|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
22.10.2008 23:34:38   
Anonimen
Zdej grem pa pančat - bo najbrž budnica spet ob treh, tko kot včeraj. Ne vem, kaj je našmu sončku, da tko nemirno spi  - lunca maš ti kej s temuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4351
22.10.2008 23:34:55   
Anonimen
Eh ,je blo bolj za foro, sam upam, da jih je minila tista jeza. Joj, tolk bi rada napopala tisga smailija, pa ne upam.user posted image

2 imeni sta zakon. Jest bi tud, če bi mi moj pustil. Pa mi ni.user posted image

Lahko noč, moram it spat. Danes sem zaspala popoldan s tamalo glih ko so prišli obiski.user posted image Sem imela vsak malo mira.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4352
22.10.2008 23:35:33   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: nya

lunca - jst sm še zmer tvoja prjatlca - k te vabi na kavo v bližnji prihodnosti - in seveda vse dolenjke - in ostaleuser posted image

ni bil fajt - bolj izražanje bolj na trdouser posted image user posted image user posted image

Ok sprejmem tvoje povabilo,v zelo bližnji prihodnostiuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
22.10.2008 23:36:28   
Anonimen
lunca - itak hb, da si vsak starš zbere ime, sm sam hotla rečt, da sm si oddahnila

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4354
22.10.2008 23:36:44   
lunca14

Evo me - tle mam pa samogovoreuser posted image

Ja no prav,pa pejd do julijk mal obrntuser posted image ...........čvekauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
22.10.2008 23:38:47   
Anonimen
Sej vas mam rada, ampak sama pa res ne morm čvekat, pa sem šla mal k julijkam - k tam jih tud neki poznam

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4356
22.10.2008 23:39:40   
lunca14

Zdej grem pa pančat - bo najbrž budnica spet ob treh, tko kot včeraj. Ne vem, kaj je našmu sončku, da tko nemirno spi  - lunca maš ti kej s temuser posted image

veš kaj,za vse pa ne morem bit jaz krivauser posted image ,jaz lunca14,nisem kriva za touser posted image ,mogoče pa je kriva lunica24user posted image ............a,lahko bi bla onauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
22.10.2008 23:40:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

veš kaj,za vse pa ne morem bit jaz krivauser posted image ,jaz lunca14,nisem kriva za touser posted image ,mogoče pa je kriva lunica24user posted image ............a,lahko bi bla onauser posted image

Po moje sta se pa združleuser posted image user posted image user posted image

Res ne vem, kaj je - sam baj je bla luna - bomo vidli dans ponoči

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4358
22.10.2008 23:41:14   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
22.10.2008 23:44:40   
Anonimen
Lahko noč

Pa dolenjke - kdaj se dobimo?

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4360
22.10.2008 23:48:15   
lunca14

Lahko noč

Pa dolenjke - kdaj se dobimo?

Lahko drug teden,saj veš,samo,da je dopoldan,pa pred 12,pa sem zauser posted image ..........pa glej ,zdej pa moram it spat,je moj šel že pred eno uro spat,sem mu rekla,pridem za minutouser posted image user posted image user posted image ......lahko noč nayauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
23.10.2008 7:44:32   
aleksandra silvija

Lahko drug teden,saj veš,samo,da je dopoldan,pa pred 12,pa sem za ..........
user posted image
Jaz moram biti doma ob 12-ih!

Pa dobro jutro in kuham vam user posted image user posted image .
Naš Lovro ga pa nekaj biksa ponoči. Se kar zbuja in zbuja. Menda zato, ker je malo prehlajen-nosek.
Na, malo pred 6 je zaspal nazaj in trenutno spi, jaz pa ne vem kam z mlekom...user posted image .

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
23.10.2008 7:47:23   
aleksandra silvija
Pa nekaj sem opazila, pa ne vem, če se samo meni zdi: A Taanika zdaj precej manj klepeta, odkar je postala gospa?

Mora izpolnjevat zakonske obveznosti. Eh, se hecam. Najbrž še lovi ritem in da si spočije od vsega.

Ja, Taanike pa res ni veliko gor-Taanikaaa, kje pa si???????????

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
23.10.2008 8:09:33   
l.daisy
dobro jutro,
pa hvala za kavico.... jo že pijem....

