isto..sej to,neskončni rokavi,pol pa še zavihnat nekak ne moreš... 

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4399
23.10.2008 9:57:46   
lunca14
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ha,ha,ha ,taanikaauser posted image jaz sem ji pa rekla parkrat belcauser posted image user posted image user posted image user posted image ,men je pa prav kjut njeno ime izabela,je prava kraljična,princezica,in poda se ji to ime,se ji ne predstavljam,da bi bla Tara,Mojca,Neli..........to ime je direkt zanjouser posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?