Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 10:51:37
|
|
|
|
Anonimen
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ninny čestitke...pa na mail poglejte babe žabe
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 10:51:48
|
|
|
|
lunca14
|
Lunca,tebi pa danes dogaja,si na desno nogo vstala . ...............ma,kaj pa vem,saj sem skoz bol taka,samo včasih sem malo bolj rezervirana,ker ne veš kako bo folk reagiral na tvoje-moje komentarje......me moj večkrat opozori,naj mao razmislim,predno kaj rečem,ker ne pozna vsak mojih štosev,pol pride pa do zamer,zato,pa sem najraje samo v družbi,ki me razume in sem lahko jaz-takšnakot sem
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 10:52:24
|
|
|
|
Anonimen
|
no kje je zdej moja milka????k sem stran odprla???? ooouujjeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 10:52:43
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
uuuuuuuuuuuuuuuvaaaaaaaaaaauuuuuuuuuu 10 let,lepo,lepo..........a lahko še jaz napišem kolk sva mela letos podage ............17 let ,poročena pa sva 5 let 17 let midva pa sva par 12let, poročena 8,..joj, kako grejo leta,...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 10:53:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Lunca,tebi pa danes dogaja,si na desno nogo vstala . ...............ma,kaj pa vem,saj sem skoz bol taka,samo včasih sem malo bolj rezervirana,ker ne veš kako bo folk reagiral na tvoje-moje komentarje......me moj večkrat opozori,naj mao razmislim,predno kaj rečem,ker ne pozna vsak mojih štosev,pol pride pa do zamer,zato,pa sem najraje samo v družbi,ki me razume in sem lahko jaz-takšnakot sem ja sej,jst sem ti že tolikokrat kaj zamerla da te je treba kr na
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 10:53:38
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
sem stran odprla???? ooouujjeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 10:54:09
|
|
|
|
lonapo
|
V petek sem zacela z GH,2dni dajala korenjcek,ga ni hotela,mocno se je spakovala,davla,skoraj bruhala..potem sem ji dala raje cvetaco..ista pesem,davljenje,pluvanje... Pol sem pa premisljevala kaj ce sploh se ni pripravljena oz.noce nic drugega kot mleko?Da sprobam smo ji dali malo frutka ,pri katerem je pa z veseljem usta odpirala(banana,jabolko). Pa sem rekla ok,bom pa dajala raje sadje(nikakor pa ne frutek).Vceraj je dobila jabolko,ista pesem kot pri korenju in cvetaci,danes jabolko in banana,pa spet nic. Naš se je od začetka tud ful pačil, zdej mu je pa ful dobr. Najrajši ima zjutraj riževo kašico od Milupe, pa jabolko in banano skupaj zmešano-pri prvih dveh žlicah se mal strese, pol pa kr ne more nehat. Računaj da se morajo otročki navadit na okuse in na žlico tko da ponavadi mal traja.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 10:55:07
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ninny čestitke...pa na mail poglejte babe žabe nič nimam,nič
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 10:55:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija uuuuuuuuuuuuuuuvaaaaaaaaaaauuuuuuuuuu 10 let,lepo,lepo..........a lahko še jaz napišem kolk sva mela letos podage ............17 let ,poročena pa sva 5 let 17 let midva pa sva par 12let, poročena 8,..joj, kako grejo leta,... in recept je?????????sex,sex in še enkrat sex al kako???hehehe opozorilo:to ni tema za mlajše od 12 let,zato se prosim odstranite iz rr ali spreglejte moj pos
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 10:56:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo V petek sem zacela z GH,2dni dajala korenjcek,ga ni hotela,mocno se je spakovala,davla,skoraj bruhala..potem sem ji dala raje cvetaco..ista pesem,davljenje,pluvanje... Pol sem pa premisljevala kaj ce sploh se ni pripravljena oz.noce nic drugega kot mleko?Da sprobam smo ji dali malo frutka ,pri katerem je pa z veseljem usta odpirala(banana,jabolko). Pa sem rekla ok,bom pa dajala raje sadje(nikakor pa ne frutek).Vceraj je dobila jabolko,ista pesem kot pri korenju in cvetaci,danes jabolko in banana,pa spet nic. Naš se je od začetka tud ful pačil, zdej mu je pa ful dobr. Najrajši ima zjutraj riževo kašico od Milupe, pa jabolko in banano skupaj zmešano-pri prvih dveh žlicah se mal strese, pol pa kr ne more nehat. Računaj da se morajo otročki navadit na okuse in na žlico tko da ponavadi mal traja. Sej,ce bi se samo pacla,bi se razumela,samo moja se dobesedno davi,se prav bojim,da se ji ne bi kje zataknilo,tako da bom res kar se malo pocakala.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 10:57:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ninny čestitke...pa na mail poglejte babe žabe nič nimam,nič bo bo...sem še enkrat poslala
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 10:59:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ninny čestitke...pa na mail poglejte babe žabe nič nimam,nič bo bo...sem še enkrat poslala Jaz bi tudi .
