Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 23:34:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdej grem pa pančat - bo najbrž budnica spet ob treh, tko kot včeraj. Ne vem, kaj je našmu sončku, da tko nemirno spi - lunca maš ti kej s tem
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 23:34:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Eh ,je blo bolj za foro, sam upam, da jih je minila tista jeza. Joj, tolk bi rada napopala tisga smailija, pa ne upam. 2 imeni sta zakon. Jest bi tud, če bi mi moj pustil. Pa mi ni. Lahko noč, moram it spat. Danes sem zaspala popoldan s tamalo glih ko so prišli obiski. Sem imela vsak malo mira.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 23:35:33
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya lunca - jst sm še zmer tvoja prjatlca - k te vabi na kavo v bližnji prihodnosti - in seveda vse dolenjke - in ostale ni bil fajt - bolj izražanje bolj na trdo Ok sprejmem tvoje povabilo,v zelo bližnji prihodnosti
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 23:36:28
|
|
|
|
Anonimen
|
lunca - itak hb, da si vsak starš zbere ime, sm sam hotla rečt, da sm si oddahnila
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 23:36:44
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Evo me - tle mam pa samogovore Ja no prav,pa pejd do julijk mal obrnt ...........čveka
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 23:38:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej vas mam rada, ampak sama pa res ne morm čvekat, pa sem šla mal k julijkam - k tam jih tud neki poznam
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 23:39:40
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Zdej grem pa pančat - bo najbrž budnica spet ob treh, tko kot včeraj. Ne vem, kaj je našmu sončku, da tko nemirno spi - lunca maš ti kej s tem veš kaj,za vse pa ne morem bit jaz kriva ,jaz lunca14,nisem kriva za to ,mogoče pa je kriva lunica24 ............a,lahko bi bla ona
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 23:40:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: nya Zdej grem pa pančat - bo najbrž budnica spet ob treh, tko kot včeraj. Ne vem, kaj je našmu sončku, da tko nemirno spi - lunca maš ti kej s tem veš kaj,za vse pa ne morem bit jaz kriva ,jaz lunca14,nisem kriva za to ,mogoče pa je kriva lunica24 ............a,lahko bi bla ona Po moje sta se pa združle Res ne vem, kaj je - sam baj je bla luna - bomo vidli dans ponoči
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 23:41:14
|
|
|
|
lunca14
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 23:44:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko noč Pa dolenjke - kdaj se dobimo?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 22.10.2008 23:48:15
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Lahko noč Pa dolenjke - kdaj se dobimo? Lahko drug teden,saj veš,samo,da je dopoldan,pa pred 12,pa sem za ..........pa glej ,zdej pa moram it spat,je moj šel že pred eno uro spat,sem mu rekla,pridem za minuto ......lahko noč naya
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 7:44:32
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Lahko drug teden,saj veš,samo,da je dopoldan,pa pred 12,pa sem za .......... Jaz moram biti doma ob 12-ih! Pa dobro jutro in kuham vam . Naš Lovro ga pa nekaj biksa ponoči. Se kar zbuja in zbuja. Menda zato, ker je malo prehlajen-nosek. Na, malo pred 6 je zaspal nazaj in trenutno spi, jaz pa ne vem kam z mlekom... .
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 7:47:23
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Pa nekaj sem opazila, pa ne vem, če se samo meni zdi: A Taanika zdaj precej manj klepeta, odkar je postala gospa? Mora izpolnjevat zakonske obveznosti. Eh, se hecam. Najbrž še lovi ritem in da si spočije od vsega. Ja, Taanike pa res ni veliko gor-Taanikaaa, kje pa si???????????
