|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
23.10.2008 10:51:37   
Anonimen
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ninny čestitke...pa na mail poglejte babe žabe

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4426
23.10.2008 10:51:48   
lunca14
Lunca,tebi pa danes dogaja,si na desno nogo vstala .

...............ma,kaj pa vem,saj sem skoz bol taka,samo včasih sem malo bolj rezervirana,ker ne veš kako bo folk reagiral na tvoje-moje komentarje......me moj večkrat opozori,naj mao razmislim,predno kaj rečem,ker ne pozna vsak mojih štosev,pol pride pa do zamer,zato,pa sem najraje samo v družbi,ki me razume in sem lahko jaz-takšnakot semuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
23.10.2008 10:52:24   
Anonimen
no kje je zdej moja milka????k sem stran odprla????
ooouujjeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4428
23.10.2008 10:52:43   
aleksandra silvija
uuuuuuuuuuuuuuuvaaaaaaaaaaauuuuuuuuuu 10 let,lepo,lepo..........a lahko še jaz napišem kolk sva mela letos podage ............17 let ,poročena pa sva 5 let
17 letuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

midva pa sva par 12let, poročena 8,..joj, kako grejo leta,...

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
23.10.2008 10:53:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Lunca,tebi pa danes dogaja,si na desno nogo vstala .

...............ma,kaj pa vem,saj sem skoz bol taka,samo včasih sem malo bolj rezervirana,ker ne veš kako bo folk reagiral na tvoje-moje komentarje......me moj večkrat opozori,naj mao razmislim,predno kaj rečem,ker ne pozna vsak mojih štosev,pol pride pa do zamer,zato,pa sem najraje samo v družbi,ki me razume in sem lahko jaz-takšnakot semuser posted image

ja sej,jst sem ti že tolikokrat kaj zamerla da te je treba kr na user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4430
23.10.2008 10:53:38   
aleksandra silvija
sem stran odprla????
ooouujjeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
23.10.2008 10:54:09   
lonapo
V petek sem zacela z GH,2dni dajala korenjcek,ga ni hotela,mocno se je spakovala,davla,skoraj bruhala..potem sem ji dala raje cvetaco..ista pesem,davljenje,pluvanje...
Pol sem pa premisljevala kaj ce sploh se ni pripravljena oz.noce nic drugega kot mleko?Da sprobam smo ji dali malo frutka ,pri katerem je pa z veseljem usta odpirala(banana,jabolko).
Pa sem rekla ok,bom pa dajala raje sadje(nikakor pa ne frutek).Vceraj je dobila jabolko,ista pesem kot pri korenju in cvetaci,danes jabolko in banana,pa spet nic.

Naš se je od začetka tud ful pačil, zdej mu je pa ful dobr. Najrajši ima zjutraj riževo kašico od Milupe, pa jabolko in banano skupaj zmešano-pri prvih dveh žlicah se mal strese, pol pa kr ne more nehat.

Računaj da se morajo otročki navadit na okuse in na žlico tko da ponavadi mal traja.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
23.10.2008 10:55:07   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nič nimam,ničuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
23.10.2008 10:55:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

uuuuuuuuuuuuuuuvaaaaaaaaaaauuuuuuuuuu 10 let,lepo,lepo..........a lahko še jaz napišem kolk sva mela letos podage ............17 let ,poročena pa sva 5 let
17 letuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

midva pa sva par 12let, poročena 8,..joj, kako grejo leta,...

in recept je?????????sex,sex in še enkrat sex al kako???hehehe
opozorilo:to ni tema za mlajše od 12 let,zato se prosim odstranite iz rr ali spreglejte moj posuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4434
23.10.2008 10:56:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

V petek sem zacela z GH,2dni dajala korenjcek,ga ni hotela,mocno se je spakovala,davla,skoraj bruhala..potem sem ji dala raje cvetaco..ista pesem,davljenje,pluvanje...
Pol sem pa premisljevala kaj ce sploh se ni pripravljena oz.noce nic drugega kot mleko?Da sprobam smo ji dali malo frutka ,pri katerem je pa z veseljem usta odpirala(banana,jabolko).
Pa sem rekla ok,bom pa dajala raje sadje(nikakor pa ne frutek).Vceraj je dobila jabolko,ista pesem kot pri korenju in cvetaci,danes jabolko in banana,pa spet nic.