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 11:01:12
|
|
|
|
Anonimen
|
bom si uredila album,k sem neki zaštrikala...jap spet mi je uspelo,k nisem računalniški tip... katera je napisla da gre ven na sončka???mi imamo tako grdo,oblačno...mali spi,se mi sploh ne da ven....mam namen pol it
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 11:02:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa bom si uredila album,k sem neki zaštrikala...jap spet mi je uspelo,k nisem računalniški tip... katera je napisla da gre ven na sončka???mi imamo tako grdo,oblačno...mali spi,se mi sploh ne da ven....mam namen pol it Soncka imamo mi .
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 11:03:38
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Objave: 1506 Status: odsoten iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ninny čestitke...pa na mail poglejte babe žabe Taanikaa-kakšna lepotica! Res si lepotica in tvoj mali princ . Res -čudovita frizura, obleka, šopek, torte,....vse! Sedaj si mi pa naredila skomine-jaz bi se tudi še kar poročila
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 11:05:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Objave: 1506 Status: odsoten iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ninny čestitke...pa na mail poglejte babe žabe Taanikaa-kakšna lepotica! Res si lepotica in tvoj mali princ . Res -čudovita frizura, obleka, šopek, torte,....vse! Sedaj si mi pa naredila skomine-jaz bi se tudi še kar poročila hvala hvala,mi je kar nerodno
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 11:10:32
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Objave: 1506 Status: odsoten iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ninny čestitke...pa na mail poglejte babe žabe Taanikaa-kakšna lepotica! Res si lepotica in tvoj mali princ . Res -čudovita frizura, obleka, šopek, torte,....vse! Sedaj si mi pa naredila skomine-jaz bi se tudi še kar poročila hvala hvala,mi je kar nerodno še vedno ni nič....................
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 11:11:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Taanika res si prava lepotica , te skoraj ne bi prepoznala. Lepa družinica ste
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 11:14:30
|
|
|
|
Anonimen
|
ninny a maš ti mail od lunce? a ji ti pošlješ naprej moje slikice???k že 2x ni dobla mojga maila...a lahko lunca?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 11:14:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Ninny,zate imam spet vprasanje.Imava isti igralni center,pa me zanima ce si dala podlogo ze kaj prat,na koliko,pa da ne bo potem vse skupaj natlaceno . nisem je še,na listku piše 30 tako, da jo lahko daš na 30 prat.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 11:15:16
|
|
|
|
Anonimen
|
ja pa hvala ninny tudi tebi ..ko bom velika bom model!!!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 11:15:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa ninny a maš ti mail od lunce? a ji ti pošlješ naprej moje slikice???k že 2x ni dobla mojga maila...a lahko lunca? daj mi mail od lunce pošlji, če dovoli
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 11:15:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa ja pa hvala ninny tudi tebi ..ko bom velika bom model!!! pa bi res lahko bila
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 11:17:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Ninny,zate imam spet vprasanje.Imava isti igralni center,pa me zanima ce si dala podlogo ze kaj prat,na koliko,pa da ne bo potem vse skupaj natlaceno . nisem je še,na listku piše 30 tako, da jo lahko daš na 30 prat. OK.Se malo bojim,bom dala raje kar na zavese.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 11:17:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa ninny a maš ti mail od lunce? a ji ti pošlješ naprej moje slikice???k že 2x ni dobla mojga maila...a lahko lunca? daj mi mail od lunce pošlji, če dovoli no lunca kje si,a dovoliš???
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?