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 8:09:33
|
|
|
|
l.daisy
|
dobro jutro, pa hvala za kavico.... jo že pijem.... čestitke vsem za tinitajni rojstne dneve uuuuuuuuuuuuuuuuf, mi bomo v torek že 5 mesecev stari da ne govorim, kaj vse "obvladamo" - trmarjenje, užaljenost, nestrinjanje s tem, da ima eden eno igračo, drugi drugo..... IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa 2 imeni sta zakon. Jest bi tud, če bi mi moj pustil. Pa mi ni. meni nista... ju imam in sta vse prej kot zakon..... tudi to, da imaš eno, ko si majhen in drugo, ko si velik, ne drži..... vedno imaš tisto, po katerem te začnejo klicat.... in če mene kdo pokliče po drugem imenu (no, v bistvu prvem) dostikrat nezavedno ne reagiram..... da ne govorim o uradnih zadevščinah..... enkrat so mi zavrnili kredit, ker sem se podpisala samo z enim imenom, tistim, ki ga pač uproabljam... pri dveh imenih se mi zdi da je najboljše že od začetka obe uporabljati, potem je pa ok.... taanikaa, a je tko fino bit gospa, da si pozabila na rr?
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 8:16:06
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
mi bomo v torek že 5 mesecev stari da ne govorim, kaj vse "obvladamo" - trmarjenje, užaljenost, nestrinjanje s tem, da ima eden eno igračo, drugi drugo..... Ti, pa da nimaš doma 4-letnike, oz. skoraj 5?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 8:47:16
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija mi bomo v torek že 5 mesecev stari da ne govorim, kaj vse "obvladamo" - trmarjenje, užaljenost, nestrinjanje s tem, da ima eden eno igračo, drugi drugo..... Ti, pa da nimaš doma 4-letnike, oz. skoraj 5? Jutro !!!!! Jaz tut vedno, ko pišeš o svojih fantih razmišljam-pišuka, tedva sta zrela za kak let pa pol . Ko tolk hitro reagirata na vse-se spomnim, da sta hotla met oba ta svetlečega bombažka. Saj vam že ves čas pravim-junijska kraljevska družina je naj-naj-naj napredna !!!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 8:48:32
|
|
|
|
l.daisy
|
ja zadnjič sem dala 60 € za DVA pametna kuža sem najprej pokazala samo enega, sta se začela stegovat po njem, ga dam Anžeju in razložim Ažbetu, da bo najprej bratec pogledal, potem ga dobi on, je bil užaljen, da me tudi pogledal ni.... itak da sem mu dala potem še drugega, je pa Anžej začel v stilu, da kaj ima pa Ažbe, potem sem jima ju zamenjala, da sta videla, da imata oba enako, no potem sta se pol ure mirno igrala s kužem..... meni je blo pa že žal, da sem ju kupila.......... noga, rumena noga... nosek, rdeč nosek..... rad te imam.... objemi me....
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 8:53:42
|
|
|
|
polma
|
http://kruhinvino.com/2008/10/03/lepa-iza/ Za vse, ki imate rade grozdje in specialno za aleo, ki ima punčko izabelo (se še spomnim, kako si se sekirala zaradi grozdja-izabele ) je na zgornjem linku recept za izabelin puding. To je nooooooroooooo njamiiiiii . Z miško greš na fotko in se ti pokaže okence, v katerem je recept. Poskusite, ne bo vam žal! Mi smo ga delali že dvakrat, ker meni je trenutno najboljša sladica. Aja...kavica...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 8:56:25
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy ja zadnjič sem dala 60 € za DVA pametna kuža sem najprej pokazala samo enega, sta se začela stegovat po njem, ga dam Anžeju in razložim Ažbetu, da bo najprej bratec pogledal, potem ga dobi on, je bil užaljen, da me tudi pogledal ni.... itak da sem mu dala potem še drugega, je pa Anžej začel v stilu, da kaj ima pa Ažbe, potem sem jima ju zamenjala, da sta videla, da imata oba enako, no potem sta se pol ure mirno igrala s kužem..... meni je blo pa že žal, da sem ju kupila.......... noga, rumena noga... nosek, rdeč nosek..... rad te imam.... objemi me.... T Tega pesa bomo mi dobili po mojem od brata. Ampak -men se ne zdi nič posebnega... Oni so bli čist navdušeni nad tem, pa mali še zdaj ne govori-mislim, ni mu ne vem kaj pomagalo. Pa tut navezan ni nanj. Boš povedala, če se obnese, pol kasneje.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 8:58:27
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma http://kruhinvino.com/2008/10/03/lepa-iza/ Za vse, ki imate rade grozdje in specialno za aleo, ki ima punčko izabelo (se še spomnim, kako si se sekirala zaradi grozdja-izabele ) je na zgornjem linku recept za izabelin puding. To je nooooooroooooo njamiiiiii . Z miško greš na fotko in se ti pokaže okence, v katerem je recept. Poskusite, ne bo vam žal! Mi smo ga delali že dvakrat, ker meni je trenutno najboljša sladica. Aja...kavica... Pardon, recept je že kar tukaj na linku.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 8:59:43
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy ja zadnjič sem dala 60 € za DVA pametna kuža sem najprej pokazala samo enega, sta se začela stegovat po njem, ga dam Anžeju in razložim Ažbetu, da bo najprej bratec pogledal, potem ga dobi on, je bil užaljen, da me tudi pogledal ni.... itak da sem mu dala potem še drugega, je pa Anžej začel v stilu, da kaj ima pa Ažbe, potem sem jima ju zamenjala, da sta videla, da imata oba enako, no potem sta se pol ure mirno igrala s kužem..... meni je blo pa že žal, da sem ju kupila.......... noga, rumena noga... nosek, rdeč nosek..... rad te imam.... objemi me.... Pa evo, spet-kot da masta par let, ne pa mesecev . Moj .....
