Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 9:05:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! Sem ravno spila kavico, Ema se že nekaj oglaša v postelji. Zadnje par dni imava tako, da gre spat ob 21 in spi do 6, potem poje in zaspi nazaj tam do 9 grem alarm.......
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 9:05:47
|
|
|
|
Anonimen
|
oujjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 9:06:58
|
|
|
|
l.daisy
|
alea, tudi nam se je to dogajalo.... sredi noči... rad te imam, objemi me... midva sva prijatelja.... zdaj ju zvečer izklapljamo..... ja, če govori noga, rumena noga, roka, zelena roka, al karkol, tudi moja pritiskata sem in tja.... če pa narajmata pesmico, jima pa kar rata poslušat do konca..... joooooooooooj, zdej ste pa tuki čveke.... baaaaaaaaaaj...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 9:08:47
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro....kak ste se pa ve name spravile zdej ...če povem po pravici,me nič kej veliko ni doma,ko je sonček,zvečer čvekam s kolegico al pa mam zmerom kej..sej se javim tu pa tam,sam zdej je blo pa res pestro par dni...sploh se odpočit nisem utegnila,pa sem bla res malo za računalnikom na sploh...pa še mali je ful siten,nevem al bodo zobeki al kaj,in sem dejansko lahko malo gor pokukala,ko je spal,popoldan med tistimi pol urami,pa še takrat ko spi,pa jst v miru jem al pa kej na hitrco nardim,kar ne morem drgač..sem tu,sem tu,nisem pozabla na vas ...lepo da ste me pogrešale
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 9:09:19
|
|
|
|
Anonimen
|
a ste vidle vremensko za drug teden sreda in četrtek-sneg ..ojej
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 9:10:33
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
a ste vidle vremensko za drug teden sreda in četrtek-sneg ..ojej dej no--kje????????????????
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 9:12:29
|
|
|
|
Anonimen
|
jst mam kr shranjeno 10 dnevno vremensko napoved,pa mam navado it pogledat gor da vidim kako vreme bo...pa komi 6 stopinj bo čez dan..to bodo šele prehladi padal,k bo taka sprememba
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 9:13:17
|
|
|
|
Anonimen
|
krtina.com
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 9:14:01
|
|
|
|
Anonimen
|
popravek-3 stopinje,ne 6
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 9:15:22
|
|
|
|
Anonimen
|
joj alea jst pa ene parkrat rekla tvoji punčki Iza...nebom več!!!!ne me zlasat ko me vidiš..še tiste par las ko se me drži,se me usmili
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 9:21:22
|
|
|
|
alea01
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa joj alea jst pa ene parkrat rekla tvoji punčki Iza...nebom več!!!!ne me zlasat ko me vidiš..še tiste par las ko se me drži,se me usmili . Tle ni panike, packa. Moti me tko, če njej kdo direktno reče Iza...... grrrrrrrrrrr . Tak, da se pazi, če jo boš kdaj videla kako jo boš klicala, ker drgač boš ostala brez las in zob
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 9:27:58
|
|
|
|
Anonimen
|
no sej brez zob sem lahko,k se ne vidi ..sam las mam pa še bolj malo ..jst sem mojem mišeku kupila bundico št 74,pa mu je ful prevelika,pa nevem če ne bom mogla po eno manjšo še it,če bo drug teden tko pol pa res...a se vaši tud tok derejo in jokajo ko jih oblečite???sploh jakne,bunde in to...se pozna da je poletni otrok
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 9:32:01
|
|
|
|
alea01
|
taanikaa, Izabela se ful dere, ko ji vlečem kapico gor. Na bundo se je že navadila. Se je pa tudi drla kot pri norcih
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 9:34:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa a ste vidle vremensko za drug teden sreda in četrtek-sneg ..ojej a res? upam, da ga še ne bo
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 9:35:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 taanikaa, Izabela se ful dere, ko ji vlečem kapico gor. Na bundo se je že navadila. Se je pa tudi drla kot pri norcih enako drugače imava bundico št.62 pa ji je še vedno prav
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 9:36:59
|
|
|
|
Anonimen
|
ja pa kapico se pa itak dere,sam se mi zdi da se je bolj navadil kot pa bundica,jaknca-to je zanj nesprejemljivo ..ne mara bit debelo oblečen res...pa ful se v nogice poti???a vaši otročki tudi???men je tko hecno,tko mali pa se poti...mu nogavičke 2x dnevno sigurno menjam,in žabice če jih ima gor imam obezno rezervo če kam grem,če so pqa še čeveljki gor al copatki je pa še slabše..