čestitke vsem za tinitajni rojstne dneve user posted image user posted image user posted image
uuuuuuuuuuuuuuuuf, mi bomo v torek že 5 mesecev stari user posted image
da ne govorim, kaj vse "obvladamo" - trmarjenje, užaljenost, nestrinjanje s tem, da ima eden eno igračo, drugi drugo..... user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

2 imeni sta zakon. Jest bi tud, če bi mi moj pustil. Pa mi ni.user posted image

meni nista... ju imam in sta vse prej kot zakon..... tudi to, da imaš eno, ko si majhen in drugo, ko si velik, ne drži..... vedno imaš tisto, po katerem te začnejo klicat.... in če mene kdo pokliče po drugem imenu (no, v bistvu prvem) dostikrat nezavedno ne reagiram..... da ne govorim o uradnih zadevščinah..... enkrat so mi zavrnili kredit, ker sem se podpisala samo z enim imenom, tistim, ki ga pač uproabljam... user posted image
pri dveh imenih se mi zdi da je najboljše že od začetka obe uporabljati, potem je pa ok....

taanikaa, a je tko fino bit gospa, da si pozabila na rr? user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
23.10.2008 8:16:06   
aleksandra silvija
mi bomo v torek že 5 mesecev stari
da ne govorim, kaj vse "obvladamo" - trmarjenje, užaljenost, nestrinjanje s tem, da ima eden eno igračo, drugi drugo.....

Ti, pa da nimaš doma 4-letnike, oz. skoraj 5?user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
23.10.2008 8:47:16   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

mi bomo v torek že 5 mesecev stari
da ne govorim, kaj vse "obvladamo" - trmarjenje, užaljenost, nestrinjanje s tem, da ima eden eno igračo, drugi drugo.....

Ti, pa da nimaš doma 4-letnike, oz. skoraj 5?user posted image

Jutrouser posted image !!!!!

Jaz tut vedno, ko pišeš o svojih fantih razmišljam-pišuka, tedva sta zrela za kak let pa poluser posted image . Ko tolk hitro reagirata na vse-se spomnim, da sta hotla met oba ta svetlečega bombažka.
Saj vam že ves čas pravim-junijska kraljevska družina je naj-naj-naj naprednauser posted image user posted image !!!

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
23.10.2008 8:48:32   
l.daisy
ja zadnjič sem dala 60 € za DVA pametna kuža user posted image user posted image user posted image user posted image
sem najprej pokazala samo enega, sta se začela stegovat po njem, ga dam Anžeju in razložim Ažbetu, da bo najprej bratec pogledal, potem ga dobi on, je bil užaljen, da me tudi pogledal ni.... user posted image
itak da sem mu dala potem še drugega, je pa Anžej začel v stilu, da kaj ima pa Ažbe, potem sem jima ju zamenjala, da sta videla, da imata oba enako, no potem sta se pol ure mirno igrala s kužem.....  meni je blo pa že žal, da sem ju kupila.......... noga, rumena noga... nosek, rdeč nosek..... rad te imam.... objemi me.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4367
23.10.2008 8:53:42   
polma
http://kruhinvino.com/2008/10/03/lepa-iza/

Za vse, ki imate rade grozdje in specialno za aleo, ki ima punčko izabelo (se še spomnim, kako si se sekirala zaradi grozdja-izabele user posted image ) je na zgornjem linku recept za izabelin puding. To je nooooooroooooo njamiiiiii user posted image user posted image user posted image . Z miško greš na fotko in se ti pokaže okence, v katerem je recept. Poskusite, ne bo vam žal! Mi smo ga delali že dvakrat, ker meni je trenutno najboljša sladica.

Aja...kavica...user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
23.10.2008 8:56:25   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

ja zadnjič sem dala 60 € za DVA pametna kuža user posted image user posted image user posted image user posted image
sem najprej pokazala samo enega, sta se začela stegovat po njem, ga dam Anžeju in razložim Ažbetu, da bo najprej bratec pogledal, potem ga dobi on, je bil užaljen, da me tudi pogledal ni.... user posted image
itak da sem mu dala potem še drugega, je pa Anžej začel v stilu, da kaj ima pa Ažbe, potem sem jima ju zamenjala, da sta videla, da imata oba enako, no potem sta se pol ure mirno igrala s kužem.....  meni je blo pa že žal, da sem ju kupila.......... noga, rumena noga... nosek, rdeč nosek..... rad te imam.... objemi me.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

T
Tega pesa bomo mi dobili po mojem od brata. Ampak -men se ne zdi nič posebnega... Oni so bli čist navdušeni nad tem, pa mali še zdaj ne govori-mislim, ni mu ne vem kaj pomagalo. Pa tut navezan ni nanj. Boš povedala, če se obnese, pol kasneje.