Naš se je od začetka tud ful pačil, zdej mu je pa ful dobr. Najrajši ima zjutraj riževo kašico od Milupe, pa jabolko in banano skupaj zmešano-pri prvih dveh žlicah se mal strese, pol pa kr ne more nehat.

Računaj da se morajo otročki navadit na okuse in na žlico tko da ponavadi mal traja.

Sej,ce bi se samo pacla,bi se razumela,samo moja se dobesedno davi,se prav bojim,da se ji ne bi kje zataknilo,tako da bom res kar se malo pocakala.

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4435
23.10.2008 10:57:17   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nič nimam,ničuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bo bo...sem še enkrat poslala

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4436
23.10.2008 10:59:19   
Anonimen

bo bo...sem še enkrat poslala

Jaz bi tudiuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4437
23.10.2008 11:01:12   
Anonimen
bom si uredila album,k sem neki zaštrikala...jap spet mi je uspelo,k nisem računalniški tip...
katera je napisla da gre ven na sončka???mi imamo tako grdo,oblačno...mali spi,se mi sploh ne da ven....mam namen pol it

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4438
23.10.2008 11:02:35   
Anonimen

bom si uredila album,k sem neki zaštrikala...jap spet mi je uspelo,k nisem računalniški tip...
katera je napisla da gre ven na sončka???mi imamo tako grdo,oblačno...mali spi,se mi sploh ne da ven....mam namen pol it

Soncka imamo miuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4439
23.10.2008 11:03:38   
aleksandra silvija

Objave: 1506
Status: odsoten iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ninny čestitke...pa na mail poglejte babe žabe
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Taanikaa-kakšna lepotica!user posted image Res si lepotica in tvoj mali princuser posted image .
Res -čudovita frizura, obleka, šopek, torte,....vse!

Sedaj si mi pa naredila skomine-jaz bi se tudi še kar poročilauser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
23.10.2008 11:05:06   
Anonimen

Status: odsoten iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ninny čestitke...pa na mail poglejte babe žabe
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Taanikaa-kakšna lepotica!user posted image Res si lepotica in tvoj mali princuser posted image .

hvala hvala,mi je kar nerodnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4441
23.10.2008 11:10:32   
lunca14

hvala hvala,mi je kar nerodnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še vedno ni nič....................user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
23.10.2008 11:11:39   
Anonimen
Taanika res si prava lepoticauser posted image user posted image , te skoraj ne bi prepoznala. Lepa družinica steuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4443
23.10.2008 11:14:30   
Anonimen
ninny a maš ti mail od lunce? a ji ti pošlješ naprej moje slikice???k že 2x ni dobla mojga maila...a lahko lunca?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4444
23.10.2008 11:14:59   
Anonimen
Ninny,zate imam spet vprasanje.Imava isti igralni center,pa me zanima ce si dala podlogo ze kaj prat,na koliko,pa da ne bo potem vse skupaj natlaceno .

nisem je še,na listku piše 30 tako, da jo lahko daš na 30 prat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4445
23.10.2008 11:15:16   
Anonimen
ja pa hvala ninny tudi tebiuser posted image user posted image user posted image user posted image ..ko bom velika bom model!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4446
23.10.2008 11:15:32   
Anonimen

ninny a maš ti mail od lunce? a ji ti pošlješ naprej moje slikice???k že 2x ni dobla mojga maila...a lahko lunca?

daj mi mail od lunce pošlji, če dovoli

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4447
23.10.2008 11:15:54   
Anonimen

ja pa hvala ninny tudi tebiuser posted image user posted image user posted image user posted image ..ko bom velika bom model!!!user posted image user posted image

pa bi res lahko bilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4448
23.10.2008 11:17:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Ninny,zate imam spet vprasanje.Imava isti igralni center,pa me zanima ce si dala podlogo ze kaj prat,na koliko,pa da ne bo potem vse skupaj natlaceno .

nisem je še,na listku piše 30 tako, da jo lahko daš na 30 prat.

OK.Se malo bojim,bom dala raje kar na zavese.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4449
23.10.2008 11:17:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

daj mi mail od lunce pošlji, če dovoli

no lunca kje si,a dovoliš???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?