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 9:41:53
|
|
|
|
alea01
|
naša se je tudi ful v noge potila, zdaj ji pa nič več žabic ne dajem in doma niti copatk nima in je v redu. mi imamo bundico 68 in ji je prav, ćez trebuh pa imam občutek, da jo tišči
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 9:42:56
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz mam pa dve 68 še doma pa kar plava v njih tako, da sem ji šla eno manjšo kupit
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 9:43:23
|
|
|
|
Anonimen
|
a bomo danes prišle do tretjega dela?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 9:47:19
|
|
|
|
alea01
|
odvisno katero firmo imaš, verjetno. mi imamo okaidi in ji je ravno prav, čez kaka dva tedna pa pomoje ne bo več. Št. 74 bo pa verjetno prevelika- orenk
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 9:47:30
|
|
|
|
Anonimen
|
naš je pa samo v zoknčkih pa ima včasih kr mokre ...ja jst morem it utd manjšo bundico kupit..definitivno...mu je 74.ful prevelika...bo treba v akcijo kr kmalu...da vam povem štorijo-sreča mama od mojga bivšega sestro..sej sma se razumeli in to,pa ful je mlajša od mene...in mama ji gre razlagat cel moj življenjepis,...mene to ful moti,k vem da bo sestra bivšemu razlagala mo men,je pa ta bivši mal psihič...npr..ko sma šla narazen je hotel enkrat da greva na pijačo on sem rekla ne,pa kao da me bo udaru in to..od takrat nimam več stikov z njim..in seveda mama gre razlagat sestri o men...joj kak sem jezna..za piko na i pa še ona nekaj pošlje za Žana nek plišast komletek k mu je itak premajhen...sej nimam proti njej osebno,on se mi pa gabi...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 9:47:35
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
a bomo danes prišle do tretjega dela? prav bundice-imam št.68-so mu o.k. in eno 74-mu je tudi o.k. No, mene pri jaknicah-bundicah moti to, ker se mi zdi, da imajo dolge-predolge rokave in čisto prekratki "trup". Si moramo kak pajac nabavit.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 9:50:25
|
|
|
|
Anonimen
|
tale moja mama je taka čvekasta,njej sploh ne potegne da kaj če kaj razlagat o men in moji družini...a mi kir položnice plačuje,najemnino morda,da bi tolk radi vsi vedli vse o men...mislim brez besed no... bundica je bla pa v H&M mu kupljena..
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 9:51:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija a bomo danes prišle do tretjega dela? prav bundice-imam št.68-so mu o.k. in eno 74-mu je tudi o.k. No, mene pri jaknicah-bundicah moti to, ker se mi zdi, da imajo dolge-predolge rokave in čisto prekratki "trup". Si moramo kak pajac nabavit. isto..sej to,neskončni rokavi,pol pa še zavihnat nekak ne moreš...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 9:57:46
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa joj alea jst pa ene parkrat rekla tvoji punčki Iza...nebom več!!!!ne me zlasat ko me vidiš..še tiste par las ko se me drži,se me usmili ha,ha,ha ,taanikaa jaz sem ji pa rekla parkrat belca ,men je pa prav kjut njeno ime izabela,je prava kraljična,princezica,in poda se ji to ime,se ji ne predstavljam,da bi bla Tara,Mojca,Neli..........to ime je direkt zanjo
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?