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
23.10.2008 8:58:27   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: polma

http://kruhinvino.com/2008/10/03/lepa-iza/

Za vse, ki imate rade grozdje in specialno za aleo, ki ima punčko izabelo (se še spomnim, kako si se sekirala zaradi grozdja-izabele user posted image ) je na zgornjem linku recept za izabelin puding. To je nooooooroooooo njamiiiiii user posted image user posted image user posted image . Z miško greš na fotko in se ti pokaže okence, v katerem je recept. Poskusite, ne bo vam žal! Mi smo ga delali že dvakrat, ker meni je trenutno najboljša sladica.

Aja...kavica...user posted image

Pardon, recept je že kar tukaj na linku.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
23.10.2008 8:59:43   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

Pa evo, spet-kot da masta par let, ne pa mesecev user posted image user posted image user posted image .

Moj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
23.10.2008 9:02:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Pa nekaj sem opazila, pa ne vem, če se samo meni zdi: A Taanika zdaj precej manj klepeta, odkar je postala gospa?

Mam isti občutek,in tudi glede prehajanja k julijkam,jaz se tu čist ok počutim,vse vas poznam,poznam vaše probleme in težave,ve moje,to pa zato,ker smo skupaj od samega začetka,tako,da mi ni,da bi prehajala iz enega na drug teren.Sem lokal patriot,in lojalen prijatelj.

jaz tudi,luncauser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4372
23.10.2008 9:03:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Mora izpolnjevat zakonske obveznosti. Eh, se hecam. Najbrž še lovi ritem in da si spočije od vsega.

Ja, Taanike pa res ni veliko gor-Taanikaaa, kje pa si???????????

odkar je poročena, ima zelo malo časa za nasuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4373
23.10.2008 9:04:26   
alea01
jutrček mamičkeuser posted image

Kaaaaaaaaaaaaaaaaaaj? A boste kar k julijkam ušle? Sam na posojo vas damouser posted image user posted image

l.daisy- mi imamo tudi pametnega kužka. Je Izabela dobila za krst. In se je enkrat ob dveh zjutraj sprožil in začel, rad te imam, ku-ku vidim te, objemi me user posted image . Je user posted image  v luft vrglo, šel zadevo umirit in čez par minut jovo na novo in je komaj najdu gumb za izklopitevuser posted image . dokler pametnega kužka jaz držim v roki še gre, ko pa Izabela, se mi pa začne rolat........ ker kamor prime se drugo vklopiuser posted image

nya- brez skrbi. Ful si zadela glede dvojnega imena. Meni dvojna imena niso všeč, ampak Luka Patrik pa zažgeuser posted image . Pa kličite ga z dvojnim imenom,user posted image meni je všeč

Kar se pa imen tiče. Jaz sploh ne bom komentirala, ker sem naredila usodno življensko napako, ko sem dala svojemu otroku ime Izabela. Kje mi je bila pamet?- to me drugi sprašujejo- primitivci, saj ostalim je pa všeč. Pa zakaj ne skrajšamo imena ....... Ne, mi jo kličemo Izabela in Izabela bo ostala, pa tudi če si jezik polomim, ko jo bom klicala od soseda, da naj pride domovuser posted image user posted image . Iza mi je obupno ime in dobim pike, če jo kdo takole pokliče. Raje vidim pol belcauser posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
23.10.2008 9:04:29   
l.daisy
polma, zato, ker nima družbe...  ker pač dela, kot dela.... in nima primerjave.... pri nas sta pa dva, je pa tako, kot je..... in skoz gledata eden drugega.... in si najbrž mislita, če lahko on, bom pa jaz tudi... al pa zakaj lahko on, jaz pa ne.....  ne vem, verjetno se v njunih glavicah nekaj takega mota... user posted image

šibam.... k da bi vedla, da sem popila do konca kavo, že protestirata.....
uživajte... papa

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?