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 9:02:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Pa nekaj sem opazila, pa ne vem, če se samo meni zdi: A Taanika zdaj precej manj klepeta, odkar je postala gospa? Mam isti občutek,in tudi glede prehajanja k julijkam,jaz se tu čist ok počutim,vse vas poznam,poznam vaše probleme in težave,ve moje,to pa zato,ker smo skupaj od samega začetka,tako,da mi ni,da bi prehajala iz enega na drug teren.Sem lokal patriot,in lojalen prijatelj. jaz tudi,lunca
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 9:03:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Pa nekaj sem opazila, pa ne vem, če se samo meni zdi: A Taanika zdaj precej manj klepeta, odkar je postala gospa? Mora izpolnjevat zakonske obveznosti. Eh, se hecam. Najbrž še lovi ritem in da si spočije od vsega. Ja, Taanike pa res ni veliko gor-Taanikaaa, kje pa si??????????? odkar je poročena, ima zelo malo časa za nas
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 9:04:26
|
|
|
|
alea01
|
jutrček mamičke Kaaaaaaaaaaaaaaaaaaj? A boste kar k julijkam ušle? Sam na posojo vas damo l.daisy- mi imamo tudi pametnega kužka. Je Izabela dobila za krst. In se je enkrat ob dveh zjutraj sprožil in začel, rad te imam, ku-ku vidim te, objemi me . Je v luft vrglo, šel zadevo umirit in čez par minut jovo na novo in je komaj najdu gumb za izklopitev . dokler pametnega kužka jaz držim v roki še gre, ko pa Izabela, se mi pa začne rolat........ ker kamor prime se drugo vklopi nya- brez skrbi. Ful si zadela glede dvojnega imena. Meni dvojna imena niso všeč, ampak Luka Patrik pa zažge . Pa kličite ga z dvojnim imenom, meni je všeč Kar se pa imen tiče. Jaz sploh ne bom komentirala, ker sem naredila usodno življensko napako, ko sem dala svojemu otroku ime Izabela. Kje mi je bila pamet?- to me drugi sprašujejo- primitivci, saj ostalim je pa všeč. Pa zakaj ne skrajšamo imena ....... Ne, mi jo kličemo Izabela in Izabela bo ostala, pa tudi če si jezik polomim, ko jo bom klicala od soseda, da naj pride domov . Iza mi je obupno ime in dobim pike, če jo kdo takole pokliče. Raje vidim pol belca
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 23.10.2008 9:04:29
|
|
|
|
l.daisy
|
polma, zato, ker nima družbe... ker pač dela, kot dela.... in nima primerjave.... pri nas sta pa dva, je pa tako, kot je..... in skoz gledata eden drugega.... in si najbrž mislita, če lahko on, bom pa jaz tudi... al pa zakaj lahko on, jaz pa ne..... ne vem, verjetno se v njunih glavicah nekaj takega mota... šibam.... k da bi vedla, da sem popila do konca kavo, že protestirata..... uživajte... papa
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?